cyndyndanda nekrofil wyssal juz wszystko z truchla klona, tara 15.06.10, 06:55 z dopina sie do mlodej Kaczynskiej - oj, bo moze jej zrobic duza krzywde! Do tej pory Kaczynska byla jak swieta krowa pod parasolem kaczego prezia-mordercy. Kto jej zalatwil aplikacje w Gdansku i jak za to zaplacil? Mysle, ze po wyborach jak slad po kaczorach zaniknie, NIK przyjrzy sie kancelarii i wyciagnie konsekwencje. Rece opadaja jak sie mowi o tym golodupcu o chorobliwych ambicjach, ktory wzenil sie w kacza mafie, majac na uwadze profity - zreszta dobrze zaczal - pod parasolem kaczego prezia-krewniaka probowal robic przekrety na miliony zlotych - tez facio do wziecia pod lupe! Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Parcie na koryto ! 15.06.10, 07:11 Rzygać się chce jak normalny człowiek przypatrzy się tym pajacom . Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang-3 Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 07:14 Ja nie wiem co na zaproponowany przez GW wariant Ojciec Dyrektor i jego fanki lae mielibyśmy wtedy do czynienia z najczystszym trójkątem... Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 07:18 Może Marta Kaczyńska wyjaśni jak w poprzedniej kampanii prezydenckiej razem z tatusiem Lechem rżnęła głupa udając przykładną rodzinę gdy zaraz po tym olała męża i kręciła z innym. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Re: Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i pre 15.06.10, 19:33 ...zgadza się, ale nie wszystko - Martusia już szykowała się do rodzicielstwa z Dubienieckim, gdy jeszcze wisiały tabloidy ukazujące "szczęśliwą rodzinę" Kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 07:22 Wcześniej inne media wskazywały na te kolejność wydarzeń: Cytat: W rozmowie z "Galą" córka tragicznie zmarłej Pierwszej Pary wyjaśnia: "Zdecydowałam się wyjść do mediów, bo chcę dać świadectwo. Do tej pory unikałam mediów. Teraz robię to ze względu na pamięć o rodzicach. Nie chcę milczeć". Zapewnia jednocześnie, że nie będzie uczestniczyć w kampanii prezydenckiej: "Nie chcę, żeby mówiono, że zbijam kapitał polityczny na litości i żalu. Choć najchętniej jeździłabym teraz z całą rodziną i ze stryjem po Polsce". www.dziennik.pl/katastrofa-smolensk/article622167/To_jakby_ktos_wyszarpal_czesc_mnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 07:22 NIK ALE TO NIKT NIE WIERZY W PRZEMAINĘ YARUSIA> JAK TYLKO ZDOBĘDZIE PRZEZYDENCKI STOŁECZEK TO SIĘ OD RAZU ZACZNIE DZIELENIE MNARODU NA TYCH IDIOTÓW . Odpowiedz Link Zgłoś
abba2009 Wymysł szefa propagandy palikota! 15.06.10, 07:26 Ciekawy jestem co jeszcze sztab nieudacznika broncia wymysli,może grożby i zamach,który dokona Rydzyk z Dziwiszem? Jesteście prymitywną bandą,już jestem pewny że należy się was bać! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Wymysł szefa propagandy palikota! 15.06.10, 07:35 abba2009 napisał: > Ciekawy jestem co jeszcze sztab nieudacznika broncia wymysli,może > grożby i zamach,który dokona Rydzyk z Dziwiszem? Jesteście > prymitywną bandą,już jestem pewny że należy się was bać! ***************** Jak dotąd prymitywnym i zakłamanym okazuje się PiS i banda z nim związana. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Furda teściu b. SB-ek i czerwony baron, skoro ... 15.06.10, 07:29 Furda teściu b. SB-ek i czerwony baron, skoro dziadek b. AK-owiec, choć przez reżym PRL-owski wielce chołubiony! Korzenie znaczyć moga dużo albo zupełnie nic, vide Konstanty Miodowicz - czynny opozycjonista, a jego tata Alfred - aparatczyk PRL-owski (choć sympatyczny i kulturalny!). Już bardziej dziwi mnie fakt, że w tak "porządnej", katolickiej rodzinie, jedyna córka - jest rozwodniczką. No a tragicznie zmarła matka, określona została z jasnogórskich wałów przez Ojca Dyrektora - czarownicą i nikt z szacownej rodzinki nie nakładł mu za to po buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ed.hopper1 Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 07:36 już był jeden rodzinny rząd dziekujemy barzdo! marekszymaniak.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
14marcin Urodzeni 18 czerwca 15.06.10, 07:55 są szczęśliwi. www.ezoforum.pl/czerwiec/1416-18-czerwca.html Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_clone Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 07:55 po trupach do celu Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 07:56 Rasistowska gazeto lepiej napisz że zatrudniasz ze względu na wybrane pochodzenie. Tak się składa, że ludzie Agory byli w większości pochodzenia żydowskiego. Nie było to ani żadnym przypadkiem, ani żadnym powodem do wstydu. Ale nie można oczekiwać od ludzi z takim backgroundem, że nagle staną się piewcami Narodowych Sił Zbrojnych. ..... Misja Heleny, która jest stuprocentową Żydówką, polegała zawsze na chronieniu polskich Żydów przed jakimkolwiek złym losem. To zadanie wykonała w stu procentach. Była komendantką ŻOB w latach 90. Nie można się dziwić, że ona ze swoim zapleczem kulturowym i genetycznym nie była specjalnie wrażliwa na to, że mordowano księży po 1981, czy że generał Fieldorf był ofiarą mordu sądowego, w którym brała udział sędzia Wolińska. Misją Łuczywo było ratowanie sędzi Wolińskiej i wszystkich, obojętnie jak zapisanych w historii Polaków żydowskiego pochodzenia przed jakimkolwiek nieszczęściem. dziennik.pl/dziennik/europa/article325207/Wojna_pokolen_przy_uzyciu_cyngli.html Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx już totalnie was poje... 15.06.10, 07:58 uszanujcie, bydło, tragedie dziewczyny! Nienawistne chamy! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: już totalnie was poje... 15.06.10, 08:10 xxx82xxx napisał: > uszanujcie, bydło, tragedie dziewczyny! Nienawistne chamy! ************* Ona sama jej nie szanuje, wiec jak można wymagać tego od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
rezydentwolski Czy Marta już wie kto jest ojcem jej 1go dziecka? 15.06.10, 07:59 Odpowiedz Link Zgłoś
evident chore społeczeństwo potrzebuje pomocy, oświecenia 15.06.10, 08:07 uwięzienia z sekty pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
14marcin urodzony 4 czerwca 15.06.10, 08:14 Pan Marszałek Sejmu RP Bronisław Maria Komorowski. www.ezoforum.pl/czerwiec/1403-4-czerwca.html Odpowiedz Link Zgłoś
wale.polske totalnie głupia i brzydka dziewucha 15.06.10, 08:16 rodzina kszalotów Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.4 Prezydent Jarosław, pierwsza dama Marta i premi... 15.06.10, 08:17 Rzeczywiście, doborowe towarzystwo: ten co głosi, że "polityk nie musi być uczciwy", rozwódka i karierowicz. Na dodatek promieniują głęboką wiarą i żarliwą pobożnością udając katolików. Tak bardzo nienawidzą lud i nim gardzą, że nie zdają sobie sprawy z jaką dezaprobatą ludzie na nich patrzą. Czy liczą na to, że większość narodu to ludzie podli? Odpowiedz Link Zgłoś
wale.polske oby we 3 polecieli tupolewem 15.06.10, 08:18 wróci niedługo z remontu Odpowiedz Link Zgłoś
wale.polske dubieniecki to kawał buca 15.06.10, 08:19 z takimi tekstami to na marsa, kto dziś wierzy w takie głupoty? wszystko pod głupia publikę Odpowiedz Link Zgłoś
wale.polske okrzepła w tempie expresowym 15.06.10, 08:21 co na to kościół? co mohery? co watykan? Odpowiedz Link Zgłoś