lumpior 17.05.10, 17:38 Pospieszalski to WASZ wizerunek.Nie bede placil abonamentu,NIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam_l27 nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 17.05.10, 17:41 tak było w ustawie Tuska :) Odpowiedz Link Zgłoś
maran283 Re: nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 17.05.10, 17:45 adam_l27 napisał: > tak było w ustawie Tuska :) trzeba było poczytać, a nie głupoty pisać, w ustawie było że finansowanie będzie z budżetu Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 17.05.10, 17:55 ale najpierw sciagnie US. U mnie na osiedlu znam jedna osobe co juz dostala wezwanie A z ustawy to pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 17.05.10, 18:04 aplus napisał: > ale najpierw sciagnie US. > U mnie na osiedlu znam jedna osobe co juz dostala wezwanie > A z ustawy to pozniej Ściąganiem abonamentu zajmuje się Poczta Polska a nie urząd skarbowy. Znowu ktoś coś słyszał ale nie dosłyszał Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 17.05.10, 18:28 Koleś po prostu kłamie, a żeby to kłamstwo jakoś uwiarygodnić to wymyślił "kogoś", kogo ściga US. A że głupota przebija przez wszystko, to i wtopił ze swoim "przykładem"... Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Bez przesady 17.05.10, 19:44 Większość to ciemna masa-nie ma się co wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Za Kwiatkowskiego nie protestowali 17.05.10, 19:56 Rozpedzic to towarzystwo (nomenn omen) na sto diablow! Jakos za Kwiatkowskiego nie protestowali! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus poczta a jak sie migasz US. Nawet nie wiecie PO 17.05.10, 22:25 glupy jakie prawo wam ryzy napisal boykotka napisała: > Ściąganiem abonamentu zajmuje się Poczta Polska a nie urząd > skarbowy. Znowu ktoś coś słyszał ale nie dosłyszał Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Za Kwiatkowskiego nie protestowali 17.05.10, 23:42 euro67 napisał: > Rozpedzic to towarzystwo (nomenn omen) na sto diablow! Jakos za > Kwiatkowskiego nie protestowali! Kłamiesz, protestowali. Nawet grozili desantem górników do Warszawy. Ale PiSdzielcy mają pamięć "wybiórczą". Odpowiedz Link Zgłoś
noducks pospieszalski = pis 17.05.10, 17:57 kaczynski zamknal klamliwa gebe pod wizerunek pograzonego w zalobie ale cala goebelsowska propagande wykonuje TVPis Odpowiedz Link Zgłoś
frankyy pospieszalski & wildstein = TVPropaganda 17.05.10, 18:23 Dopóki Wildstein i Pospieszalski będą w TVP, to nie można nazywać jej publiczną. Związek zawodowy pracowników TVP powinien odciąć się od ich propagandowych produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Równowaga w Wiadomościach wg zarządu TVP: 17.05.10, 18:38 5 minut chwalenia Jarosława Kaczyńskiego i 5 minut krytykowania Bronisława Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-312 Re: Równowaga w Wiadomościach wg zarządu TVP: 17.05.10, 19:05 polska_baba napisała: > 5 minut chwalenia Jarosława Kaczyńskiego i 5 minut krytykowania Bronisława Komo > rowskiego. A potem - odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Równowaga w Wiadomościach wg zarządu TVP: 17.05.10, 20:01 marek-312 napisał: > polska_baba napisała: > > > 5 minut chwalenia Jarosława Kaczyńskiego i 5 minut krytykowania Bronisław > a Komo > > rowskiego. > > A potem - odwrotnie. Nie. Kończy się na przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Równowaga w Wiadomościach wg zarządu TVP: 17.05.10, 20:04 odwrotnie, czyli 5 minut krytykowania Bronisława Komorowskiego i 5 minut chwalenia Jarosława Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 My mistake! 18.05.10, 16:32 bumcykcykhopsiup napisał: > odwrotnie, czyli 5 minut krytykowania Bronisława Komorowskiego i 5 > minut chwalenia Jarosława Kaczyńskiego Aha; dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: pospieszalski & wildstein to mały pikuś 17.05.10, 19:46 "...zmianę kierownictwa TVP1 - miejsce Wojciecha Hoflika zajął Witold Gadowski...". Wildstein i Pospieszalski to naprawdę sympatyczne misie w porównaniu z nowym szefem jedynki - faciem od mokrej roboty, człowiekiem patologicznie pozbawionym jakichkolwiek skrupułów i kręgosłupa moralnego. W latach 90-tych wsławił się w szukaniu haków oraz szantażowaniu ludzi wskazanych przez wschodzącą gwiazdę PiS - rumianego Zbysia. Potem robił to samo - ale był do wynajęcia. Poźniej korzystali z jego usług nawet nielegalni imigranci spod ciemnej gwiazdy. Brawo! frankyy napisał: > Dopóki Wildstein i Pospieszalski będą w TVP, to nie można nazywać jej publiczną > . > Związek zawodowy pracowników TVP powinien odciąć się od ich propagandowych > produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mocarabia Re: pospieszalski & wildstein to mały pikuś 17.05.10, 22:22 Ty, 2lkad1... ciebie to już całkiem majowe słońce przegrzało ? :-D Witek jest fantastycznym dziennikarzem, no i musi się niczego wstydzić, w przeciwieństwie do różnych.. polnych kwiatków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: pospieszalski & wildstein to mały pikuś 17.05.10, 22:43 Nie musi się niczego wstydzić... No wiesz, takim otwartym tekstem? Ale tu nie o tym dyskutujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
barabarka55 Re: nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 17.05.10, 19:42 adam_l27 napisał: > tak było w ustawie Tuska :) najpierw muszą go u niego znależć Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 17.05.10, 19:44 adam_l27 napisał: > tak było w ustawie Tuska :) Ta ustawa była po to by zawładnąć telewizją publiczną Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Eksperci od skokow na TVP i PR sa w PiS 17.05.10, 23:04 wiec nie bredz, ze ustawa miala sluzyc zawladnieciu mediami publicznymi. Czasem sie zastanawiam, czy zwolennicy PiS-u sa tacy glupi czy tacy zaklamani? Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Adam, trollu, od kiedy to ustawy czytasz?:) 17.05.10, 23:21 w sciagawce tak Ci napisalo biuro propagandy? To zle napisali. Albo tez nie czytali ustawy, albo klamia. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: nie płać,to Urząd Skarbowy ci go odbierze 18.05.10, 03:11 adam_l27 napisał: > tak było w ustawie Tuska to moze jus d o d a j ze w ustawie Tuska bylo rowniez ze T.V nie ma byc 'tuba jakiejkolwiek parti,,,,,,ale to wolisz przemiczec nie pasuje cie do tekstu????? pokazujesz sie jak typowo PiS-owska gnida Odpowiedz Link Zgłoś
myslacy.normalny.kraj Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:42 PiSiory no co jest ? Bez komentarza ? Przeciez to taka obiektywna telewizja. Taki program jak p. Garags pamiętam ze stanu wojennego. Taka sama retoryka, red. Barański prekursorem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 18:53 By żyło się lepiej ;))) www.youtube.com/watch?v=XGgTjZLo5OY:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 22:07 No coz... i to wydaje sie komus smieszne? Patrzcie, a jescze nikt nie wzial przemowienia Adolfa H. i nie podlozyl tam slow Jarka K. Czyzby jednak POwcy mieli bardziej wysublimowane poczucie humoru, mimo ewidentnych podobienstw pomiedzy Adolfem i Jarkiem? Niech prowadza nas kurduple, trzeba kontynuowac dzielo juz zaczete. Odpowiedz Link Zgłoś
ad1952 Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:42 Skreśliłem już publiczną ale pokazało sie światełko w tunelu.Brawo!! NIE-dla tv z okresu Szczepańskiego czy Urbana!!!I na pewno wzrosną wpływy z abonamentu.Pisioki jak nie mają co robić to niech się brzytwą bawią!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 17:44 > wpływy z abonamentu.Pisioki jak nie mają co robić to niech się > brzytwą bawią!! jeden bawił się samolotem, wiemy jak wyszło! Dość zabaw za nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 17:44 buhaha, dopiero teraz zwiazkowcy to zauwazyli?! Nawet moi rodzice, ludzie mocno starsi, od calkiem dawna nie ogladaja TVPiS, bo mowia,ze sie nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 18:07 imie_jaszczomp napisała: > Nawet moi rodzice, ludzie mocno starsi, od calkiem dawna nie > ogladaja TVPiS, bo mowia,ze sie nie da! A mnie udało się namówić moją mamę by zaprzestała płacić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 18:11 >A mnie udało się namówić moją mamę by zaprzestała płacić abonament.< Oooo, to gratuluje. Moi sa juz w takim wieku,ze wolno im nie placic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maran283 wybierzmy Komorowskiego 17.05.10, 17:43 jaka jest TVP widać gołym okiem, wystarczy trochę dla porównania obejrzeć też inne stacje, wybierzmy Komorowskiego to wreszcie będzie można zrobić porządek w tym bastionie PISu a tak poza tym to programy inne niż polityka i wiadomości to też straszna chałtura - poniżej jakiegokolwiek poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
gauecki Re: wybierzmy Komorowskiego 17.05.10, 22:26 rzygać mi sie chce jak włączam tvp. teraz zrobili fesatiwal filmowy, żeby ciemny lud mówił, że telewizja jest cool. nawet gwiezdne wojny puścili w środku tygodnia. na śmieciowych dziennikarzy z tvp nawet bym nie napluł. Odpowiedz Link Zgłoś
czatman1 Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:43 No i doczekają się naprawy publicznej TVP. Przyjdą PISuary , złapią za pysk i na bruk wyleją.Tak postępują ci co się podobno "nawrócili i zmienili".Kupa śmiechu i ...żenada.Nie mają żadnych zahamowań przed mataczeniem prawdy . No ale jak się ma w szeregach Pospieszalskich , Widsteinów czy innych Ziemkiewiczów , to czego można od TVP oczekiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:43 Mogą się postawić, ale.... ... zawsze się znajdzie jakiś Pospieszalskich na ich miejsce. Nie płacę abonamentu (za TV), nie oglądam partyjniackiej telewizji. Przestanę też chyba płacić abonament za radio, bo Trójka której słucham zaczyna "stawać na rzęsach" aby zadowolić partyjnych decydentów- a wszystko to dzięki aparatczykowi Sobali. Szkoda mi tylko tych ludzi (prowincja, ludzie najczęściej niemajętni i niewykształceni), którym "publiczne" media robią w głowie sieczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:44 Księgowa prosi zeby te trzy ostatnie osoby płacace abonament coś z tym zrobiły bo ma dosyc roboty z ksiegowaniem wydatków na gwiazdy zeby sie jeszcze pierdołami zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
relmih Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:46 kierownictwo TVpublicznej,budzi we mnie większą odrazę niż w stanie wojennym ! To dowód na niszczenie przez kaczyńskich mediów publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
axenrolle Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:46 I oczywiście w tym zapewnianiu pluralizmu i takich tam TVP poszła tak daleko ze rzecznikiem prasowym TVP jest aktywny członek PiSu . Nieprawdaż panie Wojtera? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Czyli?.......... 17.05.10, 17:46 Liberalowie dorobili sie swoich zwiazkow zawodowych.Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Narodowo-socjalistyczny brunatny PiS ma monopol? 17.05.10, 23:13 Na zwiazki zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Bardziej obrzydliwy od PIS jest tylko szpinak... 17.05.10, 17:47 Bardziej obrzydliwy od PIS jest tylko szpinak... -------------------------------------------- Polska jest najważniejsza, kartoflu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lecho65 Re: Bardziej obrzydliwy od PIS jest tylko szpinak 17.05.10, 18:00 nieprawda bo tran Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Bardziej obrzydliwy od PIS jest tylko szpinak 17.05.10, 20:12 Szpinak jest chociaz strawny... Odpowiedz Link Zgłoś
skypipe Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:47 Absolutnie popieram ten apel. Wczoraj przez przypadek miałem nieprzyjemność oglądać główne wydanie wiadomości - żenada. Nie spałem potem w nocy - tak się we mnie gotowało... Jak ten prezenter może pozwolić sobie na bycie takim popychadłem??? Kto dał TVP prawo do sądzenia i ogłaszania wyroków: ten dobry/ tamten zły (wczorajszy materiał o ewentualnej winie pilotów Tupolewa - prezenter od razu wiedział, że to nie ich wina tylko zaniedbań w kształceniu) Kto pozwala puszczać takie materiały? Chętnie prześlę mój abonament telewizyjny do zarządu PiS-u. Niech sobie sami płacą za swoją telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 17:52 >prezenter od razu wiedział, że to nie ich wina tylko zaniedbań w kształceniu)< Bo to nie sa prezenterzy, oni sie uwazaja za dziennikarzy chachachachacha , wiec dlatego wyglaszaja swoje opinie na temat. A ze sa nie za madrzy, to i opinie sa jakie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekphoto Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 17:50 DOPIERO TERAZ? CZYZBY GRUNT ZACZAL PALIC SIE POD NOGAMI? PRACA W TAKIEJ TV ZA WSZELKA CENE TAK DLUGO TO GORZEJ NIZ KOLABORACJA W STANIE WOJENNYM, BO TERAZ NIE MA ZAGROZENIA UTRATY WOLNOSCI TYLKO LICZY SIE KASA. WSTYD. OD DAWNA JUZ NIE PLACE ABONAMENTU I POWTORZE ZA PEWNYM MADRYM POSLEM, KTOREGO SIE WSZYSCY BRZYDZA ZE STRACHU PRZED NIEPOPRAWNOSCIA POLITYCZNA: WARTO ROZMAWIAC... ZA WLASNE PIENIADZE. Odpowiedz Link Zgłoś
jabas1 Ani grosza na TV PiS 17.05.10, 17:54 Niech pisiory same utrzymują Pospieszalskiego i całą grupę służalców. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Ani grosza na TV PiS 17.05.10, 18:13 Jestem za. Tylko oni to oglądają. Niech wprowadzą kodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Ani grosza na TV PiS 18.05.10, 01:54 jabas1 napisał: > Niech pisiory same utrzymują Pospieszalskiego i całą grupę służalców =================================================== POPIERAMWlasnie dzisiaj byłem na poczcie: powiedzialem panience że wyjeżdzam do pracy do Angli i wyrejestrowałem to badziewie. Nad drzwiami zainstalowałem bezprzewodową kamerke i mam teraz ja mam kontrole przed nimi. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Prezesi j urban, Robert Kwiatkowski to wasi idole? 17.05.10, 17:51 Postkomunistyczni pseudodziennikarze, czerwoni i różowi czują sie kiepsko w nowej sytuacji. Nie podoba sie to na bruk. W Warszawie dosyc roboty Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Prezesi j urban, Robert Kwiatkowski to wasi i 17.05.10, 23:55 slavik222 napisał: > Postkomunistyczni pseudodziennikarze, czerwoni i różowi czują sie > kiepsko w nowej sytuacji. > Nie podoba sie to na bruk. > W Warszawie dosyc roboty Durniu! Nie masz bladego pojęcia, na czym polega praca dziennikarska. Pospieszalski, Wildstein czy Gargas nie sa dziennikarzami. Są FUNKCJONARIUSZAMI partyjnymi. A tylko skończone qutasy PiSowskie mogą kneblować ludzi stwierdzeniem :"jak się nie podoba to na bruk". Bo qutasy PiSowskie takie jak ty nie wiedzą, na czym polega PUBLICZYNA telewizja i mylą ją z prywatnym burdelem pana Kaczynskiego. Telewizja publiczna to nie to samo co burdel, uwierz PiSuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Związkowcy TVP- odwagi, nazwac PIS, po imieniu 17.05.10, 17:54 wypiszcie wszystkich, kt. Wam przeszkadzaja. Co tzn. apel do politykow, jakich?Chcecie wojny przedwyborczej, by PO, wziela wine na siebie? Gdzie byliscie przez lata?Obawiacie sie ,ze klamcy nie beda mieli pracy? Odezwal sie w Was patriotyzm ten wlasciwy? Powiedzcie to glosno naWIZJI !!! Niech ci PRAWDZIWI , POLSCY PATRIOCI (PPP) to uslysza. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Jak wygra Jarek to cała Polska będzie jak TVP 17.05.10, 17:57 ...albo i Radio Maryja. Dziwię się SLD, że poszło na układ z PiS-em. Biorą na siebie odpowiedzialność za to co się dzieje w mediach publicznych. A tu chodzi nie tylko o politykę tylko również o kasę, firma ma olbrzymie straty a wypłaca odprawy różnorakim prezesom co "odeszli" Odpowiedz Link Zgłoś
barabarka55 Re: Jak wygra Jarek to cała Polska będzie jak TVP 17.05.10, 20:19 no bo o to w tym wszystkim chodzi,żeby wszyscy kolesie zdążyli się załapać na kase:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 17:58 wiarygodność???? Zerową Odpowiedz Link Zgłoś
mnis Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 18:13 Na szczęści mądry obywatel obejrzy jedno, obejrzy drugie - wyciągnie odpowiednie wnioski i wypośrodkuje swój pogląd. Smuci mnie tylko fakt, że zmusza się mnie do płacenia abonamentu na TVP i PR, a te zamiast dawać mi obiektywny obraz sytuacji w kraju, robią mi z mózgu papkę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 18:18 W GB nie placenie za abonament jest przestepstwem.W innych krajach najczesciej sciga komornik.Polska jest w UE przez przypadek.Takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 18:28 Twój idol Tusk twierdzi, że nie trza płacić abonamentu. Więc nie płać. Kupuj GW, w ten sposób poprzesz jedynie słuszną linię partii. Tzn PO Odpowiedz Link Zgłoś
barabarka55 Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 20:27 To nie płać, ja już dawno nie płace.Na pewno masz jakąś antene sat.,albo ,,kablówke"to i tak płacisz.Moim zdaniem abonament to podatek od posiadania,a nie oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
boykotkot Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 18:21 altspringe napisał: > wiarygodność???? Zerową roznica taka ze GW jest prywatna gazeta ,kapito? Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 18:34 Prywatną? hahaha Teraz tak. Bo zaczynała jako wspólna solidarnościowa pod szyldem Solidarności. I została zawłaszczona przez grupkę cwaniaków z Bujako-Łuczywo-Michinkami na czele. I taka to historia "prywatnej" gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 18:37 Ja dolozylem sie do Wyborczej , jedna pensje.Mialem nadzieje ze.........Pomylilem sie .Tysiace, setkic tysiecy jak Ja ubudowalo imperium Agora. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 18.05.10, 02:01 boykotkot napisała: > altspringe napisał: > > > wiarygodność???? Zerową > roznica taka ze GW jest prywatna gazeta ,kapito? ====================================================== Takie durnie nie zrozumieją że nikt nie przyczepia się co nadaje TRWAM, POLSAT , czy TVN , bo jak chcesz to je zamawiasz i płacisz , natomiast TVPiS przymusza do płacenia za te wypociny UB_PiSowców. Odpowiedz Link Zgłoś
es-ka Re: GW to tuba propagandowa PO... I jaką wy macie 17.05.10, 20:21 Gazeta Wyborcza może być tubą wszystkich, nawet PO, bo nikt na GW nie płaci abonamentu, a wszyscy tworzący Gazetę utrzymują się tylko z zysków ze sprzedaży. Nikt nie musi czytać. Czyta ten, kto zapłaci. Za TVP niestety trzeba płacić. Bez względu na to, czyją aktualnie tubą TVP jest. I taka jest różnica, mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Polecam TVN lub Agore............ 17.05.10, 17:58 Tu za wlasciwe poglady sie nie zwalnia, za wlasciwe sie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Polecam TVN lub Agore............ 17.05.10, 17:59 I co o tym sadzic?.W TVP sa od lewa do prawa a w TVN czy Wyborczej?.No wlasnie,pomyslcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Polecam TVN lub Agore............ 18.05.10, 03:13 prawdziwy-moher napisał: > I co o tym sadzic?.W TVP sa od lewa do prawa a w TVN czy Wyborczej?.No wlasnie, > pomyslcie sami. Ty nie namawiaj ludzi do myslenia,..S A M ZACZNIJ MYSLEC GLABIE SKONCZONY Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 prawdziwy-moher, idioto z SB.To prywatne firmy ! 17.05.10, 18:26 państwo ich nie utrzymuje,ani społeczenstwo, tepy baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: prawdziwy-moher, idioto z SB.To prywatne firm 17.05.10, 18:28 Spoleczenstwo nie utrzymuje?.Bzdury.Sa tam TVN jest TVP.I jest abonament.Troche logiki , to moze zrozumiesz swoje zycie- czyli niewolnika.Bez wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
naszpanrobert Re: prawdziwy-moher, idioto z SB.To prywatne firm 17.05.10, 19:15 On i jemu podobni rozróżniają tylko na zasadzie "swój-obcy". Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Co prywatnemu wolno, tego panstwowemu nie. 17.05.10, 22:10 Dlatego nikt nie czepia sie o Wprost, Gazete Polska itp. Rydzyk Media Group co jakis czas dostaje, bo to ewidentne wtracanie sie czarnych do polityki, co tez jest karygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
prlbis TVP 17.05.10, 17:59 Przecież Gadowski przyszedł z TVN, a rozumiem, oni nie chcą być tubą propagandową PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz protestują gwiazdy TVP : Żakowski i Lis ? 17.05.10, 18:00 54 pytania w sprawie Smoleńska do przenikliwych redaktorów Tomka i Jacka : smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
mefissto Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 18:00 Czyzby komus TV-PIS sie znudzil ? Jaro zada krwi zeby odeszly te POmioty co reke panska gryza. Szkoda ze nigdy nie bylo i nie bedzie TV panstwowej ani PISowskiej ani PO ani SLD. A zeby dowiedziec sie co sie na swiecie dzieje trzeba przelaczyc na BBC czy CNN bo jak spadl samolot to tylko w kolko o jednym bylo a tek kilka tysiecy ofiar w chinach to male Miki w porownaniu z ofiarami jednego samolotu. Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Ja tez nie ... 17.05.10, 18:01 tak długo dopóki telewizja nie będzie publiczna co znaczy nie będzie zaspakajała potrzeb pod tym względem wszystkich obywateli, dopóki wiadomości nie będą składały się rzeczywiście z wiadomości a nie tylko z felietonów o pewnej poglądach politycznych, czy tez jako źródło rożnych apeli o pomoc itd, nie będę oglądał ani tez nie zapłacę ani złotówki na tzw abonament. Nie będę płacił na kampanie wyborcze rożnych opcji politycznych. Likwiduje telewizor jak za komuny i mam wszystko w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
lipowa6 Re: Ja tez nie ... 17.05.10, 19:13 Hanklo brawo.Popieram.Popieram.Popieram.Precz z PiSuarem. Odpowiedz Link Zgłoś
lecho65 Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 18:02 WARTO PITOLIĆ Pospieszalskiego bije na głowę Urbana Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjnej ... 17.05.10, 18:03 slavik222 napisał: > Postkomunistyczni pseudodziennikarze, czerwoni i różowi czują sie > kiepsko w nowej sytuacji.(...) Wszystko Ci się pomyliło. Właśnie ci postkomunistyczni to nie mają żadnych problemów: szczekają za PiSem tak samo, jak wcześniej szczekali za SLD. "Nieważne co myślę, ważna za co mi płacą". Kiepsko czują się właśnie ci, którzy zachowali jeszcze odrobinę przyzwoitości i chcieliby być dziennikarzami, a nie propagandzistami. Pod tym względem nic się w TVP nie zmieniło od 15 lat - jedyna różnica jest taka, że za prezesa Kwiatkowskiego była to tuba propagandowa SLD, a po 2005 r. mamy tubę propagandową PiS. Metody, techniki (także techniki dyscyplinowania niepokornych...) są dokładnie takie same. O ile w wykonaniu SLD mnie to zupełnie nie dziwiło (...lewactwo to lewactwo, jak świat światem takie samo...), o tyle w wykonaniu partii która się nazywa tak, jak się nazywa - to już nieco surrealistyczne. Ja akurat dobrze pamiętam, jak Jarosław Kaczyński i jego ludzi ostro krytykowali SLD za to, jak upolityczniają TVP (zresztą krytykowali absolutnie słusznie!). A dziś robią dokładnie to samo (nota bene - przy współpracy z SLD...). Moralność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
skypipe Re: Wybory 2010. Związkowcy TVP: Nie dla partyjne 17.05.10, 19:21 Taaa... a teraz będą stawać w obronie niezależności mediów jak się ich będzie próbowało wykopać... :) Niech sobie PiS zrobi jakiś kanał typu TVPiS i tam sobie nadają dla swoich zwolenników - najlepiej za płatny abonament, żebym tego nigdy nie musiał oglądać ani słuchać... Mają "dobrych" dziennikarzy i publicystów - bez problemu narobią jakichś bełkotów... Odpowiedz Link Zgłoś