noducks to jest wlasnie pis 22.05.10, 14:45 jesli ktos jest normalnym czlowiekiem i sie zastanawia czy czasem na nic nie zaglosowac bo ponoc zlagodnieli to niech poczyta takiego jednego z drugim, wlaczy na chwile radyjko czy chocby goebelsowska TVPis. zdrajcy z targowicy tez byli fanatykami, tez byli na pasku watykanskiej sekty i tez obwolywali sie jedynymi prawdziwymi polakami i patriotami. wieki mijaja ale zasciankowa mentalnosc zostaje. dlatego nigdy wiecej kaczyzmu-faszyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Re: to jest wlasnie pis 22.05.10, 15:01 My mamy za to Wajdę, Bartoszewskiego i przyjaciół w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Jak zwykle i jak zawsze... 22.05.10, 15:43 'All is well on PO front'. Jak zwykle i jak zawsze,czyli do przewidzenia, posty komentujące J.Kaczyńskiego pełne nienawiści, pomówień, półprawd no i strachu przed klęska Pan hrabiego B.Komorowskiego.Żadnych merytorycznych wypowiedzi ale tylko stare i odgrzewane kotlety z kuchni Palikota, Niesiołowskiego, Kutza, Bartoszewskiego, Cimoszewicza, Nowaka, Senyszyn, Kwaśniewskiego, Kalisza. Takuchnia to 'fast food' dla idiotów karmionych przez wyżej wymienionych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Jak zwykle i jak zawsze... 22.05.10, 16:54 janek-007 napisał tylko stare i odgrzewane kotlety z kuchni Palikota, Niesiołowskiego, Kutza, > Bartoszewskiego, Cimoszewicza, Nowaka, Senyszyn, Kwaśniewskiego, Kalisza. > Takuchnia to 'fast food' dla idiotów karmionych przez wyżej wymienionych panów. no bo od czasu do czasu trzeba mówić waszym językiem może zrozumiecie tych panów Odpowiedz Link Zgłoś
user_deleted Nasz Prezydent - Jarosław Kaczyński 22.05.10, 14:46 Nasz Prezydent - Jarosław Kaczyński !! --------------- Według, napuszczonej przez Szechtera, nawiedzonej watahy półidiotów z forum GWna, gen. Błasiak poszedł z polecenia L. Kaczyńskiego do kokpitu Tupolewa rozkazać, właczonemu do samego momentu katastrofy, autopilotowi, aby autopilot natychmiast lądował... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Nasz Prezydent - Jarosław Kaczyński 22.05.10, 16:08 user_deleted napisał: > Nasz Prezydent - Jarosław Kaczyński !! > Tak, masz rację, WASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
user_deleted Re: Nasz Prezydent - Jarosław Kaczyński 22.05.10, 17:04 Przecież mówię, na Nasz, Polaków, to Prezydent !!!! eti.gda napisał: > user_deleted napisał: > > > Nasz Prezydent - Jarosław Kaczyński !! > > > Tak, masz rację, WASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Państwo solidarne 22.05.10, 14:50 Polska solidarna do świetna idea ale trzeba jasno powiedzieć, że to solidarność musi być poparta naszymi podatkami a nie rosnącym długiem publicznym Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia_1984 Re: Prawdziwy_Sondaż__PIS_52_%__PO_24_%__!!!!!!!! 22.05.10, 14:50 Może to nie Pudzianowski dostał po łbie tylko Ty, a może się szaleju objadłeś, a może mamusia niedopilnowała i wypadłeś z wózeczka na głowinę. WSPÓŁCZUJĘ I ŻYCZĘ POPRAWY ZDROWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
maquis.drake Re: Prawdziwy_Sondaż__PIS_52_%__PO_24_%__!!!!!!!! 22.05.10, 14:50 Leki się skończyły? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szary212 Wklejanki 22.05.10, 14:51 czy ktoś czyta te elaboraty kopiuj-wklej? Not me:) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 14:52 ludzie się topią a ten jeszcze wodę leje Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec własnie Wrocław tonie a Pis sie bawi 22.05.10, 14:54 wystepy, koncerty - ciekawe czy Jarek zaśpiewa hymn Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 14:55 ciekawe ile kasy wydali na te wiece farmazony? woda pod nogami a piszczury pierdola glupoty,Solodarnie P.Kaczynski to powinienes pomagac przy walach... Odpowiedz Link Zgłoś
wolnapolka1 Kto się lęka PiSu? 22.05.10, 14:55 Nagonka w stylu "Karuzela koło getta", "Woda zalewa, a oni chcą wiecować", ma się nijak do tego typu informacji: "14.01 A tymczasem Platforma nie próżnuje. W całej Polsce odbywają się zjazdy, których wybierani są szefowie regionów. W Lublinie wygrał... Janusz Palikot." Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Gdyby nie powódż,nic by nie miał do powiedzenia.. 22.05.10, 14:58 Ble,ble,ble bez sensu,logiki...A program? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ja się nie lękam, ja się brzydzę 22.05.10, 15:14 Pisu nie mozna się lękać - to partia skończona, ale można czuc obrzydzenie jak się patrzy na Jarka i jego kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: ja się nie lękam............... 22.05.10, 16:47 Ja też się brzydzę...chamskich wulgarnych pedryli padalców-pakulców... Odpowiedz Link Zgłoś
zaskuba Viptocat, oddaj klakierskie honorarium i odejdź 22.05.10, 14:59 Viptocat, oddaj klakierskie honorarium i odejdź stąd!!!!!! I nie bredź już więcej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: ... 22.05.10, 16:50 Daj se luz,to wielonickowy dyżurny/schetynowy/forumowy debilek... Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 "dziękujemy"? 22.05.10, 15:00 Czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć dlaczego oni krzyczą "dziękujemy"? Nic mi do głowy nie przychodzi? Za IV RP - chyba nie? Wiem, że taki obciach robią polscy pielgrzymi, kiedy zamiast słuchać co mówi papież i uczestniczyć w mszy św. nadzierają się - dziękujemy! No, ale co by nie mówić, Jarek to nie papież. Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Re: "dziękujemy"? 22.05.10, 16:04 wydaje mi sie,ze za to,ze sie nie zmienil,ze dalej jest taki wladczy i falszywy i ze moga byc dalej jego slugami...a moze za to,ze go nikt nie zrozumial a wypadalo podziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_mateusz Wrocław zalewa powódź!!! 22.05.10, 15:01 A oni się w tym czasie bawią na konwencji w Warszawie??? i jeszcze muzyka będzie?. No to może jeszcze zatańczą?! Żenada totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 15:01 "Na spotkaniu pojawiły się również dwie osoby z transparentami "Go Jarek go" i "No concession to opression" (z drugiej strony transparent miał napis "Komorowski"). Jak informuje nas korespondent TOK FM, służby organizatorów konwentu szybko zareagowały i wyprosiły ich za barierki". Dlaczego wyprosili ich za barierki,to gdzie ta "solidarnosc" i "wszyscy jestesmy dzisiaj razem" OJ,znowu sie odezwala HOPOKRYZJA buhahahahhaha, qurwa jak mozna mu wierzyc?! Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 tak na oko z tysiąc, jak się przyjrzeć to bojówki 22.05.10, 15:19 pani "s" (mała litera nieprzypadkowa) i radyja z ryjem. Dobrze bo już myślałem że udało się im porwać młodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: tak na oko z tysiąc, jak się przyjrzeć to boj 22.05.10, 16:55 Naucz się liczyć POspolity oszuście... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 15:04 śmierdzący kacyk Jaruś jesteś i tak pozostanie po wsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 A czemu tak mordę drzesz? Czyżby argumentom siły 22.05.10, 15:05 nie stało? Napisz że piss ma 99,99% i SLD resztę a będzie równie prawdziwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
camelz1 Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 15:06 on WYGRA NA LOTERII U RUDZYKA Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 15:06 "naszą dobrą, wielką przyszłość" to z panami k mamy za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
ben_nabrotzky Re: Prawdziwy_Sondaż__PIS_52_%__PO_24_%__!!!!!!!! 22.05.10, 15:10 Stary, jeżeli chcesz cokolwiek osiągnąć tą propagandą, to po pierwsze zmień formę komunikacji. To internet, a nie program w TVP. Próbowałem przez to przebrnąć, ale po 10 linijkach wymiękłem. Po drugie, nie wiem, czy zauważyłeś, ale Twój kandydat na urząd Prezydenta RP zadeklarował zmianę i nic nie mówi o PO-lszewii, WSI, kolejnej, już IV RP...w ogóle nie ten sam facet. Miód mu płynie z ust. A u Was, Towarzyszu, dalej jad i zły pijar. Ryjecie jak kret, z Waszą retoryką macie w tych wyborach przewalone. Ciekawość, ile forów można obsłużyć jedną wklejką :) PS. A ten wolny sondaż prezydencki to pic na wodę, kiedyś sprawdzałem jak to działa - można głosować wiele razy. To tak jakby każdy wyborca miał nieskończenie wiele głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 15:17 Mam nadzieje ze TEN kandydat utonie w Wisle. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 No i co wynika z bełkotu Kaczynskiego ? 22.05.10, 15:24 co powiedział, jaki ma program? Bredził komunałki,ble,ble,że gdyby nie powódż, to nie miałby nic do powiedzenia..Klakierzy i bojówki PIS-u, głosne okrzyki, to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
opty-mist51 My na wałach a oni na wiecu wyborczym...trzeba 22.05.10, 15:23 być wyjątkowo marnym politykiem aby w czasie powodzi organizować wiec...Warszawa walczy z powodzią a oni organizują nikomu nie potrzebny koncert chyba tylko po to aby pokazać że zaginiony wylazł z szafy...Trochę pokory do życia , zabrakło Wam jej dzisiaj...DUŻO WAS TAM BYŁO...duużo...tych prawdziwych... Biedny mój Wrocław, znowu zalewa Kozanów...ile razy jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: My na wałach a oni na wiecu wyborczym...trzeb 22.05.10, 15:33 Ty na wałach? Przecież ty przed kompem siedzisz Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Wodzu, tylko NIE prowadz na Wawel! 22.05.10, 15:27 Cos ty zrobil przez ten telefon do brata?!! Apage Satanas ! Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Kampania wyborcza na żywo. Konwencja Kaczyńskiego 22.05.10, 15:28 Ogromny smutek nas przenika, Wisła zaleje nam Rydzyka, W wodzie po szyję tatko nasz, Odklep za niego Ojcze nasz! Odpowiedz Link Zgłoś