b52h 21.06.10, 12:28 Bronek to już tylko w dół... Sojusz wszystkich ze wszystkimi a wynik słabiutki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 12:32 "czarnecki pisze: - Jest kandydatem zdecydowanie bardziej prosocjalnym niż Komorowski," ****************************** Ta prosocjalność Kaczyńskiego jest w rodzaju tej Leppera - próbuje rozdawać nieswoje pieniądze i w dodatku wcale nie musi brać odpowiedzialności za cokolwiek w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
tadekok Re: WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 12:49 maruda.r napisał: > > "czarnecki pisze: - Jest kandydatem zdecydowanie bardziej prosocjalnym niż > Komorowski," > > ****************************** > > Ta prosocjalność Kaczyńskiego jest w rodzaju tej Leppera - próbuje rozdawać > nieswoje pieniądze i w dodatku wcale nie musi brać odpowiedzialności za > cokolwiek w tej materii. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ rok 1933 > Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 13:18 > Ta prosocjalność Kaczyńskiego jest w rodzaju tej Leppera Co innego Tuske rozdający domy w Lanckoronie... Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Re: WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 15:32 A odpisy od podatku na dzieci to twoje? A obniżenie podatku to liberałowie ? Nie , wieć nie bredź idź lepiej pozrywać czereśni, albo naparz sobie herbatki wysyp fusy i zobacz jaki będzie wynik wyborczy ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora wszystkim odbiło na punkcie Napieralskiego 21.06.10, 12:33 wszystkim odbiło na punkcie Napieralskiego, to straszne, że facet ktory zaprzecza publicznie, że nie było afery Rywina, że ona nie wie za co Rywin dostał wyrok, jest wrecz uwielbiany bo rozdawał jabłka hutnikom. Kurwa mać!!!!!!! Czy ja jestem w wariatkowie???? Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: wszystkim odbiło na punkcie Napieralskiego 21.06.10, 12:58 > Czy ja jestem w wariatkowie?? no a Gajowy? w kwietniu do Afganistanu a w czerwcu już by się zabierał... Bo jeden żołnierz poległ... Czy to jest poważny facet? Czy 200% populista? Odpowiedz Link Zgłoś
hk-47 Re: wszystkim odbiło na punkcie Napieralskiego 21.06.10, 17:18 Podzielam tę ocenę. Polityka w polskim wydaniu to żałosny jarmark. Już przeczytałam na blogu SDPL, że tu są pewne analogie do Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
dontworry słuszna uwaga 21.06.10, 19:40 Wyborcy mają krótką pamięć albo po prostu się nie obrażają. Napier to wychwycił. Denerwuje mnie on także, ale najwyraźniej jest sprawnym politykiem, a przecież o to chodzi. Reprezentuje on jakąś grupę społeczeństwa, więc nie pozwala sobie na animozje dotyczące przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 12:46 rywinland podnosi glowe,palikot zarazil sie od staniszkis,czarnecki moglby sie nie odzywac Odpowiedz Link Zgłoś
przedwieczorny A co miał powiedzieć? 21.06.10, 13:26 "Mimo gigantycznych agregatów przeciwko, Komorowski uzyskał wspaniały wynik" Pewnie że wspaniały. Przy takim wysiłku ze strony Pana Palikota, GW i TVN. Chłopcy dali z siebie wszystko żeby pomóc Komorowskiemu. Tylko o jakich agregatach on mówi? Ja tam widziałem tylko jeden agregat, a ściślej mówiąc jedną agregatkę na wiecu Palikota, która wołała coś o wspaniałości PO. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_kumoter WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 14:58 a cus cicho o Palikocie trabiacym w Trojce o wygranej w I turze. I jeszcze sie chcial z Karnowskim zakladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
czargi WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 17:25 Trąbienie pisu. o sukcesie wyborczym w I turze jest zdecydowanie na wyrost.Świadczy o tym artymetyka wyborcza.Z 14% Napieralskiego około 10%pochodzi z dotychczasowego poparcia PO.Gdyby ten procent poparcia przy mniejszej aktywności Napieralskiego pozostał w PO to było by już po wyborach.Mam pewność,że w II turze ten elektorat wróci do PO ,która osiągnie wynik co najmniej 52%.Utwierdził mnie w tym sąsiad który głosował na Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 17:36 > Utwierdził mnie w tym sąsiad który głosował na > Napieralskiego. utwierdzał cię... ty świntuchu Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: WWW, małomówny Palikot 21.06.10, 20:37 b52h napisała: > > Utwierdził mnie w tym sąsiad który głosował na > > Napieralskiego. > > utwierdzał cię... ty świntuchu www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś