zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 22.05.10, 12:22 Oni tam wszyscy są opętani jakąś fobią. Fobie można leczyć, co polecam zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helguera patrząc na gębę Rk wydaje sie że jest przestraszon 22.05.10, 13:17 że nie ma pewnosci że debilizmy które spłodzil są zgodne z ''linią partii'' Odpowiedz Link Zgłoś
poskromienie_zlosnicy Ale zmiana! 22.05.10, 13:31 To nie fobia, ale zbiorowy obłęd. Kojarzy mi się z Hitlerem i III Rzeszą, ale mam nadzieję, że to nie aż tak groźne. Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl prorządowi dziennikarze w akcji 22.05.10, 13:40 to już na obsesję wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: prorządowi dziennikarze w akcji 22.05.10, 19:59 Tym gorzej. Z obsesji wyjść trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
outsider44 Obsesja 22.05.10, 16:43 Tak, tak, to faktycznie obsesja, to ciągłe oglądanie się na prawicowych oszołomów, co też oni piszą. Z drugiej strony, normalny czytelnik GW nigdy by sam nie sięgnął po Gazetę Polską, Nasz Dziennik czy inne judzące (to nie od Jude!) pisma. To dla nich - nas się pisze te składanki, żebyśmy wiedzieli, co nowego wymyślają i jaki nowy posiew chrześcijanskiej miłości uprawiają. Ja osobiście jestem za te "bryki" wdzięczny, bo rzadko mam ochotę czytać u źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_k.prawy Pytanie do J. Kaczyńskiego 22.05.10, 23:00 Bardzo proszę żeby ktoś z dziennikarzy zadał panu Jarosławowi Kaczyńskiemu pytanie jak ocenia zachowanie prezydenta podczas lotu do Tbilisi i jak on by się zachował w zaistniałej sytuacji. Sądzę, że nie tylko dla mnie jest to ważne. My musimy wiedzieć kogo wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz To michnikowska szabasowa papka. Zobacz lepiej tu 22.05.10, 23:05 Czy ktoś zwrócił uwagę na sekwencję wydarzeń : 1. zaraz po katastrofie Wałęsa i Wajda , którzy nie mają zielonego pojęcia o lotnictwie wyraźnie sugerowali ,że przyczyną były naciski na pilota 2.E.Klich mówi , że Polacy nie mają dostępu do śledztwa ( “petenci” ) 3. Rosjanie usilnie pracują nad czarnymi skrzynkami przez 6 tygodni , a jednocześnie nie zawracają sobie głowy innymi dowodami ( miejsce niezabezpieczone ) 4. T. Anodina mówi na konferencji , że słychać w kabinie głosy 2 osób spoza załogi i że MAK będzie dalej pracował w kierunku wyjaśnienia tego wątku 5. na tej samej konferencji E. Klich mówi , ze zna zapisy skrzynek i jest przekonany , że obecność innych osób w kabinie nie miała wpływu na katastrofę 6. 2 dni póżniej E. Klich zmienia zdanie i mówi , że jednak mogła mieć wpływ WNIOSKI : - Rosjanie od początku założyli tezę o naciskach na pilotów jako głównej przyczynie . Dlatego przejęli czarne skrzynki i przez tyle tygodni nad nimi pracowali tygodni .Inne dowody ich nie interesują ( niezabezpieczone miejsce ) . Ten kierunek Rosjanie przekazali swojemu polskiemu przedstawicielowi p. Tuskowi , który poinformował zaufanych ludzi ( Wajda , Wałęsa ..) “jak mają gadać” . Skrzynki będą dotąd “badane” , aż nie znajdzie się na nich to co powinno . Najbardziej żałosny jest w tym Edmund Klich , który oficjalnie ma pełny dostęp do śledztwa , niby zna zapisy skrzynek a mimo to , w ciągu 2 dni zmienia zdanie o 180 stopni , jeżeli chodzi o te zapisy smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
rsfox Re: To michnikowska szabasowa papka. Zobacz lepi 22.05.10, 23:44 wklejanki ale nie tak ladne jak lowickie wycinanki,ktory raz to juz wkleiles,setny? ilosc nie przechodzi w jakosc,no chyba ze placa od sztuki albo to oznaka paranoii? Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Ale zmiana! 23.05.10, 00:47 Panie Kalukin, niech pan zobaczy z nagrań z zachowania publicznego Putina a Tusk i gołym okiem widać, że Tusk bardzo naśladuje Putina! Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Co wydarzyło się 10 kwietnia ??????? 23.05.10, 06:16 W tym dniu dostałem sraczki . Czy wydarzyło się coś ważniejszego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Ale zmiana! 23.05.10, 09:55 Na całe szczęście w GW są rzetelni dziennikarze. Zaświadczył o tym ostatnio Żakowski ( wywiad dla FAKTu ). Który wypowiedział myśl, że dziennikarze popierajacy PO i nie pozwalający wrócić PISowi do władzy to uczciwi i rzetelni dziennikarze. Natomiast ci co chwalą PIS albo krytykują PO to dziennikarze z magla. Odpowiedz Link Zgłoś