sunim Program Bronisława Charyzmowskiego w 10 punktach 12.05.10, 11:26 Oto jak zaplanował Bronek Charyzma Komorowski swoją prezydenturę: 1. Pilnować żyrandoli w pałacu 2. Nosić okulary 3. Nosić wąsy 4. Nie bekać przy jedzeniu 5. Podpisywać co tusk podsunie 6. Nie przeszkadzać 7. Mało mówić 8. Jeszcze mniej robić 9. Być grzecznym i usłużnym 10. Pomagać kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:27 Strach przed PiS-em uaktywnia szumowiny antypolskie i mendia antypolskie im w tym pomagają.Menty,złodzieje ,konfidencja i dziennikarzyny do boju bo kaczyński wygra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liczdo10 Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:43 No cóż, jak Ciemny Lud nałykał się kitu to nic mu się nie rozjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
liczdo10 Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:28 Ciemny Lud wciąż kupuje każdą ilość nowego kitu Odpowiedz Link Zgłoś
sunim Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:40 Racja, ale jak wskazują sondaże coraz trudniej. Coraz trudniej wmówić ciemnemu ludowi że najważniejszą sprawą programu wyborczego jest niedopuszczenie innych do władzy. Póki co jeszcze się udaje, jeszcze ok 40% taką ciemną masę stanowi. Ale jest ich coraz mniej, więc peło drży. Drży też Komorowski. Bo jeszcze go spytają o własny program i co wtedy ma odpowiedzieć? Że jego programem jest to, że nie jest Kaczyńskim i lubi Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.gorla Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:35 Nareszcie!!!! Panie d. Tusk i Pani B. Komorowski zrobcie cos aby TVP1 przestala rozprzestrzeniac klamstwa i obelgi na was. Tego sie nie da sluchac. Cerpliwie czekam kidy ruszycie do ofensywy. Musicie wygrac nie tylko, ze jestescie swietnymi politakami, ale przedewszystkim by nie dopuscis do rzadu PIS wraz z koscolem i moherowymi beretami. Trudno uwierzyc,ze w Polsce jest az tak wielu fanatykow i szowinistow. Agb Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 Camorrowskij jest bez szans 12.05.10, 11:44 do stołu nie dopuszcza się obfitych... tylko głodnych a po Branku i pani Brankowej widać że głodu nie czują.... Odpowiedz Link Zgłoś
juzefat0491 Re: Camorrowskij jest bez szans 12.05.10, 13:25 Od Pani Błonkowej to się odpieprz człowieku .Kobieta swoje przeszła wychowała 5-kę dzieci .Trochę zadba o figurę ,buzie ma ładną ,będzie laska ,że ha ha GAŁY CI WYJDĄ JAK ZOBACZYSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:45 Aj waj !!! JUŻ mnie przestraszyłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
sturm_man Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:38 Dziady z wyborczej i klamcy PO, pod mur ze swiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 13:00 sturm_man napisał: > Dziady z wyborczej i klamcy PO, pod mur ze swiniami. Typowy okrzyk bolszewickiego ścierwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
spider78 Straszyć Pisem??? 12.05.10, 11:43 Chcą mnie straszyć że wróci PIS i co? obniży mi podatki czy składki na socjał? pozwoli odzyskać część majątku na który pracowali zwykli ludzie w czasie komuny (wykup mieszkań spółdzielczych), rozwali prawniczą klikę? zablokuje przekręty mafijne sobiesiaków itp? Ja się nie mam czego bać. To Platforma się powinna spękać że Pis udowodni (co nie jest zbyt trudne) że cel Platformy to "by żyło się lepiej" KOLEGOM Platforma nie ma nic do zaoferowania, drugi raz się ludzie nie nabiorą na obiecanki Tuska, widzą że ostatnie dwa lata to był czysty PR i nic więcej. Co się dziwić że im tylko plucie na Kaczyńskiego pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
innowacyjny Re: Straszyć Pisem??? 12.05.10, 13:22 Skoro było takdobrze to dlaczego kolesie z PiSU rządzili tylko 2 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Straszyć Pisem??? 12.05.10, 13:32 spider78 napisał: > Chcą mnie straszyć że wróci PIS i co? obniży mi podatki czy składki na socjał? > pozwoli odzyskać część majątku na który pracowali zwykli ludzie w czasie > komuny (wykup mieszkań spółdzielczych), rozwali prawniczą klikę? zablokuje > przekręty mafijne sobiesiaków itp? > Ja się nie mam czego bać. To Platforma się powinna spękać że > Pis udowodni (co nie jest zbyt trudne) że cel Platformy to "by żyło się > lepiej" KOLEGOM Platforma nie ma nic do zaoferowania, drugi raz się ludzie > nie nabiorą na obiecanki Tuska, widzą że ostatnie dwa lata to był czysty PR i > nic więcej. Co się dziwić że im tylko plucie na Kaczyńskiego pozostało. ale jak PiS łapał tych "sobiesiaków" to złapał się za własny ogon !! Kaczmarka, Netzla, Kornatowskiego oraz bliską znajomość Lecha z Krausem !! Odpowiedz Link Zgłoś
lagamega Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 11:44 Nie lękajcie się - to nie będzie bolało :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Zdemoralizowany degenerat Sławomir Nowak 12.05.10, 11:48 "- PiS zakończył żałobę - mówi Sławomir Nowak, szef sztabu Komorowskiego. - Prowadzą coraz bardziej agresywną kampanię. Wykorzystując smoleńską katastrofę, grają na emocjach Polaków. Nie możemy pozwolić, by dyktowali narrację. Choć nie unikniemy tematu katastrofy, rozmawiajmy o przyszłości, o tym, jaka ma być prezydentura przez kolejne lata." Musze przyzna, ze w kontekscie ostatnich wypowiedzi Kutza, Niesiolowskiego czy Bartoszewskiego wypowiedz Nowaka jest niebywale wprost bezczelna. Ten czlowiek ma 36 lat i jest całkowicie zdemoralizowanym degeneratem. Oby jak najszybciej zniknal z ekranow. Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz Zastępowanie prezydenta to za mało żeby nim zostać 12.05.10, 11:55 Komorowski pieprzy,że nie ma czasu,a co ma powiedzieć prezydent USA starający się o drugą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:00 Nowaka wywalić na zbity pysk. Do prowadzenia kampanii się kompletnie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:06 tristesse11 napisał: > Dlaczego p. Komorowski dla rozrywki zabija zwierzęta ? > Myśliwstwo to rodzaj barbarzyństwa. > Nie wstyd Panu, p. Komorowski ? Ale nie zabija dla kampanii wyborczej 95 osób w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:15 Już ci wszyscy wierżą wybitny durniu... Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 13:26 grubymisiek1 napisał: > tristesse11 napisał: > > > Dlaczego p. Komorowski dla rozrywki zabija zwierzęta ? > > > Myśliwstwo to rodzaj barbarzyństwa. > > Nie wstyd Panu, p. Komorowski ? > Ale nie zabija dla kampanii wyborczej 95 osób w samolocie. tristesse11 to typowy przedstawiciel PiS. "Prosty lud". Cechami ich jest INATYLIZM, strach przed nieznanym i zacietrzewienie. tristesse11 poczytaj trochę czym zajmuje się myśliwy !! Gdyby nie oni nie zobaczyła byś już dziś zająca, kuropatwy czy Jelenia. Pamietasz ile jeszcze 20 lat temu było saren na polach a ile jest dziś ??!! Tak dla wiedzy myśliwi odstrzeliwują tylko zwierzynę chorą, oraz gdy ilość jej zagraża równowadze ekosystemu czy też rolnikom !!! Ilość zwierzyny po 89 roku znacznie wzrosła w naszych lasach oraz przywrócono gatunki które przez komusze rolnictwo i "walkę z wścieklizną" zostały praktycznie zlikwidowane. Dla PiSowców jednak myśliwy to pan ze strzelbą a to przecież zagrożenie dla PiSowca z szabelką !! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek4dwa Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:24 na ciebie też mógłby zapolować Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek4dwa Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:35 nie kłóćmy się , wybierzmy Kaczyńskiego i po ptakach , potem będziemy się martwic jak zacznie pawiana strugać , ta babeczka od sztabu to jakby wypiękniała, szkła kontaktowe sobie sprawiła , sądziłem , że posłanka Kempa mogła przejść metamorfozę tylko i wyłącznie gdy zaczęła myc włosy dostawszy się do komisji , a i mały rycerz jakby facjatę odświeżył , fajne to forum można łacha podrzeć z polityków a i uczestnikom niczego nie brakuje , mi także. Odpowiedz Link Zgłoś
signal w takim razie poczekam z wakacjami po 4 lipca 12.05.10, 12:44 trzeba ratować kraj przed pisbolszewizmem Odpowiedz Link Zgłoś
krylos.com Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:46 Interesujące jest dla mnie, że dziennikarze i publicyści zdają się nie zauważać, że bierna postawa PO może być częścią planu. Strach przed powrotem IV RP jest najlepszym motywatorem elektoratu PO, więc im bardziej rośnie w sondażach Jarkowi, tym lepiej dla PO. Zauważcie, że generalnie Bronkowi nie spada - spada pionkom i rośnie Jarkowi. Czyli dokładnie tak, jak na tym etapie chciałaby PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Kampania PO 12.05.10, 12:46 Wg mnie warto jeszcze raz przeanalizowac wybory 2005 i wyciagnac z tego wnioski, by nie powielac bledow. PO, niezaleznie od pozostajacej w pamieci katastrofy, powinno skupic sie na kampani, robic swoje ignorujac poczynania PiSu. Nie odpowiadac, nie komentowac, tylko do przodu. Chodzi o Polske i Polakow panie i panowie! J.K + PiS grozi Polsce kryzysem, podzialem i znieksztalceniem lini podzialu miedzy panstwem a kosciolem. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:47 A dlaczego kaczor wykańcza ludzi ? Też dla rozrywki ? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:48 Trzeba było się obudzić wcześniej, jak kurdupel i jego sekta kradli publiczne radio i telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
normaln.ypolak Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 12:52 Uwaga ! Uwaga ! Nadchodzi Widmo kaczyzmu-rydzykizmu krąży nad Polską ! Odpowiedz Link Zgłoś
juzefat0491 Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 13:07 Ludzie !!! z PO obudzacie się, co to za kampania.PIS robi swoje i to dobrze.A Wy robicie to tak nieudolnie ,że cholera mnie bierze .Ja nie chcę Jarosława za prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Obronność, polityka zgraniczna, współpraca z ... 12.05.10, 13:13 Obronność, polityka zgraniczna, współpraca z rządem? To sztampa bez nośności, bez szans na porwanie za sobą wyborców! Wrażliwość społeczna, Panie Bronisławie - ot co! Ziszczenie ideałów Solidarności lat 1980/81! Zmniejszenie przepaści materialnej ludności, największego w Europie, 14-krotnego rozziewu dochodów skrajnych 10%ych grup zarobkowych! Podczas gdy u Musterknabe UE - w Niemczech jest 7.5-krotność, a w zamożnych przecież Czechach - 5.5-krotność (dane OECD). Warto zagospodarować to pole, jakoś przez nikogo z kandydatów na Pana Prezydenta nie obsadzone. Wszyscy furt i ino o patriotyźmie i potędze, dlaczego nikt o jakości życia zwyczajnych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
innowacyjny Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 13:20 Brat Jarka to dopiero był zawodnik! Fakt nie czytał z kartki, chcąc zabłysnąć gadał z głowy przez co pieprzył bzdury i głupoty,przypomnę;m.in. "Albania to kraj do którego w czasach socjalizmu jedziło turystycznie dużo Polaków", "Perejro,Borubar","z ziemi polskiej do włoskiej", itp. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Re: Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 13:39 Akurat ten słynny "borubar" został już dawno wyjaśniony: prezydent Kaczyński chciał powiedzieć "Boruc bardzo..." ale dziennikarze zrobili wrzawę, zakrzyczeli i TVN mógł z radością pokazać "Borubar". Skurwysyny zagłuszyli a potem się nabijali, że nie umie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
joandm Strach przed PiS-em obudził Platformę 12.05.10, 13:50 Ludzie kochani ,nie jestem zadowolona z wyboru pomiędzy mniejszym złem a większym,będę głosować na Komorowskiego.A dla wszystkich ,którzy chcieliby zobaczyć jak będzie wyglądać Polska po objęciu prezydentury Kaczyńskiego to polecam książkę Jacka Piekary "Przenajświętsza Rzeczpospolita" Odpowiedz Link Zgłoś