paulhandyman 06.05.10, 13:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apodemik Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:08 Polityka "miłości" Tuska wydała dorodny owoc. Pogratulować gazecie tak owładniętego miłością czytelnika Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Narodowy spis kołtuństwa 06.05.10, 14:52 Udało nam się zebrać milion 650 tysięcy podpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Ho ho następny faszyzujący który dzieli 06.05.10, 15:16 Polaków na bydło i nie bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Ho ho następny faszyzujący który dzieli 06.05.10, 22:09 Nie wiem czy parafie sa w stanie wygrac wybory. Jak tak dalej pojdzie to juz nikt normalny nie pojdzie do kosciola. "Polska ma prawo do marzen" - i tyle proponuje Jaroslaw Kaczynski. Polska bedzie posmiewiskiem calego swiata jak drugi blizniak wdrapie sie na krzeslo. Odpowiedz Link Zgłoś
anabela56 Re: Ho ho następny faszyzujący który dzieli 07.05.10, 02:18 Ciebie,debilu zostawię na jutro tj.07.05.2010r. teraz jest za późno.Dobranoc,faszysto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grazka58 PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:08 Jak na akademii. Cóż za wiele mówiące sformuowanie. Oczywiście, że JK wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
arkalionxp Sam zebrałem ponad 20 podpisów wśród sąsiadów 06.05.10, 14:19 Sam zebrałem ponad 20 podpisów w 1 dzień wśród sąsiadów.Tak trzymać dalej,aż do zwycięstwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:14 Facet, ktory w PRLu chcial zostac prokuratorem kandyduje na prezydenta RP. Zobaczymy co na to wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik_jwp PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:16 tylko nie Jarek, Polska to już policyjne państwo! a ja Jaruś zostanie prezydentem to bedzie jeszcze gorzej, zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:41 Póki co to tusk chciał zbierać dane internautów i cenzurować neta. Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 22:14 Wybierz PiS to Ziobro cie scignie. Hak sie znajdzie. Widac ze Polak nie uczy sie na bledach. Bedzie przymusowe chodzenie do muzeum Powstania (Upadku) Warszawskiego a potem o. Dyrektor ustali obowiazkowa oplate za radio Ma Ryja w ramach abonamentu. Dobrze ze bede ogladal ten cyrk z daleka. Chceta to mata. Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 18:19 PO pod światłym kierownictwem zdemontowało (poza Sejmem)instytucje kontrolujące demokrację - NIK, CBA. Do Białorusi już bardzo blisko - cenzura już działa, niezalezne dziennikarstwo jest zwalczane. Jeszcze polskiej Politkowiej nie zabili, ale .... Na czym polegało policyjne państwo pod rządami PiS? Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.pomponik Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 21:07 heheh, no więc właśnie.. a już myślałam, ze to tylko ja mam wrażenie, ze za PiSu żadnego państwa policyjnego nie było... A ze chcieli ścigać złodziei, to cóż - złodziejom się to nie spodobało, wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 23:39 A wam, klakierom, się nie znudziło? Odpowiedz Link Zgłoś
letycia PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:16 Widać było że śmierć rodziny nie zrobiła na tym czymś najmniejszego wrażenia. Uśmieszek był tuż tuż .... Bydlak. Odpowiedz Link Zgłoś
rekmare Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:20 Pan J.K. działa mi na nerwy na równi z filozofami forumowymi, którzy nie potrafią sklecić poprawnie zdania w języku ojczystym (?). Nie mogąc powstrzymać erupcji swojego geniuszu... muszą, muszą koniecznie i bezwarunkowo coś napisać. Głupio, bez sensu, obrzydliwie, ale muszą. NIE MA W JĘZYKU POLSKIM SŁOWA "SPOWROTEM". Coś ty robił na zajęciach w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjkm Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:42 hmm... autorka tekstu też powinna zwrócić uwagę na pisownię nazwiska szefowej sztabu JK. Joanna Kluzik-Rostkowska a nie 'Rostowska' Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:45 rekmare napisał: > Pan J.K. działa mi na nerwy na równi z filozofami forumowymi, którzy nie > potrafią sklecić poprawnie zdania w języku ojczystym (?). Nie mogąc powstrzymać > erupcji swojego geniuszu... muszą, muszą koniecznie i bezwarunkowo coś napisać. > Głupio, bez sensu, obrzydliwie, ale muszą. NIE MA W JĘZYKU POLSKIM SŁOWA > "SPOWROTEM". Coś ty robił na zajęciach w szkole? No ale cwanaczku rozszyfrowales jego tekst,jakos ci sie udalo??? Ciezko poprawny dupek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.n19 A ja spowrotem 06.05.10, 22:38 Miłośnikowi języka polskiego, ze słabą wszak znajomością historii kształtowania jego ortografii, zalecałbym zajrzeć do słownika ortograficznego z lat sześćdziesiątych ubiegłego stulecia. Zdaję sobie sprawę, że to czasy głęboko niesłuszne, a i językoznawcy tamtego czasu pewnie też, niemniej (pewnie też Pan powie, że nie ma słowa "niemniej" - MS Word nie przewiduje) tak ono i zalecali pisać. Przyznam, że sam z obrzydzeniem odnoszę się do narzuconej poprawności "niepozostającej" w zgodzie z mymi przyzwyczajeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:20 paulhandyman napisał: > wynurzyło się ścierwo z czeluści, zapierdziało gardłem i spowrotem > znikło w czeluściach. Teraz będzie żywił się padliną aż do swego > niechybnego końca Mam prośbę do zwolenników PO o wyciszenie negatywnych emocji. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:57 leniuch102 napisał: > paulhandyman napisał: > > > wynurzyło się ścierwo z czeluści, zapierdziało gardłem i spowrotem > > znikło w czeluściach. Teraz będzie żywił się padliną aż do swego > > niechybnego końca > > Mam prośbę do zwolenników PO o wyciszenie negatywnych emocji. > Dziękuję. > Wyciszyłam. Zwróciłam się do gazety, żeby skasowała komentarz paulhandymana :) Co też się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:21 zwycieza ci ktorzy oleja wybory zeby nie dawac tym sukinsynom mandatu do ograbiania kraju,te wybory to gra w trzy karty i tu i tam wygrywa tylko bandyta Odpowiedz Link Zgłoś
ipsilon2010 Dżej Kej ładuj Bekę z byka 06.05.10, 14:37 Tusk flegma,chłoptaś i dzieciuch. Bronek w sumie to samo, słoń w składzie porcelany. Ilością głosów w 1tydzien jestem zaszokowany. Jaro zawstydził platformersów Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: Dżej Kej ładuj Bekę z byka 06.05.10, 15:22 ipsilon2010 napisał: > Tusk flegma,chłoptaś i dzieciuch. Bronek w sumie to samo, słoń w składzie > porcelany. Ilością głosów w 1tydzien jestem zaszokowany. Jaro zawstydził > platformersów Jaroslaw II kondolencyjny: menda w gaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Dżej Kej ładuj Bekę z byka 07.05.10, 00:31 Opluwanie juz przestalo dzialac. Musicie wymyslec cos nowego. A sprzedaz GW spadla o 15% w kwietniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Nikogo nie zawstydzil 07.05.10, 00:21 Inni przestali po prostu bawic sie w wyscig jak zebrali 100 tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Chce majestat pojednanie, związane ręce przy ścianie. Dziesiątego kwietnia Smoleńsk. Polityka historyczna. Katyń, Ostaszków, Starobielsk. Polska delegacja liczna. W dole mgła, nierówny grunt. Jest nad dolinką samolot. Żeby odlecieć zapewne bunt. Nie ma zgody na odlot. Telefon może do brata. Tak zazwyczaj to było. Odlecisz koniec świata. No to im się spełniło. Schodzą by widzieć niżej. Pięćdziesiąt metrów za nisko. I nagle teren jest wyżej. Rozsypuje się wszystko. Tragedia, kotlet mielony. Kto to słyszał, zobaczył. Staje się aż zielony. I Boga obsobaczył. Jednoczyć ma miejsce śmierci. Dosyć krwi krewnych narodów. Lecz politykiera wierci. Jak to ich użyć zza grobów. Krew w grunt, na wafel ciało. Niechaj każdy zażyje. Aby się dokonało. Pełne krwi wrogów szyje. Spot TVPrezes & T.R.wam działa. Filmik z 2010,04,13 czyli…??? www.youtube.com/watch?v=JfDEAjoo1f4 Odpowiedz Link Zgłoś
snellville PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 14:53 Ale wy pisiory glupi jestescie. Jak to stado baranow pod noz idziecie. Przeciez ten wasz pajac nie nadawal sie na ministra(zapomnieliscie barany?)a tym bardziej z niego prezydent. Czy glupota musi sie kojarzyc z PIS-em,mnie sie kojarzy?? Ludzie dajcie mlodym rzadzic,nikt wam tej k..a emerytury nie zabierze. I tak was ksiadz ogoli przy zaplacie za pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:18 Ale był premierem o co Komorowski nawet się nie otarł. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:35 sharn1 napisał: > Ale był premierem o co Komorowski nawet się nie otarł. Ales ty pocieszny. A Komorowski znalazl sobie zone a twoj do tej pory konia wali. Mozna tak dookola z wami rozmawiac,i tak was nikt nie przekona zatwardziala "elito". Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:53 nellville napisał: > A Komorowski znalazl sobie zone a twoj do tej pory konia wali. Uwielbiam wysublimowne posty wyznawców partii miłości - wykształciuchów Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 16:06 sharn1 napisał: > nellville napisał: > > > A Komorowski znalazl sobie zone a twoj do tej pory konia wali. > > > Uwielbiam wysublimowne posty wyznawców partii miłości - > wykształciuchów Tuska. > Innaczej z wami nie da sie rozmawiac. Pisze tak bo staram sie dostosowac do poziomu waszego kandydata. Oczywiscie do was wszystkich tez,choc wiem ze darme to klikanie. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 17:38 Tak najgorszym premierem w historii, właściwie był karykaturą premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.pomponik Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 21:11 głupota nie musi się kojarzyć z PiSem. Tylko głupim się tak kojarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 23:55 A jak Jaroslaw wygra to kto bedzie pierwsza dama? Moze Ziobro? Ale bedzie znowu posmiewisko. No nie bede musial filmow wypozyczac. Pykne wiadomosci i juz mam komedie, tragedie i film o Zombie w jednym. Z daleka wyglada to jak cyrk ale w srodku to pewno juz nie do smiechu. Pamietam jak rzadzil PiS. jeszcze troche a braciszkowie by dyktature wprowadzili. No ale Polak musi regularnie dostac w d* zeby wiedzial ze jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl cyt:" Polska ma prawo do marzeń" 06.05.10, 14:58 Na marzeniach zawsze kończymy budząc się z ręka w ... Odpowiedz Link Zgłoś
awlasnie Seanse nienawiści w GWnie czas zacząć 06.05.10, 15:00 GWno zprasza wszystkich antykaczych frustratów. Półtora miliona podpisów to se kaczor mógł narysować!! Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Seanse nienawiści w GWnie czas zacząć 07.05.10, 00:00 jesli jaroslaw wygra to do Bialorusi juz nie daleko. Szkoda mi tylko normalnych ludzi. Oni nie zasluzyli na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:08 Jak nam wpierdzielą limity CO2 Bronek podpisze a Kaczor powie a wyyyyyppppppieeeeeeeeeeerdaaaaaaalac mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:12 i na Czerskiej będą się wstydzić że taki brzydki Kaczor jest, taki nie łełropejski taki nienawistny, jak to tak nie podpisać czegoś ... Odpowiedz Link Zgłoś
wyszynekwanda Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 16:23 Oj nie tylko na Czerskiej będa sie wstydzić...I nie będzie chodziło o cechy fizyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
szweda58 PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:17 Już,nie mogę się doczekać na Wojenki,Kaczyńskiego z Tuskiem.kto do Brukseli poleci czy razem polecą i tak przez Kolejne 5 lat.Dziki Kraj w 100%.A póżniej czy na Wawel czy Powązki,WAWEL.! Odpowiedz Link Zgłoś
golem_t Liczba podpisów imponująca 06.05.10, 15:19 Ciekawe czy korzystali z tego patentu. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: Liczba podpisów imponująca 06.05.10, 15:26 golem_t napisał: > Ciekawe czy korzystali z tego [url=http://www.wprost.pl/ar/134254/] patentu[/ur > l]. DOBRE. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:28 ,,,a szczegolne podziekowania kosciolowi katolickiemu,biskupi kazali to podpisywali.Wyniki jednak dopiero licza sie w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:28 Nigdy bym nie pomyslal,ze w Polsce jeszcze tylu ludzi do kosciola chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach J.Kaczynski, jak zwykle zakłamany i tchórzliwy !!! 06.05.10, 15:31 Strach przed pytaniami dziennikarzy i społeczenstwa, przeogromny ! Odpowiedz Link Zgłoś
buuuka86 PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:29 Przebrala sie miarka, glosuje na Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis No, Polacy chyba az tak nie zglupieli.... 06.05.10, 15:34 zeby drugi raz miec kaczke za prezydenta.... Odpowiedz Link Zgłoś
cichysadam PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:41 Ja do kościoła chodzę a na J.K. głosować nie będę. Nie mam w zwyczaju głosować na ludzi którzy ograniczają wolność obywateli, manipulują informacjami i wykorzystują zdarzenia tragiczne do "wzbogacenia" się. Jak człowiek nie panujący nad swoim językiem, nie mający obycia towarzyskiego, zachowujący się jak zakompleksiony nastolatek ma być dobrym prezydentem? Patrząc na naszych kandydatów jestem przerażony. Do tej pory nie wiem na kogo zagłosuję. Prezydent to funkcja która ładnie wygląda, ma reprezentować Polskę w świecie. A J.K. ani ładnie nie wygląda, ani do reprezentowania się nie nadaje... Jest to moja opinia i nie każę się nikomu z nią zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
ad1952 PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 15:57 Lechu Jarkowi meldował wykonanie zadania.Taka sytuacja już się nie powtórzy.My zagłosujemy kartami a nie podpisami.Zwycięstwo tego oszołoma Jarosława byłoby tragedią większą od katastrofy smoleńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: PiS: Wiemy, że zwyciężymy 06.05.10, 16:03 ad1952 napisał: > Lechu Jarkowi meldował wykonanie zadania.Taka sytuacja już się nie > powtórzy.My zagłosujemy kartami a nie podpisami.Zwycięstwo tego > oszołoma Jarosława byłoby tragedią większą od katastrofy smoleńskiej. Tragedia na pewno,ale czy pod kazdym wzgledem? Odpowiedz Link Zgłoś