w.i.l Dla powodzian - propaganda zamiast masła. B. Komo- 04.06.10, 22:22 rowski 2010. Dla Niemiec - armaty zamiast masła - H. Goering 1936. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedź dla "barakkobamaa" 04.06.10, 22:22 Nie chwaląc się to jest mój pomysł i tym sposobem mamy sprawe załatwioną w pierwsze turze:). Cieszysz się?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman poparcie wsi dla dworu zostało zadeklarowane 04.06.10, 22:32 panie hrabio, służby z panem Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman poparcie wsi dla dworu zostało zdeklarowane - 04.06.10, 22:40 panie hrabio służby z panem Odpowiedz Link Zgłoś
wicur Tiry Komorowskiego jadą w Polskę 04.06.10, 23:11 W oswiadczeniu majatkowym zadne TIR-y nie wystepuja a tu okazuje sie, ze ma ich az 7! Wygral w Totka??? Odpowiedz Link Zgłoś
tym-oteusz Czy na tym forum jest ktoś normalny? 04.06.10, 23:21 Po co pisać takie głupoty, jak się nie ma nic ciekawego do przekazania? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Żenujące gadżety 04.06.10, 23:22 Uważajcie Panowie żeby się wam w głowie nie zakręciło od samo zachwytu. Pan Komorowski jest przyzwoitym kandydatem na prezydenta, ale nie niezwykłym. Raczej zwykłym, zwykłym panem z wąsem i dwururką. Będę na niego oczywiście głosował, lecz głównie dlatego, że nie mam lepszego wyboru. Myślę, że nie jestem jedynym, który tak postąpi. Te książeczki to jak nic pomysł Nowaka. Po prostu takie gadżety. -- Pamiętajcie o powodziach! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Żenujące gadżety 05.06.10, 01:36 głosować na kogoś, bo się nie ma na kogo. gratulacje. wstydzisz się przyznac że cię Hrabia rajcuje? a nie wiesz przypadkiem co ten leń i bufon będzie przez 5 lat robił? Poza polowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Żenujące gadżety 05.06.10, 01:42 Komorowski został wystawiony by przegrać. Prezydent Kaczyński jest dla Tuska o wiele wygodniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Żenujące gadżety 05.06.10, 08:56 olias napisał: > głosować na kogoś, bo się nie ma na kogo. gratulacje. wstydzisz się > przyznac że cię Hrabia rajcuje? a nie wiesz przypadkiem co ten leń i > bufon będzie przez 5 lat robił? Poza polowaniem? Jakby wygral bylby najdrozszym strózem zyrandoli w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Żenujące gadżety 05.06.10, 08:54 wojtek-gdansk napisał: > Uważajcie Panowie żeby się wam w głowie nie zakręciło od samo zachwytu. Pan > Komorowski jest przyzwoitym kandydatem na prezydenta, ale nie niezwykłym. > Raczej zwykłym, zwykłym panem z wąsem i dwururką. Będę na niego oczywiście > głosował, lecz głównie dlatego, że nie mam lepszego wyboru. Myślę, że nie > jestem jedynym, który tak postąpi. Te książeczki to jak nic pomysł Nowaka. Po > prostu takie gadżety. > -- > Pamiętajcie o powodziach! Pociesze cie.Na pewno nie bedziesz jedyny,bo chocby zona,dzieci no i sztaby wyborcze zaglosuja na glupka,który "gaz glupkowy" chce wydobywac metoda odkrywkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Tiry Komorowskiego jadą w Polskę 04.06.10, 23:29 Gdyby te 3 mln złotych wydał na powodzian, uzyskał by pewnie więcej. Byłby pożytek i dla niego i dla ludzi. Ale głupich nie sieją. Nie pierwsza to mądrość hr. Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.22 Drogi Panie Hrabio! Ja w sprawie Szanownej Cioci ! 04.06.10, 23:32 Pozwolę sobie na wstępie zauważyć, że nic tak nie zobowiązuje, jak szlachectwo... Dlatego, jedynie Pan może stanąć ponad małostkowością innych polityków i ma Pan już mój głos. Hm... ale, czyn Cioci Pana Hrabiego, Heleny Wołłowicz... - bohaterski niewątpliwie - będzie mi się jednak śnił po nocach... I niech dobry Bóg Ojciec wybaczy mi zbyt wybujałą wyobraźnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Re: Tiry Komorowskiego jadą w Polskę 04.06.10, 23:33 zdjęcia ze złodziejami Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2009 gdzie Tusk tam Komorowski, 04.06.10, 23:40 gdzie Lenin tam Stalin, po śmierci Lenina pojawiło się mnóstwo zdjęć na których Stalin prezentował się obok Lenina, Stalin kazał zrobić takie fotomontaże, żeby dodać sobie splendoru, widocznie Komorowski ma podobny sposób myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: gdzie Tusk tam Komorowski, 05.06.10, 08:48 mlody2009 napisał: > gdzie Lenin tam Stalin, po śmierci Lenina pojawiło się mnóstwo zdjęć na których > Stalin prezentował się obok Lenina, Stalin kazał zrobić takie fotomontaże, żeb > y dodać sobie splendoru, widocznie Komorowski ma podobny sposób myślenia A w Polsce w pierwszych wolnych wyborach do parlamentu miejsca mieli zaklepane ci,którzy robili sobie zdjecia z Walesa.Tylko Bronkowi podupczyly sie czasy i autorytety,Donek,Buzek nie maja takich notowan jak Walesa po obaleniu komuny i dzisiaj nie ma juz jeleni,którzy bezkrytycznie wierza jakims "altorytetom". Odpowiedz Link Zgłoś
kokkino Tiry Komorowskiego jadą w Polskę 04.06.10, 23:44 zamiast pomocy dla powodzian,książeczki(może czerwone),wstyd panie Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
dyrman A Żona? 04.06.10, 23:58 <Pisze też o swojej żonie Annie, że jest osobą "dzielną, odważną i dobrze zorganizowaną", a gdy w stanie wojennym został internowany w Jaworzu, odnalazła tę miejscowość na mapie i jako pierwsza z żon internowanych dojechała tam, by odwiedzić męża.> Czy Komorowski nie widzi, jak ośmiesza i kompromituje swoją żonę - znaleźć miejscowość na mapie to dzieciak z młodszych klas podstawówki potrafi. Przecież na pewno ta kobieta ma większe osiągnięcia i innymi argumentami można podkreślić jej dzielność i zdolności organizacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Czy ksiązeczki o Komorowskim finansuje Gasprom 04.06.10, 23:54 Tak Komorowski będzie współpracował z GASPROMEM i pogoni Amerykańskich nafciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia a tirówki już stoją na trasie z czeresniami? 04.06.10, 23:54 ludzie, ta marionetka WSI to pachołek moskwy Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: a tirówki już stoją na trasie z czeresniami? 05.06.10, 01:38 moskwa sobie wyprasza. Moskwa takich Czereśniaków nie utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 no ja bardzo proszę 04.06.10, 23:55 panie Bronisławie, aby mojej skrzynki papierkami nie zaśmiecać :| Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Tiry Komorowskiego jadą w Polskę 04.06.10, 23:58 Niech mi tu przyjdzie jakaś szmata z PO to dostanie kopa w dupę,wezmę tysiąc książeczek i spalę w piecu.Ja wam pokaże drzwi w drzwi sku...syny bez czci ,drzwiami w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Mao znad Wisly ? 05.06.10, 00:22 Wyglada na to, ze PO chce bardzo przegrac te wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego He,he hr.Knebel trafi pod strzechy z Anką co mapę 05.06.10, 00:28 umiała jako jedyna z żon internowanych przeczytać. He, he,he. Nie ma co się dziwić że jest bajzel od czasu kiedy ci mężowie swoich żon rządzą Polska. Kot Jarka będzie tańszy w utrzymaniu, nie żre tyle. P.S. Czy hr. Knebel Sejmowy Komorowski jest na urlopie prowadząc kampanie wyborcza ? Z jakiej kasy poszły pieniądze na książeczkę Mao Tse Tunag ? Odpowiedz Link Zgłoś
nektarist Tiry Komorowskiego jadą w Polskę 05.06.10, 00:28 Nie mogę patrzeć na tego durnia, niedołęgę i przeciętniaka Komorowskiego. Nie nadaje sie on na prezydenta całkowicie. To kukła bez zadnych wizji i woli działania. Odpowiedz Link Zgłoś
siedmiolatek a pierwsz Tir bedzie wiozl przyszla pierwsza dame! 05.06.10, 01:05 A drugi napchany bedzie dziczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
babalina Tiry Komorowskiego jadą w Polskę 05.06.10, 00:56 niech wysyla ,słupek poparcia znow zmaleje.I o to chodzi:) Ten czlowiek nie ma kompletnie instynktu samozachowawczego.Takiego kandytata jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry jednak nalezy skasowac gajowego 05.06.10, 00:59 staje sie bardziej irytujacy od jarkacza, tepy buc! Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Łał, z Buzkiem? Kamikadze. 05.06.10, 01:03 Bronisław Maria mnie wzrusza, najwyraźniej postanowił wtopić te wybory i nie da sobie przeszkodzić. To będzie osiągnięcie na skalę światową, roztrwonić dwukrotną przewagę nad Kaczyńskim, przebije nawet swojego patrona Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś