xaliemorph paradoksalnie bardzo dobrze, piraci się zastanowią 11.05.10, 15:25 I paradoksalnie bardzo dobrze. Piraci będą się kilka razy zastanawiać następnym razem czy aby ów statek jest rosyjski. Rosja już nie będzie miała problemu. A w razie zamordowania rosyjskiej załogi rosjanie po prostu zrobią małą inwazję na kraje sprzyjające piratom i będzie po zawodach. Putin z Mediedewem w kaszę nie dadzą sobie dmuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
malauchatka Nie żyją porywacze tankowca. Zginęli z rąk rosy... 11.05.10, 15:44 Sądzę, iż w rejonie przejścia przez cieśninę Adeńską, powinna zostać wyznaczona zona, w której oprócz zgłoszonych statków nie powinno się nic znajdować. Każdy niezidentyfikowany obiekt powinien być zniszczony. A co do piratów, którzy zginęli - wiedzieli na co się decydują. Odpowiedz Link Zgłoś
jozo2 Nie żyją porywacze tankowca. Zginęli z rąk rosy... 11.05.10, 16:03 jedynie co mi się podoba u rosjanów to to źe niepatyczkują się z piratami Odpowiedz Link Zgłoś
bzykzby Od początku wiedziałam ,iż rosjanie zabiją 11.05.10, 16:12 Ja dnia 06.05.2010 już pisałam o zabiciu piratów ,bo tak mi mówił instynkt . A oto treść zapisu na forum pod artykułem Rosyjski okręt odbił tankowiec uprowadzony przez piratów Niszczyciel "Marszał Szaposznikow" uwolnił u wybrzeży Jemenu porwany przez piratów tankowiec "Moskowskij Uniwiersitiet" - poinformowała dziś agencja RIA-Nowosti. Według niej porywaczy schwytano, a żadnemu z Rosjan nic się nie stało. Przeczytaj artykuł » Teraz nałożą haracz dla piratów z porwań. Autor: bzykzby 06.05.10, 08:34 Ruscy ubili wszystkich kto się pokazał im na horyzoncie statkowym . U nich jest podstawowa zasada nie zostawiaj świadków i wal we wszystko co się rusza. Zadanie wykonali . Statek odbity i to w dodatku na obcym terytorium . Teraz zrobią kurs na somalię i wszystkich piratów wybiją chyba ,że im zapłacą haracz za ochronę i dadzą dużo wódki . I od tej pory to mafia ruska będzie miała wpływy w tym rejonie. Ruscy nigdy nie biorą do niewoli tylko zabijają na miejscu ,a w eter puszczają bajki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Od początku wiedziałam ,iż rosjanie zabiją 11.05.10, 16:47 Akcja morskiego spec nazu bedzie studiowana latami przez specjalistow calego swiata jako niezwykle skuteczna i prosta Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn-3 Re: Od początku wiedziałam ,iż rosjanie zabiją 11.05.10, 17:09 uwazasz ze w tak krotkim czasie bede w stanie dorownac skutecznosci w walce z piratami. przecietny amerykanski zalnierz nie ma nawet skonczonej matury z powodu niskiego IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
fackir komuś jeszcze żal tych piratów? 11.05.10, 16:43 powinni ich jak dawniej od razu wieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
prezio2 I huj 11.05.10, 17:02 Jednak ruskie to ruskie, od początku dziwne się wydawało że tak po prostu ich puścili - to trochę do nich nie podobne. Teraz piraci jak kapną się iż zaatakowali sowietów zrobią odwrót taktyczny i będą spierdalać na czworaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: I huj 11.05.10, 17:04 no wlasnie, ruskie to ruskie, nie pieprza sie... Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: I huj 11.05.10, 17:21 Jak by sie nie pieprzyli to ciebie na świecie by nie było ... Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiestatystyk Re: I huj 11.05.10, 19:19 Ciebie też, ale ty chyba nie lubisz tatusia... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: I phuj 12.05.10, 11:05 asmall4 napisał: > Jak by sie nie pieprzyli to ciebie na świecie by nie było ... O ile wiem, nie mam krwi rosyjskiej, choc rzeczywiscie jestem etnicznie niezle pomieszany: stad wysoki wspolczynnik inteligencji (u ciebie niemal brak;;)) i uroda:) Odpowiedz Link Zgłoś
jozef_es5 Nie żyją porywacze tankowca. Zginęli z rąk rosy... 11.05.10, 17:28 Popieram Rosjan.Dla terorystów i porywaczy nie powinno być litości.To jedyny skuteczny sposób na terorystów.Zobaczycie skończą się porwania rosyjskich statków.Porywane będą inne za które nie grozi śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Juz drugi raz Rosjanie mnie pozytywnie zaskakuja. 11.05.10, 18:09 Pierwszy raz to bylo niezaprosznie mully Karola do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
abc136 Nie żyją porywacze tankowca. Zginęli z rąk rosy... 11.05.10, 23:53 Problem zostal rozwiazany,popieram.Zabrac bron,ok.Pozbawic kogs instrumentow nawigacyjnych na srodku morza rowna sie z wydaniem wyroku smierci.No ale ruskie jak czegos nie podpier..la to nie beda mogli spac spokojnie,GPS troche kosztuje,ot molodcy. Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Nie żyją porywacze tankowca. Zginęli z rąk ro 12.05.10, 13:28 Mogli zabrać i łódkę, a tego nie zrobili. Szlachetni i ludzcy. Przeciez gwiazd nie zakryli mgłą(Potrafia cos takiego??!!). Dobry pirat dopłynie i bez GPSu. Odpowiedz Link Zgłoś
mieetek Nie z radaru zniknęli, a z głębokościomierza... 12.05.10, 00:51 Trzeba poprawić artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Nie z radaru zniknęli, a z głębokościomierza. 12.05.10, 11:06 Swietna akcja Rosjan. Molodcy:) Odpowiedz Link Zgłoś