Dodaj do ulubionych

Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ...

06.06.10, 14:24
Skupmy się raczej na tym czy powinna być taka debata i odpowiedź
jest rzecz jasna Tak.
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:27
      Dziwne by bylo gdyby Bielan nie sklamal.Byloby to zlamaniem zasad
      dzialanie pis.
      • loppe Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:30
        Jeśli tak uzgodnili już wszyscy zainteresowani kandydaci oprócz
        Komorowskiego to co? Komorowskie ich zbojkotuje, zbojkotuje
        demokratyczną debatę kandydatów?
        • dyrektor.internetu Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:47
          Gdyby uzgodnili bez udziału Jarosława K., darłbyś się, że to naruszenie
          standardów demokracji.
          • loppe Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:06
            standardy demokracji to większośc kandydatów decyduje kiedy debata!,
            a nie liberum veto kazdy musi się zgodzić - bo wtedy żadnej debaty
            może nie byc, czsu zostało niewiele
            • kralik111 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:19
              loppe napisał:

> standardy demokracji to większośc kandydatów decyduje kiedy debata!,
              > a nie liberum veto kazdy musi się zgodzić - bo wtedy żadnej debaty
              > może nie byc, czsu zostało niewiele

Nastepny PiSi analfabeta nie potrafiacy zrozumiec prostego tekstu
              pisanego...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

- Słyszałem, że pan Bielan coś takiego powiedział powołując się na nieistniejące
              ustalenia z moim sztabem wyborczym. To małe, niegroźne kłamstewko - mówił
              Bronisław Komorowski. - Mój sztab odpowie. Ale to chyba jakaś partyzantka pana
              Bielana, bo pani Joanna Kluzik-Rostkowska (szefowa sztabu wyborczego
              Jarosława Kaczyńskiego - red. ) nic nie wiedziała o nim
              -dodał Komorowski. -

• loppe Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:23
                ja nawet nie potrafię zrozumieć tego jeszcze prostszego tekstu
                twojego autorstwa, prostaku:)
                • kralik111 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:29
                  loppe napisał:

> ja nawet nie potrafię zrozumieć tego jeszcze prostszego tekstu
                  > twojego autorstwa, prostaku:)

Wiem o tym..;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

- Słyszałem, że pan Bielan coś takiego powiedział powołując się na nieistniejące
                  -dodał Komorowski. -

BUA HA HA H A HA H A H AH A H AH H A H A HA H AH A H AH A H AH AH
              • loppe Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:28
                jak sądze obaj jesteśmy zgodni że przepaśc cywilizacyjna
                uniemożliwia nam wzjamna komunikację
                • kralik111 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:30
                  loppe napisał:

> jak sądze obaj jesteśmy zgodni że przepaśc cywilizacyjna
                  > uniemożliwia nam wzjamna komunikację

-dodał Komorowski. -

Ta dzielaca nas przepascia jest umiejetnosc czytania tekstu ze
                  zrozumieniem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • loppe Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:31
                    no to ciesze się, że więcej do siebie nie napiszemy bo to tylko
                    strata czasu
                    • kralik111 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:36
                      loppe napisał:

> no to ciesze się, że więcej do siebie nie napiszemy bo to tylko
                      > strata czasu

Czytaj pajacu, moze za setnym razem cos z tego
                      zrozumiesz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-dodał Komorowski. -
                      • loppe R. Sikorski o Komorowskim: "Prezydentura z wąsami" 06.06.10, 16:32
                        nienowoczesna
                    • loppe "Coś tu nie jest OK" - Olechowski o Komorowskim 06.06.10, 16:19
                      Czy jest jakaś sprawa, za którą Platforma Obywatelska dałaby się
                      pokroić? Nie widzę. Tam nie ma żadnej idei - tak Andrzej Olechowski
                      tłumaczył zielonogórskim studentom, dlaczego odszedł z partii, którą
                      z Donaldem Tuskiem zakładał.

Nie wierzę w przemiany typu "Szaweł-Paweł" Jarosława Kaczyńskiego -
                      mówił na Uniwersytecie Zielonogórskim. - Jednak Komorowski wybór mi
                      utrudnia. Jak polityk mający się pokazywać w świecie może być tak
                      niekompetentny i mylić deficyt budżetowy z długiem publicznym. Coś
                      tu nie jest OK.

• lamerka J.K. boi sie stanac face to face z Komorowskim 06.06.10, 14:49
          Uzgodnila TVPiS z Bielanem.
          Taki glupio cwaniutki ten Bielan.
          Najpierw mamrotali, ze chca debaty wszystkich kandydatow razem,
          teraz obmyslili te "debate" poczworna.
          Chodzi o to, ze sztab J.K. panicznie boi sie debaty J.K. z
          Komorowskim.
          • lewar_30 Re: Komor boi sie stanac face to face z Kaczorem? 06.06.10, 14:56
            Ojojojoj....Komorowski znowu nic nie słyszał o planowane debacie? Znowu wpadka
            ???? :)
            • lamerka Nie sadze by sie bal, to J.K. chowa sie po mysich 06.06.10, 15:02
              norach
              • lewar_30 A fakty są takie, że Komorowski stchórzył :) 06.06.10, 15:23
                A fakty są takie, że Komorowski stchórzył zarzucając Bielanowi kłamstwo. Każdy
                normalny polityk z jajami powiedziałby, że nic o debacie nie wiedział i bardzo
                dziękuje za informację bo dzięki niej będzie mógł w tej debacie uczestniczyć.

Ale PO jest inne....przede wszystkim kłamstwo i tchórzostwo :)
                • kralik111 Re: A fakty są takie, że Komorowski stchórzył :) 06.06.10, 15:35
                  lewar_30 napisał:

> A fakty są takie, że Komorowski stchórzył zarzucając Bielanowi kłamstwo. Każdy
                  > normalny polityk z jajami powiedziałby, że nic o debacie nie wiedział i bardzo
                  > dziękuje za informację bo dzięki niej będzie mógł w tej debacie uczestniczyć.
                  >
                  > Ale PO jest inne....przede wszystkim kłamstwo i tchórzostwo :)

Fakty sa ukryte w tekscie artykulu, ktorego ty najwidoczniej jestes za glupi, by
                  zrozumiec...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-dodał Komorowski. -

• koloratura1 Kralik, szkoda Twoich merwów! 06.06.10, 15:52
                    kralik111 napisał:

> Fakty sa ukryte w tekscie artykulu, ktorego ty najwidoczniej jestes za glupi, by
                    > zrozumiec...

Olej to pisiactwo!
                    Ono z tych, co to rękę Ci do kieszeni włoży i jak tę rękę tam złapiesz, to rozedrze mordę, że to nie jego ręka...
            • vladexpat Re: Komor boi sie stanac face to face z Kaczorem? 06.06.10, 15:11
              lewar_30 napisał:

> Ojojojoj....Komorowski znowu nic nie słyszał o planowane
              debacie? Znowu wpadka
              > ???? :)

Planowanej? Bielan w komórce na szczotki z Pospieszalskim się
              spotkał i zaplanowali. No faktycznie, gdyby rządził PiS, wszędzie
              byłyby zainstalowane podsłuchy i informacja dotarłaby szybciej.
              Fajtłapa z tego Komorowskiego.
            • zamora48 Re: Komor boi sie stanac face to face z Kaczorem? 06.06.10, 15:21
              Gdybyś pajacu mial tyle obowiazkow to bys sie sfajdał
            • kralik111 Re: Komor boi sie stanac face to face z Kaczorem? 06.06.10, 15:33
              lewar_30 napisał:

> Ojojojoj....Komorowski znowu nic nie słyszał o planowane debacie? Znowu wpadka
              > ???? :)

Widze, ze kolejny raz musze przedstawic ci tekst, ktory komentujesz, a ktorego
              nie jestes w stanie zrozumiec, bo taki glupi jestes. Mam nadzieje, ze czytajac
              ten fragment setny raz, moze wkoncu cos dotrze do twojego pusteg
              lba...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-dodał Komorowski. -

BUA HA HA H A H A H AH A H A HA H AH AH AH A H A HA H AA HA H AH
              • loppe Re: Komor boi sie stanac face to face z Kaczorem? 06.06.10, 16:22

tu nie jest OK.

• zamora48 Re: J.K. boi sie stanac face to face z Komorowski 06.06.10, 15:05
            Kłamczuch Bielan zapomnial powiadomic sztab Pisiakow o nocnych urojeniach
            sennych.Pewnie za dlugo dawał w szyję.Komorowskiemu nie siegasz do pasa leniwy
            europosle.
          • koloratura1 To będzie cud-debata! 06.06.10, 15:29
            lamerka napisała:

> Uzgodnila TVPiS z Bielanem.

A Pospieszalski będzie robił za moderatora.

A gdy nie zgłosi się nikt, nie tylko Komorowski, bo i z niczyim sztabem nie zapadły, ani nie zapadną uzgodnienia (szczególnie, że nawet szefowa sztabu Kaczyńskiego, p.Kluzik-Rostkowska nic o tym nie wie), to Kaczyński odbędzie debatę z Pospieszalskim i już!
            • czarnuszka Re: To będzie cud-debata! 06.06.10, 15:42
              Jedną już odbył - ze Staniszkis... :)))
        • nirelle Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:56
          loppe napisał:

> Jeśli tak uzgodnili już wszyscy zainteresowani kandydaci oprócz
          > Komorowskiego to co? Komorowskie ich zbojkotuje, zbojkotuje
          > demokratyczną debatę kandydatów?
          Niech zbojkotuje.Niewielka strata.I tak będą głosować na niego zwolennicy PO.
    • szymmekk Załoga Iła ...08:27:58 Bort Zakończyłem zrzut 06.06.10, 14:28
      08:27:45 KBC Spytaj Artura, czy grube są te chmury.

08:27:50 2P Ja nie wiem, czy oni będą, ten... Czy oni jeszcze będą.

08:27:52 2P Dobra, przejdę.

08:27:55 2P Artur, jesteś tam jeszcze?

08:27:58 A (niezr.)

08:27:58 Bort (niezr.) Zakończyłem zrzut, zniżanie na wschód.

08:28:02 A (niezr.)

08:28:04 Bort Pozwolili.

08:28:06 044 Jestem Remek.
    • profanum_vulgus Nie dziwię się, że Komorowski tchórzy 06.06.10, 14:29
      on czuje się dobrze jak strzela śrutem do bezbronnej zwierzyny.
      Ewentualna debata pogrążyłaby Komorowskiego. Wieśniacki wąs
      i artykuły z Wikipedii.
      • poddanywujasama Re: Nie dziwię się, że Komorowski tchórzy 06.06.10, 15:19
        Pograzylaby Komorowskiego? Masz poczucie hunmoru.Merytorycznie Kaczynski,nie ma
        nic do powiedzenia.Jezeli debata odbedzie sie tak jak przypuszczam, czyli potok
        slow z ust prezia, polaczopny z typowymm dla niego belkotem oraz gadka bez sensu
        ... Komorowski przejdzie w pierwszej turze.Czego mu z calego serca zycze
        • phillys Re: Nie dziwię się, że Komorowski tchórzy 06.06.10, 15:24
          Oni się boja Jarka puścić na więcej niż jednominutową wypowiedź bo wypłynie z
          niego odmieniony erudyta skurczybyk :-) boją się że nie wytrzyma tego
          zakłamanego spokoju.
      • vounsky Re: Nie dziwię się, że Komorowski tchórzy 06.06.10, 17:16
        A panu Jarosławowi trzeba przypomnieć, że na prezydenta kandyduje, bo
        jeszcze przygotuje się do debaty o premierostwie i będzie klops
    • synecek Pinokio Bielan 06.06.10, 14:29
      Bielan powie prawde jak sie pomyli !
      • loppe no ale najpierw ta debata musiałby się nie odbyć 06.06.10, 14:32
        jesli się odbędzie to raczej kto inny niż Bielan zostanie z nosem:)
    • sw.patryk Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:31
      Niezmiennie nie umiemsieprzestac dziwic , skad PIS bierze
      takich twarzowcow. Juz nawet o waalorach intelektualnych tych
      gentlemanow nie chce mi sie mowic, ale ta uroda . Spac potem
      trudno. Czy oni sie skupili ze wzgledu na brzydote
      • brajanaa Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:49
        Przynajmniej nie serwują nam wąsatego prezydenta.
        Pewnie latem do sandałów kiedyś białe skarpetki.
        Bronek pięknie się będzie prezentował w świecie z tym resztkami obiadu na wąsach.
        Fuuuu....
        Nie ma nic obrzydliwszego niż faceci z długimi włosami na twarzy. Bleee.
        • lamerka Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:51
          No doprawdy, a J.K. ze swoimi resztkami uzebienia jest
          apetyczniejszy.
        • zamora48 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:09
          To przypomnij sobie Kaczorow,Putrę krotka pamięc.Skorzystaj z reklam
        • czarnuszka Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:12
          Ale wąsy Putry były fajne?

Co za głupota, żeby zalety kandydata na urząd mierzyć wąsami? Jak spiskowcom
          kończą się argumenty, to wyciągają nawet królika z cylindra.
          • koloratura1 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:59
            czarnuszka napisała:

> Ale wąsy Putry były fajne?
            >
            > Co za głupota, żeby zalety kandydata na urząd mierzyć wąsami? Jak spiskowcom
            > kończą się argumenty, to wyciągają nawet królika z cylindra.

Za wąsy!
      • starypryk79 Poziom merytoryczny zwolenników PO 06.06.10, 14:57
        sw.patryk napisał:

> Niezmiennie nie umiemsieprzestac dziwic , skad PIS bierze
        > takich twarzowcow. Juz nawet o waalorach intelektualnych tych
        > gentlemanow nie chce mi sie mowic, ale ta uroda . Spac potem
        > trudno. Czy oni sie skupili ze wzgledu na brzydote

Rydzykowi, któremu przeszkadza czarny kolor skóry jakiegoś zakonnika, się nie dziwię - w końcu to prostak.

Dostrzeganie tego samego prostactwa (uroda - jako kryterium sympatii/antpatii politycznych) u uważających się za elitę czytelników Gazety - bezcenne :-)
        • lamerka brak poziomu merytorycznego zwolenników PiS 06.06.10, 15:05
          No coz. Kwestie walorow fizycznych poruszaja tu glownie zwolennicy
          PiS-u.
      • wronskipacewicz masz rację . A co z panią Komorowską ? 07.06.10, 08:31
        smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html
        sw.patryk napisał:

> Niezmiennie nie umiemsieprzestac dziwic , skad PIS bierze
        > takich twarzowcow. Juz nawet o waalorach intelektualnych
        tych
        > gentlemanow nie chce mi sie mowic, ale ta uroda . Spac
        potem
        > trudno. Czy oni sie skupili ze wzgledu na brzydote
    • bo_gna Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ... 06.06.10, 14:31
      Bronkowi taka debata nie na rękę, ale cóż pewnie będzie musiał się zgodzić,
      czekamy na następne wpadki :]
      • loppe ładna demokracja 06.06.10, 14:36
        "Do wyborów zostały zaledwie dwa tygodnie, a nie odbyła się żadna
        publiczna debata głównych kandydatów"
        • kralik111 Re: ładna demokracja 06.06.10, 15:31
          loppe napisał:

> "Do wyborów zostały zaledwie dwa tygodnie, a nie odbyła się żadna
          > publiczna debata głównych kandydatów"

A dlaczego...?

-dodał Komorowski. -

BUA HA HA H AH AH AH AH A H AH A H AH A HAH A H AH AH A H AH A HH A
          • loppe Re: ładna demokracja 06.06.10, 16:27
            A dlatego:)

Olechowski o Komorowskim:
            Jak polityk mający się pokazywać w świecie może być tak
            niekompetentny i mylić deficyt budżetowy z długiem publiczym.
      • phillys Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:02
        Jarusiowe pieski boją się 1 na 1 stanąć do debaty. Jarek pokaze prawdziwe
        oblicze, juz pokazuje .
        1 tura i bye bye.
        • bo_gna Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:08
          1 na 1 to będzie przed drugą turą, teraz jest więcej niż tylko dwóch kandydatów,
          jeśli ktoś tu się może bać to tylko Bronek, "hrabiowskie korzenie" nie pomogą
          • phillys Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 16:41
            Pistolecik przerżnie jak z Tuskiem
            • tuitam_online Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 17:51
              phillys napisał:

> Pistolecik przerżnie jak z Tuskiem
              Najpierw porównaj Tuska z Komorowskim...Komorowski to by poległ w
              starciu z Pawlakiem.
    • agent.bolek.donosi Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:32

No i kto ma rację? GW tak napisała jakby Bielan kłamał.

A może to Commorowski kłamie i sam nie wie co się dzieje w jego sztabie?

Jak coś źle to z pewnością nie o ni i nie jego ludzie.

PS.Do GW: gdzie jest rzetelna relacja z wizyty Commoowskiego

na wyspach i co się stało z penisem, którym go obdarowano?

Dał swojej koleżance czy PaliGłupowi?
      • lamerka PiS-owi gratulujemy zwolennikow 06.06.10, 14:52
        • polakonly PiS zwycięży! Got mit uns! Heil! 06.06.10, 16:40
      • nirelle Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:59
        agent.bolek.donosi napisała:

>
        > No i kto ma rację? GW tak napisała jakby Bielan kłamał.
        >
        > A może to Commorowski kłamie i sam nie wie co się dzieje w jego sztabie?
        >
        > Jak coś źle to z pewnością nie o ni i nie jego ludzie.

>
        > PS.Do GW: gdzie jest rzetelna relacja z wizyty Commoowskiego
        >
        > na wyspach i co się stało z penisem, którym go obdarowano?
        >
        > Dał swojej koleżance czy PaliGłupowi?
        >
        >
        >
        >
        Antysemici won z forum.Dość tego.Sprawdź swoją babci, jeśli jesteś ciekawy.Kiedy będzie normalnie, zawsze się znajdzie jakiś idiota.
      • zamora48 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:12
        Co chciałes go sobie wsadzic.
      • koloratura1 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 16:04
        agent.bolek.donosi napisała:

> [b]
        > No i kto ma rację? GW tak napisała jakby Bielan kłamał.

Tak jakoś wyszło, skoro nawet p.Kluzik-Rostkowska (szefowa sztabu Kaczyńskiego)
        nic o debacie nie wiedziała.
    • lewar_30 ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :))___ 06.06.10, 14:33
      Wygląda, że Komorowski znowu spękał. A taki był butny i zarozumiały. Oj nie
      dość, że lenie to jeszcze tchórze w tej PO :)
      • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 14:49
        lewar_30 napisał:

> Wygląda, że Komorowski znowu spękał. A taki był butny i zarozumiały. Oj nie
        > dość, że lenie to jeszcze tchórze w tej PO :)

Na prawde lewar jestes az tak glupi i nie rozumiesz tego co czytasz...?

:DDDDDDDDDDDD
        • lewar_30 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 14:53
          Drogi Karliku. Typowy wyborco PO.
          Ja nie tylko rozumiem co czytam. Ja także potrafię obiektywnie ocenić tą
          sytuację. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię również poprawnie napisać to co
          chcę Ci przekazać...."NA PRAWDĘ" :)))

Komorowski to jednak tchórz. Ale nie ma się co dziwić skoro przy każdej
          wypowiedzi publicznej zalicza kolejne wpadki :)
          • phillys Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 14:58
            obiektywnie !!!! niezłe ... jak nazwać łżekaczke, której jedynym plusem jest
            brak jasnego określenia co miałby robić ... łżesz piesku jarosława
            • lewar_30 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:06
              hehe...tylko pojawia się prawda i obiektywizm, a zaraz agresywni i chamscy
              wyborcy PO plują wkoło obrażając adwersarzy. Jednak PO i jej wyborcy to już
              tylko pustka...głucha pustka :)

phillys napisał:
              > obiektywnie !!!! niezłe ... jak nazwać łżekaczke, której jedynym plusem jest
              > brak jasnego określenia co miałby robić ... łżesz piesku jarosława
              • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:14
                lewar_30 napisał:

> hehe...tylko pojawia się prawda i obiektywizm, a zaraz agresywni i chamscy
                > wyborcy PO plują wkoło obrażając adwersarzy. Jednak PO i jej wyborcy to już
                > tylko pustka...głucha pustka :)
                >
                >
                > phillys napisał:
                > > obiektywnie !!!! niezłe ... jak nazwać łżekaczke, której jedynym plusem j
                > est
                > > brak jasnego określenia co miałby robić ... łżesz piesku jarosława

-dodał Komorowski. -

Popros kogos doroslego w domu o streszczenie ci powyzszego
                tekstu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • lewar_30 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:19
                  Karliku. Jeśli już wkraczamy na poziom dobrych rad to ja mogę Ci jedynie
                  poradzić żebyś nie siedział tyle na słońcu i poprosił kogoś dorosłego o
                  przypomnienie podstawowych zasad ortografii :)
                  Gdy tylko je opanujesz będziesz mógł z większą swobodą intelektualną obserwować
                  życie publiczne w naszym kraju :)

Nic nie poradzisz, że głosowałeś na leni, oszustów i tchórzy z PO. Współczuję.

kralik111 napisał:

> Popros kogos doroslego w domu o streszczenie ci powyzszego
                  > tekstu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:27
                    lewar_30 napisał:

> Karliku. Jeśli już wkraczamy na poziom dobrych rad to ja mogę Ci jedynie
                    > poradzić żebyś nie siedział tyle na słońcu i poprosił kogoś dorosłego o
                    > przypomnienie podstawowych zasad ortografii :)
                    > Gdy tylko je opanujesz będziesz mógł z większą swobodą intelektualną obserwować
                    > życie publiczne w naszym kraju :)
                    >
                    > Nic nie poradzisz, że głosowałeś na leni, oszustów i tchórzy z PO. Współczuję.
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > kralik111 napisał:
                    >
                    > > Popros kogos doroslego w domu o streszczenie ci powyzszego
                    > > tekstu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie mam nic wiecej do dodania, niz pani Joanna
                    Kluzik-Roztowska...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-dodał Komorowski. -

Brak polskiej czcionki nie jest bledem ortografizcnym,
                    idioto...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                    • tarura Nie będzie żadnej debaty, stan klęski ogłoszą 06.06.10, 15:34
                      i wybory we wrześniu. Sprawa załatwiona !
                    • lewar_30 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:35
                      "na prawdę" ? :)
                      Zwrócę Ci też uwagę, że używanie w stosunku do adwersarza słowa "idioto" jest
                      wyrazem braku kultury i chamstwa. Nie zachowuj się proszę jak członek rządu albo
                      przedstawiciel partii rządzącej.

kralik111 napisał:
                      > Brak polskiej czcionki nie jest bledem ortografizcnym,
                      > idioto...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:42
                        lewar_30 napisał:

> "na prawdę" ? :)
                        > Zwrócę Ci też uwagę, że używanie w stosunku do adwersarza słowa "idioto" jest
                        > wyrazem braku kultury i chamstwa. Nie zachowuj się proszę jak członek rządu alb
                        > o
                        > przedstawiciel partii rządzącej.
                        >
                        >
                        >
                        > kralik111 napisał:
                        > > Brak polskiej czcionki nie jest bledem ortografizcnym,
                        > > idioto...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie martw sie o moja kultura, zwlaszcza, ze sam ublizasz , wyzywasz i pomawiasz
                        ludzi na forum, zamiast na nieswojej kulturze, skup sie na nauce czytania za
                        zrozumieniem, nie bedziesz musial wtedy
                        cierpiec...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

-dodał Komorowski. -

• lewar_30 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:54
                          Skupiam się na Twojej kulturze, co jest wyrazem mojej troski o poziom
                          reprezentowany przez wyborców PO aspirujących do miana "inteligencji polskiej" :)
                          O siebie się nie martwię bo tacy jak Wy nie są w stanie mnie obrazić :)

kralik111 napisał:

> Nie martw sie o moja kultura, zwlaszcza, ze sam ublizasz , wyzywasz i pomawiasz
                          > ludzi na forum, zamiast na nieswojej kulturze, skup sie na nauce czytania za
                          > zrozumieniem, nie bedziesz musial wtedy
                          > cierpiec...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
                          • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:02
                            lewar_30 napisał:

> Skupiam się na Twojej kulturze, co jest wyrazem mojej troski o poziom
                            > reprezentowany przez wyborców PO aspirujących do miana "inteligencji polskiej"
                            > :)
                            > O siebie się nie martwię bo tacy jak Wy nie są w stanie mnie obrazić :)
                            >
                            >
                            >
                            > kralik111 napisał:
                            >
                            > > Nie martw sie o moja kultura, zwlaszcza, ze sam ublizasz , wyzywasz i pom
                            > awiasz
                            > > ludzi na forum, zamiast na nieswojej kulturze, skup sie na nauce czytania
                            > za
                            > > zrozumieniem, nie bedziesz musial wtedy
                            > > cierpiec...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Glowna zasada czlowieka kulturalnego jest koncentracja na swojej kulturze, bo
                            wytykanie rozmowcy jej braku jest pospolitym chamstwem,
                            kolego...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

A, i jeszcze jedno, nie zaslaniaj braku umiejetnosci czytania ze zrozumieniem
                            moja kultura, bo ublizasz tym samemu sobie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
                            • loppe :) 06.06.10, 16:23
                              Olechowski: Czy jest jakaś sprawa, za którą Platforma Obywatelska
                              dałaby się pokroić? Nie widzę. Tam nie ma żadnej idei - tak Andrzej
                              Olechowski tłumaczył zielonogórskim studentom, dlaczego odszedł z
                              partii, którą z Donaldem Tuskiem zakładał.

tu nie jest OK.

• gamon0 Hrabia Komorowski zostal wskazany na prezydenta 06.06.10, 20:00
                                przez Don Tuska. Widocznie Don Tusk potrzebuje takiego [malo
                                rozgarnietego] i poslusznego...

• himax Bielan ma Downa................................... 06.06.10, 17:44
                            no tak plesc
              • phillys Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:19
                szkoda na ciebie prądu klakierze ... kiedy Jarek wypowie się o Polsce.
                Pierdzielenie o silnym Państwie już nie przejdzie. Siedź w tym swoim gówienku,
                Lepper już wam nie pomoże.
            • onepiotrek Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:17
              a niech se podebatują...tu maja tematy do debaty...
              www.4clubbers.com.pl/lite/t-123310.html
              www.youtube.com/watch?v=sGjjN3sNTQs&NR=1
              www.youtube.com/watch?v=HkbGhGwRcUk&NR=1
          • koloratura1 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:01
            lewar_30 napisał:

> Ja nie tylko rozumiem co czytam. Ja także potrafię obiektywnie ocenić tą
            > sytuację.

Oj, chyba nie do końca...
          • maruda.r Czy w PiS ktoś nie kłamie? 06.06.10, 15:02

• lewar_30 Re: Czy w PO ktoś mówi prawdę ??? 06.06.10, 15:08
              Donald przez 2,5 roku rządów nie dotrzymał żadnej z obietnic przedwyborczych.
              Komorowski zalicza kolejne wpadki i opowiada publicznie, że nie odpowiada za
              obietnice Donalda Tuska, który przecież składał je w imieniu PO :)
              A wyborcy PO dalej opluwają adwersarzy na forach internetowych siejąc agresję i
              nienawiść.

Ot Polska pod rządami PO. Pogratulować!
              • kralik111 Re: Czy w PO ktoś mówi prawdę ??? 06.06.10, 15:15
                lewar_30 napisał:

> Donald przez 2,5 roku rządów nie dotrzymał żadnej z obietnic przedwyborczych.
                > Komorowski zalicza kolejne wpadki i opowiada publicznie, że nie odpowiada za
                > obietnice Donalda Tuska, który przecież składał je w imieniu PO :)
                > A wyborcy PO dalej opluwają adwersarzy na forach internetowych siejąc agresję i
                > nienawiść.
                >
                > Ot Polska pod rządami PO. Pogratulować!

Lzesz lewar, lzesz, jak bielan, lub inna PiSia bura suka.;DDDDDDDDDDDDDDD
              • hanishl Re: Czy w PO ktoś mówi prawdę ??? 06.06.10, 17:00
                Jasne a ja biegam i zastanawiam się w którym z tych obiecanych
                przez PO , 3,5 mln mieszkań zamieszkać.
                • kralik111 Re: Czy w PO ktoś mówi prawdę ??? 06.06.10, 17:22
                  hanishl napisał:

> Jasne a ja biegam i zastanawiam się w którym z tych obiecanych
                  > przez PO , 3,5 mln mieszkań zamieszkać.

Juz bardziej siebie i prezesa kaczynskiego zblaznic nie mogles PiSno, bo 3 mln
                  mieszkan obiecal kaczynski i PiS...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • prawdziwy-moher Re: Czy w PO ktoś mówi prawdę ??? 06.06.10, 17:30
                    Kaczynski rzadzil pol kadencji.Nie cala.Przygotowano mase projektow, ktore PO schowalo pod dywan.Juz nie tylko o mieszkania chodzi, ale i ustawy antypowodziowe.PO wszystko odrzucilo, bo to sa antypolsko nastawieni ludzie.A skutki mamy.Teraz Tuskowi przyjdzie proklamowac Republike Wenecka.Juz nie Irlandia.Bedzie wymiana.Zdasz samochod, dostaniesz lodke.
                  • hanishl Re: Czy w PO ktoś mówi prawdę ??? 06.06.10, 17:49
                    Dziękuję ! O to mi właśnie chodziło .
                    Co tam ja , szara mrówa ale ...
          • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:04
            lewar_30 napisał:

> Drogi Karliku. Typowy wyborco PO.
            > Ja nie tylko rozumiem co czytam. Ja także potrafię obiektywnie ocenić tą
            > sytuację. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię również poprawnie napisać to co
            > chcę Ci przekazać...."NA PRAWDĘ" :)))
            >
            > Komorowski to jednak tchórz. Ale nie ma się co dziwić skoro przy każdej
            > wypowiedzi publicznej zalicza kolejne wpadki :)

-dodał Komorowski. -

Udowodnij wiec, ze nie jestes az tak glupi i skomentuj ten
            tekst...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • tutti.fruttti Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:03
              zamiast Bronka z kaszalotem wolę Jarka z małym kotem

wybierz kaszalota :DDDDDDDDDDDDD
              • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:05
                tutti.fruttti napisał:

> zamiast Bronka z kaszalotem wolę Jarka z małym kotem
                >
                > wybierz kaszalota :DDDDDDDDDDDDD

Zadem mezczyzna nie bedzie ublizal zonie swojego konkureta, bo tak czynia
                pentacy pozbawieni krzty honoru...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • m_234 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:56
            Potrafisz? Naprawdę? To używaj interpunkcji, skoro potrafisz. Mózgu też czasem spróbuj użyć. Tak tylko, skoro jesteś obiektywny...
          • czarnuszka Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:01
            Nie czepiam się, ale...

TĘ SYTUACJĘ... :)))
            NAPISAĆ TO, CO... :)))

Żeby kogoś uczyć ortografii i gramatyki, trzeba samemu je znać. Literówka nikogo
            nie dyskwalifikuje. Głupota - jak najbardziej.
          • tadek56 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 17:13
            Lewar ty pampersie.Jesteś głupi i niemyślący.Ty umiesz poprawnie pisać? TĘ sytuację
        • phillys Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 14:56
          To jest klakier ... wie o czym łże ... lewarze łgarstwa na zawołanie macie we
          krwi ...
          • zuza.pomponik Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:03
            hehehe, ależ Bielan nie łże.
            p. Komorowski chyba po prostu nie wiedział o debacie organizowanej
            przez TVP1 (ale czy to możliwe żeby nie wiedział?..)
            więc zarzucił Bielanowi kłamstwo.
            Też od razu pomyślałam, że spękał.
            Reakcja marszałka - beznadziejna (kolejny raz, zresztą..)
            • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:07
              zuza.pomponik napisała:

> hehehe, ależ Bielan nie łże.
              > p. Komorowski chyba po prostu nie wiedział o debacie organizowanej
              > przez TVP1 (ale czy to możliwe żeby nie wiedział?..)
              > więc zarzucił Bielanowi kłamstwo.
              > Też od razu pomyślałam, że spękał.
              > Reakcja marszałka - beznadziejna (kolejny raz, zresztą..)

Czytaj tlumoku ze zrozumieniem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

-dodał Komorowski. -

BUA HA H AH H A H A H AH A H A H AH AH A HA H AH AH A H
              • koloratura1 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:39
                kralik111 napisał - do zuza.pomponik:

> Czytaj tłumoku ze zrozumieniem

Czy Ty nie za wiele od niej wymagasz?
                • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:50
                  koloratura1 napisała:

> kralik111 napisał - do zuza.pomponik:
                  >
                  > > Czytaj tłumoku ze zrozumieniem
                  >
                  > Czy Ty nie za wiele od niej wymagasz?

Chodzi na dwoch tylnich lapach w pozycji stojacej, wiec wskazuje to na to, ze
                  jest czlowiekiem.
                  Jak moge nie wymagac od czlowieka tak prostej umiejetnosci, no jak...?

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • lewar_30 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 15:55
                    Towarzystwo wzajemnej adoracji z PO ? :)
                    • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:03
                      lewar_30 napisał:

> Towarzystwo wzajemnej adoracji z PO ? :)

Jak twoje slowa maja sie do twojej osobistej kultury, na ktora sie wczesniej
                      powolujesz...?

BUA HA H A H AH AH HA H A H AH H A H AH H A HA AH AHAH AH
              • tutti.fruttti Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:04
                Zamiast Bronka z kaszalotem wolę Jarka z czarnym kotem

• zuza.pomponik Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:09
                to jest tylko pytanie o to, czy wierzy się bardziej Bielanowi czy
                Komorowskiemu.
                Ja wierzę bardziej Bielanowi;)
                • kralik111 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:12
                  zuza.pomponik napisała:

> to jest tylko pytanie o to, czy wierzy się bardziej Bielanowi czy
                  > Komorowskiemu.
                  > Ja wierzę bardziej Bielanowi;)

Ja wierze w ludzki umysl, ktory cechuje sie umiejetnoscia czytania ze
                  zrozumieniem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jarosława Kaczyńskiego - red. ) nic nie wiedziała o nim -dodał Komorowski.
                  -
                  Póki nie wyjaśni się, co się myśli i co się robi w sztabie, to śmiesznie jest
                  się do tego ustosunkowywać - stwierdził marszałek

• moher75 Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:34
                Słuchaj Tłumoku Bielana ze zrozumieniem.
                Jesteś takim samym idiotą jak Twój Komorowski.

Zaproszenie było od TVP nie ze sztabu Komorowskiego !
            • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 15:34
              Kto jest najlepiej poinformowaną osobą w tej spawie? zuza.pomponik - oczywiście!

Wie ona lepiej niż dziennikarze, sztaby, politycy... Ciekawi mnie ta jej wszechwiedza. Ostrożność nakazywałaby raczej zaczekać na wiadomości ze sztabów Kaczyńskiego, Komorowskiego, Napieralskiego i Pawlaka (tak, czterech, bo o debacie tych kandydatów mówił Bielan - jeśli choćby jeden ze sztabów o niczym nie wie, to znaczy że debata uzgodniona nie została).

Zaś co do reakcji Komorowskiego. Jest całkiem zrozumiała. Jemu taka debata nie jest na rękę. Tak jak w 2007 r. debata z Tuskiem nie była na rękę Kaczyńskiemu, więc długo robił uniki. Nie mówię, że to dobrze, ale to całkiem zrozumiałe.
              • kralik111 Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 15:43
                zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał:

> Kto jest najlepiej poinformowaną osobą w tej spawie? zuza.pomponik - oczywiście
                > !
                >
                > Wie ona lepiej niż dziennikarze, sztaby, politycy... Ciekawi mnie ta jej wszech
                > wiedza. Ostrożność nakazywałaby raczej zaczekać na wiadomości ze sztabów Kaczyń
                > skiego, Komorowskiego, Napieralskiego i Pawlaka (tak, czterech, bo o debacie ty
                > ch kandydatów mówił Bielan - jeśli choćby jeden ze sztabów o niczym nie wie, to
                > znaczy że debata uzgodniona nie została).
                >
                > Zaś co do reakcji Komorowskiego. Jest całkiem zrozumiała. Jemu taka debata nie
                > jest na rękę. Tak jak w 2007 r. debata z Tuskiem nie była na rękę Kaczyńskiemu,
                > więc długo robił uniki. Nie mówię, że to dobrze, ale to całkiem zrozumiałe.

Przeczytaj z wielka uwaga tekst artykulu, to unikniesz przykrej
                kompromitacjii...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-dodał Komorowski. -

• loppe Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 16:21

tu nie jest OK.

• zuza.pomponik Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 16:12
                to może oprócz przeczytania tekstu warto też odsłuchać te 37 sekund
                wypowiedzi Bielana i zastanowić się, jak GW po raz kolejny
                zmanipulowała informację.
                Inaczej wszelkie dalsze spory będą bez sensu.
                Jak ktoś tego przy użyciu swej inteligencji nie widzi - to ja już nic
                nie poradzę. Inteligencji swojej Wam nijak nie przekażę.
                Albo będziecie chcieli zrozumieć, albo nie.

• zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 16:26
                  Odsłuchałem nawet 39 sekund i nie zmieniam ani przecinka w swoim komentarzu.

"Inteligencji swojej Wam nijak nie przekażę."

Żadne słowa nie wyrażą, jak bardzo nad tym ubolewam.
                  • zuza.pomponik Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 16:44
                    Ja też zdania nie zmieniam.
                    O debacie jest mowa od dwóch dni.
                    Że marszałek o niej nie wiedział - cóż... tego się nie da wyczytać z
                    wikipedii, ale ktoś ze sztabu mógł mu przecież podpowiedzieć.

Bielan powiedział, że "z tego co wie" będzie debata w tvp1, bo oni
                    jako sztab Jarosława pozytywnie na zaproszenie odpowiedzieli.
                    To gdzie tu jest kłamstwo, czy jakąś partyzantka?
                    • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 17:00
                      A gdzie ja pisałem o kłamstwie Bielana? Radziłem ci ostrożność w formułowaniu sądów i dziwiłem się twojej pewności, co do oceny stanu faktycznego.

Niemniej jednak, takim wytrychem "z tego co wiem" można uciec przed odpowiedzialnością za dowolną bzdurę - stosując twoje rozumowanie, rzecz jasna.
                      • zuza.pomponik Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 17:19
                        Wiem, bo wyborcza stosuje tego typu "wytrychy" w 50% artykułów ;)

Tylko, że tu po raz kolejny jest niekonsekwentna i manipuluje...
                        ale właściwie najbardziej skompromitował się znów p. Komorowski;)
                        • zuza.pomponik Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 17:22
                          zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, poza tym:

jeśli piszesz : "Zaś co do reakcji Komorowskiego. Jest całkiem
                          zrozumiała.
                          " to rozumiem, że nazywanie niesprawdzonych przez
                          Marszałka słów Bielana "kłamstewkiem" jak byś określił?

sam sugerujesz, że należy poczekać na oficjalne stanowiska sztabów.
                          Ja odsłuchałam wypowiedź Bielana i nie znalazłam w niej żadnych
                          znamion kłamstewka. Więc..?
                          • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 17:42
                            Oj, nieporozumienie. Chodziło mi o niewątpliwe uniki przed debatą. Sądzę, że z dalszej części postu to wynikało, ale jeśli nie, to przepraszam za nieścisłość.
                            • zuza.pomponik Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 17:48
                              no, nie bardzo wynikało.
                              przyjmuję przeprosiny.

A tu widzę, że ktoś pojechał nawet bardziej kategorycznie: foxx-news.blogspot.com/2010/06/kamstewko-komorowskiego-czyli-
                              lek-przed.html

czyli jednak są ludzie, dla których jest po prostu widoczne, że
                              kłamstewko - jeśli już - to nie leżało po stronie niesłusznie
                              oskarżonego, tylko wypowiadającego owo oskarżenie
                              • zuza.pomponik Re: najlepiej poinformowana osoba 06.06.10, 17:56
                                No i jest odpowiedź samego JK !
                                :)wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7978442,Kaczynski__K
                                lamstewka__Mamy_tu_raczej_do_czynienia.html

oj, Bronek, Bronek....
        • loppe Re: ___Czyli Komorowski znowu spękał....tchórz :) 06.06.10, 16:21

tu nie jest OK.

• evident prowokacja, haki, fłasz i kłamstwa cała pis 06.06.10, 14:33
      SEKTA !
      • lewar_30 PO = tchórzostwo,zakłamanie,agresja,jątrzenie... 06.06.10, 14:39
        PO = tchórzostwo,zakłamanie,agresja,jątrzenie...
        • dyrektor.internetu Re: PO = tchórzostwo,zakłamanie,agresja,jątrzenie 06.06.10, 14:49
          pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_%28psychologia%29
        • kralik111 Re: PO = tchórzostwo,zakłamanie,agresja,jątrzenie 06.06.10, 15:08
          lewar_30 napisał:

> PO = tchórzostwo,zakłamanie,agresja,jątrzenie...

-dodał Komorowski. -

Robiac z siebie publicznie idiote wyzywajac przeciwnikow od tego, czym ty i
          twoja partia w rzeczywistosci jest nie przyslugujesz sie
          prezesowi...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
        • polakonly Wielebny Ci to powiedział??.. 06.06.10, 16:51
    • pyffello114 Bielan i Kaczynski -jacy sa -kazdy widzii 06.06.10, 14:34
      Czego boi sie Bielan,ze klamie?
      • lewar_30 Re: Komorowski, Tuski - jacy sa - każdy widzii 06.06.10, 14:41
        Aż portki im się trzęsą na myśl o debacie merytorycznej. Ciekawe co przy okazji
        takie debaty chlapnąłby znowu Komorowski :)) ?
        • pw.2221 lewar_30.Jaki jest Kaczynski, wyglada każdy widzi 06.06.10, 15:07
          bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg
        • kralik111 Re: Komorowski, Tuski - jacy sa - każdy widzii 06.06.10, 15:10
          lewar_30 napisał:

> Aż portki im się trzęsą na myśl o debacie merytorycznej. Ciekawe co przy okazji
          > takie debaty chlapnąłby znowu Komorowski :)) ?

-dodał Komorowski. -

Ty naprawde lewar jestes idiota nie posiadajacym umiejetnosci czytania tekstu ze
          zrozumieniem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • nirelle Re: Bielan i Kaczynski -jacy sa -kazdy widzii 06.06.10, 15:03
        pyffello114 napisał:

> Czego boi sie Bielan,ze klamie?

I każdy widzi jaki jest Komorowski.
        Głosuj na kogo chcesz, ale nie pisz tu obelg i insynuacji.Walka na chamstwo, to
        już gorzej być nie może.
        • kralik111 Re: Bielan i Kaczynski -jacy sa -kazdy widzii 06.06.10, 15:38
          nirelle napisała:

> pyffello114 napisał:
          >
          > > Czego boi sie Bielan,ze klamie?
          >
          > I każdy widzi jaki jest Komorowski.
          > Głosuj na kogo chcesz, ale nie pisz tu obelg i insynuacji.Walka na chamstwo, to
          > już gorzej być nie może.

Kolejny PiSie przylazlo na forum kompromitowac sie brakiem umiejetnosci czytania
          tekstu ze zrozumieniem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDD

-dodał Komorowski. -

• polakonly Bielan=sztuka kłamstwa w PiS 06.06.10, 16:32
      • polakonly PiS nie przebiera w środkach. Uświęca je cel. 06.06.10, 16:37
        • polakonly Celem jest V-ta Rzesza! Heil! Got mit uns! 06.06.10, 16:37
    • fxvi "bogdan331" arogancki gnojkui 06.06.10, 14:34

• fxvi jak śmesz się tak odzywać o Bielanie 06.06.10, 14:35

• koloratura1 Nie ma to jak argument! Merytoryczny inaczej... 06.06.10, 15:03
        fxvi napisał:

> "bogdan331" arogancki gnojku
    • muzzyczny Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ... 06.06.10, 14:35
      PIs PO jedno dno
      kandydaci PO i PiS mają identyczne programy
      poszukajcie sobie
      • kralik111 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:12
        muzzyczny napisał:

> PIs PO jedno dno
        > kandydaci PO i PiS mają identyczne programy
        > poszukajcie sobie

Nie ma czego szukac, bo wszyscy pamietamy pomysly PiSu i SLD dotyczacych walki z
        kryzysem - te pertie proponowaly system jakim poszla Grecja, Portugalia,
        itd...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • palikotek Odwaga dzielnego krolikobojce opuscila? 06.06.10, 14:40
      znowu GW musi go bronic
    • bbaduchowska czereśnie ze spotu pana marszałka Komorowskiego 06.06.10, 14:52
      Cytuję za kokos26:

W spocie kandydata PO pojawia się takie oto urocze i ujmujące zdanie:"To
      pewnie z tej czereśni ojciec zerwał pierwszą garść owoców, zaniósł mamie tuż
      po porodzie".

Jako, że nie należę do sympatyków Bronisława Komorowskiego to trudno o
      wzruszenia podczas oglądania tego spotu. Jednak, kiedy pojawił się na ekranach
      Jarosław Kaczyński sadzący dęby i zaraz potem ironiczne komentarze w
      „wiodących” mediach, postanowiłem się przyjrzeć bliżej tym czereśniom.

Lampka zapaliła mi się, kiedy zacząłem wspominać dzieciństwo i wakacje
      spędzane u babci w Lubelskiem. Otóż, kiedy pojawiałem się tam zaraz po
      zakończeniu roku szkolnego, czyli po 20 czerwca to na słodkie czereśnie
      musiałem czekać przynajmniej do końca lipca, jeśli nie dłużej.

W wygląda NATO, że w pierwszej połowie czerwca 1952 roku, kiedy przyszedł na
      świat nasz „pomazaniec”, jego ojciec, o zgrozo, nieodpowiedzialnie poniósł
      będącej w połogu Pani Komorowskiej małe, zielone, gorzko kwaśne, niedojrzałe
      kulki.

W spocie, kandydat PO na prezydenta trochę się asekuruje mówiąc „To zapewne z
      tej czereśni…”,ale muszę go zmartwić i powiedzieć, że ani z tej, ani z żadnej
      innej.

Z wczesnych odmian czereśni nawet, jeżeli byłby to „Burlat”, a ojciec Pana
      Bronka zastosowałby dobre wczesne zapylacze to nie uzyskałby za „Chiny” owoców
      w pierwszej połowie czerwca, a eksport z Chin wówczas nie istniał.

Nawet wprowadzone w 2002 roku w Polsce wczesne odmiany takie jak 'Summit',
      'Lapins', 'Rainier' i 'Regina' nie owocują w czerwcu.

Rozłożyste drzewo, pod którym się tak rozkleił nasz Pan marszałek, wyglądało
      bardziej na „Poznańską, czarna późną” bądź historyczną odmianę zwaną
      „Sierpniówką” opisywaną przez historyków już 150 lat temu.

Wychodzi na to, że Bronisław Komorowski po prostu kłamie.

Wiadomo również, że kobietom po porodzie można śmiało zanieść kompot z jabłek,
      ale zabrania się im spożywać owoców pestkowych typu wiśnia, czereśnia, śliwka
      gdyż owoce te przedostając się poprzez mleko matki do organizmu niemowlaka
      powodują bolesną kolkę, a później sraczkę.

Gdyby, więc Komorowski senior nawet jakimś cudem dostarczył te czereśnie matce
      kandydata. Gdyby przyjąć, że nie były one małe, twarde i zielone, to ten
      diament, który ponoć ma on do dziś w środku, a widziany był na własne oczy
      przez Donalda Tuska, wylądowałby już w pierwszych dniach życia marszałka
      oseska, w jego pieluszce.
      • user_deleted Z tymi czereśniam po porodzie masz rację 06.06.10, 15:08
        Wczoraj moja żona to zauważyła. Cammorrowski to notoryczny kłamca.
        • extrafresh Re: Z tymi czereśniam po porodzie masz rację 06.06.10, 16:08
          user_deleted napisał:

> Wczoraj moja żona to zauważyła. Cammorrowski to notoryczny kłamca.

Żona?
          To już geje mają legalnie żony w Polsce?
      • vounsky Re: czereśnie ze spotu pana marszałka Komorowskie 06.06.10, 17:52
        Co ty bredzisz? Sam pamiętam że do szkoły się dostawało czereśnie na
        drugie śniadanie do kanapek.

" Dojrzewają od maja do późnego lipca, w niższych położeniach
        górskich nawet dopiero w sierpniu. "

Tak, cytat za Wikipedią :)

pl.wikipedia.org/wiki/Czere%C5%9Bnia
    • starypryk79 Poziom kultury zwolenników PO 06.06.10, 14:52
      bogdan331 napisał:

> Bielan fon Pyza.Łże-pisdzielec jak jarosław k.

Jak miło pobyć na forum elitarnego portalu, skupiającego elitę intelektualną -
      wyważoną, merytoryczną, tolerancyjną, unikającą obelg, języka nienawiści,
      dzielenia Polaków na bydło i nie-bydło - kraju.

Jak miło poczuć się częścią tej elity, częścią lepszej Polski.
      Nie to, co te oszołomy - "pisdzielce" głosujące na kaczorów...
      • phillys Re: Poziom kultury zwolenników PO 06.06.10, 14:59
        nie czytaj ... rzepa i wio, skoro przeszkadza ci prawda.
        • lewar_30 Re: Poziom kultury zwolenników PO 06.06.10, 15:11
          A ja myślałem, że już nikt się nie dziwi czytając chamskie wypowiedzi wyborców
          PO. Wydawało mi się, że każdemu trzeźwo myślącemu obywatelowi naszego kraju, PO
          kojarzy się wyłącznie z agresją, chamstwem i jątrzeniem. A tu taka
          niespodzianka....jeszcze ktoś jest zdziwiony.

phillys napisał:

> nie czytaj ... rzepa i wio, skoro przeszkadza ci prawda.
          • kralik111 Re: Poziom kultury zwolenników PO 06.06.10, 15:18
            lewar_30 napisał:

> A ja myślałem, że już nikt się nie dziwi czytając chamskie wypowiedzi wyborców
            > PO. Wydawało mi się, że każdemu trzeźwo myślącemu obywatelowi naszego kraju, PO
            > kojarzy się wyłącznie z agresją, chamstwem i jątrzeniem. A tu taka
            > niespodzianka....jeszcze ktoś jest zdziwiony.
            >
            >
            > phillys napisał:
            >
            > > nie czytaj ... rzepa i wio, skoro przeszkadza ci prawda.

Nie pajacuj, bo tutaj sa twoje slowa...;DDDDDDDDDDDDDDDd

forum.gazeta.pl/forum/w,902,112513640,112514139,PO_tchorzostwo_zaklamanie_agresja_jatrzenie_.html
          • phillys Re: Poziom kultury zwolenników PO 06.06.10, 15:22
            widać że jesteś Nawiedzony 2010
      • kralik111 Re: Poziom kultury zwolenników PO 06.06.10, 15:17
        starypryk79 napisał:

> bogdan331 napisał:
        >
        > > Bielan fon Pyza.Łże-pisdzielec jak jarosław k.
        >
        > Jak miło pobyć na forum elitarnego portalu, skupiającego elitę intelektualną -
        > wyważoną, merytoryczną, tolerancyjną, unikającą obelg, języka nienawiści,
        > dzielenia Polaków na bydło i nie-bydło - kraju.
        >
        > Jak miło poczuć się częścią tej elity, częścią lepszej Polski.
        > Nie to, co te oszołomy - "pisdzielce" głosujące na kaczorów...

Lepiej sprawdz swoj wlasny, PiSi poziom...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

forum.gazeta.pl/forum/w,902,112513640,112514139,PO_tchorzostwo_zaklamanie_agresja_jatrzenie_.html
        BUA HA H AH A H A H H AH AH H A HH A H AH AH HA H AH A H
        • loppe Pan Andrzej 06.06.10, 16:28
          o Panu Bronisławie:

"Jak polityk mający się pokazywać w świecie może być tak
          niekompetentny i mylić deficyt budżetowy z długiem publiczym."
    • ulanzalasem Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ... 06.06.10, 14:52
      W ramach odrywania nieudaczników od koryta Komorowski w debacie powinien zmierzyć się z Januszem Korwin-Mikke, a Kaczor z Olechowskim ;)
      Debata wewnątrz POPiSu nie ma większego sensu!

partiawip.pl/
      korwin-mikke.blog.onet.pl/
      www.youtube.com/UPRTV
      • nirelle Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:05
        ulanzalasem napisała:

> W ramach odrywania nieudaczników od koryta Komorowski w debacie powinien zmierz
        > yć się z Januszem Korwin-Mikke, a Kaczor z Olechowskim ;)
        > Debata wewnątrz POPiSu nie ma większego sensu!
        >
        > partiawip.pl/
        > korwin-mikke.blog.onet.pl/
        > www.youtube.com/UPRTV

Byłoby ciekawie.jestem za.
    • nirelle Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ... 06.06.10, 14:54
      Co za problem.Stawia się i mówi jakie ma zamierzenia.Mogą wszyscy nawet
      powtórzyć to samo.Jakie przygotowania, dosyć tych pudrów, fryzur i PR.
    • stalkow Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ... 06.06.10, 14:55
      A debata i tak będzie 13 czerwca
      • zamora48 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:50
        Pewnie Kaczor nagle zachoruje przed debata jak zwykle
      • koloratura1 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 16:13
        stalkow napisał:

> A debata i tak będzie 13 czerwca

Kaczyńskiego z Pospieszalskim?
        • brutalny.magazynier Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 16:55
          koloratura1 napisała:

> stalkow napisał:
          >
          > > A debata i tak będzie 13 czerwca
          >
          > Kaczyńskiego z Pospieszalskim?

nie durnoto, tych kandydatów którzy zostali zaproszeni i nie skrewią
          • koloratura1 W realu ganiasz z bejsbolem? 08.06.10, 08:14
            brutalny.magazynier napisał:

> nie durnoto,

... w Internecie podpierasz się chamstwem...

• polakonly Bielan - uczeń Kurskiego? 06.06.10, 16:31
      • polakonly Prawda w Radiu Maryja! Słuchaj radia. 06.06.10, 16:54
    • phillys Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:55
      Chomik z pinokiowym nosem ... bezcenne
    • j-50 Żadnych debat! Dość ślinotoku w TV! Dość gęgaczy! 06.06.10, 14:56
      U nas nie ma żadnej kultury u dziennikarzy TV. Ich pytania do
      interlokutora są długaśnym słowotokiem. Bo to dziennikarz czuje się
      najważniejszy. Przejawia tylko agresję, bez jakiegokolwiek kumactwa.
      Z kolei uczestnicy dyskusji przekrzykują się jak gęsi. Jak jeden
      mówi, to pozostali też zaczynają mówić. Pardon... gęgać.
    • zamora48 Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 14:58
      Bielan zyd..ki kmiocie po co wysuwasz sie przed szereg.Wygryzles juz Kluzik i
      Poncyliusza Pinokio.Po wypowiedziach Bielana w radio ZET został jego
      bełkot.Zadnych rzeczowych wypowiedzi.Kolejny pisowski leniwy europoseł bez jaj.
    • jar-ry Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ... 06.06.10, 15:01
      Tej "Poselskiej debaty" nie chcę i nie powinna się odbyć akurat
      przez tych dwóch!
      Chciałbym usłyszeć odpowiedź czy za wetują ustawę o "in vitro" i
      aborcyjną.
      • pw.2221 Towarzysz Bielan tak ustalił i basta !!! 06.06.10, 15:04
        forum.gazeta.pl/forum/w,1119,112159365,112202334,J_Kaczynski_to_wyrachowany_tchorz_.html
      • pw.2221 Znamy Kaczynskiego i jego łajdactwa... 06.06.10, 15:08
        forum.gazeta.pl/forum/w,1119,112159365,112202334,J_Kaczynski_to_wyrachowany_tchorz_.html...............................................

bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg
        • polakonly V-tej Rzeszy nie chcemy!!! 06.06.10, 16:34
    • yallaify Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To małe ... 06.06.10, 15:06
      A po cholere jakakolwiek debata. Niech PiSowska TVP da pieniądze dla powodzian
      zamiast wydatkować na na audycję, w której zapewne chce ośmieszyć
      Kaczyńskiego. Kaczor nie daj sie wciągnąć w pułapkę.

Uwielbiam Komorowskiego, to prawdziwy Prezydent i mąż stanu. A ten kmiotek z
      PiSu w ogóle nie dorasta mu do pięt, wszak jest malutki.
      • magnifyingglass Re: Bielan: debata 13 czerwca. Komorowski: To mał 06.06.10, 15:29
        Mogłoby się wydawać, że stalinizm się skończył. A tu proszę:
        komorowskizm - reaktywacja kultu jednostki. Po co debata, po co w ogóle
        wybory, jak drogi Bronisław ma najlepszy program dla partii i narodu?
    • awe komoroWSkI znowu tchórzy?? 06.06.10, 15:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka