ilana-1 Nie darzbór, Komorowski 19.05.10, 18:59 Dziękuję Pani za ten artykuł. Ja Komorowskiemu po prostu nie wierzę. Interesuję się sprawą od jakiegoś czasu i wiem, że ze względów wizerunkowych postanowił zawiesić członkostwo w Polskim Związku Łowieckim... na czas samej kampanii. Jego poczynania nie podobają się nawet co rozsądniejszym myśliwym - wspiera koło łowieckie słynące z łamania prawa i wziął nawet udział w nielegalnym polowaniu (podobno nieświadomie): forum.lowiecki.pl/read.php?f=11&i=328077&t=328077 Poza tym ma w swoim komitecie honorowym Andrzeja Wajdę (który ogromnie zniechęcił mnie do siebie obroną Romana Polańskiego). Podczas kręcenia "Popiołów" reżyser kazał brutalnie zabić konia... Odpowiedz Link Zgłoś
gtv Nie darzbór, Komorowski 20.05.10, 11:05 Nigdy nie będę głosował na mordercę zwierząt i w dodatku grafomana wierszokletę, wyzbytego elementarnego poczucia humoru. Przez tego ponuraka pozbyliśmy się o całe niebo cenniejszej kandydatury obecnego szefa MSZ? Dla mnie p. K. moze sobie pukawkę powiesic na ***, bo i tak, na szczęście nie stoję wobec kłopotliwego problemu: Mój głos jest strzeżony dla JKM Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Nie darzbór, Komorowski 20.05.10, 22:48 Bycie myśliwym to nie strzelanie dla przyjemności. To selekcja zwierzyny i nie dopuszczanie do nadmiernego rozrodu co obecnie jest widoczne w niejednych miejscowościach (dziki i lisy). Jest to również dokarmianie w okresach zimowych. Łowiectwo istniało od niepamiętnych czasów i jakoś nikt nie miał tego za złe. Obecnie namnożyło się wrażliwych próbujących na na tym zbić karierę. Do wszystkiego należy podchodzić z rozsądkiem. Czym różni się zabijanie zwierząt hodowlanych od odstrzału nadmiaru. Ktoś napisał że od zabijania zwierząt tylko krok do zabijania ludzi. Więc w ubojniach mamy potencjalnych morderców - idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Nie darzbór, Komorowski 25.05.10, 13:00 Ale strzelanie do ludzi/np. w Gruzji/ też chyba lubi. Dał temu wyraz stwierdzając- JAKI PREZYDENT TAKI ZAMACH. Odpowiedz Link Zgłoś