yanuss to strona PO gra nieprzytomnie ostro 17.05.10, 18:42 Odsylam tow. Czecha do artykuliku w wybiorczej, gdzie zebrano tzw. niepotrzebne wystapienia wyborcze. Ile jest tam chamskich odzywek Po-wcow, teraz mozna dodac kolejne perelki. Ale dla Czecha "druga strona gra nieprzytomnie ostro".. Gdzie on to dostrzegl ? Niestety, najsilniej reprezentowani na nieslawnej liscie w wybiorczej sa dawni UW-ole i UD-ecy. To oni graja nieprzytomnie ostro, czy to ze strachu czy z wyrachowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
regis53 Czując zażenowanie 17.05.10, 18:43 Kto nie ma głowy do alkoholu, nie powinien pić. Inauguracja komitetu złożonego z kwiatu polskiej elity,mogła nie rozpocząć się od spożycia,tylko refleksji,co więcej - autorefleksji. A tak wyszła żenada,czyli jak zwykle , tyle że bez Palikota. Można już chyba prawić nie o elicie, ale o ELICIARNI. Odpowiedz Link Zgłoś
regis53 Czując zażenowanie 17.05.10, 18:55 Co do dziadunia Bartoszewskiego; wymaga on tak spacjalnej troski,jak i wyjątkowego akapitu. Oto on wprost (hi!) z Boya : "... Bo paraliż postępowy najzacniejsze trafia głowy." ! Odpowiedz Link Zgłoś
brundlefly Czując zażenowanie 17.05.10, 18:56 To dobrze, że Gazeta wydrukowała taki tekst. Żenujące wpadki mogą zdarzyć się po obu stronach barykady, ale tylko jedną stronę, jak widać, stać na odważny, uczciwy samokrytycyzm. Jasną sprawą jest, że pan Bartoszewski wygaduje głupoty. Inaczej tego nie sposób nazwać. To, że ma piękny życiorys to jeszcze nie znaczy, że jego gówno jest mniej śmierdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
regis53 Re: Czując zażenowanie 17.05.10, 19:02 Dobrze powiedziane. Tak oto eliciarnia podaje rękę panu Kononowiczowi. Kononowicz na prezydenta ? Ale, proszę Pana, to jest ten sarmatyzm postpegeerowski ! Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo gafy ... 17.05.10, 18:57 komu, jak komu, ale prezydentowi nie powinny się zdarzać ... a B.K. zdecydowanie wyprzedza pod tym względem L.K., który tak był wyśmiewany i punktowany, czasem nieuczciwie. B.K. już nawet Rosjanom zdążył "palnąć" - no i co z tym fantem zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Czując zażenowanie i smutek 17.05.10, 19:13 Może warto na chwilę zapomnieć o tym, czy jesteśmy zwolennikami PO czy PiS. W Łazienkach zebrali się ludzie, w których wielu Polaków chciałoby widzieć elity artystyczne i intelektualne kraju. Niektórzy z występujących są nawet traktowani jako autorytety. Tymczasem zafundowano nam żenujące, smutne i przerażające widowisko. Niemądre wypowiedzi i złe emocje, zaślepienie i głupotę. Nie sposób wyłowić choćby jednej wypowiedzi, pod którą normalny, myślący człowiek mógłby się podpisać. I to jest najbardziej przerażające w tym całym show, a nie to czy PO dokopie PiSowi czy też PiS dokopie Platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
hk-47 Re: Czując zażenowanie i smutek 17.05.10, 21:14 To jest wpis wyznawcy PiSu! Co za delikatność uczuć! Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
zasliniony.dziadyga Re: Czując zażenowanie i smutek 17.05.10, 21:30 > I to jest najbardziej przerażające w tym całym show, stary tu o taką kasę chodzi, a ty o jakiś duperelach toż te wszystkie "autorytety" żyją z państwowych pieniędzy na czele z obślinionym "podsekretarzem stanu" (bezpartyjnym) Odpowiedz Link Zgłoś
seawolf2 Czując zażenowanie 17.05.10, 20:02 Jakoś tak bez większego echa w mediach przeszła uwaga Andrzeja Wajdy o przyjaciołach PO w TVN i w "tej drugiej" stacji. Po pierwsze , na pochwałę zasluguje skromnośc TVN, która nie skomentowała tej wypowiedzi. Możliwości jest kilka: a/ zaczerwieniła sie zawstydzona: " Alez co ty, Andrzej, nie ma o czym mówić, my tak z serca", b/ zatknęło ja z oburzenia, że ktoś śmie podważać obiektywizm, z której wszak słynie : "Yyyyyh?????" c/ postanowiła wyjaśnić sprawę kanałami dyplomatycznymi: "Sławek, k... co wy tam, k... robicie! .......................Jak sprawdzałes, co sprawdzałeś!!!!!..............jak to , zgubił kartkę??!!!" d/ czeka, może nikt nie zauważy: "Ciiiicho, udajemy, że nie słyszeliśmy. Wajda, jaki Wajda?" e/ przygotowuje oświadczenie, że niespodziewane wyznanie jest objawem schizofrenii bezobjawowej Wybitnego Reżysera, za co odpowiada sztab kandydata PiS poprzez pozbawienie go opieki lekarskiej. Po drugie, trwają poszukiwania "tej drugiej" stacji. Odrzuciliśmy pierwsze narzucające się typy- Disney Channel, Sesamy Street, Fox News, Fashion TV, czy Al Jazeera. Niestety, zadna ze stacji nie wyrywa sie przesadnie z wyciągniętymi na wzór szkolny dwoma paluszkami: "my, to my, to o nas było!!!" okładając przepychających sie konkurentów mikrofonami na wysięgnikach, oraz "punktując" , czyli dziurawiąc oblicza konkurentów zdjętymi pantofelkami na szpilkach Ponieważ Pan Wajda, zajęty wznowioną po nikczemnym porzuceniu go przez pisowskich lekarzy kuracją był nieuchwytny, oddelegował do publicznych wypowiedzi aktora Chyrę. Po pierwszej wypowiedzi jednak, w której okazało sie , że Chyra nie bardzo kojarzy cokolwiek, łącznie z tym, jak się właściwie nazywa ten, co go kazali popierać, zrezygnowano zeń definitywnie, jako żródła informacjii o czymkolwiek, łącznie z pogodą, aktualną godziną oraz państwem, w jakim sie aktualnie znajduje. Byc może również jest on ofiara spisku pisowskich lekarzy. No i nie wiemy, kto to jest "ta druga". Na razie skazani jesteśmy na domysły i rozglądanie się po sobie. seawolf.salon24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 teraz wychodzi na to... 17.05.10, 20:03 ...ze Dorn mial racje mowiac o łże-elitach i wyksztalciuchach Odpowiedz Link Zgłoś
zasliniony.dziadyga Re: teraz wychodzi na to... 17.05.10, 21:33 > ...ze Dorn mial racje mowiac o łże-elitach i wyksztalciuchach a nie miał? jeszcze na dokładkę Balcerowicz porównał Stiglitza do Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: teraz wychodzi na to... 18.05.10, 09:18 zasliniony.dziadyga napisała: > > > ...ze Dorn mial racje mowiac o łże-elitach i wyksztalciuchach > > a nie miał? > > jeszcze na dokładkę Balcerowicz porównał Stiglitza do Leppera wedlug salonowych mediow nie... a dzis sama GieWu przyznaje ze jednak mial Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec @red. Czech 17.05.10, 20:12 "Walka nie będzie łatwa. Przeciwnik jest trudny, czuje wzrastające poparcie społeczne,..." To Gazeta Wyborcza jednak nie jest gazeta obiektywna? Czyli ma wroga i z nim bedzie walczyc zamiast informowac? Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Czując zażenowanie 17.05.10, 20:38 Dziki kraj,dzika inteligencja,dzikie autorytety.Szlachta (pożal się boże),co to jawi się za komitet SZLACHCICA Komorowskiego,co gania z flintą po lesie waląc do wszystkiego co tylko sie rusza.Wesołe popierdujące dziadki ala-Bartoszewski,walnięty na starość pan Wajda co straszy wojną i cała elita szurniętych ludzi kultury.Wszyscy tacy odważni a mają pietra przed "kaczorem".Wstyd . Odpowiedz Link Zgłoś
clasterone Czując zażenowanie 17.05.10, 20:39 emocje emocje emocje Rozumiem je ale uważam za niepotrzebne. Obie strony powinny upuścić pary I tyle ps.dziennikarze narzekali na nuuuudną kampanię. Teraz tez niedobrze? Toż dostaliście szoł Odpowiedz Link Zgłoś
clasterone Czując zażenowanie 17.05.10, 20:53 jeszcze jedno otóż nie wiem czy to bedzie dobrze gdy gafy nie bedą sie przydarzać. Pamietam zajecia z psychologii i pewien test.Oceniane były dwie podobne osoby, z grubsza takie którym "na szybko" nie można było nic negatywnego zarzucić.No i którą wskazano jako atrakcyjniejszą? No tak, tę która popełniła gafę, błąd. No a czemu tak? No bo ja też popełniam błedy. I ty też Odpowiedz Link Zgłoś
monikaadams4 Czując zażenowanie 17.05.10, 21:02 mnie gafy nie przeszkadzają. Bardziej irytuje mnie ograniczenie się kampanii wyborczej do kwestii pr-u i smoleńskiej katastrofy. Może czas na inne tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
cynglisciplujajademnienawisci Stalinowskie bydło dostaje małpiego rozumu 17.05.10, 21:11 www.youtube.com/watch?v=h_zCjqwpfhQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Czując zażenowanie komitetem PO 17.05.10, 22:41 To jednak nie powód, by zniżać się do ich poziomu i odpowiadać pięknym z nadobne. Nie warto się zniżać do agresji PO i chamstwa komitetu Komorowskiego. Są ludzie których prawdziwe oblicze wychodzi w chwili zagrożenia utraty władzy. Trudno będzie się pogodzić Komarowskiemu z porażką. Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 Komorowskiemu wybaczam, sztabowi nie! 17.05.10, 22:41 Bronisław Komorowski jeszcze nieraz chlapnie coś niezręcznego. Wolę prawdziwego prezydenta, któremu po ludzku coś się wypsnie, niż przebranego w okulary stworzonego przez piarowców sztucznego tworu, po którym nie wiadomo czego się spodziewać, kiedy znów stanie się sobą. Natomiast mam wielkie pretensje do sztabu wyborczego Bronisława Komorowskiego. Im wpadki nie mogą się zdarzać! To co poseł Nowak nazwał spontanicznym eventem dla mnie było amatorszczyzną sztabu wyborczego. Mogli zrobić coś wyjątkowego z prezentacji Komitetu Honorowego, spaprali to beznadziejnie! W pamięci mediów i większości Polaków z 140 wspaniałych ludzi, wybitnych autorytetów, znanych, sławnych i lubianych zostały trzy określenia - psychopata, bezdzietny hodowca zwierząt futerkowych i wojna domowa. Zepsuć prezentację tak wspaniałego Komitetu Honorowego jest naprawdę trudno, ale sztabowi to się udało! Bo jest leniwy, niechlujny i chaotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
thobold A ja zażenowania nie czuję! 17.05.10, 23:03 To co, tylko oni mają prawo strzelać?! Jak Kuba bogu tak bóg Kubańczykom!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Czuję zażenowanie 17.05.10, 23:24 a ja nie,trzeba bylo wytoczyc armaty i walnac z calej sily,aby PIS uslyszal ze tu sa ludzie i tez moga walic ostro.To byl znak ze jest w polsce sila poparcia dla B.Komorowskiego dal PO.Mysle ze to byl tylko sygnal ostrzegawczy,armaty stoja i czekaja,...brawo Odpowiedz Link Zgłoś
gudek83 Czuję zażenowanie 17.05.10, 23:34 Stopnie krytyki Wyborczej: słaby, zły, taki jak w PiSie. Panie Czech, przy dość odważnych jak na ten portal wnioskach jakie może Pan stawia, nie może Pan wybić się poza twardogłowy system myślenia godny Wyborczej? Jedyne na co stać część ( niewielką? ) Wyborczej to samokryka? Szkoda, że za tym nie idzie nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz Czuję zażenowanie - a kto nie czuje ? 17.05.10, 23:49 54 pytania w sprawie katastrofy w Smoleńsku , na które Miller , Tusk , Komorowski i Klich nie mogą jakoś znaleźć odpowiedzi : smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Czuję zażenowanie 18.05.10, 03:00 Pan czuje. Wolno panu. Ale ja nie czuję. Chyba też mi wolno. Wolno mi choćby dlatego że mam po prostu dosyć nadstawiania drugiego policzka. Pan się czuje zażenowany a ja mam po prostu dosyć nadstawiania dupy przez PO bo policzki już dawno są obite. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemik Limity wyczerpane 18.05.10, 08:11 Limity wyczerpane - przygotować się do wyprowadzenia sztandaru Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Czuję zażenowanie 18.05.10, 08:22 Z pewną nieśmiałością zapytam dlaczego Komorowski nie wspomniał o scyzoryku w kieszeni Kielczanina. Bardzo proszę nie zastawiajcie się obroną pokrzywdzonych Poznaniaków i Krakusów. Są to docinki mające już swoją długą historię, są z natury nieprawdziwe, a stworzone dla rozrywki i licytacji kto z lepszych terenów pochodzi. Kiedyś w Warszawie mówiło się gwarą warszawsko-otwocką i nikt się z tego powodu nie obrażał. Jadziem panie Zielonka .. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Czując zażenowanie 18.05.10, 08:48 hhermes76 napisał: > To wygląda jak Unia Wolności przed upadkiem, te same twarze te same pohukowania > , to będzie ta sama klęska. To już powoli czuć, te agresywne teksty, brak meryt > orycznej debaty te sapanie i wyzwiska przemadrzalców ... czuje klęske platformy Tylko jest jedna zasadnicza różnica. PO nie weszło w koalicję z PiSem, tak jak UW weszło w koalicję z AWS. Odpowiedz Link Zgłoś