trajkotek twardziel, nie to, co inni... 15.05.10, 20:54 polowanie się dopiero zaczęło, Komorowski pokaże wszystkim, JAK SIĘ TO ROBI... Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Komorowski bez pudru 16.05.10, 09:09 -1 PROF. ZDZISŁAW KRASNODĘBSKI - cytat "Wyśmiewajcie, drwijcie. Gardzę wami. Od paru lat spadały na nas wyzwiska - na tych wszystkich, którzy nie chcieli przyłączyć się do chóru wylewających pomyje na głowę Prezydenta, przystąpić do walki z kaczyzmem, dołączyć się do zbożnego czynu dożynania watah. Tak jakby nie było o wiele łatwiej płynąć z głównym nurtem, pisać do `GW' i odcinać kupony od poglądów wytartych w powszechnym obrocie. Nie, wcale się nie skarżę. Te obelgi były zaszczytem. Dzisiaj wiem, że są największym zaszczytem, jaki mnie spotkał w życiu. I gdy już nie ma problemu, nagle pokazano nam człowieka - jakiegoś innego Lecha Kaczyńskiego (...) A od tych, którzy przy Nim stali i pozostali, wymaga się, by milczeli, by odkreślili przeszłość grubą kreską, by się pojednali, by nie zakłócali atmosfery żałoby. Ale ich - naszym - obowiązkiem wobec Niego i Nich jest mówić. Grubej kreski tym razem nie będzie. I wy miejcie odwagę, pozostańcie sobą. Już zaczęliście dzielić łupy i dobierać się do szaf. Zróbcie kolejne `Szkło kontaktowe', wyśmiejcie tę śmierć, wypijcie małpki. Zaproście Palikota i Niesiołowskiego. Krzyczcie: `cham' i `dureń', i `były prezydent Lech Kaczyński'. Wyśmiewajcie i drwijcie. Bądźcie sobą. Gardzę wami. Jestem dumny, że Go znałem". Odpowiedz Link Zgłoś
gsb Pan Wpadka, hrabia taki jak ty... 16.05.10, 18:48 Tak niedawno Gazeta wypominała każde zająknięcie Prezydentowi Kaczyńskiemu, dziś próbuje z ciężkiego języka, pecha, skłonności do wpadek, otyłej i niereprezentacyjnej żony, opieszałości Komorowskiego zrobić atut... To nie działa :) Komorowski jest kluchem bez jaj i ośmieszy Polskę za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz pytania do nieupudrowanego Bronka : 17.05.10, 00:58 29 pytań do nieupudrowanego ale ciepłego Bronka : smolensk-2010.pl/2010-05-16-29-pytan-do-bronislawa-komorowskiego.html i jeszcze 54 pytań do Bronka i Geniusza Kaszub w sprawie Smoleńska : smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Komorowski bez pudru 17.05.10, 06:19 tfu-rca "IVRP", kacyk, bez zony, prawa jazdy, konta w banku i hodowca zwierzat futerkowych nie ma szans na wygrana w demokratycznym panstwie prawa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apodemik straszak IV RP 17.05.10, 08:17 Proszę Wyborczą o przypomnienie największych zbrodni IV RP. Boję się, że poza laptopem Ziobry i smażonym dorszem na rachunek państwa niewiele pamiętam. Ale skoro wszyscy w PO i elity straszą powrotem IV RP, to pewnie mają powody. Czego ma się bać społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś