lookas7 plastikowy Nowak wywołał POjedynek i POległ:) 06.05.10, 15:47 jak komar:))))) Hahahahahahahahahahahahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: plastikowy Nowak wywołał POjedynek i POległ:) 06.05.10, 17:10 A komar ze styropianu udaje inteligentnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Bronisław Komorowski 769 tys. podpisów 06.05.10, 15:47 i dobrze, to zmusi do mobilizacji normalne społeczeństwo, które 20 czerwca udowodni, ze nie ma powrotu do IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 ty... 06.05.10, 15:47 Ludzie! Ja będę głosował na Komorowskiego, a pod żadną listą poparcia się nie podpisywałe,. Nikt mi nie dał okazji. Gdybym był wyborcą PiSu okazji miałbym aż nadto. Mohery tak się bały, że pod każdym kościołem było ich pełno. Śmiem twierdzić, że wszyscy głosujący na Kaczyńskiego już się podpisali, bo dla tego betonu to był obowiązek. I to by było na tyle. Jaruś w wyborach dostanie te sześć procent. Odpowiedz Link Zgłoś
harleyquin Re: Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 06.05.10, 15:54 Głosów potrzeba było 100 tysięcy, po chsuteczkę traz się licytować? Liczą się wybory w czerwcu, a nie fakt, że pisuary nachalnie nagabywały moherowe babuszki w kościólkach... Istotne będzie, czy ludzie, którzy nigdy nie chodzili na wybory, ruszą się z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 06.05.10, 16:03 sandwich1 napisał: > Ludzie! Ja będę głosował na Komorowskiego, a pod żadną listą poparcia się nie p > odpisywałe,. Nikt mi nie dał okazji. > Gdybym był wyborcą PiSu okazji miałbym aż nadto. > Mohery tak się bały, że pod każdym kościołem było ich pełno. > Śmiem twierdzić, że wszyscy głosujący na Kaczyńskiego już się podpisali, bo dla > tego betonu to był obowiązek. > I to by było na tyle. Jaruś w wyborach dostanie te sześć procent. > > Dokładnie to samo. Zagłosuję na Komorowskiego, choć nie złożyłam podpisu pod jego listą. Złożyłam za to pod inną kandydaturą, ale to ze względu na prosbę ciotki, która liczy na pracę w komisji wyborczej i głupio mi było odmówić. To to nie wygra, a być może nawet nie zdobędzie potrzebnych 100 tys. , ale jak za zbieranie głosów obiecywali pracę w komisji to niech sobie tam ciotka ma. Kandydat na kandydata będzie sie mógł ew. pochwalić większą ilością głosów niż inni kandydaci. Ot cała tajemnica zbierania podpisów. Tu obioecana praca w komisji, tam zdjęcie rodziny kandydata i jakoś się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown zobaczyć miny KupyW, Wajdy i in.pajaców -bezcenne 06.05.10, 15:52 tym samym Polacy pokazują środkowy palec establishmentowi i nie godzą się na serwilizm wobec Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: zobaczyć miny KupyW, Wajdy i in.pajaców -bezc 06.05.10, 17:12 Jakiś lewak się odezwał?Środkowy palec establishmentowi pokazują.jak już to pisuarom pokazuje się środkowy palec bo żeby się odlać to trzeba wyciągnąć i pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 ty... 06.05.10, 15:53 wynik pis robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
koballt PO jest gnuśna 06.05.10, 15:53 To widac już było w prawyborach - ponad polowa się nie pofatygowała zagłosowac. Rządzenie też takie - od sondażu do sondażu, żadnej wizji i proaktywności. Słabo! Odpowiedz Link Zgłoś
bengt33 Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 ty... 06.05.10, 15:53 No i dobrze! Wygra Kaczynski co Jemu przyjdzie z tego. Opozycja jest troszke wieksza . W ciagu miesiaca osmieszy sie. Szkoda, ze ten "splendor" spadnie na normalnych bogu ducha winnych RODAKOW. Proponuje "poszperac" w "zyciorysie" tych panow w latach 1990-92. Pozdrowienia Wybierzcie sie pod katedre wroclawska gdy konczy sie msza i przyjzyjcie sie ludziom wychodzacym z nabozenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 teraz naślą skarbówkę na tych co są za PIS 06.05.10, 15:53 Teraz po podpisaniu przez Komorowskiego ustawy o IPN rosyjskie wojskowe służby usadowione w urzędach skarbowych będą nasyłali kontrolę na tych co podpisali się na listach PIS. Można to sprawdzić na Nowej Hucie gdzie się wszystko zaczęło. Idealne komunistyczne miasto z pomocą Wojtyły walczy na ulicach o kościół w ulicznych walkach. Budują koścół Arkę-okręt katolicyzmu na morzu czerwonego komunizmu. Wyszkolony w takim stresie na papierza biskup burzy komunizm w Polsce i umożliwia odrodzenie cerkwi w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: teraz naślą skarbówkę na tych co są za PIS 06.05.10, 16:12 soldadura104 napisał: > Teraz po podpisaniu przez Komorowskiego ustawy o IPN rosyjskie wojskowe służby > usadowione w urzędach skarbowych będą nasyłali kontrolę na tych co podpisali > się na listach PIS. > Można to sprawdzić na Nowej Hucie gdzie się wszystko zaczęło. > Idealne komunistyczne miasto z pomocą Wojtyły walczy na ulicach o kościół w > ulicznych walkach. Budują koścół Arkę-okręt katolicyzmu na morzu czerwonego > komunizmu. > Wyszkolony w takim stresie na papierza biskup burzy komunizm w Polsce i > umożliwia odrodzenie cerkwi w Rosji. heheh czlowieku nie wiem co Ty jarasz, ale odloz to :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jamgawel2 Witam somsiada 06.05.10, 16:44 My name is Ferdynand Kiepski czasami Bond, James Bond. I zaglosuje na Kaczynskiego. Polska nie moze stac sie europejskim krajem. W Polsce musi panowac ksenofobia, anty-europejskosc. A prezydent musi byc nawiedzony. Rzadzil jako premier - sprawdzil sie! Sterowal Lechem - sprawdzil sie! Nadaje sie na prezydenta! Musi dokonczyc IV Rzeczpospolita. Jak niszczyc to do konca! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: teraz naślą skarbówkę na tych co są za PIS 06.05.10, 17:14 A nie łaska nauczyć się ortografii zanim się coś napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
faciolibre Wybory 2010 06.05.10, 15:54 Mam nadzieje ze po wyborach wezma sie za wybiorcza.. ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
raind ot, demokrata n/t 06.05.10, 16:13 faciolibre napisał: > Mam nadzieje ze po wyborach wezma sie za wybiorcza.. ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_1 Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 ty... 06.05.10, 15:54 Ja podpisałem Waldkowi ale zagłosuję na Bronka. No i co z tego ze mieszkam na wsi. Ale lubię spokój na swoim podwórku i w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Bronisław Komorowski 769 tys. podpisów 06.05.10, 15:55 A gdzie zbierał podpisy marszałek Komorowski? Stoliki pisu były na ulicy, wrzucali do skrzynek listy do wpisywania się, pod kościołami. Jak na taką agitkę, to i tak średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
len122 Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 ty... 06.05.10, 15:56 Chcialem głosować na Jarka ale ma takie poparcie że już nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy Poprzyj list otwarty do Prezesa RM 06.05.10, 15:57 Do Prezesa Rady Ministrów RP Donalda Tuska Ze względu na wyjątkową wagę dla Polski katastrofy samolotu prezydenckiego pod Smoleńskiem, w dniu 10 kwietnia 2010 roku, w której zginął Prezydent Rzeczypospolitej, Lech Kaczyński, i osoby kierujące najważniejszymi Instytucjami Państwa Polskiego, i ponieważ miało to miejsce nie w Polsce, lecz na terenie innego państwa - zwracam się do Pana, Panie Premierze, o powołanie niezależnej, Międzynarodowej Komisji Technicznej dla zbadania przyczyn katastrofy. Wnioski takiej Komisji, z udziałem najlepszych światowych ekspertów, miałyby podstawowe znaczenie dla opinii publicznej i dla historii. prof. dr hab. Jacek Trznadel Przewodniczący Rady Polskiej Fundacji Katyńskiej Warszawa, 19 kwietnia 2010 Popierających wniosek o powołanie Międzynarodowej Komisji proszę o składanie podpisów poniżej www.jacektrznadel.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=29 Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Poprzyj list otwarty do Prezesa RM 06.05.10, 17:17 Popieram.Tylko co wtedy jak światowi eksperci nie będą chcieli uczestniczyć w tej komisji? Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Co to znaczy "dwa razy mniej"? 06.05.10, 15:57 Poprawnie to sie mowi "o polowe mniej". Prosze zgadnac sens dzialania matematycznego i je wykonac. A ta bzdura brzmi jak "jedna nozka bardziej". Troche precyzji a nie wodolejstwa ze zwyrodniniami jezyka polskiego prosze dziennikarzy. (inzynier... matura w Polsce przed laty) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Ale kicha. 06.05.10, 16:00 Hihihihihihihi.Malinowy Bronek pewnie rozwolnienia dostapil.Ale nic to chlopaki i dziewczyny nie ma co plakac bo nie sa to ostatnie wybory,za 5 lat tez beda,moze wtedy bedziecie bardziej przygotowani. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Nic dziwnego... 06.05.10, 16:00 ..NIC DZIWNEGO...Yaro JUŻ ŻEBRAŁ POD KOŚCIOŁAMI NA TRZY TYGODNIE PRZED WIELKIM BUM W Smoleńsku... Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Nic dziwnego... 06.05.10, 16:18 Ja bym sie zrzucil na mozg dla biednego leminga. Chociaz i tak nie pomoze [Ogolnie zauwazyelm, ze ostatnio na roznych forach pelno tego POwskiego tatalajstwa przesiaduje i zniecheca mnie do Jamajki] Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Nic dziwnego... 06.05.10, 17:19 Raczej pełno pisiarskich politruków.Nawet zrzutka im nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 PO - "obywatelska" tylko w nazwie 06.05.10, 16:03 Partia w której w prawyborach bierze udział ledwie 47 % członków. Żenujący wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
r.alista Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 ty... 06.05.10, 16:03 Wybory wygra Jarosław Kaczyński pokazują to wyrażnie zebrane podpisy. Ponad dwa razy więcej zebrano na Kaczyńskiego i to był wiarygodny sondaż.Nazwisko Kaczyńskiego jest bardziej znane tak w kraju jak i za granicą.Jest bardziej popularne.Zmarły brat Lech Kaczyński był wcześniej prezydentem Warszawy a ostatnio także prezydentem Polski, A Jarosław Kaczyński jest prezesem PIS-u i był także premierem Polski Komorowski niestety ale jest mniej znany i mniej popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 06.05.10, 16:36 Liczba podpisów świadczy tylko o zastosowanej przez PiS strategii ich zbierania - robili to gdzie tylko się dało, a np. PO postanowiła nie wystawiać stolików na ulicach. Ja sam podpisałem się na liście Jarosława Kaczyńskiego, choć nigdy nie głosowałem na PiS i teraz też nie mam zamiaru. Podpisałbym zresztą listę każdego kandydata, który by mnie o to poprosił, ze względu na krótki okres zbierania podpisów. Takich osób było na pewno więcej. Niemniej jednak liczby zebranych podpisów nie można lekceważyć - jest to wyraźny sygnał, że PO powinna mobilizować swoich wyborców i zabiegać o głosy niezdecydowanych. Sytuacja z 2005 roku, kiedy to wiara PO we własny sukces i zmiana tonu kampanii PiS na tydzień przed wyborami, przy czynnym poparciu dyrektora Rydzyka, doprowadziła do przegranej wyborczej, nie może się powtórzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 06.05.10, 17:21 To nie był żaden sondaż.A znajomość nazwiska nie ma niewiele do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal gdyby nie wybrali Tuska to nie byloby katastrofy 06.05.10, 16:05 ludzie trzezwieja i stad ten wynik Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gdyby nie było katastrofy 06.05.10, 16:14 to Pis by nie zawłaszczył Wawelu i nie miałby swiątka do machania - więc katastrofa była tylko Pisowi na rękę - więc może to Jarek maczał w tym swój ogonek? Odpowiedz Link Zgłoś
audikom chodziły pod kościoły i po domach... 06.05.10, 16:06 Mohery kaczora chodziły pod kościoły i po domach i zbierały podpisy a że robiły to z kartoteką parafialną za pazuchą narod obeznany przez wieki z czarnym szantażem dla tzw. świętego spokoju podpisywał podsunięte kwity. Taka forma zbierania podpisow powinna być kategorycznie zabroniona bo pozwala na zbieranie danych o ludziach o odmiennych poglądach i wykorzystanie ich w przyszłości przeciw nim samym. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Bronisław Komorowski 769 tys. podpisów 06.05.10, 16:09 kamil.ran napisał: > czyli wybory wygra Kaczynski, straciłem już nadzieję na zwycięstwo Komorowskieg > o----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec PO nie rozdawało świętych obrazków 06.05.10, 16:11 więc ogromna ilość ludzi poprze Komorowskiego podczas wyborów , Co do Pisu - święte obrazki i zbieranie podpisów podczas mszy spowodowało że zebrali wszystkie możliwe głosy więc na wyborach pewno dostana tyle samo głosów o wynik się nie martwię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: PO nie rozdawało świętych obrazków 06.05.10, 16:12 bedziesz sie martwil... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: PO nie rozdawało świętych obrazków 06.05.10, 16:15 nie będę, będę się cieszył Odpowiedz Link Zgłoś
kolatroter ja tez sie boje 06.05.10, 16:13 to wynik tego, ze przechodzac sie po miescie natknelam sie na trzy punkty zbierania podpisow PiS a zadnego PO... w ogole uwazam, ze PO niepotrzebnie daje sie wkrecic w te przedszkolne konurencje, powinni zlozyc nie wiele wiekszy pakiet podpisow od tego wymaganego i przygladac sie jak PiS w pocie czola, jak mroweczki dazy do swojego 1,5 mln podpisow... zeby co pokazac?... ale obawa przed wygrana J.K. kielkuje we mnie od dnia katastrofy i nie zniknie dopoki nie poznam wyniku wyborow... Odpowiedz Link Zgłoś
raind Ostrzegam! 06.05.10, 16:20 Jak mi który w dniu wyborów będzie na urlopie, albo na działce d.up.sko grzał, to przysięgam, znajdę i sklepię pyszczysko! I jeszcze jedno - zabierz babci dowód! :D Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 A ja oddam swój głos na Jarka! 06.05.10, 16:40 Nie jestem żadnym moherem ani pisiorem. Powiem więcej, chcę by Polską rządził nadal demokratyczny rząd Donalda Tuska! Mimo to zagłosuję na Jarka, bo zależy mi na tym, by działania obecnego rządu były stale kontrolowane. Cała władza w rękach jednej partii, przy przychylnych jej mediach i słabej opozycji pachnie Białorusią, sorry Donaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: A ja oddam swój głos na Jarka! 06.05.10, 17:24 I głupio zrobisz.Rząd kontroluje opozycja parlamentarna. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Wybory 2010. Bronisław Komorowski zebrał 769 ty... 06.05.10, 16:15 Tylko osoba, która przez ostatnie 5 lat byłą w śpiączce może zagłosować na kandydatów POPiSu. Odpowiedz Link Zgłoś