ir-ena 07.03.08, 22:12 Uzywam butelek i smoczkow firmy Avent, kiedy powinnam zmienic smoczki z numeru 1-na 2? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krypteia Re: smoczki "AVENT" 07.03.08, 22:35 dwójka od rozpoczęcia drugiego miesiąca życia Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianitro Re: smoczki "AVENT" 08.03.08, 15:31 familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=136 patrz tabelka.. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: smoczki "AVENT" 09.03.08, 21:18 tabelka tabelką, a tak naparawdę "powie" ci o tym twoje dziecko. jak będzie się denerwować przy piciu to możesz zmienić na większy. ja zmieniłam córce na 2 jak miała prawie 2mies. i to tylko dlatego, że przeszłyśmy na bebiko omneo, które było gęściejsze. trójki założyłam jej jak miała 5mies, a i tak sie krrtusiła. wiec do niezagęszanego mleka używałam 2. Odpowiedz Link Zgłoś
ir-ena Re: smoczki "AVENT" 09.03.08, 22:00 Moj syn napewno nie miesci sie w "ramkach " tej tabelki( chociaz tabelki zawsze sa pomocne), bo dopiero teraz probuje zmieniac smoczki z 1 na 2 ( maly ma skonczone 3 miesiace)ale z dwojki zle mu sie jadlo, a mleko nie polykal tylko mu sie z buzi wylewalo. Od kilku dni je z 2-ki i nawet niezle to nam idzie ,chociaz pierwszego dnia jak mu zmienialam te smoczki ,to popatrzyl na mnie z takim oburzeniem, ze az sie rozesmialam. Odpowiedz Link Zgłoś