sharn1 11.06.10, 20:06 Będąc z PO na temat kłamstwa bym się nie wypowiadał. W domu wisielca nie rozmawia się o sznurze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 11.06.10, 20:08 Jeżeli nawet Jarosław Kaczyński przegra te wybory, to wciąż będzie prezesem PiS-u i wciąż bezie kłamał. Ten facet jest genetycznym kłamcą i nic nie da się z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Hrabia Komorowski to se moze zazucać... :))) 11.06.10, 21:02 sondaze coraz gorsze... hrabiemu pali sie grunt pod nogami... tonie... to i coraz wiecej bredzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
chelmiak No to co, że kłamstwa? Chodzi o to by wygrać. 11.06.10, 21:14 Czy Komorowski wczoraj wylądował statkiem kosmicznym na Ziemi? W polityce nie chodzi o prawdę ale o przekonowującą mowę. A fakty da się zawsze zmienić. Prawda należy do zwyciężców. Prawdziwi Polacy mają obowiązek głosować na prawdziwych patriotów występujących pod hasłem "Polska über Alles". Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Re: Hrabia Komorowski to se moze zazucać... :))) 11.06.10, 23:18 gamon0 napisał: > sondaze coraz gorsze... hrabiemu pali sie grunt pod nogami... tonie... > to i coraz wiecej bredzi :) > www.rp.pl/artykul/492843_Komorowski___noc_mysliwego_.html > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc Komorowski kłamie 11.06.10, 21:13 PO "nie prywatyzuje szpitali" a "komercjalizuje". Już tłumaczę jaka jest różnica. Prywatyzacja oznaczałaby sprzedanie szpitala jakiemuś podmiotowi a komercjalizacja jest to zmuszenie szpitala do przejścia na działalność wg. kodeksu spółek handlowych. Czyli nie sprzedanie ale wejście na rynek i umożliwienie sprzedaży władzom PO na poziomie wojewódzkim a nie centralnym. I to jest właśnie ten wałek platformy, winę za prywatyzację szpitali nie będzie można zrzucić na PO tylko na władze lokalne których część jest w rekach PO ale nie można obwinić za to partii tylko samorządowców. Sprzedać łatwo a przy zmianie władzy kto odkupi? nikt. Sławomir Nitras mówił o tym tak "ustawa nie mówi o prywatyzacji szpitali i o tym, że samorząd utraci wpływ na szpitale, tylko daje taką możliwość" Fragment artykułu Projekt zmiany ustawy o systemie oświaty i Karty Nauczyciela zagraża społeczeństwu i Polsce, a nie tylko nauczycielom - oceniła Rada Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowania NSZZ "Solidarność" (SKOiW) podczas posiedzenia. Te projekty - powiedział PAP przewodniczący SKOiW Stefan Kubowicz - są nie do przyjęcia, bo w gruncie rzeczy zakładają m.in. pospieszne prywatyzowanie edukacji, czyli przejmowanie budynków szkolnych i ich uwłaszczanie. - Jak można przyjąć ustawę, w której wójt i jego żona będzie mógł prowadzić i jednocześnie nadzorować szkołę? - pytał retorycznie Kubowicz. - To jest szaleństwo - podkreślał. Jeżeli nasze argumenty nie dotrą do posłów, do społeczeństwa, jeśli społeczeństwo nie zacznie się bronić przed tym liberalnym szaleństwem, jeżeli nie będzie żadnej reakcji - to być może będzie strajk - powiedział Kubowicz Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Komorowski kłamie - czyli tak samo jak przy PO 11.06.10, 23:18 wodzi. Bienkowska zlikwidowala projekty hydrotechniczne a winne sa samorzady bo nie zabezpieczyly przed zalaniem. Gdzie nie spojrzec wszedzie swinskie ryje PO kombinujace jak wycyckac kase na ludzkim nieszczesciu. Zaloze sie ze kalosze importowal jakis czlonek PO Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Właściwym miejscwm dla tych "projektów" był ... 12.06.10, 07:33 ...kosz na śmieci. aplus napisał: > Bienkowska zlikwidowala projekty hydrotechniczne Jakie "projekty hydrotechniczne"? Parę zdań na świstku, bez ładu i składu, napisane prze Gęsicką tuż przed odejściem, żeby się nazywało, że coś zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Właściwym miejscwm dla tych "projektów" był . 12.06.10, 13:46 koloratura1 napisała: > ...kosz na śmieci. > > aplus napisał: > > > Bienkowska zlikwidowala projekty hydrotechniczne > > Jakie "projekty hydrotechniczne"? > Parę zdań na świstku, bez ładu i składu, napisane prze Gęsicką tuż przed odejśc > iem, żeby się nazywało, że coś zrobiła. no to po cos do kosza wrzucil ??!! Trzeba bylo pokazac PO-ciemnocie jako dowod rzekomej nieudolnosci PiS !!!! Wrzuciles bo skok na kase zrobiles z reszta PO-tlukow !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Odczep się! 12.06.10, 16:10 aplus napisał: > no to po cos do kosza wrzucil ??!! > Trzeba bylo pokazac PO-ciemnocie jako dowod rzekomej nieudolnosci > PiS !!!! Po co? Przecież i bez tego dowodu wiadomo, co sądzić o PiSie. > Wrzuciles bo skok na kase zrobiles z reszta PO-tlukow !!!! Niby - ja???!!! Ależ ja nie jestem, nigdy nie byłam i na pewno już nigdy nie będą żadną osobistością, od której by cokolwiek zależało. Do kosza to sobie co najwyżej mogę wyrzucać listy miłosne od ukochanego, a skok to mogę wykonać np. na własną lodówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Odczep się! 12.06.10, 16:26 koloratura1 napisała: > aplus napisał: > > > no to po cos do kosza wrzucil ??!! > > Trzeba bylo pokazac PO-ciemnocie jako dowod rzekomej nieudolnosci > > PiS !!!! > > Po co? > Przecież i bez tego dowodu wiadomo, co sądzić o PiSie. zgadza sie ubekom zadne sądy nie potrzebne oni juz wiedza co sądzic z instrukcji PO chociaz mogliby pro forma proces zrobic... Tylko ze wtedy organizacje miedzynarodowe moglyby sie przyczepic. > > > Wrzuciles bo skok na kase zrobiles z reszta PO-tlukow !!!! > > Niby - ja???!!! > > Ależ ja nie jestem, nigdy nie byłam i na pewno już nigdy nie będą żadną > osobistością, od której by cokolwiek zależało. > Do kosza to sobie co najwyżej mogę wyrzucać listy miłosne od ukochanego, a skok > to mogę wykonać np. na własną lodówkę... no to wykonaj i przestan bzdury wypisywac bo tylko bardziej swojego ukochanego ryzego PO grazasz Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Odczep się! 13.06.10, 07:06 aplus napisał: > no to wykonaj i przestan bzdury wypisywac bo tylko bardziej swojego > ukochanego ryzego PO grazasz (podkreśl. moje). Może ja i grazam (cokolwiek by to miało znaczyć), ale Ty się ode mnie ODCZEP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria18 Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 11.06.10, 20:16 Nie wierzę jednemu słowu p. Jarosława, jest cyniczny, arogancki i nie zmiennie agresywny. Wykorzystał żałobę narodu aby pochować swego brata na Wawelu, to bije zgrozą. To jest cynizm i buta. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstw 12.06.10, 02:18 maria18 napisała: > Nie wierzę jednemu słowu p. Jarosława, jest cyniczny, arogancki i > nie zmiennie won do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Szkoła jeszcze nie do końca jest miejscem,... 12.06.10, 07:39 ...poświęconym krzewieniu wiary... aplus napisał: > maria18 napisała: > > > Nie wierzę jednemu słowu p. Jarosława, jest cyniczny, arogancki i > > nie zmiennie > > won do szkoly Chyba - do kościółka? - Tam krzewią wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Szkoła jeszcze nie do końca jest miejscem,... 12.06.10, 13:44 koloratura1 napisała: > ...poświęconym krzewieniu wiary... > > aplus napisał: > > > maria18 napisała: > > > > > Nie wierzę jednemu słowu p. Jarosława, jest cyniczny, arogancki i > > > nie zmiennie > > > > won do szkoly > > Chyba - do kościółka? - Tam krzewią wiarę. bredzisz nie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Po co Ci to? 12.06.10, 16:20 aplus napisał: > koloratura1 napisała: > > Chyba - do kościółka? - Tam krzewią wiarę. > bredzisz nie chyba ?????????????????????????????? Naprawdę uważasz, że szkoła jest miejscem krzewienia wiary? Ciekawość... Ale - wiesz co? Uważaj Ty sobie co Ci się żywnie podoba, tylko - bardzo proszę - odczep się ode mnie, bo już, po trochu, chwytasz się chamstwa ("bredzisz"), a to dowodzi, że argumenty Ci się skończyły; padłeś na pysk i zaczynasz rzęzić... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus grozisz ? Ubeckie metody blachary z PO 12.06.10, 16:29 coraz lepiej !!!! Twoja glupota to nie jest moje chamstwo !! Twoja glupota to tylko twoja glupota i nic wiecej !!! koloratura1 napisała: > aplus napisał: > > > koloratura1 napisała: > > > > Chyba - do kościółka? - Tam krzewią wiarę. > > > bredzisz nie chyba > > ?????????????????????????????? > Naprawdę uważasz, że szkoła jest miejscem krzewienia wiary? > Ciekawość... > > Ale - wiesz co? > Uważaj Ty sobie co Ci się żywnie podoba, tylko - bardzo proszę - odczep się ode > mnie, bo już, po trochu, chwytasz się chamstwa ("bredzisz"), a to dowodzi, że > argumenty Ci się skończyły; padłeś na pysk i zaczynasz rzęzić... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: grozisz ? Ubeckie metody blachary z PO 13.06.10, 07:41 aplus napisał: > coraz lepiej !!!! > Twoja glupota to nie jest moje chamstwo !! > Twoja glupota to tylko twoja glupota i nic wiecej !!! Moja "głupota" to moja "głupota", a Twoje chamstwo, to Twoje chamstwo. Powtórzę: Uważaj Ty sobie co Ci się żywnie podoba, co nie zmienia faktu, że chwytasz się chamstwa (teraz już: "blachara z PO" - patrz Twój własny Temat), a to dowodzi, że argumenty Ci się skończyły; padłeś na pysk i rzęzisz... Choć wątpię, czy cokolwiek do Ciebie trafi; do tego potrzeba inteligencji, a osoby nią obdarzone, gdy im się argumenty w dyskusji skończą - milkną. Bowiem do głowy im nie przyjdzie (są ponad to) zastępować argumenty chamstwem wycieczek osobistych. Co Tobie - przychodzi samo. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Komorowski wie ze niewygra,wiec mu szajba odbija! 11.06.10, 20:23 Bronek odejdz teraz to uratujesz twarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Oto jak hrabiego Komorowskiego wspieraja artysci: 11.06.10, 21:06 www.dziennik.pl/polityka/article625404/Pisarz_okpil_Komorowskiego_Ty_hot_dogu.html Odpowiedz Link Zgłoś
koniu150 [...] 11.06.10, 20:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xeroxxx Re: Komorowski to taki sam oszust....tak łagodnie? 11.06.10, 21:24 Koniu - co ty - esbeckim? Nie, przecież każde dziecko wie, że jego babka z Dzierżyńskich, on sam już w 1921 wstąpił do CzK - potem droga przez NKWD, że go Niemcy wzięli do niewoli pod Smoleńskiem, gdzie rozstrzeliwał polskich oficerów, to wstąpił do SS RONA - rosyjskiej dywizji SS i dalej rozstrzeliwał powstańcow - tych z AK - potem uciekł do lasu i z Gwardią Ludową walczył przeciw NSZ po wojnie przecież był Naczelnikiem w UB w Rzeszowskim i walczył z UPA - no, a potem oczywiste z Cyrankiewiczem rozjeździł czołgami Poznań, potem z Jaruzelskim Gdańsk - potem Radom - taki był - a ty wypie...j - kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: On w wieku Twojego wnuczka. 12.06.10, 07:47 Wiesz, on tak - ironicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
marian8-1960 Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 11.06.10, 20:28 Komorowski to mistrz kłamstwa.Wysprzedanie wszystkiego co wspólne nazywa "modernizacją". Odpowiedz Link Zgłoś
bezinteresowny1000 Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 11.06.10, 20:52 Towarzysz Komorowski jest sam kłamczuchem,bezczelny tłuścioch za wszelką cenę chce zostać PREZYDENTEM,jak on się nie wstydzi !!!!!!oszukiwać Polaków,zdrajca,zdrajca i jeszcze raz zdrajca,nic poza tym!!!!!!!!!!!!!!!jego sondaż to minimum 19 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
devilresident niech hrabia taśmy Sawickiej przesłucha 11.06.10, 21:22 i będzie wiedział czy to prywatyzacja czy komercjalizacja (NO I kto lody będzie kręcił). Odpowiedz Link Zgłoś
bezinteresowny1000 Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 11.06.10, 21:48 Towarzysz Komorowski,Tusk,i cała klika POPÓW,to jadowite żmije,czerwone małpy,jest ich w skorupie większa przewaga,i tym sposobem robią co chcą,zawsze całą resztę przegłosują,należało by ich wypierd...., na wschód do Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Re: Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstw 11.06.10, 22:01 kurdupel i tak nie wygra wyborów, a o małpie w czerwonym mówił tamten kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Re: Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstw 11.06.10, 23:18 jovanka22 napisała: > kurdupel i tak nie wygra wyborów, a o małpie w czerwonym mówił > tamten kurdupel www.rp.pl/artykul/492843_Komorowski___noc_mysliwego_.html Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstw 12.06.10, 07:53 bezinteresowny1000 napisał: > Towarzysz Komorowski,Tusk,i cała klika POPÓW,to jadowite żmije,czerwone > małpy,jest ich w skorupie większa przewaga,i tym sposobem robią co chcą,zawsze > całą resztę przegłosują,należało by ich wypierd...., na wschód do Putina. Tylko kto miałby to zrobić, skoro ONI od lat prowadzą we wszystkich sondażach? Odpowiedz Link Zgłoś
city-zen Komercjalizacja służby zdrowia 11.06.10, 21:59 Służba zdrowia nie może opierać się na zasadzie uzyskiwania jak największych zysków z leczenia pacjentów (przez drogie, nie mające końca, badania, zabiegi czy sprzedane lekarstwa). Placówki i pracownicy służby zdrowia powinni być gratyfikowani za swoją skuteczność w leczeniu a nie za „działalność gospodarczą”. Niektórzy niestety nie są w stanie tego zrozumieć. Służba zdrowia powinna pozostać domeną publiczną. W tym przypadku podzielam zdanie Pana Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Komercjalizacja służby zdrowia 11.06.10, 22:17 ja również podzielam takie zdanie. a służba zdrowia to fundament państwa Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 11.06.10, 22:00 no ja na niego nie zagłosuję. tacy jak on i jego patologiczna wielodzietna familia tylko przynoszą wstyd Polakom, dla mnie to jest archaiczny przeżytek i czekam aż wymrą takie matuzalemy w stylu "polowanko, wąs, dziecioróbstwo i pieniactwo, "rączki całuję"".... bleeeeeeeeh Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Komorowski atakuje Kaczyńskiego 11.06.10, 22:16 czyż nie tak się pisało tytuły normalnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajak.k Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 11.06.10, 23:08 P O paprańcy widzą że grunt im się pali P O d nogami, wyją ze wściekłości i kąsają wszystko co im stanie na drodze .Czas spakować swoje zabawki i modlić się by PiŚory nie wykryły wszystkich waszych machlojek:ZDICHU ,RYCHU ani GRZECHU raczej tu nie P O mogą.. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Komorowski,najlepsza obrona jest atak metoda zeWSI 11.06.10, 23:13 Pospieszne geszefty Komorowskiego Ten matol Komorowski niech uzdrawia na swojej WSI . Jego uzdrowienie telewizji publicznej to obsadzenie TVP matolami i zrobienie z telewizji publicznej, talavizje TVN24 - zaklamana stacje, wspierajaca Platforme Oszustw i popierajaca i rozmywajaca wszelkie afery, przekrety i geszefty - w ktorej wytrenowani manipulatorzy 24 godz. na dobe, prowadza medialna polityke sukcesow, robia wode w mozgu plebsowi, ale i ten po aferze hazardowej i tragedii smolenskiej przejrzal na oczy. Komorowski i Tusk to nieszczescie dla Polski i tragedia dla Polakow. Ich marzeniem jest, aby w Polsce nie bylo nic polskiego, nawet wlasnej waluty. Komorowski wsadzil Belke do NBP aby rozpieprzyc polskie rezerwy centralne. Juz sie mowi, aby Polska ktora nie ma na pomoc ludziom w likwidacji skutkow powodzi, dala- "pozyczyla" do Brukseli 4 mld. euro na ratowanie upadajacych ekonomicznie panstw ze strefy Euro. Polacy glosujemy na Jaroslawa Kaczynskiego WSZYSCY - tylko on nie pozwali na wyprzedaz i rozszabrowanie Polski i zubozenie Polakow. Uwaga na szpitale - na Solcu wlasnie juz szpital zostal sprzedany, uwaga na polska ziemie..-jest juz ustawa w Sejmie o wykupie ziem na tzw. terenach zalewowych - nastepny geszeft. .... !!! www.rp.pl/artykul/492843_Komorowski___noc_mysliwego_.html Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Komorowski,najlepsza obrona jest atak metoda 12.06.10, 08:07 pelikannet napisała: > Jego [Komorowskiego] > uzdrowienie telewizji publicznej to obsadzenie TVP matolami Nie zauważyłeś? - to już się stało i dzieje się, konsekwentnie, od 2005 roku. > robia wode w mozgu plebsowi, ale i ten po aferze hazardowej i > tragedii smolenskiej przejrzal na oczy. Ależ "plebs" (to te +/- 30% narodu, moherowatego; bezrefleksyjnych miłośników PiSu i Ukochanego Przywódcy) wcale na oczy przeglądać nie musiał, bo zawsze widział (i wiedział!) to samo. Inni, jakoś, nie przejrzeli. I już raczej nie przejrzą... Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Komorowski - noc mysliwego ! 11.06.10, 23:16 Komorowski – noc myśliwego Cezary Gmyz , Izabela Kacprzak , Józef Matusz , mpw 11-06-2010, ostatnia aktualizacja 11-06-2010 22:31 Łowiecka pasja marszałka była powszechnie znana. Od chwili gdy został kandydatem PO na prezydenta, stała się tematem tabu źródło: EAST NEWS W maju Bronisław Komorowski ogłosił, że zamieni strzelbę na aparat fotograficzny źródło: AFP W Rosji polował na głuszce (u nas chronione) autor: Jakub Ostałowski źródło: Fotorzepa W Polsce woli strzelać do kozłów i jeleni +zobacz więcejZamiłowanie Bronisława Komorowskiego do polowań to jeden z największych kłopotów sztabu wyborczego Platformy Obywatelskiej. – Jednym z naszych celów jest pilnowanie, by nie wypłynęły zdjęcia pokazujące naszego kandydata z upolowanym zwierzęciem – przyznał w rozmowie z "Rz" polityk PO. W połowie maja pisaliśmy o protestach organizacji ekologicznych, które wezwały kandydata PO do rezygnacji z krwawego hobby. – Zabijanie zwierząt dla przyjemności uznajemy za moralnie niedopuszczalne – tłumaczył "Rz" Cezary Wyszyński z Ruchu na rzecz Zwierząt Viva. W tym samym tygodniu po Hajnowskich Dniach Muzyki Cerkiewnej i wizycie u Włodzimierza Cimoszewicza Komorowski nagle ogłosił: – Dostałem od dzieci i wnuków aparat fotograficzny z taką prośbą, bym przestał polować, a zaczął robić zwierzętom zdjęcia. Spróbuję się do tej prośby zastosować. Wtedy zawrzało z kolei wśród myśliwych, którzy na forach internetowych nazywali Komorowskiego "zdrajcą". Ale sztab PO wie, co robi: myśliwych jest w Polsce 100 tysięcy, przeciwników około miliona. Rachunek jest prosty. Nikt nic nie wie Kiedy postanowiliśmy sprawdzić, jak wyglądała kariera łowiecka Komorowskiego, okazało się nagle, że stała się tematem tabu. Milczą dawni towarzysze polowań, leśnicy zasłaniają się niepamięcią. Ryszard Mączyński, prezes Towarzystwa Łowieckiego Ponowa i przyjaciel Komorowskiego od strzelania nie chce żadnych wspomnień. Stwierdza tylko, że "jest lojalnym obywatelem i nie jest upoważniony, by o tych sprawach rozmawiać". Ponowa to Koło Łowieckie nr 18 w Białej Podlaskiej. Tu lubi sobie postrzelać Komorowski, choć sam należy do okręgu warszawskiego. Jeszcze w lutym jako marszałek Sejmu objął patronatem lokalną uroczystość 90-lecia Ponowy. Komorowskiego na imprezie zagadnął dziennikarz "Słowa Podlasia" i spytał przewrotnie, czy wybrał się już na polowanie na elektorat wyborczy. Marszałek usilnie starał się wszystko obrócić w żart. Zaprzeczył, po czym stwierdził, że strzela, tyle że "cienkim śrutem humoru" i "nie jest bardzo groźnym myśliwym". Wojciech Cieplak, prezes okręgu warszawskiego Polskiego Związku Łowieckiego, pytany m.in., od kiedy Bronisław Komorowski i jego syn Tadeusz są członkami związku, jakie mają trofea i broń, zasłania się ochroną danych osobowych. Grupa wpływowa, zamknięta i bogata Polski Związek Łowiecki to stowarzyszenie ponad 2,5 tysiąca kół łowieckich. Liczy ponad 100 tys. członków. Najwięcej (25 proc.) jest emerytów i rencistów, 14 proc. to właściciele firm. To hermetyczne środowisko, o ogromnych finansach i wpływach. Ze skupu dziczyzny i organizowania polowań dla cudzoziemców koła uzyskały w ubiegłym roku ponad 84 mln zł. Składki członkowskie to kolejne 20 mln zł. Związek ma swój sąd, od decyzji którego można się odwołać do sądu powszechnego, ale tylko w przypadku wykluczenia z organizacji. Ma rzecznika dyscyplinarnego, system odznaczeń i kontroli. Tylko członkowie związku mogą legalnie polować w Lasach Państwowych należących do Skarbu Państwa. To właśnie związek administruje ośrodkami hodowli zwierzyny przy nadleśnictwach, które organizują polowania i na tym zarabiają. PZŁ to zamknięty krąg. – Nie każdy może zostać członkiem. Decyduje o tym zarząd związku – mówi jeden z myśliwych zrzeszony w PZŁ. Szefenm Naczelnej Rady Łowieckiej PZŁ jest Andrzej Gdula, były wiceszef MSW w PRL, ściągnięty do resortu przez generała Czesława Kiszczaka. Prezes zarządu PZŁ dr Lech Bloch był zarejestrowany jako wieloletni tajny współpracownik Służby Bezpieczeństwa "Kazimierz". W Instytucie Pamięci Narodowej zachowało się własnoręcznie podpisane przez niego zobowiązanie do współpracy. Do związku należy wielu VIP-ów: polityków, ministrów, aktorów, celebrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Wizerunek wspolczesnego Polaka 11.06.10, 23:50 Co sie tyczy Bronislawa Komorowskiego to najwyzszy juz byl czas aby wprost i bez ogrodek skomentowac praktyki polityczne Kaczynskiego. Co sie tyczy wiekszosci wpisow w tym watku - jawi mi sie taki oto wizurenek wspolczesnego Polaka: krzykacz, pieniacz, chlapacz werbalny, co gada co mu "slina na jezyk poda", a scislej, co mu nadmiernie wybujale emocje niezrownowazonej osobowosci przycmiewajace rozum na usta wcisna byle oponentowi "przywalic". Przyklad - ow wpis, ze Komorowski to niby facet z esbecka przeszloscia. Pokaz dowod. Nie pokazesz, bo nie masz - klamca zes przeto. I zeby to byl jeden temu podobny wpis. Az roi tu sie od owych "mijajach sie z prawda", bezpodstawnych aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Komorowski i Palikot, "w jednym stali domku".. 12.06.10, 01:07 "Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa""... ================================================ He he he.. Kto komu??? To że z Bronka polityk mierny, to oczywiste.. - To że bez charyzmy.. to też oczywiste. To że jest dokładnie nijaki i popełnia mnóstwo błędów i zalicza ciągle potknięcia.. to też oczywiste. Ale kiedy ten "dobroduszny gajowy" zaczyna schodzić do metod i poziomu PO-wskiej spluwaczki - czyli Palikota - to już budzi niesmak i obrzydzenie.. - Owe palikotowe metody wyborców mu nie przysporzą.. Tak jak odrzuca od "gajowego" Bronka i od PO używanie Palikota do nieczystej gry.. - Ludzie nie są głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy 200 sympatykow??? 12.06.10, 01:20 tow polmilionowym miescie tylko 200 sympatykow czeresniaka- calopolskiego udalo sie uzbierac??? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc2 Re: 200 sympatykow??? 12.06.10, 01:56 rooboy napisał: > tow polmilionowym miescie tylko 200 sympatykow czeresniaka- > calopolskiego udalo sie uzbierac??? --------------------------------------------- Bo tez nie wiesz chyba ze największą POpularnością PO cieszy się wśród.. pensjonariuszy Zakładów Karnych, wiec chyba nic to dziwnego, ze mając aż takie poparcie, tylko 200 "dyżurnych" się pojawiło.. W końcu wiezienia i areszty to nie otwarte place zabaw dla dzieci, gdzie łazi każdy gdzie chce i kiedy chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach rooboy.W chamstwie dorównujesz Kaczynskiemu.. 12.06.10, 08:51 a "intelektem" Rydzykowi..Z ciebie, to dopiero czereśniak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 12.06.10, 08:18 Podstawowym kłamstwem Kaczyńskiego, jest jego "cudowne przemienienie" - konieczne (zdaniem jego pijarowców), żeby go przepchnąć w jakichkolwiek wyborach; moherowatego elektoratu (+/- 30%) - nie starczy. Ale "wykształciuchy" i inni tacy, którzy "stoją tam, gdzie stało ZOMO", jakoś nie są za bardzo łatwowierni... Czego - konsekwentnie - dowodzą sondaże (nawet katastrofa smoleńska niewiele w nich zmieniła). Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy kolo, nie pajacuj.... 12.06.10, 08:30 sondaze ukazujace sie w polsce maja byc dowodem czegokolwiek??? get real, kolo... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: kolo, nie pajacuj.... 12.06.10, 08:38 rooboy napisał: > sondaze ukazujace sie w polsce maja byc dowodem czegokolwiek??? get real > , > kolo... Wolno Ci mieć inne zdanie (choć byłoby wskazane, żebyś je uzasadnił), ale - wybacz- do koleżeństwa, akurat, z Tobą poczuwać się nie zamierzam. Wspólnota w chamstwie też nam nie grozi. Bądź tak dobry i - na przyszłość - weź to pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Rydzyk ma kolejny wyrok za kłamstwa.J.Kaczynski, 12.06.10, 08:46 powtarzał te same kłamstwa..Kiedy przeprosi Niesiołowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Kaczynski to tchórz, boi sie debaty sam na sam z 12.06.10, 08:49 B.Komorowskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy kolo, to skrot twego nicka, a nie kolezenstwo 12.06.10, 09:03 zas jesli chodzi o dowod, to przypomnij sobie sondazowa przewage tuska w 2005, kolo... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: kolo, to skrot twego nicka, a nie kolezenstwo 12.06.10, 09:43 rooboy napisał: > zas jesli chodzi o dowod, to przypomnij sobie sondazowa przewage tuska w 2005, > kolo... Powiem Ci po Twojemu. - Nie pajacuj! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Druh Komorow poleci na Kreml po nowe nagrania... 12.06.10, 09:46 blogmedia24.pl/node/28254 Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia_1984 Komorowski zarzuca Kaczyńskiemu "falę kłamstwa" 13.06.10, 08:02 Witam na forum wszystkich dyżurnych i nawiedzonych Kandydat to ktoś, kto bierze pieniądze od bogatych, a głosy od biednych, aby chronić jednych przed drugimi. Błędem jest żądanie od polityków aby pomagali ludziom. Oni pomagają Narodowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michu-najlepszy Mitomanii zwalczający falę kłamstw 13.06.10, 10:46 Taki stan można nazwać jedynie paranoją . Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś