miroslaw.veritas 16.05.10, 20:56 Czy Benedykt XVI zna sytaacje Kosciola w Polsce? Czy ma swiadomosc,ze znaczna czesc hierarchow i zakonnik o.dr Tadeusz Rydzyk spowodowala nasilenie sie w ojczyznie Jana Pawla II nastrojow antysemickich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryabor Kościołem się brzydzę! 17.05.10, 19:30 Kościół niczym komuna, jest niereformowalny! Bowiem kościoł i komuna, to dwa takie systemy totalitarno-autorytarnej władzy! Mają władzę i wszyscy się go boją! Religie i ich bóstwa z 3 części tryptyku Mity Greków, Rzymian i Współczesnych Mitomanów, tudzież podobnego bajczarstwa na zasadzie kołowacizny kwadratu – „bóg z biblii, biblia od boga”, zostawiam religiantom! Czyli rozgarniętym inaczej! Jednak kościołem skrzętnie skrywanych od lat na całym świecie pedofili i pederastów, zdecydowanie brzydzę się! Polską jego ikoną jest pederasta Paetz! Któremu pryncypał na watykańskim stolcu BeneRatzi ps. AfroCondom, przesyła listy gratulacyjne z okazji kolejnych lat kleszej pederastii zatytułowane ‘Czcigodny Bracie … Pederasto’! Brzydzę się kościołem pedofili i pederastów! Brzydzę się plugawymi rycerzami czarnej międzynarodówki spod krzyża! Brzydzę się kościołem wypasionych klechów! A laickiej wspólnocie kościoła mogę jedynie pogratulować wyborów! Oraz kleszego pasożyta hodowanego na własnym ciele! Kościół, pośród wielu milionów swoich ofiar, których obrazem zejścia był krzyż w rękach swoich oprawców, niewątpliwie zrobił i wiele dobrego. Jednak powinnością każdego z nas od najstarszego hominida począwszy, jest czynienie dobra! Dobra i tylko dobra! I żadne w tym zasługi kościoła! Ponadto w sentencji należy orzec, iż w ostatecznym bilansie zło na przestrzeni wieków wyrządzone ludzkości znacznie przewyższa poczynione dobro! Odpowiedz Link Zgłoś