bluff2 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:34 Podpisy złożyli wszyscy zwolennicy tej partii.To za mało,aby wygrać wybory.Podpisali ci którzy nie byli jeszcze podsłuchiwani .O wyniku wyborów zadecydują ludzie młodzi,a oni takiej Polski jaką chce stworzyć PIS nie potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy niech zgadne - twoim marzeniem jest zmywak 06.05.10, 16:51 Do Prezesa Rady Ministrów RP Donalda Tuska Ze względu na wyjątkową wagę dla Polski katastrofy samolotu prezydenckiego pod Smoleńskiem, w dniu 10 kwietnia 2010 roku, w której zginął Prezydent Rzeczypospolitej, Lech Kaczyński, i osoby kierujące najważniejszymi Instytucjami Państwa Polskiego, i ponieważ miało to miejsce nie w Polsce, lecz na terenie innego państwa - zwracam się do Pana, Panie Premierze, o powołanie niezależnej, Międzynarodowej Komisji Technicznej dla zbadania przyczyn katastrofy. Wnioski takiej Komisji, z udziałem najlepszych światowych ekspertów, miałyby podstawowe znaczenie dla opinii publicznej i dla historii. prof. dr hab. Jacek Trznadel Przewodniczący Rady Polskiej Fundacji Katyńskiej Warszawa, 19 kwietnia 2010 Popierających wniosek o powołanie Międzynarodowej Komisji proszę o składanie podpisów poniżej www.jacektrznadel.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=29 Odpowiedz Link Zgłoś
cartman71 Prawo do marzeń? Co on p.... 06.05.10, 16:35 Na tym zwykle się kończy, na marzeniach. Tylko patrzeć jak pisowska propaganda wróci do hakowania i całej tej medialnej histerii. A to co najważniejsze nie jest nawet w zasięgu ich wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy medialna histeria juz jest, poczytaj 06.05.10, 16:54 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:36 Napewno przekaza tylko sto tysiecy podpisow,a w pozostalych pudlach jest powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy oooo Napewno Napewno Napewno Napewno 06.05.10, 16:55 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
mireczekb Ale byłby numer, gdyby Jarosław Kaczyński ... 06.05.10, 16:37 ...wygrał już w pierwszej turze, bo to, że wygra, to tego jestem pewien, Musi zwyciężyć prawda i troska o kraj i jego obywateli, nie tylko tych najbogatszych. Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz Re: Ale byłby numer, gdyby Jarosław Kaczyński ... 06.05.10, 16:47 Kaczora podnieca sama władza tak samo jak Stalina,Hitlera,obywatel potrzebny mu jest tylko na wybory,przekonasz się o tym niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Re: Ale byłby numer, gdyby Jarosław Kaczyński ... 06.05.10, 17:36 Człowieku - Wolność i Niezawisłość. Za te dwa słowa z ruskich rąk zginęło kilkadziesiąt tysięcy polskich patriotów (1944-1960) Z Tuskiem idziemy na Wschód - z Kaczorem - na Zachód Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ale byłby numer, gdyby Jarosław Kaczyński ... 06.05.10, 16:48 mireczekb napisał: > ...wygrał już w pierwszej turze, bo to, że wygra, to tego jestem > pewien, Musi zwyciężyć prawda i troska o kraj i jego obywateli, nie tylko tych najbogatszych. ......................... PiS już rządził kilka lat i jakoś troską wykazywał się tylko o znajomków i członków PiS usadzając ich w radach nadzorczych jak Kownackiego w Orlenie, rozbudowując do 700 osób kancelarie prezydencką, wiec nie piernicz głupot Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Ale byłby numer, gdyby Jarosław Kaczyński ... 06.05.10, 16:50 > Musi zwyciężyć prawda Prawda? Masz na myśli prawdziwość tezy, że ciemny lud kupi wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy podteksty pasujace do GWna 06.05.10, 16:59 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Re: Ale byłby numer, gdyby Jarosław Kaczyński ... 06.05.10, 17:38 mireczkukb - to zależy od nas - jeśli nie ulegniemy czerwonym - nie oddamy Polski. Wolność i Niezawisłość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Spisek Smoleński jak Targowica oświetla zdrajców 06.05.10, 16:37 Spisek Smoleński jak Targowica oświetla zdrajców ojczyzny świeca w żyrandolach mamiąca kremlowscy poplecznicy straszą Polską straszą IV Rzeczypospolitą ćmy pod świecami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą Targowiczan wesołek dla uciechy gawiedzi skalał narodu nagrobek nie dba, że skalał siebie ćmy pod świecami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą aferzystów Tuska sznur ciągnie do pałacu wokół pałacu tworzą mur zawłaszczą twoje czeki ćmy nad zniczami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą pozakładali konta w BOA bywalcy, golfiści Florydy wmawiają, że masz się cieszyć, bo bywasz na zmywakach Europy ćmy pod kandelabrami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą mędrzec Europy co kiedyś był sztandarem wolności dzisiaj chorągiewką opluwaczy polskości na targowisku śmieszności ćmy pod kandelabrami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą z otmętów mierności wyłania się marszałek strojny w krawaty chochołek wieści oszukańcze mądrości ćmy pod kandelabrami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą znicze powoli gasną coraz mniej światła knoty skwierczą dymią w ciemnościach szelest ciem i kradzionych banknotów pieniądze liczą i liczą i liczą obudź się rodaku z marazmu tu na starej ziemi Polaków znów budują księstwo warszawskie pokłon ślą orłom dwugłowym ćmy przed orłami trzepocą pieniądze liczą i liczą i liczą Odpowiedz Link Zgłoś
droper Re: Spisek Smoleński jak Targowica oświetla zdra 06.05.10, 16:39 Oho, kolejny "patriotyczny" "poeta" wyrzucił z siebie owoc natchnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poemat częstochowski? 06.05.10, 16:41 miszczu z Częstochowy rymy cię zdemaskowały ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy przeczytal ze zrozumieniem o dewawelizowaniu 06.05.10, 17:14 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Spisek Smoleński jak Targowica oświetla zdra 06.05.10, 16:49 Targowica oświetla twoja i innych PiS forumowiczow glupote,ktora skrywaja pod placzykiem z napisem Polska ale twoja najjasnie oswietla DLA TAKICH JAK TY.. Patriotism is the last refuge of a scoundrel Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticlupus fraszko-treny - tez potrafie 06.05.10, 17:05 Juz tna bialy alabaster o brzozowej bieli, bo se w pore o wylocie durnie przypomnieli na prywatna se impreze gawiedz zaprosili i ich nawet w swej glupocie nieubezpieczyli teraz sobie robia szopki kleca smutne wiersze by po smierci ludzi wielu miec swego bozyszcze ja sie pytam, gdzie byl rozum, gdzie ta solidarnosc, gdzie ta troska o ministra (MON) no i jego zgode, gdzie byl szacun dla pilotow i ich trudnej pracy, gdzie porzadek prawu i zdrowej logice ? w dupie wszystko czarnej bylo nawet solidarnosc, "spieprzaj dziadu", "zjedz przystawki" i "sie z Toba policze"... > Spisek Smoleński jak Targowica > oświetla zdrajców ojczyzny > świeca w żyrandolach mamiąca > kremlowscy poplecznicy straszą Polską > straszą IV Rzeczypospolitą > ćmy pod świecami trzepocą > pieniądze liczą i liczą i liczą > > Targowiczan wesołek > dla uciechy gawiedzi > skalał narodu nagrobek > nie dba, że skalał siebie > ćmy pod świecami trzepocą > pieniądze liczą i liczą i liczą > > aferzystów Tuska sznur > ciągnie do pałacu > wokół pałacu tworzą mur > zawłaszczą twoje czeki > ćmy nad zniczami trzepocą > pieniądze liczą i liczą i liczą > > pozakładali konta w BOA > bywalcy, golfiści Florydy > wmawiają, że masz się cieszyć, > bo bywasz na zmywakach Europy > ćmy pod kandelabrami trzepocą > pieniądze liczą i liczą i liczą > > mędrzec Europy co kiedyś > był sztandarem wolności dzisiaj > chorągiewką opluwaczy polskości > na targowisku śmieszności > ćmy pod kandelabrami trzepocą > pieniądze liczą i liczą i liczą > > z otmętów mierności > wyłania się marszałek > strojny w krawaty chochołek > wieści oszukańcze mądrości > ćmy pod kandelabrami trzepocą > pieniądze liczą i liczą i liczą > > znicze powoli gasną > coraz mniej światła > knoty skwierczą dymią > w ciemnościach szelest ciem > i kradzionych banknotów > pieniądze liczą i liczą i liczą > > obudź się rodaku z marazmu > tu na starej ziemi Polaków > znów budują księstwo warszawskie > pokłon ślą orłom dwugłowym > ćmy przed orłami trzepocą > pieniądze liczą i liczą i liczą Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:40 Rozumiem, że Polacy chcą bardzo powtórki z rozrywki! Już widzę: totalne negowanie wszelkich ustaw oraz prowadzenie autonomicznej polityki zagranicznej w konfrontacji do swego zachodniego i wschodniego sąsiada przy wycofaniu się w nasze rozgrywki UE i USA. Jego sposób myślenia się nie zmienił, bo ten tym osobowości się już nie zmieni, mimo wystawiania nowych twarzy i robieniu zasłony dymnej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:41 To nie są marzenia. To utrupianie Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz Kaczor pierdnął a wszystkie media zachwycone!!!!!! 06.05.10, 16:42 Brata wysłał na śmierć a Polaków na zniewolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy zle poinformowany! media zachwycone? 06.05.10, 17:06 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:44 ponad jeden milion,,,,,woooooooooooooooooow trzeba bedzie kilka osrodkow typu "Tworki dobudowac w jednym sie nie pomieszcza Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Kaczyńskiemu pomogła śmierć brata 06.05.10, 16:45 gdyby nie tragiczna śmierć ex prezdydenta Lecha Kaczyńskiegi, jego bliźniak odszedłby w niebyt polityczny, bo miał zakaz wypowiedzi na czas kampanii poza tym jaką hieną cmentarna trzeba być,żeby podpisy po mszach pod kościołami zbierać jak to kaczyści robią i rozdawać obrazki z parą prezydencką, tfuuu Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy a gdzie mieli pod synagoga? 06.05.10, 17:08 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to bardzo dobra nowina 06.05.10, 16:45 Pis osiągnął swoje maximum, a niezdecydowani pzeciwnicy Kaczyńskiego się zmobilizują i porażka Jarka będzie przytłaczająca bo te 1,6 mln głosów to ok 1-2 % wyborców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy z ciebie matematyk jak z koziej d u p y traba 06.05.10, 17:10 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:46 Ale tak poważnie to, "po wojnie na gorze" za Szewczyka Dratewki, po III-ciej Niepodleglej za koalicji Prezia z Wołominem i Pruszkowem, po krucjatach w imie "wartosci" IV-tej Rzeczypospolitej az do dymisji Jaroslawa Mściwego - wreszcie nasz kraj idzie naprzod nie "od ściany do ściany" lecz mniej wiecej po linii prostej i pilnujac - gospodarki kraju. Gospodarka tępaki! Gospodarka!! - niech wreszcie usłyszą Błędni Rycerze od "wartości". Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Poparcie dla Komorowskiego............ 06.05.10, 16:47 100 tys. wiezniow z Zakladow karnych,WSI i rodziny, niewymarle dznozaury reszty sluzb specjalnych i PZPR.Razem stanowi to z 500 tys. ludzi w Polsce(wliczam tez mlodziezowke PO-cos w nazwie o demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz Re: Poparcie dla Komorowskiego............ 06.05.10, 16:57 ,ble,ble,ble Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Poparcie dla Komorowskiego............ 06.05.10, 17:05 prawdziwy-moher czy ktos z PiS pracuje w Tworkach ? ze ci juz wydali przepustke? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Poparcie dla Komorowskiego............ 06.05.10, 17:08 I co wiec macie do zaoferowania spoleczenstwu?.Nic.Mowicie ze spoleczenstwo jest chore.Jak chcecie wygrac cokolwiek?.Zastanow sie.Obrazajac ludzi, nie zdajesz sobie sprawy ze obrazasz tez cale spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Poparcie dla Komorowskiego............ 06.05.10, 17:16 prawdziwy-moher kto cie upowaznil do r e p r e z e n t o w a n i a calego spoleczenstwa? Myslisz ze to co ty,i twoj szwagier po pijaku ustalicie to ma zobowiazywac caly narod?? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Poparcie dla Komorowskiego............ 06.05.10, 17:19 Szwagra nie zabito po pijako, bo go nie mam.Wiem ze wymordowano polska elite z wybranym demokratycznie Prezydentem.I wiem ze na liscie znajdowal sie Klich, Schetyna ktorzy dziwnie zrezygnowali z tej podrozy.I wiem ze PO musi przegrac, musi zostac uznana...o ile potwierdza sie zarzuty za partie rowna tych co mordowali w Katyniu. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Poparcie dla Komorowskiego............ 06.05.10, 17:23 Podnosisz głos, podczas gdy powinieneś wzmocnić swoje argumenty a nie wymyslac klamstwa oparte na wypowiedzi "demona Rydzyka".jests jego ministrantem? czy tylko jeszcze jednym baranem w jego stadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Jestem Polakiem, jestem żydem, w internecie psem, 06.05.10, 16:48 Jestem Polakiem, jestem żydem, w internecie psem, wszą, gnidą, gadem ożywia faszystowskie upiory marszałek sejmu Niesiołowski plują na groby, na tych co tam śpią i na tych co po nich płaczą już otwarcie palą książki, filmy i autorów Czerwone Kaptury zwołują i radzą co wolno ci czytać i na co patrzeć historyk premiera w TV naukowo tłumaczy dlaczego Polsce szkodzą Polacy przybywa kapturów wyświechtanych i brunatnych, kolor mało ważny. Cel jest jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
droper Aleś się chłopie zagotował... 06.05.10, 16:57 A ja Cię przez chwilę potraktowałem poważnie. Patrząc jednak na Twoje wpisy, widzę jakiś amok. Piszesz te posty ze szpitala psychiatrycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz Re: Jestem Polakiem, jestem żydem, w internecie 06.05.10, 16:58 Nie zapomnij dodać,że jesteś też durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Jestem Polakiem, jestem żydem, w internecie 06.05.10, 17:25 awatar_sm napisał: > Jestem Polakiem, jestem żydem, > w internecie psem, wszą, gnidą, gadem > ożywia faszystowskie upiory > marszałek sejmu Niesiołowski > plują na groby, na tych co tam śpią > i na tych co po nich płaczą > już otwarcie palą książki, filmy i autorów > Czerwone Kaptury zwołują i radzą > co wolno ci czytać i na co patrzeć > historyk premiera w TV naukowo tłumaczy > dlaczego Polsce szkodzą Polacy > przybywa kapturów wyświechtanych i brunatnych, > kolor mało ważny. Cel jest jeden. Koryto i zdrada ! Po tym poznasz gada ! Ps. pozdrawiam prawdziwych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:49 GDZIE TE CUDA TUSKA ? NA NIEGO TRZA WÓZKA ! ALBO LEPIEJ TACZKI. WYWIOZĄ GO KACZKI. PODPISY TO MÓWIĄ. CZY GŁUPCY ZROZUMIĄ ? I to by było na tyle dla wszystkich POpaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:49 stachanowiec (to ile on tej normy przekroczył (?)) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm nie chcemy platformy nie chcemy i już, nie chcemy 06.05.10, 16:50 nie chcemy platformy nie chcemy i już, nie chcemy ni tuska ni kmiota, za spisek smoleński, afery, nasz głód, zapłaci tuskowa hołota, za spisek smoleński, afery, nasz głód, zapłaci brunatna hołota, od gdańska ten koszmar tuskowy już trwa i z każdym miesiącem narasta nie lękaj się siostro w szeregu dziś stań przed tobą tuskowa hałastra nie lękaj się bracie póki jeszcze czas przed tobą brunatna hałastra nie chcemy faszyzmu nie chcemy i już nie chcemy ni tuska ni kmiota za spisek smoleński, afery, nasz głód zapłaci tuskowa hołota za spisek smoleński, afery, nasz głód zapłaci brunatna hołota od gdańska ten koszmar tuskowy już trwa i z każdym tygodniem narasta nie lękaj się siostro w szeregu dziś stań przed tobą tuskowa hałastra nie lękaj się bracie póki jeszcze czas przed tobą brunatna hałastra 5.05.10 Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Donaldzie, Bronku - żegnajcie! ;-) 06.05.10, 16:51 Donaldzie, Bronku - żegnajcie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
droper Zaczekajmy do 4 lipca... 06.05.10, 16:53 Już był w ogródku, już witał się z gąską... Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_kaminska Jarosław Kaczyński naszym prezydentem 06.05.10, 16:52 Awe Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Jarosław Kaczyński naszym prezydentem 06.05.10, 17:14 natalia_ to w jakiej gminie mieszkasz,to w tej gminie bedzie Jarko prezydentem ,,,,,;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski Poncyljusz: Oto jest węgorz z drobiu 06.05.10, 16:53 balsamlomzynski.blox.pl/2010/05/Wegorz-z-drobiu.html Odpowiedz Link Zgłoś
cyranocyrano Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 16:55 A mnie i niejakiego prezesa nic nie łączy. I marzenia też mam inne. I nie ukrywam satysfakcji z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w sztabach Pisu podopisywali swoje zwierzęta 06.05.10, 16:55 PKW i tak nie patrzy na więcej niż 100 tysięcy więc dopisywali kogo się dało byle tylko efekt propagandowy był większy. Gdyby to wszystko zweryfikować to król już dzisiaj okazał by się nagi a tak moher będzie miał nadzieję do wyborów płonne nadzieje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy Ty sie podpisales szczekiem? 06.05.10, 17:00 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Jarek o prezydenturze - też. 06.05.10, 16:55 Jeśli Poncyljusz mówi żę sa prawdziwe, to trzeba sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz Kaczyński pozostawi nam tylko prawo do marzeń!!!!! 06.05.10, 16:55 Polecicie za Kaczyńskim jak Niemcy za Hitlerem na zgubę Waszych dzieci i wnuków. Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy o czym tak marzyles? o zmywaku? 06.05.10, 17:04 Marek Król, Nie polezie orzeł w GWna: „Andrzej ... zdewaweluj Kaczora" zrodlo: www.wprost.pl/blogi/marek_krol/?B=1200 Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Kaczyński pozostawi nam tylko prawo do marzeń 08.05.10, 00:22 docie-kacz napisał: > Polecicie za Kaczyńskim jak Niemcy za Hitlerem na zgubę Waszych dzieci i wnuków > . Albo jeszcze gorzej!!!Wojna z Rosją - gotowa. Ale mamy sojusznika watażkę Szakaszwilego. Lecha wielbiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger nie płakałem po kaczce 06.05.10, 16:57 Jestem przekonany, że coś nas łączy kartoflane łby was łączą Odpowiedz Link Zgłoś