jerjar 15.06.10, 08:41 "Podkreślił również, że bacznie obserwuje wpadki kontrkandydata". Bronisławie K., Twój proces wygląda źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszelwood Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale nie... 15.06.10, 08:42 Wracaj do Brukseli / do politycznego niebytu/. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 08:57 mariuszelwood napisał: > Wracaj do Brukseli / do politycznego niebytu/. Tak się Go boicie?Jeszcze was rozliczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly_troll Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 09:38 sipa222 napisał: > Tak się Go boicie?Jeszcze was rozliczy!!!! nie, nie... to my go jeszcze rozliczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz No tak Ziobro to nie Palikot... 15.06.10, 12:53 Chucpy nie robi to i dziennikarze jakoś go omijają... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 09:39 Uważaj na upały. Noś czapeczkę moherową .Masz już tylko 2 szare komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 10:30 sipa222 napisał: > mariuszelwood napisał: > > > Wracaj do Brukseli / do politycznego niebytu/. > > Tak się Go boicie?Jeszcze was rozliczy!!! ... marzenia jak ptaki szybują po niebie.( słowa piosenki) Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 10:40 sipa222 napisał: > mariuszelwood napisał: > > > Wracaj do Brukseli / do politycznego niebytu/. > > Tak się Go boicie?Jeszcze was rozliczy!!!! Niech się zajmuje tym do czego został wybrany, bo na razie jest jednym z najgorszych polskich posłów w parlamencie UE: zero zaangażowania, języka się nie nauczył do tej pory, ale bierze sute apanaże... małostkowy człowieczek, na dodatek odsunięty w tło przez samego "wielkiego" prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 10:52 sipa222 napisał: > mariuszelwood napisał: > > > Wracaj do Brukseli / do politycznego niebytu/. > > Tak się Go boicie? ****************************** Małpa z brzytwą to niebezpieczne połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Ziobro: "Jestem aktywny inaczej.. tak jak jestem 15.06.10, 11:06 .. madry inaczej, mezczyzna inaczej, odwazny inaczej, poliglota inaczej. Aktywnosc Ziobry sprowadzona do zera jest nadal aktywnoscia, chociaz wlasciwie okresla sie to mianem niemocy. Niemoc walaca z galek odtraconego przez tow. Jarusia Ziobry wrzeszczy czemus to nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 10:09 W zeszłym tygodniu była sesja PE. Oczywiście Zbysi jak zwykle tam nie było. Jego wyborcom to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 zawsze byl pasozytem... 15.06.10, 11:14 a po co mial by tam byc, jak mowia tam jakims dziwnym i niezrozumialym jezykiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek490 Komorowski nieuk! 15.06.10, 08:50 Jakiej głębokiej wiedzy (np. wydobywanie gazu metodą odkrywkową)można się spodziewać od "historyka", który napisał pracę dyplomową w 11 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Komorowski nieuk! 15.06.10, 09:01 jedrek490 napisał: > Jakiej głębokiej wiedzy (np. wydobywanie gazu metodą odkrywkową)można się > spodziewać od "historyka", który napisał pracę dyplomową w 11 dni? I to z pomocą profesorka od robaczków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przylaszczynski Ale nie z marksizmu-leninizmu jak twój prezio!!! 15.06.10, 10:58 Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.cekin Ziobro: "Jestem aktywny 15.06.10, 08:52 To już brukselki nie łuska? Chce skubać Tuska?! Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Ziobro: "Jestem aktywny 15.06.10, 08:59 jasio.cekin napisał: > To już brukselki nie łuska? Chce skubać Tuska?! Każdego pasożyta trzeba wyłuskać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasio.cekin Re: Ziobro: "Jestem aktywny 15.06.10, 09:18 sipa222 napisał: > > Każdego pasożyta trzeba wyłuskać!!!! Tak!!! Zacznij od kota Alika! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Dlaczego Tusk chroni Ziobrę i Kaczora w sprawie 15.06.10, 08:57 Blidy ? Nie pozwala Komisji Sejmowej d/s śmierci Blidy wglądu w akta spec służb i nie zwolnił "Tomków" z tajemnicy państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
przylaszczynski Bo to jest to zbrodnia w stylu NKWD -trudno ugryść 15.06.10, 11:04 Odpowiedz Link Zgłoś
januszgrucelski Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale nie... 15.06.10, 08:59 Ziobro- za moje pieniądze to ty masz pilnować polskich spraw w UE a nie jeżdzić po Polsce. Czym się wykazałeś?Ja cię rozliczę!Dla Kaczyńskiego jest już i tak za póżno na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 09:03 januszgrucelski napisał: > Ziobro- za moje pieniądze to ty masz pilnować polskich spraw w UE a nie > jeżdzić po Polsce. Czym się wykazałeś?Ja cię rozliczę!Dla Kaczyńskiego jest > już i tak za póżno na pomoc. Dla Ciebie pomoc się znajdzie w Rybniku na Gliwickiej lub w Toszku albo w Lublińcu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly_troll Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 09:41 zabawne. tyle wykrzykników stawiasz, można by pomyśleć, że właśnie stamtąd uciekłeś Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 cipa222, jesteś tam klawiszem, czy sanitariszem? 15.06.10, 10:38 stosujesz "pavulon" czy tylko młotek,siekiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 10:43 sipa222 napisał: > januszgrucelski napisał: > > > Ziobro- za moje pieniądze to ty masz pilnować polskich spraw w UE a nie > > jeżdzić po Polsce. Czym się wykazałeś?Ja cię rozliczę!Dla Kaczyńskiego je > st > > już i tak za póżno na pomoc. > > Dla Ciebie pomoc się znajdzie w Rybniku na Gliwickiej lub w Toszku albo w > Lublińcu!!!! No, jak do tej pory to akurat na Sląsku Twojo patyjka w kożdych wyborach dostowoła po rzici...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocuurek Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale nie... 15.06.10, 09:04 Masz taką ekspozycję na jaką zasługujesz, ostatnio widziałem Cię wysmarowanego wazeliną w TRWAM, cudny byłeś i jaki męski, taki pewny siebie brojlerek. Odpowiedz Link Zgłoś
propagacja Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale nie... 15.06.10, 09:17 ...ten pan już nikogo nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 10:45 propagacja napisał: > ...ten pan już nikogo nie obchodzi... obchodzi obchodzi. to nadal jest jedna z osób, która jest potrzebna. (do rozwalenia PiS na zwalczające się frakcje.) :D Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Ziobro: Siedze cicho...by sie z Blida przedawnilo 15.06.10, 09:40 a jak sie przedawni i wszystko zapomni, to wroce z Brukseli chocby i bez spodni zastapic prezesa, co sie wnet wystrzela Odpowiedz Link Zgłoś
przylaszczynski Zbrodnie polityczne się nie przedawniają, kat PiSu 15.06.10, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa7koz Re: Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale n 15.06.10, 10:05 Bardzo aktywny w TV Trwam.Odpowiada na pozdrowienia jak KSIĄDZ.Czy on się nie minął z powołaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Ziobro, aktywny siepacz obozu Kaczynskiego.. 15.06.10, 10:36 zabójstwo B.Blidy, uśmiercenie kilkuset chorych oczekujących na przeszczepy..to największe dokonania tego współczesnego dr. Mengele. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Splamił krwią cały PiS, a nawet Kościół!!! 15.06.10, 15:36 Nieżle ci wali w czerep czubie.... Odpowiedz Link Zgłoś
przylaszczynski Dupoliz i esbecka świnia jest aktywna - ha ha ha!! 15.06.10, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
januszgrucelski Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale nie... 15.06.10, 10:59 Na dwóch stołkach się nie da działać.W Brukseli i w terenie jednocześnie lizać tyłek Kaczyńskiego.Jeszcze Ci mało kasy, liczysz na nową posadkę w pałacu po wyborach? żebyś nie został z niczym p. Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale nie... 15.06.10, 11:19 "- Intensywnie jeżdżę po kraju i namawiam do głosowania na Jarosława Kaczyńskiego - ...Zbigniew Ziobro" A powinieneś stać przed prokuratorem i odpowiadać za swoje łajdactwa z czasów IV RP, żałosna, zakompleksiona niedojdo. Prawdziwe zero... Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_sniety Śliczny jest ten Zbyniu 15.06.10, 11:51 Pewnie stanowi obiekt marzeń wielu "tęczowych" Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Ziobro: "Jestem aktywny w tej kampanii, ale nie... 15.06.10, 15:34 Wszystkim fanom Bronka polecam do obejrzenia str.888 telegazety... chciałbym teraz widzieć wasze miny...... Odpowiedz Link Zgłoś