lonely.stoner Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 13:21 a w ogole- oczywsice w katolandzie wszsytkie takie sprawy budza goraca dyskusje, wystarczy jednak pojechac do Europy i nagle to wszystkie homofoby staja sie mniejszoscia ze swoimi zacofanymi pogladami rodem ze sredniowiecza. Podobnie zreszta w Polsce jest ze wszsytkimi innymi sprawami, zwlaszcza dotyczacymi seksu, prawami kobiet itd - poniewaz KK nadal w Polsce rzadzi. I wszsytkim w Poslce sie wydaje ze jak sie to wszsytko zmieni to nasatpi koniec siwata i jakas biblijna sodma i gomora. W innych krajach wszsytko to juz sie dzieje i jakos konca swiata nie ma, ludzie sa szczesliwi i zrelaksowani. Anyway, ja sie ciesze ze wyjechalam i mam nadzieje ze kiedys Polska zacznie byc bardziej tolerancyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Płaci takie same podatki, a nawet większe... 03.07.10, 13:27 w wielu wypadkach, niż hetero-moherowe...! Jednak od państwa otrzymuje o wiele mniej. Jakim prawem ? Dlaczego pedofile w sutannach są bezkarni, chociaż ich czyny, to zbrodnia !? Odpowiedz Link Zgłoś
fune Re: Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 04.07.10, 23:38 poucz sie lepiej geografii Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: To cisza wyborcza nie obowiązuje? 03.07.10, 13:29 domektomek napisał: > W ten wywiad zręcznie wpleciono stosunek kandydatów do prezydentury > na temat homoseksualizmu.Wynika z niego ,że geje będą głosować na > Komorowskiego. > Reszta to łzawa opowieść zakochanego zboczeńca. A poza tym, że Ci się tak wydaje masz na to jakieś dowody, czy tak po prostu insynuujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa wzruszający artykuł - zostanę gejem 03.07.10, 13:41 a tak na serio to takie bzdury to tylko w wybiórczej bolszewicko żydowskiej gazecie można się spodziewać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto122 Re: wzruszający artykuł - zostanę gejem,polski 03.07.10, 13:50 antysemito twoje cierpienie jest sto razy gorsze,Twoja przypadłość jest beznadziejna! Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa Re: wzruszający artykuł - zostanę gejem,polski 03.07.10, 13:59 rabinie co mam zrobić pomóż mi ! Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Re: wzruszający artykuł - zostanę gejem,polski 04.07.10, 01:25 Wow-pomimo szczerych chęci gayem zostać nie możesz. Możesz najwyżej zostać prostytutką o ile masz takie marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
raba666 Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 13:46 Prawo do związku partnerskiego powinno być sparwą jak najbardziej oczywistą i normalną. Nikomu to nie szkodzi, a ci co są przeciw, to po prostu ludzie wredni i hipokryci. Co poradzą przeciwnicy związków jeśli osoba zmarła nie miała rodziny, a jedynie partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa Re: Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 13:52 raba666 napisał: > Prawo do związku partnerskiego powinno być sparwą jak najbardziej oczywistą i n > ormalną. Nikomu to nie szkodzi, a ci co są przeciw, to po prostu ludzie wredni > i hipokryci. > Co poradzą przeciwnicy związków jeśli osoba zmarła nie miała rodziny, a jedynie > partnera? chcesz być moim partnerem rabinie ? :* <3 lubie obrzezane Odpowiedz Link Zgłoś
top80 Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 13:58 czy tak dużo trzeba, żeby pozwolić parom homoseksualnym żyć normalnie? czy to aż tak duża decyzja polityczna? myślę, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
mntf Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 13:59 Moze to 13% obywateli co glosowalo na Napieralskiego nie napotkalo tej petycji. Pomozcie im! www.wszyscy-na-tak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Ten gej to islamista czy żyd ? 03.07.10, 14:01 bo z artyk. jasno nie wynika i nie wiadomo czy on ma nasz czy cudzy system wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 14:02 Takich historii jest na peczki tylko ich bohaterowie nie sa pederastami. Dzien bez geja i bez ksiedza pedofila jest dla tego szmatlawca dniem straconym Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 07.07.10, 00:39 www.funmail2u.de/html/bilder/bilder/071016-bar_gay.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gabewa Można postanowic za zycia 03.07.10, 14:04 jeżeli związek jest tak idealny i trwały jak skala o wymienionych sprawach partnerzy mogą postanowić za życia. znam od kilku lat parę gejowską rozstali się po 3latach związku, od tego czasu jeden z partnerów jest już w czwarty raz trwale zakochany. Odpowiedz Link Zgłoś
kontemplator07 Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 14:05 Walczcie Wojtek o swoje. Prędzej czy później zakisły kler utraci resztki panowania nad ciemnogrodem, mam tylko nadzieję na prawdziwe oświecenie kościoła i zwycięstwo Tischnera na Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa Re: Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 14:11 siema stachu do której dziś pracujesz na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Ta płyta Górniak słaba jest. Big cyc lepszy 03.07.10, 14:07 Dla mnie to osmieszanie nieboszczyka. Jak on wygladał w trumnie z tą płytą górniak w dłoniach ? A okładke było widac do foto ? No bez smaku i taktu to było. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Aż tyle problemów? 03.07.10, 14:24 Też na tę płytę Gorniak zwrócilam uwagę. Takie jak z noweli gimnazjalisty- tkliwe... Wg mnie wystarczyłoby parę rozporządzeń, a nie koniecznie ustawy, które ułatwiłyby życie takim ludziom. Wiele jednak rzeczy jest prostych i nie trzeba jęczeć o niesprawiedliwośći, np. testament. Każdy może go sporządzić i to właśnie - w myśl litery prawa- on jest ważniejszym dokumentem niż powinowadztwo. Ja np. mogę wydziedziczyć swoje dzieci, zapomnieć o najbliższych i przepisać swoje mieszkanie dla bezdomnych. Będzie to respektowane. Podobne dyspozycje można zrobić w banku. Nie rozumiem za bardzo o co chodzi z ubezpieczeniem bezrobotnego małżonka. Gdy byłam bezrobotna, państwo płacilo za mnie skladkę przez chyba pół roku, później skladkę na ubezpieczenia oplacałam sama (z pieniędzy męża), równie dobrze mogłabym to robić z pieniędzy sąsiada albo koleżanki. Jaki tu jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Re: Aż tyle problemów? 03.07.10, 15:48 .. no widzisz ile spraw załatwiają w jednym temacie. Oczywiście dla mnie i Big cyc też do niczego. Taki służbowy zespół. Tak tylko napisałam, dla wyróżnienia ... Zgadzam się z twoją wypowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Prawie tyle 04.07.10, 08:37 alinaw1 napisała: > Też na tę płytę Gorniak zwrócilam uwagę. Takie jak z noweli > gimnazjalisty- tkliwe... > Wg mnie wystarczyłoby parę rozporządzeń, a nie koniecznie ustawy, > które ułatwiłyby życie takim ludziom. Wiele jednak rzeczy jest > prostych i nie trzeba jęczeć o niesprawiedliwośći, np. testament. > Każdy może go sporządzić i to właśnie - w myśl litery prawa- on jest > ważniejszym dokumentem niż powinowadztwo. Ja np. mogę wydziedziczyć > swoje dzieci, zapomnieć o najbliższych i przepisać swoje mieszkanie > dla bezdomnych. Będzie to respektowane. Wydziedziczyć możesz tylko w ściśle określonych w k.c. przypadkach. Chyba, że "wydziedziczeniem" nazywasz nieuczynienie spadkobiercami, ale to nie to samo. W takim wypadku potencjalnym spadkobiercom ustawowym przysługuje tzw. "zachowek", o czym zreszta mowa w tekscie. > Jaki tu jest problem? Ano taki, że całego mnóstwa z ograniczeń wyliczonych a końcu tekstu nie możesz ominąć w drodze umowy czy oświadczenia. NA przykład prawo odmowy składania zeznań albo zostanie strona umowy najmu. Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin A ja się Pani z pogotowia nie dziwię i popieram ! 03.07.10, 14:14 Przychodzi jakiś chłop. Wygląda na pedała, mówi że kocha zmarłego i że on chce to i tamto. Panie coś Pan ?? A kto to wie kto Pan jesteś? Pomyslał Pan co by było jakby zrobiła inaczej a to byłby złodziej albo wariat albo zboczeniec jakiś ? Co by jej wtedy pomogły Pana lamenty ? Od paru lat rzadzi PO i wiadomo jakie są w tym kraju przepisy a ten jakby się z choinki urwał. Ludzie co wiedzą i nie mogą żyć pod rządami PO to wyjechali a reszta tak jak Pan się męczy. Nadzieja na zmiany w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: A ja się Pani z pogotowia nie dziwię i popier 03.07.10, 14:35 nielenin napisała: > Przychodzi jakiś chłop. Wygląda na pedała, mówi że kocha zmarłego i że on chce > to i tamto. Panie coś Pan ?? A kto to wie kto Pan jesteś? > Pomyslał Pan co by było jakby zrobiła inaczej a to byłby złodziej albo wariat > albo zboczeniec jakiś ? Co by jej wtedy pomogły Pana lamenty ? Nadawałabyś się na dyrektorkę szpitala w latach stalinowskich. Odczłowieczenie i biurokracja, to pogardy godne. Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Re: A ja się Pani z pogotowia nie dziwię i popier 03.07.10, 15:44 a Ty wszystkich byś wpuścił i wypuścił razem portfelem i ze zwłokami. Uczłowieczony taki jesteś że potem byś w pudle za to siedział i rodzinie sie tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: A ja się Pani z pogotowia nie dziwię i popier 03.07.10, 15:53 Ale przecież takie historie dotyczą nie tylko homoseksualistów. Moja mama nie mogla dowiedzieć się w szpitalu o stan zdrowia wnuczki bo nie była "z najbliższej rodziny". Trochę tu namieszała histeria wokół ustawy o ochronie danych osobowych i zasada informowania tylko najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: A ja się Pani z pogotowia nie dziwię i popier 03.07.10, 16:01 Ludzie boją się udzielać jakichkolwiek odpowiedzi by nie być posądzonym o naruszenie tajemnicy albo ustawy o ochronie danych osobowych. Niedawno sama tego doswiadczyłam. Robotnik, który remontował mi mieszkanie- zniknął, choć usilnie go szukałam. Zadzwonil 7 dnia, że miał wypadek i leży w szpitalu. Wiedziałam że lży, bo kłamał we wszystkim. Telefonicznie nie dowiedziałam się niczego na izbie przyjęć, odmowa udzielania odpowiedzi- nawet gdybym była zoną albo matką. Poszłam do szpitala i tylko fortelem (niestety- nie mialam innego wyjścia) dowiedzialam się, że pan B. w ogóle tu nie leży. pan B. robil inną fuchę w tym czasie ale to już inna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie czy ten artukul czasami nie lamie ciszy wyborczej? 03.07.10, 14:16 pod plaszczykiem tragedii dwoch gejow: misia i skarba, zakochany i zrozpaczony gej wypowiada opinie nt kandydata na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
maciusiek82 Re: helisasg Dziękuję za przyznanie mi racji 03.07.10, 14:19 Nie masz racji - takie upoważnienie nadaje się tylko do jednego... Nawet w banku nic nim nie załatwisz. Żyjesz w związku parnterskim - nie kupuj polisy ubezpeiczeniowej, bo Twój partner, partnerka nci z niej nie dostaną. W pierwszej kolejności dziedziczy rodzina, osoby trzecie - wprzypadku wymienienia w testamencie, ale nigdy nie mają szans na cały majątek po zmarłej osobie. Rodzina (która np wcześniej Cię odrzuciła, nie tolerowała związku) teraz bierze wszystko. Testamenty się unieważnia, do tego dochodzi jeszcze zachowek dla rodziny. Więc nie wciskaj kitów o notariuszach i ich pisemkach - nie dzialają w banku, przy spadku, przy polisach etc Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy-z-monitorem Re: nie mogą? 03.07.10, 14:23 jeruzalem51 napisała: > nie dokazuj,mowimy o seksie analnym, ktory jest oznaka ciezkiej > choroby,tak jak tarzanie sie w gnojowce Cholera. Czyli jakieś 70% osób hetero jest ciężko chorych. Jakieś leczenie będzie dofinansowywane? Refundowane? Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Jeruzalem:) 03.07.10, 23:43 Ależ taki homofob wdroży ci leczenie:) Będzie w ramach leczenia zabierał kobiety z takich związków i leczył je seksem jak ksiadz kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Samotny mężczyzna 03.07.10, 14:31 jeruzalem51 napisała: jestes jeszcze jednym chamskim pedalem, wywodzacym sie z najbardziej > zdegenerowanego srodowiska,gdzie szybki seks jest najwazniejszy. -------------------- Twoje obeznanie z etamatem gejowskiego seksu jest zastanawiające - wszędzie, gdzie się pojawiasz na forach piszesz tylko o tym.... hmmmmm.... kryptogej? Odpowiedz Link Zgłoś
rozwazanie Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 14:36 Trochę sprytu Panie homoseksualisto. Czy zamiast lecieć do gazety z żewną opowiastką nie wystarczyło powiedzieć, że jesteś np. bratem i spróbowac zagadać tak, żeby informacji udzielili? Czy to naprawdę takie trudne? Wszyscy dobrze wiemy, że w Europie zaczęłó się od żądań takich jak ta a skończyło się na tym, że dzieci mają dwóch tatusiów chodzących ze sobą za rączki lub dwie mamusie. Kochajcie się i żyjcie sobie razem jeśli macie taką potrzebę i nie zawracajcie innym dupy. Po co wam te wszystkie legalizację na siłę? Czy jeśli np. masz potrzebę, aby Twój ukochany dziedziczył po Tobie to nie możesz najnormalniej na świecie przepisać tego mu w testamencie notarialnym? Bedzie musiał tylko zapłacić zachowek dla Twojej rodziny, jeśli będzie się tego domagała i nie uszanuje Twojej woli. Homoseksualiści- nie zawracajcie nam dupy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenaczajka ciemnogród 03.07.10, 14:48 Przykre...zastanawia mnie ile jeszcze lat musi minąć abyśmy zaczęli żyć normalnie -szanując siebie nawzajem, bez względu na płeć, wyznanie, kolor skóry, orientację seksualną... To wszystko się dzieje w głęboko katolickim kraju...szopka!!! pseudo katolicy biegający do kościołka w ładnych ubrankach, a po mszy mający wszystko w d... Dopiero gdy czegoś doświadczamy sami zaczynamy się zastanawiać nad naszym podejściem do wielu rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-mocher Broniąc gejów, bronimy też J.Kłamczynskiego... 03.07.10, 15:15 i jemu podobnych... Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Jak to jest że singiel zPIS jest zły a gej zPOok? 03.07.10, 16:11 Czy to zależy bo to jest taka dwulicowa, okolicznościowa postawa ? Raz na GW chwalą i popierają bycie singlem bo to cool jest a znów jak ktoś jest kawalerem to czytam że to wada. Jaka to wada w XXIw ???? I np dzieciaty Komor odgrywał wzór rodziny. Tak nawiasem mówiąc to nie wiem jak można przy tak licznej rodzinie chcieć pracować jako prezydent ? Dzieci potrzebują ojca w domu i rozumiem że normalny tata to też chce je widywać a tu trzeba się skupić nad sprawami państwa i to przez tyle lat. Nie wiem kto by sie na to zdecydował kochając swoje dzieci i rozumiejąc ich potrzeby. Czy ta rodzina to tylko pic dla głosów ? Po czytaniu tej GW bywa pomieszanie z poplataniem. Piszą raz tak raz śmak. Zależy jak im pasuje. A większośc młodych ludzi to przecież same single i sie nie dziwią jak się ich stan wyśmiewa ? Dziwne to jest. Może otumanieni są albo to niedobitki platformianej "inteligencji" z 2007r ? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Jak to jest że singiel zPIS jest zły a gej zP 03.07.10, 18:10 Komorowski ma 59 lat! W tym wieku nie ma się 10 letnich dzieci! Sam powiedział, ze trojka juz się wyprowadziła i cąłkowicie usamodzielniła, a dwójka mieszka jeszcze w domu, ale STUDIUJE, a nie chodzi do przedszkola...kurde, tez mi dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Re: Jak to jest że singiel zPIS jest zły a gej zP 04.07.10, 15:58 no widzisz ... czyli ściema z tymi dziećmi.... no i jeszcze z wnukiem /bonusem/ Komor wyskoczył. A Gebels miał 5tkę i co wyczyniał? jego żona nie lepsza A Jezus był kawaler i proszę: wzór miłości i poświęcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: ciemnogród 03.07.10, 15:46 Magdaleno, zamiast pustej retoryki i pseudofilozofii, raczyłabyś zaproponować coś, a nie wydziwiać nad "szopką"? Czyżby katolicy - w imię miłości- mieli złapać się za rączki z homoseksualistami i pomaszerować w jednej paradzie? Będzie muzyka techo, kolorowo, tęczowe baloniki i figurka Matki Boskiej. Ależ się wzruszylam... Odpowiedz Link Zgłoś
ajryn Re: ciemnogród 03.07.10, 17:04 magdalenaczajka napisała: > Przykre...To wszystko się dzieje w głęboko katolickim > kraju...szopka!!! pseudo katolicy biegający do kościołka w ładnych ubrankach, > a po mszy mający wszystko w d... nie jestem katoliczka, ale nie interesujea mnie igraszki doodbytnicze samcow. nikt ci nie zabrania sluzyc pomoca gejom, moze nawet naprowadzac dyszel jednego z nich w podogonie drugiego. Coz mnie to interesuje, siostro milosierdzia wykoslawionego. Odpowiedz Link Zgłoś
odowk Re: ciemnogród 04.07.10, 01:23 ajryn napisał: > nie jestem katoliczka, ale nie interesujea mnie igraszki > doodbytnicze samcow. > nikt ci nie zabrania sluzyc pomoca gejom, moze nawet naprowadzac > dyszel jednego z nich w podogonie drugiego. Coz mnie to interesuje, > siostro milosierdzia wykoslawionego. A czy tu gdzieś mowa o "igraszkach doodbytniczych"? Nie każdy musi preferować twoją ulubioną technikę seksualną (dodupną), więc również nie narzucaj swoich upodobań innym, również gejom. Rozumiem zatem, że "igraszki doobytnicze" samców cię nie interesują, ale samca i samicy cię interesują. To ostra terminologia, trochę zakrawa o zoofilię. A może po prostu dlatego, że traktujesz ludzi jak zwierzęta, tak jak to robi większość homofobów. A pary hetero też zostaw w spokoju i pozwól im uprawiać seks w takiej technice, w jakiej chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: ciemnogród 06.07.10, 09:34 w d.. to mają wszystko raczej pedały, czasem po mszy, czasem nie... a tu jest tak po prostu pokazane... fun.noshit.pl/lubie/40358 Odpowiedz Link Zgłoś
ajryn co za problem? 03.07.10, 16:24 codziennie gina ludzie, zostaja bliscy, rodziny, znajomi. jakas Pani pisze ze nie udzielono informacji o wnuczce, etecera etecera. Przepisy sa przepisami. A tu az tyle uwagi poswieca sie jednemu z przypadkow. Ordynator powinien objac geja i ze lzami w oczach opowiedziec ze tuz przed smiercia, ow gej powiedzial ze bedzie czekal na zyjacego geja w niebie, ze go kocha, Ordynator powinien czule glaskac zyjacego geja po buzi i zapewniac go ze bedzie dobrze, ze ten zyjacy gejznajdzie sobie innego partnera i bedzie dalej szczesliwy. Wzruszylam sie za az mi ciec zaczyna. takie historie dla przekupek powalaja mnie z nog. Chcialabym przytulic zyjacego geja i wyszeptac mu do ucha, partner to nie rodzina, znajdz sobie nastepnego przydupasa, wez go do lozka i bedziesz mial kolejnego partnera. Ciekawa jestem jak to oni sie wspomagali. Ten ma niedowlad reki i nogi, tamten byl sprawny. Jak to wspomaganie wygladalo? Intryguja mnie podkoldrowe igraszki 2 samcow Odpowiedz Link Zgłoś
domektomek Czy nie obowiązuje cisza wyborcza? 03.07.10, 17:25 Mój poprzedni komentarz zniknął. W artykule zręcznie wpleciono informację,że geje będą głosować na Komorowskiego. Cała reszta to łzawy wywiad z zakochanym zboczeńcem. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 03.07.10, 21:42 marny manipulatorze myslisz ze jak skonczyles politechnike to jestes od razu lepszy. T wielki blad bo mnie wcale nie rajcuje ze wyksztalcenie mam lepsze od twojego. Znam wielu takich jak ty, co wymachuja "dyplomem" i coz z tego skoro nie maja odpowiednio poukladane pod sufitem, nie potrafia w zyciu nawet zliczyc do dwoch, natomiast sa pierwsi w kontestowaniu wypowiedzi innych. Szczegolnie tych, ktore im nie odpowiadaja ze wzgledu na wlasne dewiacje. Dobra niech ci bedzie teraz bedzie lepiej - zona z broda i ..jem i tyle w tym temacie. W Polsce nie ma mniejca dla takich malzenstw. Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolenie Re: Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 04.07.10, 01:12 To, że się popisuję itp. dobrze o mnie nie świadczy - zgoda. Pozostaję przy tym, że orientacja seksualna a płeć nie są zależne. Dobrze może trochę rozumiem/trochę mogę przystać na to, że np większość mężczyzn jest heteroseksualna/dobrze zbudowana/ma krótkie włosy - ci którzy odbiegają od większości są nietypowi, mniej męscy jeśli za męskiego uznać mężczyznę o cechach najpopularniejszych. Ja tak czy siak patrzę chyba inaczej. I może zostanę przy tym, że myślimy inaczej i OK. Odpowiedz Link Zgłoś
odowk Re: Niech spojrzy w oczy takiemu gejowi jak ja 04.07.10, 01:29 m1r4640 napisał: Szczegolnie > tych, ktore im nie odpowiadaja ze wzgledu na wlasne dewiacje. Dobra > niech ci bedzie teraz bedzie lepiej - zona z broda i ..jem i tyle w > tym temacie. W Polsce nie ma mniejca dla takich malzenstw. Jeśli myślisz, że ty jesteś Polską to proponuję leczenie psychozy maniakalnej na oddziale psychiatrycznym. Jeśli myślisz, że to ty będzisz narzucał obywatelom, jak mają sobie układać relacje intymne - to wynocha z Polski, Polska jest krajem demokratycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Bo to Wolska właśnie-ciemnogród, homofobia 03.07.10, 22:42 i popieranie chamstwa. Co komu szkodzi, żeby wprowadzić prawo o związkach partnerskich przynajmniej tak jak jest w UK? Nikt nikogo nie zamieni w gaya, a wiele problemów po prostu by nie istniało. Ale taka jest Polska, obojętnie w jakiej dziedzienie życia czy biznesu państwo jest po to by utrudniac i by wymyślać przepisy utrudniające życie obywateli. Jeśli jest jakieś prawo unijne i jakies dyrektywy to oczywiście w Polsce o ile już je wprowadzą to muszą urzędnicy powymyślać polskie wersje otoczone papierkami i wymogami, których Unia w ogóle nie wymaga. Wszyscy chcą być świętsi od papieża a hipokryzja i chamstwo kwitnie. Homofoba sasiad obiecuje ci na klatce schodowej, że jak zobaczy twojego kota samego to go skopie na śmierć, ludzie ci ubliżają bo jesteś inny a minister/na szczęście już były/ stwierdza publicznie, że gayom należałoby zabronić chodzić po ulicach. A później są zdziwieni jak młodzi ludzie z problamami które ich przerastają popełniają samobójstwa albo jak emigrują do normalnych krajów bo mają dosyć użerania się o wszystko w Polsce widząc przykład rodziców którym Ojczyzna zmarnowała życie. Tego uczy życie-trzeba dbac o siebie samemu, bo żadny urzednik ani państwo nie zadba chyba że zadba o to by cię okraść. Pozdro z UK:) Odpowiedz Link Zgłoś
fune nie dajmy sie zwariowac 04.07.10, 23:48 Jestem przekonana, ze gdyby zwiazki partnerskie na zasadzie konkubinatu czy nawet malzenstwa gejow (i lesbijek) istnialyby w Polsce, to ci dwaj panowie po tych trzech miesiacach znajomosci nawet by nie pomysleli o legalizacji zwiazku na tym etapie (bo normalnie sie o tym nie mysli, niezaleznie od orientacji ludzie ciesza sie po prostu etapem zakochania) i w przypadku tej tragedii nie byloby absolutnie o czym pisac, bo i tak ten pan nie mialby prawa do informacji. Tak jak juz pisalam i wiele osob po mnie - codziennie w roznych urzedniczych sytuacjach upokorzenia doznaje wiele osob. A wystarczy, zeby taka osoba byl homoseksualista (niewazne, ze znajomosc kilkumiesieczna) i juz robi sie z tego wielki problem i wielka tragedia, ze co niektorzy z wrazenia rwa sobie wlosy z glosy. Lekarz postapil zgodnie z przepisami, a robi sie z niego wielkiego homofoba, nierozumiejacego wielkiem gejowskiej milosci. Gazeta staje sie coraz bardziej niepowazna i niewiarygodna. Nie idzcie ta droga :) Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot najlepszą oznaką twojej ciężkiej choroby 03.07.10, 23:39 są twoje wypowiedzi, udaj się do jakiejś kliniki zdrowia i poproś o rozmowę z panią psycholog-seksuolog i poopowiadaj jej o swoich spostrzeżeniach-specjalista zapewne postara ci się pomóc, homofobię leczy się z powodzeniem-nie bój się -nawet bez elektrowsztrząsów! Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Nie jesteś lol-jesteś chory na nienawiść! 04.07.10, 00:50 Czy pracujesz na budowie? Jesli tak to bądź tam szczęśliwy. A jeśli nie to dlaczego ktoś ma pracować i musi na budowie jak ty tam nie chcesz pracować? I w ogóle to dlaczego ktoś ma pracować na budowie? A chleb od kogo zjesz? Bo ja znałem gaya który pracował w piekarni i chleb robił, no ale ty pewnie jakbyś wiedział, że ten chleb upiekł gay to byś go nie jadł. Do MacDonalda jak wchodzisz to tez pytasz, czy tam jakiś gay w kuchni nie pracuje? A czy ty pracujesz społecznie? Jak nie to sie nie wypowiadaj, a jak tak-to pracuj dalej tylko idx się leczyć ze swojej homofobii bo to już nie tylko pisanie głupot ale rozsiewanie nienawiści. W UK już mógłbym cię do sadu podac o zbrodnie nienawiści-w Wolsce oczywiście to gay żadnych praw nie ma co ci się najbardziej podoba buraczku. Pozdro z UK:) Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Łatwiej uznać że taki homofob jak ty to nie 04.07.10, 00:54 jest ani mężczyzną, ani nie jest trochę mężczyzną, a jedynie istotą ziejącą nienawiścią i lubiącą jak niektóre chore osobniki szczuć ludzi na siebie i kłótnie promować. Ile razy ludzie mają ci jeszcze powiedziec, żebyś się leczył? Odpowiedz Link Zgłoś
fune Re: Łatwiej uznać że taki homofob jak ty to nie 04.07.10, 23:24 > jest (...) jedynie istotą ziejącą nie nawiścią i lubiącą jak niektóre chore osobniki szczuć ludzi na siebie i kłótnie promować. dokladnie takie sprawiasz wrazenie feelhot szczujesz na siebie ludzi, promujesz klotnie, juz dawno nie spotkalam sie z taka nienawiscia do osob o odmiennej orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Re: Łatwiej uznać że taki homofob jak ty to nie 07.07.10, 00:34 Biedactwo, natarczywie popierasz wszelkie opinie o sobie jakie wynikają bezposrednio z twoich tekstów. nie tylko zakłamana homofobka to jeszcze nie zniesie słowa krytyki, nawet jesli to będzie do kogoś innego to odniesie do siebie-bo prawda boli? Z toba naprawdę nie sposób rozmawiac i dyskutować, po prostu nie warto, niczego to nie wnosi, a nienawidziec to sobie mnie możesz-chociaż tyle twojego:)) Pozdro z UK:) Odpowiedz Link Zgłoś
fune Re: Łatwiej uznać że taki homofob jak ty to nie 08.07.10, 08:25 ty masz jakas paranoje, to sie leczy :) i jeszcze te gejowskie kompleksy, bombardujesz swiat swoja orientacja, podpisujesz sie ze jestes gejem, jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie - ja nie informuje byle kogo, zwlaszcza kogos kogo nie znam o mojej orientacji, nie masz pojecia jakiej jestem orientacji, bo to moja prywatna sprawa i nie ma znaczenia w przypadku wyrazenia swojej opinii o psedoartykule, ty natomiast wszem i wobec radosnie informujesz swiat, ze jestes gejem. Dowartosciowujesz sie w sieci czy co? Odpowiedz Link Zgłoś