edek47 24.05.10, 16:59 Kaczor przy stole!KACZKI POWINNO SIE KARMIC NA PODWORKU! 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tele_sfor Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 17:19 Kaczor w ramach pomocy dla powodzian nażarł się obiadu i zrobił sobie kolejne ustawki dla SE. Hańba i żenada !!! Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 17:58 tele_sfor napisał: > Kaczor w ramach pomocy dla powodzian nażarł się obiadu i zrobił sobie kolejne > ustawki dla SE. > Hańba i żenada !!! A myslisz,że tylko "tłuscioch" może się fotografować i walić gafę za gafą? Politowania godne PO Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:21 tele_sfor napisał: > Kaczor w ramach pomocy dla powodzian nażarł się obiadu i zrobił sobie kolejne > ustawki dla SE. > Hańba i żenada !!! Nie żałuj mu. To jeszcze większa powódź niż 1 1997 a pan Prezes po przejściach. Posili się i ruszy do walki z powodzią. Wszak obiecał. Na pewno mu śpieszno bo widzi, że od kilku dni "Tuski i Komorowskie" nie jedzą, nie śpią tylko "wszystko pierdolą". Smacznego i na zdrowie Panie Prezesie. I proszę nie zapomnieć o drzemce po obiadku, żeby koleczki w brzusiu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:25 l_zaraza_l napisała: > tele_sfor napisał: > > > Kaczor w ramach pomocy dla powodzian nażarł się obiadu i zrobił sobie kol > ejne > > ustawki dla SE. > > Hańba i żenada !!! > > Nie żałuj mu. To jeszcze większa powódź niż 1 1997 a pan Prezes po przejściach. > Posili się i ruszy do walki z powodzią. Wszak obiecał. > Na pewno mu śpieszno bo widzi, że od kilku dni "Tuski i Komorowskie" nie jedzą, > nie śpią tylko "wszystko pierdolą". > Smacznego i na zdrowie Panie Prezesie. I proszę nie zapomnieć o drzemce po > obiadku, żeby koleczki w brzusiu nie było. > > tak "biedne" "tuski i komorowskie" tak się sprężają żeby przed zakończeniem powodzi najwięcej fotek sobie nacykać, w kampanii jak znalazł :D Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:44 modraczek.2 napisała: > tak "biedne" "tuski i komorowskie" tak się sprężają żeby przed > zakończeniem powodzi najwięcej fotek sobie nacykać, w kampanii jak > znalazł :D Jeśli chodzi o fotki to pan Prezes też sobie nie żałuje: Odpowiedz Link Zgłoś
polak_k.prawy Kaczyński jak Papież (żenada totalna) 24.05.10, 20:30 Po śmierci JPII zdaniem niektórych obywateli Jarosław Kaczyński i o.Rydzyk są uosobieniem świętości. Dlatego ich kobiety całują po rękach. Na twarzy kandydata na prezydenta nie widać zaskoczenia ani zmieszania. Dla mnie to jest obciach i totalna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Kaczyński jak Papież (żenada totalna) 24.05.10, 20:33 Trzeba przyznac, ze gospodarze - wiesniacy z niewielkiej wioski uzebienie maja w lepszym stanie niz JW Kandydat. Osobiscie zas mam nadzieje, ze owo dziecie obficie kichnelo JM Kandydatowi w talerz rosolu Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kaczyński jak Papież (żenada totalna) 24.05.10, 21:58 Poncyliusz pouczyl panszczyznianych ze tak nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
zydo_masono_cyklista Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 25.05.10, 10:47 l_zaraza_l napisała: lo matko bosko, ten bufon pozwala się babom całować po rękach, ki diabeł - biskup to jaki, czy król? kompletnie mu się już we łbie przewróciło, jeszcze parę dni i świętym go ogłoszą, z bliźniakiem za jednym zamachem > > Je > śli > chodzi o fotki to pan Prezes też sobie nie żałuje: Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Znowu bez fotelika i to z przodu !! 24.05.10, 23:12 kto mu na to pozwala !! Odpowiedz Link Zgłoś
bleblecz jaka zupę dali, kartoflankę? 24.05.10, 17:39 a na drugie ziemniaki tłuczone Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Gospodarze na codzień w garniturach ? 25.05.10, 09:22 A w której to części Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: oby ci kiedys ziemniakow nie zabraklo chamie! 25.05.10, 10:20 langston napisał: > . To prawda, niech ci nie zabraknie. Ziemniaki, kapusta (wszystkie kapustne), buraki to bardzo zdrowe warzywa.Poza tym olej lniany, kasze (jaglana, gryczana).Należy je mieć w diecie żywieniowej.Wyzwiska typu: kartofel, burak, kapusta są niezrozumiała.Zmieńcie na np. żabie udko, krewetka, czy co wam głupiego przyjdzie na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: jaka zupę dali, kartoflankę? 25.05.10, 10:11 bleblecz napisał: > a na drugie ziemniaki tłuczone Pewnie był to typowy obiad niedzielny z kuchni Mazowsza.Rolnicy w garniturach, bo gościa przyjmuje się nie w ubraniu roboczym.Taki jest kulturowy zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek56 Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 24.05.10, 17:41 To była oczywiście wizyta niezapowiedziana.Głównym daniem była chyba czarnina i kaczka po...... Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake [...] 24.05.10, 17:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 17:57 white_lake napisała: > A żebyś tak sraczki po tym obiedzie dostał, ty zakłamany kurduplu. > Twój czas minął. > Nawet "zwykli ludzie" cię już nie chcą. przystopuj dziewczyno, skąd w Was tyle nienawiści? Tego uczy Platforma...? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 17:56 edek47 napisał: > Kaczor przy stole!KACZKI POWINNO SIE KARMIC NA PODWORKU! czy Ci to przeszkadza? Miałes ochotę na ten obiadek? Czy może to tak z zazdrości,że p.Komorowski nie został poczęstowany? Odpowiadam beznadziejnie na beznadziejny post Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 22:40 Nie, tylko twoja odpowiedź jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 24.05.10, 17:57 A gdzie zjedli dziś obiad Pan Premier i jego wąsaty lokaj? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:00 snooka napisał: > A gdzie zjedli dziś obiad Pan Premier i jego wąsaty lokaj? Pewnie w wykwintnej kanjpie za nasze podatki :) ...ponieważ raczej nikt by tej grupki nie zaprosił :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:04 a w tobie skąd tyle nienawiści, mordaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:11 to nie nienawiść, tylko odpowiedź na atak. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:14 modraczek.2 napisała: > snooka napisał: > > > A gdzie zjedli dziś obiad Pan Premier i jego wąsaty lokaj? > > Pewnie w wykwintnej kanjpie za nasze podatki :) > ...ponieważ raczej nikt by tej grupki nie zaprosił :))))) przystopuj chłopczyno, skąd w Was tyle nienawiści? Tego uczy PIS...? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:18 l_zaraza_l napisała: > modraczek.2 napisała: > > > snooka napisał: > > > > > A gdzie zjedli dziś obiad Pan Premier i jego wąsaty lokaj? > > > > Pewnie w wykwintnej kanjpie za nasze podatki :) > > ...ponieważ raczej nikt by tej grupki nie zaprosił :))))) > > przystopuj chłopczyno, skąd w Was tyle nienawiści? > Tego uczy PIS...? jeśli to było do mnie to jestem kobietą, po drugie nie powtarzaj za mną, po trzecie jeśli chodziło o niego :) to ma rację YES Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:27 modraczek.2 napisała: > l_zaraza_l napisała: > > > modraczek.2 napisała: > > > > > snooka napisał: > > > > > > > A gdzie zjedli dziś obiad Pan Premier i jego wąsaty lokaj? > > > > > > Pewnie w wykwintnej kanjpie za nasze podatki :) > > > ...ponieważ raczej nikt by tej grupki nie zaprosił :))))) > > > > przystopuj chłopczyno, skąd w Was tyle nienawiści? > > Tego uczy PIS...? > jeśli to było do mnie to jestem kobietą, po drugie nie powtarzaj za > mną, po trzecie jeśli chodziło o niego :) to ma rację YES tiaaa.... no, rzeczywiście..... ale? co chiałAś powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 25.05.10, 10:22 snooka napisał: > A gdzie zjedli dziś obiad Pan Premier i jego wąsaty lokaj? Co za chamstwo.Po pierwsze nie lokaj, po drugie, znając gościnność ludzi na Mazowszu na pewno zostali też ugoszczeni.Jestem tego pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Bumerang 25.05.10, 10:41 "A gdzie zjedli dziś obiad Pan Premier i jego wąsaty lokaj?" Nie wiem gdzie dziś, ale niedawno na bankiecie z okazji przyznania mu przez panią kanclerz orderu Karola Wielkiego. Za zasługi. [oczywiście dla Polski. ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Nadzieja 25.05.10, 10:44 "Po śmierci JPII zdaniem niektórych obywateli Jarosław Kaczyński i o.Rydzyk są uosobieniem świętości." Tera PO-prańcy modlą sie o smierć z kolei Jarosława K. W drugim Tu-154. A potem ich szefowie wezmą oczywiscie udział (z żałobnymi minami) w okolicznościowej mszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zydo_masono_cyklista Re: Bumerang 25.05.10, 10:50 meerkat1 napisał: > Nie wiem gdzie dziś, ale niedawno na bankiecie z okazji przyznania > mu przez panią kanclerz orderu Karola Wielkiego. > > Za zasługi. > > > [oczywiście dla Polski. ;)] "Międzynarodowa Nagroda Karola Wielkiego przyznawana jest od 1950 roku politykom i instytucjom, którzy szczególnie zasłużyli się dla jedności europejskiej". Czyli masz rację, wasza Wolska nie należy przecież do Europy Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Bumerang 25.05.10, 10:51 No właśnie jeden co spadł z księzyca sie skontaktował. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 24.05.10, 18:16 to mumia-niemowa sobie juz rodzine pozycza na kampanijny obiadek? Doprawdy zenujace. Toc ten czlowiek niczego nie osiagnal, nie ma rodziny, domu, samochodu, konta a gdzie sie pojawi tam wasnie. I taki 61 latek ma sie zmienic? Stary i zatwardzialy kawaler? Sciema dla ludu w chamskim wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 24.05.10, 18:21 tak czytam te Twoje dywagacje i zastanawiam się co Ty osiągnąłeś w życiu i muszę Cię zdenerwować, ale Kaczyńskiemu nawet do pięt nie dorastasz, mało tego nawet Tuskowi ani komorowskiemu (chociaż nie są moimi idolami), więc pomyśl jakie mam zdanie na Twój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 25.05.10, 09:51 Zenujace to sa Twoje/Pani wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman00 nieposrajta się ze szczescia 24.05.10, 18:20 ciekawe czy przyjdzie do nich po wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: nieposrajta się ze szczescia 24.05.10, 18:24 musisz Go zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod POlityczne bydło sra ryjami 24.05.10, 18:29 Wybiórczy rynsztok, napiszcie coś o waszych obiadkach... www.sadistic.pl/pics/4646910f0d40.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 24.05.10, 19:40 na zdjęciu 5-tym wytarł se łapę po powitaniu z dzieckiem, które na 7-mym doceniło jego elokwencję. na ostatnim ta pani po prawej powinna się wstydzić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Dlaczego krzyczycie na kurduplasa? On taki teraz 24.05.10, 19:56 przeanielony. Słodki jak jakiś ks. Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dlaczego krzyczycie na kurduplasa? On taki te 24.05.10, 22:06 Kto placi za te kacze wizyty? Za BMW za goryli za cala impreze? Wodzus z wlasnej kieszeni czy podatnicy? Wizyte zalatwil Mojzesowicz z Samobrony..Dlaczego go nie pokazali? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 24.05.10, 22:42 Mało dzieci w tej rodzince jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Siedzą i siedzą 24.05.10, 22:53 a rosół stygnie; aż ten mały zaczął ziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
jaka.ja.glupia.jestem kolejna ustawka 24.05.10, 23:31 niech mi ktoś powie, że ci fotoreporterzy znaleźli się tam przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
eciu powrót mundurków do szkół ???? 24.05.10, 23:50 Ciekawe kto na tego dzbanuszka będzie głosować Po to aby znów pół europy z nas się śmiało ? po to aby znów były publiczne kłótnie w rządzie o stołki ? Znów Rosja będzie wrogiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
pp284 Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 24.05.10, 23:54 NIE MA SWOJEJ rodziny, to musi u kogoś się stołować. Biedny, biedny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
hes666 Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 25.05.10, 01:15 Znowu Kaka wykorzystuje znienawidzona corke swojego brata do kampanii prezydenckiej i jeszcze jej synka uznaje , " i jaki stryjek mily prosze prosze! To juz bezczelnosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Po co się tak krępują? 25.05.10, 07:38 Gorzołę się stawia na stół - tak po staropolsku, a nie chowa pod stołem, żeby nie było widać na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
abcdef.7 Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 25.05.10, 07:42 No i spójrzcicie na ten głupi uśmiech chcielibyście mieć takiego prezydenta?Przecież będzie reprezentował nas za granicą i cóż to za reprezentant wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
ipta Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 25.05.10, 07:50 A w tej kampanii polepszania wizerunku jest w programie mały wąsik i przedziałek na jedną stronę Odpowiedz Link Zgłoś
konsulhonorowypernambuco Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 25.05.10, 08:37 Buzie wyborców Jarkacza wydają się jakieś czerstwe, czy tylko mi się tak wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęci 25.05.10, 10:26 konsulhonorowypernambuco napisał: > Buzie wyborców Jarkacza wydają się jakieś czerstwe, czy tylko mi się tak wydaje > ? Rzeczywiście nie jest to twarz Bartoszewskiego.Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
saikol Rodzinny obiad jarosława kaczyńskiego [zdjęcia] 25.05.10, 08:43 Rozdzierająco smutne . Samotność tego nieszczęśnika musi być rozpaczliwa . Biedaczek .Nie mają serca ci którzy mu to zorganizowali . Tak bardzo mi go żal. Bardzo dzielny . Podziwiam go, że się nad nad tym rosołem nie popłakał. Odpowiedz Link Zgłoś