angrusz1 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, 08.06.10, 21:50 mam nadzieję . zagłosuję na J. Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, 09.06.10, 00:34 dużo angruszu w tej Polsce mężów stanu. Kaczyński, Glapiński, Skorupa, Rydzyk, Ryszka, Zero i wielu innych. Zagłosuję nie na męża stanu, a na kandydata, który rokuje szansę na normalną prezydenturę. Nie chcę kolejnych straconych lat. Może chociaż moje dzieci doczekają się życia w normalnym, cywilizowanym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 21:53 cos bardzo dziwnego w tym stwierdzeniu bo "mezem stanu" albo sie jest ale starac sie??? to nie bardzo bo moze sie okazac strata czasu a przeciez czas to pieniadz i trzeba o niego dbac bardzo pieczolowicie aby go utrzymac i dobrze nim gospodarowc Odpowiedz Link Zgłoś
iga.b brat był mężem chyba stanika a nie stanu 08.06.10, 21:53 No co za ćwok , żeby takie rzeczy wygadywać ! Wykopki (z Wawelu) SUBITO ! Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 21:55 ..byl mezem i mial zone a J.Kaczynskiego (brata)nie ma nic Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, 08.06.10, 21:57 Taki był z niego mąż stanu jak z koziej.......trąbka (dotyczy to również i braciszka)...Siac zamęt w kraju, poróżnic społeczeństwo,wywołac konflikty z sąsiadami to jedyne co potrafią bliźniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
zo.rro Jarosław Kaczyński: haki kaczyniaków 08.06.10, 21:58 Ktoś tu wspomniał o hakach i słusznie! Jaruś w swej kolekcji zapewne posiada też haki na nijakiego Stasia Dziwisza, bo skąd taka szybka zgoda na na pochówek pożal się Boże "męża stanu" na Wawelu. Jaruś tak potem zamotał , że wyszło tak , że para prezydencka w zasadzie została pochowana na w siedzibie Piastów i Jagiellonów wbrew woli rodziny. Swoją drogą w 3 dni po takiej tragedii mieć łeb do takich krętactw to żeczywiście zajęcie dla człowieka pogrążonego w żałobie. Każdy z nas stracił kogoś bliskiego i przypomnijmy sobie jakie myśli i uczucia nam towarzyszyły. Mielibyście głowę do takich akcji? Ponadto to jaruś i jego brat ponoszą winę za tą tragedię! Ta wizyta Lecha miała przyćmić tą z 7 kwietnia i wykazać , że jedynie ta z 10 była ważna, stąd tylu dygnitarzy na pokładzie. Kaczyniaków zgubiła pycha i arogancja! Żeby było jasne Maria była cool. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Re: Jarosław Kaczyński: napędził PO stracha! 08.06.10, 22:13 < Boicie się haków boicie - ale dlaczego? - jak nie macie nic na < sumieniu. Bo jeżeli macie - to będzie z wami żle. Ziobro to był < jeszcze małe piwo - teraz dopiero zobaczycie,co znaczy sprawny < aparat ścigania przestępców.Macie rację że truchlejecie ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
zo.rro Re: Jarosław Kaczyński: napędził PO stracha! 08.06.10, 22:30 Jeśli się nie mylę to Stasiu nie jest z PO? Pamiętaj, że w policyjnym państwie, jakie szykuje jaruś i na Ciebie coś znajdą i udupią Cie jak wielu zacnych ludzi udupili. Dziwne, że swoją teczkę czytał sam jaruś i stwierdził, że jest sfałszowana, potem slad po niej zaginął. Pewnie i tak SB na niego lała bo z niego był opozycjonista jak z raka ogier. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Jarosław Kaczyński: haki kaczyniaków 08.06.10, 22:24 Odp.dla zo.rro..Wyjąłeś mi Obywatelu z ust te słowa..Lubię sie tez odwzajeminić,więc dodam,że te "dwa bąble" od dawna krzyczeli ,że będą królami Polski.Więc to wszystko tłumaczy i ten Wawel i to parcie na "Polskę historyczną"..itp.bzdury,które cisna sie temu dyslektykowi na język(niewyparzony). Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 21:58 twoj blizniak byl miernym, na prawde miernym politykiem, troche nieporadnym, troche zagubionym sterowanym przez ciebie Jareczku !!! W zyciu albo sie kims jest, albo nie !!! Albo sie cos robi, albo nie !! probuja, staraja sie niudacznicy, patalachy, pierdoly !!!!! STARAJ SIE DALEJ JARECZKU !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moj-kolega Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja 08.06.10, 22:18 Dla kogo Jareczek czy Jarek,ale dla ciebie chamie na pewno nie. Dla ciebie OŚLE tylko może być wyłącznie Pan Jarosław Kaczyński przyszły Prezydent Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja 08.06.10, 22:28 moj-kolega napisał: > Dla kogo Jareczek czy Jarek,ale dla ciebie chamie na pewno nie. > Dla ciebie OŚLE tylko może być wyłącznie Pan Jarosław Kaczyński > przyszły Prezydent Polski. > Hahahhhahahaha ,nawet nie wiesz z kim jest na /ty \jareczek kaczynski?Z cała Polską-Wolska, więc dlaczego Nie na TY? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja 08.06.10, 22:46 moj-kolega napisał: > Dla kogo Jareczek czy Jarek,ale dla ciebie chamie na pewno nie. > Dla ciebie OŚLE tylko może być wyłącznie Pan Jarosław Kaczyński > przyszły Prezydent Polski. ------------------------ a dlaczego niby nie? on to razem z innymi obywatelami tego kraju to pisowskie g.wno od lat urzymuje i nie ty mu będziesz rządził czy ma mu mówić Jareczku czy nie... inna sprawa że zbyt elegancko to g.wno nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 22:19 Jakim mężem stanu? Jaruś opamietaj sie! Ja mam 189 cm wzrostu,to On,ten twój brat,poniżej mojego stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
poskromienie_zlosnicy Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 22:29 Testament mojego brata będę ze wszystkich sił realizował, bo to jest i moja idea. Brat był mężem stanu, ja się będę starał - powiedział prezes PiS i kandydat na prezydenta Jarosław Kaczyński. Powyższe zdanie jest idealnym przykładem "prawdy" w rozumieniu PiS. Jaki testament na Boga? Swój własny? Nie rób człowieku paranoi i nie przypisuj swojemu nieszczęsnemu bratu swoich zamiarów. Był kiepskim prezydentem, może był dobrym człowiekiem prywatnie, ale kompletnie nie nadawał się na takie stanowiska jakie piastował (prezes NIK, rezydent Warszawy, prezydent Polski). Pewno sam nikogo nie korumpował, ale pozwalał, by pod jego bokiem kwitła korupcja. A czy był mężem stanu? Nigdy. Jako polityk był pośmiewiskiem, a nie mężem stanu. Wymieńmy choćby jedną jedyną ważną dla Polski zasługę - nie damy rady, bo takowej nie ma. Niestety wiele osób dało się wziąć na lep żałoby, poczucia winy, że źle oceniali L.Kaczyńskiego itp dyrdymały. Tylko dlaczego to poczucie winy przekłada się teraz na poparcie dla Jarosława? Przecież to nie Lech. Inkarnacja? Czy niektórym zupełnie już odpie...ło i nie potrafią kierować się własnym rozumem, a dają się sterować pisowskiej tivi? Odpowiedz Link Zgłoś
zo.rro Re: Śweiete słaowa!!!!!! 08.06.10, 23:02 Ludzie nie dorośli do demokracji, nie kumają jak to chodzi! Pozatym elektorat kaczyńskich to ludzie, którym się w życiu nie udało, szukają winnych i jarus im wskazuje. Lubią patrzeć jak w telewizji pokażą jakiegoś nieboraka co to go ziobro z kamińskim pokazali, czuja się wtedy lepsi. Maja pozory że ktoś się wreszcie wziął za "układ" To nic, że za 2 dni trzeba było go wypuścić, marchew dostali! To ludzie zacietrzewieni i pełni nienawiści, nie trafiają do nich żadne argumenty ich strawą jest teoria spiskowa. Wierzę, że ludzie 20 zagłosują dla dobra Polski. Wierzę w mądrość Narodu. Pozdrow Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek.live J Kaczyński: brat był mężem stanu, śmieszne !!! 08.06.10, 22:34 Kaczyński to był mężem swojej żony i nic więcej.A znany będzie z tego że utrudniał rządzenie państwem i zakończył tragicznie życie w licznym towarzystwie być może na własne życzenie. Prezydent może żądać to i może zarządał.Ot i tyle o nim bo za 10 lat mało kto będzie go pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
gewurztraminer Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 22:41 Mój Boże. Tylko głupi i ślepy jest w stanie uwierzyć jeszcze w cokolwiek Lechowi, a już w szczególności w duchową przemianę. Proszę Państwa mamy do czynienia z wyrafinowanym cynikiem, chorym z ambicji i zaślepionym własnym blaskiem odbitym w misce klozetowej. Na dodatek woli zwierzęta.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 22:42 o matko boska..... brat był mężem stanu - mnie się wydaje że był popychadłem swojego głupawego braciszka. Mężem swojej żony, to owszem mógł być dobrym... Dziw bierze, że to śląscy naukowcy takie farmazony plotą. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja 08.06.10, 22:56 tadjan napisał: > Dziw bierze, że to śląscy naukowcy takie farmazony plotą. +**************** Właśnie, czytałam i nie wierzyłam oczom. Tja tu się uwypukla "klasę jak i jakoś" polskich naukowców. Jak długo będzie ta Polska się ośmieszać, gdyby jedna osoba się ośmieszała można by było przymrużyć oko, ale zbiorowa histeria naukowców to jest już zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś
marrob Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 22:50 Nieroby z Solidarności (mam na myśli tych z góry, na każdym poziomie organizacyjnym dającym kasę) zrobią wszystko zeby pozostać przy korycie. Vide KGHM. "Zwiazkowcy"? Cwaniacy u żłoba! Bedziesz nas chronił K.? To bedziemy cie popierać (chronić). Znacie to? Słusznie to "Ojciec Chrzestny" Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja 08.06.10, 23:04 A ta p.Kluzik,szefowa sztabu jarosława kaczyńskiego,mówiła,że grania smoleńska tragedia w przedwyborczych akcjach,nie BĘDZIE.tak ja kzwykle,PIS kłamie na każdym kroku,nawet ta nobliwa usmiechnieta katechetka,łże,tak jak Jarosław jej zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
zo.rro Re: nagniotek jaruś 08.06.10, 23:21 A pamiętasz jakiej wiochy narobili w unii europejskiej, jak mąż stanika naobiecywał i nie podpisywał, jak na z sąsiadami skłócili? Ruskie to nawet mięsa od nas nie brali przez ponad rok! Swoją droga chciałbym zobaczyc debatę 10 kandydatów z naciskiem na starcie leppera z kaczorem. Ten burak napewno jarka doprowadziłby do furii!!! Zobaczylibyśmy wtedy przemienionego prwzesa. Pozdrow Odpowiedz Link Zgłoś
realgniot Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 23:05 Brat był tylko kartofle i takim dla wielu na zawsze zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
politol59 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 09.06.10, 00:50 Potraktował ślązaków jak zwykle ble, ble ble. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Mamrot byl nmezem Marii... 09.06.10, 01:08 a ciota od kiedy ma meza? “Każdy PiS-owiec żyje w poczuciu fascynacji Kaczyńskim” : M.Migalski Nigdy wiecej uposledzonych dyktatorow Kaczynskich i ich fanatycznej falangi - PiSbolszewii!! Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu 09.06.10, 10:44 Lech Kaczyński był mężem stanu ale wyłącznie małżeńskiego. W odróżnieniu od swego braciszka! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna5 wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - polecam! 09.06.10, 11:26 wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - poleca 09.06.10, 11:40 Mając w pamięci wyczyny Lesia broń mnie boże przed realizatorem jego testamentu. Wolę kogoś majacego swój własny mózg i plany a nie wykonawcę czyjejś woli. I to jeszcze tak marnego. Na ludzkiej litosci tez długo nie pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jimir Jarosław Kaczyński: brat był niedorajdą. 09.06.10, 13:58 I tu się zgadzam z J.Kaczyńskim.Rzeczywiście był niedorajdą,tylko że Jarosław jako jednojajowy jest taki sam,no może nie taki sam, Lech miał żonę i dziecko, więc nie był prawiczkiem.A Jarosławowi nawet Szczypińska nie dała,chyba że On nie lubi kobiet.To może być prawda bo przecież trzyma blisko z księżmi.Jarosławie kim jesteś? jaka orientacja twoja? Odpowiedz Link Zgłoś