kwiecien45 19.05.10, 00:07 Zaskoczłył mnie ninister tym proroczym stwierdzeniem, że fala będzie się przesuwać. Nigdy bym nie pomyślał. To jest niebywale odkrywcze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remo29 Re: Pogarsza się sytuacja powodziowa w Polsce. Ni 19.05.10, 00:14 Wiesz, gros ciemnego ludu myśli, że fala to albo w wojsku, albo w radiu, albo nad morzem... Czasem lepiej powiedzieć, żeby ktoś kiedyś nie powiedział "nam nic nie powiedzieli". Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku polityk musi uspokajac w mediach 19.05.10, 00:46 bo potrzebują tego matołki czerpiące swą jedyną wiedzę z TV czyli 80% Polaków na półce przeciętna rodzina ma Pana Tadeusza i Małą Encyklopedię PWN wyd. z 1970r (której nigdy nie czytała ale wtedy jak rzucali to się kupowało) i Biblię od komunii Więc jak minister coś powie w TV to to jest to a najlepiej jakby to zatańczył z Kasią Cichopęk, Cichopak czy jak jej tam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Re: polityk musi uspokajac w mediach 19.05.10, 00:53 q-ku napisał: > bo potrzebują tego matołki czerpiące swą jedyną wiedzę z TV > czyli 80% Polaków > > na półce przeciętna rodzina ma Pana Tadeusza i Małą Encyklopedię PWN wyd. z > 1970r (której nigdy nie czytała ale wtedy jak rzucali to się kupowało) i Biblię > od komunii > > Więc jak minister coś powie w TV to to jest to > > a najlepiej jakby to zatańczył z Kasią Cichopęk, Cichopak czy jak jej tam Biblia w domu? Bez zgrywy. To pewnie tylko u jakiegoś protestanta. Książeczkę do nabożeństwa i katechizm jako pamiątkę z Pierwszej Komunii to owszem miewają ludzie. Encyklopedię za makulaturę dawali związkowcom z OPZZ po stanie wojennym i ta bywa w domach po dziadku komuchu;). Cichopek? Nie znam. Doda jest za to seksowna jest i duża a minister też duży, masywny gość to by się nadała. Ciągle pada... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 UUUUU uuuu 19.05.10, 00:56 Ciągle pada Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! Ciągle pada, alejkami już strumienie wody płyną, Jakaś para się okryła peleryną, przyglądając się jak mokną bzy w ogrodzie. A ja? A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym, Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni, idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak. Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa, Potem zaczął deszcz ulewny siec z ukosa, liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze. A ja? A ja chodzę i niestraszna mi wichura ni ulewa, Ani piorun, który trafił obok drzewa, słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa. Uuu... Uuu... Uuu... Uuu... Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa, Potem zaczął deszcz ulewny siec z ukosa, liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze. A ja? A ja chodzę i niestraszna mi wichura ni ulewa, Ani piorun, który trafił obok drzewa, słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa. Uuu... Uuu... Uuu... Uuu Ciągle pada... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus taka jest cena "zielonej wyspy" ryzego cudaka jego 19.05.10, 01:12 oszczednosci ciec budzetowych ponad wszystko zeby tylko mapka ekonomiczna ladnie w TVN wygladala. Cena ciec budzetowych w armii bedzie oczywiscie wojna. Boze chron Polske Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Re: taka jest cena "zielonej wyspy" ryzego cudaka 19.05.10, 07:01 Jakby żoliborskiego niedoje'ba nie schowali na Wawelu, to przyroda by się nie zbuntowała. To wina pedalskiego jareczka i grubego kapciowego satanosubitego. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Może być jeszcze "fala ba bałwanie" 19.05.10, 00:47 Co dotyczy falowanych włosów pewnych osób. Generalnie jednak fala stoi a się nie posuwa. Nie uważasz? \ Kopernik odkrył, że coś tam się kręci wokoło, czyli dookoła Wojtka. Posuwała się za to ostro kiedyś Gienia i miała przez to nieślubne dzieci. Ale to było dawno a fala jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnapolka1 A jednak można było tego uniknąć! 19.05.10, 01:00 Właśnie znalazłam w sieci ciekawy wywiad z Grażyną Gęsicką: www.pis.org.pl/article.php?id=15456# Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Re: Nie można było tego uniknąć! 19.05.10, 01:10 To wy tam w tym sztabie PiS-u nie śpcie wolnapolka? Ja tam lubię szybkie. Wolna to pewnie z nadwagi. Radzę biegać i jeść niskokalorycznie. Jak jest woda to są i ryby. Radze więc jeść ryby co też ma religiny wymiar. Kto czytał za młodu uważnie to pamięta w czy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Twoj post tez nie jest odkrywczy 19.05.10, 01:30 kwiecien45 napisał: > Zaskoczłył mnie ninister tym proroczym stwierdzeniem, że fala będzie > się przesuwać. > Nigdy bym nie pomyślał. > To jest niebywale odkrywcze. Twoj post tez nie jest specjalnie odkrywczy. Odpowiedz Link Zgłoś
skrandgeo Re: Twoj post tez nie jest odkrywczy 19.05.10, 01:50 I pomyśleć,że inne kraje cierpią z powodu braku wody. Toż to się w głowie nie mieści....... Odpowiedz Link Zgłoś
szechteroff4 Miller: "Fala będzie się przesuwać" 19.05.10, 02:57 Czy p. Miller wyjaśnił czy fala będzie sie przesuwać z prądem czy pod prąd? Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Bug ukaral Leha, czas karac PiSofskih poplecznikow 19.05.10, 03:58 Lechu wybudowal Swiatynie Opatrznosci aby chronic Polske. Niestety Opatrznosc uznala ze czas chronic Polske przed Lechem. Teraz Opatrznosc zrobila potop wojewodztw najbardziej przychylnych Lechowi i jego neo nazistwskiej parti PiS. Opatrznosc nadal czuwa nad krajem. Nastepny do odstawki: Jarus i jego gay lover Father Rydyk z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś