grisza14 04.06.10, 14:30 Panie Szacki, nie martw sie pan.Bedzie spoko, a jak Bog da to i bedzie dzialal Trybunal Stanu.Bedziecie mieli wtedy w Gazwybie nie tylko pelne rece roboty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacmenos Dwie miłości prezesa PiS 04.06.10, 14:45 do autora : Szanowny Panie ! Ma pan problem ze zdefiniowaniem miłości Prezesa ! To przecież proste : Prezes kocha inaczej !!! i wszystko jasne ... Odpowiedz Link Zgłoś
franekwolusz Sonda? Kiedy ludzie zrównają z ziemią siedzibę GW? 04.06.10, 14:48 a. w poniedziałek b. we wtorek c... f. w niedzielę Bo że to zrobią to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Sonda? Kiedy ludzie zrównają z ziemią Nowogrod 04.06.10, 20:02 A ja słyszałem, że Nowogrodzką mają zaorać... Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Dwie miłości prezesa PiS 04.06.10, 15:01 I czemu tu się dziwić? Ot, Polityka Miłości 2.0 Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek o, a co z tym LISEM? 04.06.10, 15:06 chodzi o to: czy ma jeszcze język, czy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Zdernewowałem sie czytając fragment: 04.06.10, 16:45 Stefan Niesiołowski - pisze publicysta "Gazety Polskiej" Jacek Kwieciński - to polityk "zapluwający się miesiącami obsesyjną, chorobliwą wścieklizną", Monika Olejnik i Tomasz Lis zaś to zdaniem tegoż autora "sługusi władzy, reżimowe, usługowe podnóżki, którym żaden psychiatra nie zdołałby pomóc". Dosyć tego! Trzeba to otwarcie napisac ( nawet jeżeli tego nie puszczą )twardo trzeba napisać: Co prawda to prawda hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Zdernewowałem sie czytając fragment: 04.06.10, 17:05 > Stefan Niesiołowski - pisze publicysta "Gazety Polskiej" Jacek > Kwieciński - to polityk "zapluwający się miesiącami obsesyjną, > chorobliwą wścieklizną", To chyba prawda - wystarczy popatrzeć na tego Pana. Monika Olejnik i Tomasz Lis zaś to zdaniem > tegoż autora "sługusi władzy, reżimowe, usługowe podnóżki, którym > żaden psychiatra nie zdołałby pomóc". To akurat też prawda z wyjątkiem końcówki - tych dwoje na pewno nie ma problemów ze zdrowiem psychicznym. Ale ich stronniczość w kierunku PO jest oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Zdernewowałem sie czytając fragment: 04.06.10, 20:03 Czycw...e z PIS nie mają urlopów? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek47 Dwie miłości prezesa PiS 04.06.10, 16:47 Szanowny Panie Szacki, Tylko kogo obchodzą Pana wynurzenia? Wydaje się, że musi Pan pisać, a że jest to cokolwiek to już inna sprawa. GW przestała pełnić rolę opiniotwórczą i poglądy tu wyrażane są wyłącznie poglądami ich autorów, co bardzo jasno widać. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Dwie miłości prezesa PiS 04.06.10, 20:05 Im bardziej chcesz dowalić GW tym bardziej opiniotwórczą się staje. Teraz dojdzie jeszcze odzyskany Wprost! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Dwie miłości prezesa PiS 05.06.10, 08:52 marcinek47 napisał: > Szanowny Panie Szacki, > > Tylko kogo obchodzą Pana wynurzenia? Wydaje się, że musi Pan pisać, a że jest > to cokolwiek to już inna sprawa. GW przestała pełnić rolę opiniotwórczą i > poglądy tu wyrażane są wyłącznie poglądami ich autorów, co bardzo jasno widać. ************************** Sam sobie zaprzeczasz - jeżeli Szacki publikuje swoje wynurzenia, to współtworzy opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Dwie miłości prezesa PiS 04.06.10, 17:16 Dotychczas piszą sami z charyzmą. Ponieważ wiadomo, że tacy to psychopaci, więc niech nadal ćwiczą, dopóki kacze gó... całkowicie walnie im na dekiel. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Nie wiem czego tutaj można nie rozumieć: 04.06.10, 17:16 "Stefan Niesiołowski to polityk "zapluwający się miesiącami obsesyjną, chorobliwą wścieklizną", Monika Olejnik i Tomasz Lis zaś to zdaniem tegoż autora "sługusi władzy, reżimowe, usługowe podnóżki, którym żaden psychiatra nie zdołałby pomóc." Przecież to sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Nie wiem czego tutaj można nie rozumieć: 04.06.10, 17:19 sharn1 napisał: > "Stefan Niesiołowski to polityk "zapluwający się miesiącami obsesyjną, > chorobliwą wścieklizną", Monika Olejnik i Tomasz Lis zaś to zdaniem tegoż > autora "sługusi władzy, reżimowe, usługowe podnóżki, którym żaden psychiatra > nie zdołałby pomóc." > > > > Przecież to sama prawda. No nie - Olejnik i Lis nie potrzebują pomocy psychiatry. Oni po prostu są partyjnymi funkcjonariuszami oddelegowanymi na odcinek mediów a nie dziennikarzami (Nb dziennikarzy z prawdziwego zdarzenia w Polsce prawie nie ma). Podobnie zresztą jak Skwieciński i jego przyjaciele z mediów PiS-owskich. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Nie wiem czego tutaj można nie rozumieć: 04.06.10, 20:06 Dla walniętych w dekiel to może i prawda. Ale po wyborach zaczniemy was leczyć. Za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Nie wiem czego tutaj można nie rozumieć: 04.06.10, 20:10 > Dla walniętych w dekiel to może i prawda. No wiesz, to co napisałeś nie było zbyt w ramach polityki miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Nie wiem czego tutaj można nie rozumieć: 04.06.10, 21:08 Ależ ja PISu nie kocham, ja nim i jego wyznawcami po prostu pogardzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Dwie miłości prezesa PiS 04.06.10, 19:35 grisza14 napisał: > Panie Szacki, nie martw sie pan.Bedzie spoko, a jak Bog da to i > bedzie dzialal Trybunal Stanu.Bedziecie mieli wtedy w Gazwybie nie > tylko pelne rece roboty. Aż tak źle pan życzy swojemu furerowi??? Trybunał Stanu??? Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 A gdzie poseł Karski? 04.06.10, 23:35 on jest fachowcem od pilotów. Czemu się nie wypowiada? Dlaczego Pośpieszalski nie poprosił posła o wypowiedź, a Wiadomości TVP1 o ekspercką ocenę? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: A gdzie poseł Karski? 05.06.10, 00:28 mroowa49 napisała: > on jest fachowcem od pilotów. Czemu się nie wypowiada? Dlaczego > Pośpieszalski nie poprosił posła o wypowiedź, a Wiadomości TVP1 o > ekspercką ocenę? ----------------------------------------------------------- Bo GW poprosiła już o to, TW-ekspertów/ przepraszam Gw-ekspertów/ Wyłączam z tego określenia Eksperta P. Marcina. Odpowiedz Link Zgłoś