werter54 03.07.10, 17:03 Tonie bedzie promocja miasta, lecz promocja zboczen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elinkan Kto się boi parady 03.07.10, 17:06 czy kretyńskie przebieranki i wymachiwanie gołą dupą mają przekonać innych, że "tęczowi" są normalni?? nie tędy droga, szkoda prądu i szkoda siana. lepiej zróbcie coś dobrego i pożytecznego, np. zbiórkę na porzucone latem zwierzęta, jakąś akcję dla schroniska... z jakiej racji miasto ma wspierać pajaców? z jakiej racji władze miasta mają pajaców witać? pokażcie, że (czy) jesteście kimś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
syn_jana Re: Kto się boi parady 03.07.10, 17:11 Czy organizatorzy naprawdę wierzą w to, że taka parada przyspieszy wprowadzenie związków partnerskich itp., czy tylko mówią to po to, by nikt nie pomyślał, że tak naprawdę cała akcja nie bardzo ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 17:40 A wy nie macie nic lepszego do roboty tylko narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolenie Zgoda w miarę z Tobą z mojej strony 03.07.10, 22:58 a) ludzie są różni b) parada ma pewnie plusy i minusy c) część osób uczestnicząca w paradzie budzi moje najcieplejsze uczucia, część przeciwnie d) nigdy nie uczestniczyłem w paradzie e) mam negatywne po części wynikające ze stereotypu po części może nie nastawienie do obecnych organizatorów Polskiej parady -> Fundacja Równości f) nie jestem przychylnie nastawiony do parad, przy czym wszystko zależy jeszcze od konkretnego przypadku, formy, uczestników, organizatorów itd g) nie cierpię bydła - daruję sobie przykładowe nazwiska h) nie uczestniczyłem nigdy w paradzie, z wyboru i) byćmoże kiedyś się wybiorę, zmienię nastawienie j) chcę możliwości adopcji dzieci i formalizacji zwiąków dla par jednopłciowych k) w paradach uczestniczą tak różne osoby, tak różnie pastrzegających swoje uczestnictwo w paradzie, że trudno uogólniać Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolenie Re: Zgoda w miarę z Tobą z mojej strony 03.07.10, 23:37 i jeszcze l ) jestem za tym by ludzie okazywali sobie pozytywne uczucia przez przytulanie, całowanie się również w miejscach publicznych przy dowolnych osobach np dzieciach (łatwo powiedzieć dziecku, że niektórzy, nieliczni ludzie czują do osób tej samej płci takie uczucia jak większość do płci przeciwnej i tyle, różni są ludzie) w tym dzieciach bez względu np na płeć. Promocję czułości itp również w taki sposób oceniam jako pozytywną Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolenie Apropo zrobienia czegoś typu pomoc schronisku 04.07.10, 00:35 Miałem podobne myśli kiedyś gdy byłem młodszy, jakoś wypadły mi z głowy i się nie pojawiały w międzyczasie. Kiedyś, gdy byłem młodszy, nie znałem żadnego innego niż ja geja wyobrażałem sobie że są to osoby wrażliwe i pozytywnie wyjątkowe. Potem zmieniło mi się, okazało się że są to osoby różne. Można pocieszająco zakładać, ze każdy człowiek ma może jakieś uczucia. To, że ludzie są różni można widzieć m.in. przez pryzmat tego, że każdy przeżył w życiu co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Kto się boi parady 04.07.10, 14:52 czy kretyńskie przebieranki i wymachiwanie gołą dupą mają przekonać innych, że "tęczowi" są normalni?? Jezeli norma jest heteroseksualizm, to "tęczowi" nie są normalni. Ale jednoczesnie sa normalni, gdyz takimi ich stworzyla natura. W naturze nie ma pojecia moralnosci. Moralnosc i normalnosc to pojecia stworzone przez ludzi, wykorzystywane i naduzywane na rózne sposoby. Mozna ludzi wlaczac do spoleczenstwa, alo ich wykluczac. Opowiadam sie zdecydowanie za tym pierwszym (z zastrzezeniem do postaw skrajnie antyspolecznych). Na parady nie chodze, przeciez nie ma zadnego przymusu by uczestniczyc albo ogladac, choc jednoczesnie rozumiem radosc z takiej manifestacji wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 17:08 Dlaczego promocja zboczeń? Przecież ciebie nikt tam nie będzie promował, dewiancie... Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 19:55 tadeusz.4 napisał: > Dlaczego promocja zboczeń? Przecież ciebie nikt tam nie będzie > promował, dewiancie... hej, kupiles juz wazeline? Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Re: Kto się boi parady 03.07.10, 23:43 A co tam u Ciebie, jaki poziom uniesień pod prysznicem? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Kto się boi parady 03.07.10, 17:08 kobieta i mężczyzna??????fuj Wy zboczeńcy........ Powinni was pozamykać w rezerwatach.Niestety tak to będzie niedługo wyglądać-dać tylko trochę więcej wladzy pedalstwu..... Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Kto się boi parady 03.07.10, 17:19 Dzisiaj Pride jest w Londynie i podobnie jak winnych miastach tęczowe flagi są wywieszone nawet na urzędach np. ratuszach. W tegorocznej imprezie w Londynie bierze udział koło miliona ludzi! tnij.com/londonpride Odpowiedz Link Zgłoś
tintin1 Kto się boi parady 03.07.10, 17:23 Do wszystkich martwiących się, że będzie machanie gołą d... i epatowanie seksem: a paradę w Warszawie na wzór tej z karnawału w Rio de Janeiro (gdzie kobieta jest zredukowana do piersi, pupy i ud, czyli skierowaną zdecydowanie do heteroseksualnych mężczyzn) też byście oprotestowali? Tam to dopiero jest golizny zatrzęsienie! Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Kto się boi parady 03.07.10, 19:22 tak, bo machanie dupą jest zawsze i wszędzie obrzydliwe. a karnawał w Rio dobry dla plebsu i hołoty Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 23:35 a kąpiel w ciuchach bierzesz jak mniemam? bo że w ciuchach się urodziłaś to nie mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
nicpon007 HGW i PO nie wykorzystały szansy... szkoda 03.07.10, 17:26 PO i jej prezydent miasta mogły pokazać się jako prawdziwi europejczycy, tolerancyjni i otwarci, a wyszło jak zwykle zaściankowo i strachliwie, ale co się dziwić, jak pani HGW jeszcze niedawno była w ZChN i publicznie głosiła swoje średniowieczne poglądy :( Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 CH. Go Wie co to za "szansa"... 03.07.10, 17:38 nicpon007 napisał: > PO i jej prezydent miasta mogły pokazać się jako prawdziwi europejczycy, > tolerancyjni i otwarci, a wyszło jak zwykle zaściankowo i strachliwie, ale co > się dziwić, jak pani HGW jeszcze niedawno była w ZChN i publicznie głosiła > swoje średniowieczne poglądy :( Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: HGW i PO nie wykorzystały szansy... szkoda 03.07.10, 19:57 nicpon007 napisał: > PO i jej prezydent miasta mogły pokazać się jako prawdziwi europejczycy, > tolerancyjni i otwarci, a wyszło jak zwykle zaściankowo i strachliwie, ale co > się dziwić, jak pani HGW jeszcze niedawno była w ZChN i publicznie głosiła > swoje średniowieczne poglądy :( acha, 'nowoczesnosc "jest w meskiej pupie, wsrod kalu? Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: HGW i PO nie wykorzystały szansy... szkoda 03.07.10, 23:37 to twój fetysz? epatowanie takim czymś niezbyt dobrze o tobie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: kandydat 03.07.10, 17:41 Gdyby to było przed wyborami na pewno by był. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 UE bezrobocia i paradujących homoseksualistów... 03.07.10, 17:36 Niby wszystko w porządku, ale coś tu nie gra... Odpowiedz Link Zgłoś
masshisteria Kto się boi parady 03.07.10, 17:50 żyjecie jak chcecie, można u notariusza napisać testament, można też wspólnie się rozliczać. Jeśli jesteście tacy otwarci i tolerancyjni jak mówicie, to po co te hece. Kogo obchodzi kto z kim, no chyba, że dla Pudelka i Medialnych sensatów nie mam nic do powiedzenia, pokazania więc pokażę goły zadek i będę jedynym gejem we wsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Kto się boi parady 03.07.10, 19:24 haha dokładnie tak. pełnomocnictwo prawne do czego chcecie to koszt kilkudziesięciu złotych, trochę mni9ejszy niż koszt papierka w USC, a kolosalnie mniejszy niż koszt przysięgi przed klechą. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 17:51 Ale co jest takim strasznym problemem? Ze miasto nie pomaga finansowo ? Nie pomaga, bo nie widzi w tym zadnej korzysci - proste. Do takich rzeczy lobbuje sie pojedynczych ludzi na długo przed imprezą. A co do sprzeciwów - chyba sami widzicie, kto sięsprzeciwia - same oszołomy - doskonała wiekszów warszawiaków i Polaków nie ma nic przeciwko, sporo przyjdzie i z tego powinniscie sie cieszyć - a nei ciągle, cięzko i cięzko i cięzko... Odpowiedz Link Zgłoś
na90procent cyngle michnika 03.07.10, 18:02 aj waj na pewno parady nie boją się cyngle michnika. redaktorzy jedynej w swoim rodzaju "niezależnej, obiektywnej" gie wu od dawna starają się nauczyć polaków tolerancji, ale im to za bardzo nie wychodzi. wręcz przeciwnie. jakby jeden redaktor z drugim wsadzili mordę w kubeł, to by pewnie było więcej zrozumienia dla komuszków, gejów ateistów i koszernych. ale nachalna promocja powyższych grup społecznych i ich interesów na łamach gazety może prowadzić co najwyżej do frustracji i niechęci Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: to jest właśnie tolerancja 03.07.10, 18:09 ...ze strony władz Warszawy. Impreza się odbedzie ale za pieniądze organizatorów. Jak widać aktywiści gejowscy nie potrafią zrozumieć, że nie wszędzie padają przed nimi na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1-23 Kto się boi parady 03.07.10, 18:11 Jednej rzeczy nie rozumiem: przecież każda istota żywa walczy o wydłużenie gatunku - stąd instynktowna chęć posiadania potomstwa, a tu odbędzie się promocja osób, których związki nie są zdolne do posiadania potomstwa. Oczywiście, na starość osoby homoseksualne też będą, jak wszyscy starzy, potrzebowały opieki ludzi młodszych. Ale ci młodsi ludzie muszą być urodzeni przez tych zacofanych, ciemnych heteroseksualnych.... Poza tym, nie bardzo widzę, w jakim zakresie osoby homoseksualne są aż tak dyskryminowane, żeby musiały urządzać niesmaczne hece? I to szantażowanie, że jeśli się to komuś nie podoba , to jest zacofany, musi się zmienić itd. Ja się nie mam zamiaru zmieniać i zachwycać się facetami przebranymi za kobiety, bo to jest dla mnie obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 23:54 1. jakbyś się choć z deczka doedukowała w temacie w którym próbujesz się wypowiadać wiedziałąbyś, że nie ma czegoś takiego jak promocja homoseksualizmu. według naukowców orientacja kształtuje się jeszcze w okresie płodowym, więc jakakolwiek promocja jest z natury nieskuteczna. Nieskuteczna jest także walka ze swoją orientacją, jako że robienie coś wbrew swojej naturze na dłuższą metę przynosi więcej strat niż zysków a i szczęścia też nie da. 2. co do argumentu o przedłużaniu gatunku, jakbyś nie zauważyła w naszych czasach problemem nie jest brak ludzi, a wręcz odwrotnie - rosnąca w tempie wykładniczym ich liczba. jeśli wpiszesz sobie w googlach 'world population chart' zobaczysz o czym mowa. powiem tylko że w ciągu 11 lat liczba ludzi urosła o 1 miliard (!!!). Wniosek z 1 i 2 jest taki, że choć jakiś odsetek jest wyłączony z reprodukcji to nasz gatunek nie rokuje na wyginięcie. A problemem w przyszłych dekadach stanie się przeludnienie. Jednak 'promocja homoseksualizmu' na to (nie zaradzi patrz punkt 1.) Odpowiedz Link Zgłoś
yankes1968 Re: Kto się boi parady 04.07.10, 01:44 < stąd instynktowna chęć posiadania potomstwa > Niekoniecznie. Wśród hetero jest dużo singli i małżeństw bezdzietnych z wyboru. Zresztą głównym problemem ludzkości jest przeludnienie. Za ok. 70 lat, przy obecnym wskaźniku demograficznym - na 1 osobę będzie przypadał 1m2. > homoseksualne są aż tak dyskryminowane, żeby musiały urządzać niesmaczne hece?> Są dyskryminowane, ponieważ nie mają równych praw z innymi obywatelami.Konstytucyjnie KAŻDY obywatel ma prawo do godności do wolności i obowiązku solidarności z innymi. > Ja się nie mam zamiaru zmieniać i zachwycać się facetami> A czy ktoś Ci każe? Ja sam jestem tolerancyjny i na antypikiety i marsze z moherami nie chodzę -ale nie oznacza to bynajmniej, że popieram, czy w ogóle, akceptuję homoseksualizm. Stoję na stanowisku, że KAŻDY Polski Obywatel, bez względu na wiek, pochodzenie, kolor skóry, preferencje seksualne, światopogląd itd. - MA MIEĆ RÓWNE PRAWA Inaczej to nie demokracja, tylko bolszewizm. Odpowiedz Link Zgłoś
adelix82 Re: Kto się boi parady 04.07.10, 06:05 > Jednej rzeczy nie rozumiem: przecież każda istota żywa walczy o >wydłużenie gatunku - stąd instynktowna chęć posiadania potomstwa, a >tu odbędzie się promocja osób, których związki nie są zdolne do >posiadania potomstwa. To nie KAŻDA istota walczy o wydłużenie gatunku lecz gatunki same w sobie dążą do reprodukcji. Nie zmienia to faktu, że w ponad 450 gatunkach naukowcy zaobserwowali zachowania homoseksualne niektórych osobników. I te gatunki bynajmniej nie wyginęły. Wyginięcie nie grozi również gatunkowi "homo sapiens". Być może jest tak, że homoseksualność jest jakimś zaplanowanym mechanizmem regulacji populacji. >Oczywiście, na starość osoby homoseksualne też będą, jak wszyscy >starzy, potrzebowały opieki ludzi młodszych. Ale ci młodsi ludzie >muszą być urodzeni przez tych zacofanych, ciemnych >heteroseksualnych.... To również nie jest takie pewne. Dzisiejszy świat ze swoimi rynkami kapitałowymi i towarzystwami emerytalnymi stwarza możliwość samodzielnego zabezpieczenia własnej starości. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1-23 Re: Kto się boi parady 04.07.10, 07:11 1. Gatunki nie wyginęły, ponieważ osobniki homoseksualne są w mniejszości i ktoś tam rodzi dzieci. Ale - gdyby populacja homoseksualna była wyizolowana, np. na jakiejś wyspie - to w przeciągu paru generacji zniknęłaby. Chodzi mi o to, że nie podoba mi się promowanie orientacji seksualnej prowadzącej do redukcji gatunku, a być może, wynikającej także po trosze z obaw podjęcia odpowiedzialności za potomstwo. 2. Wypowiedź o rynkach kapitałowych świadczy, niestety, o Twojej niedojrzałości.... Przecież one muszą funkcjonować w wyniku zdarzeń gospodarczych. A wyobrażasz sobie gospodarkę, w ktorej pracują trzęsący się staruszkowie? Nie, bo taka padnie! Dlatego ZAWSZE osobnik homoseksualny będzie korzystał z pracy cudzych dzieci - nie ma wyjścia. Więc nigdy nie będzie samodzielny, bo nawet mając pieniądze - będzie miał PAPIER> Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Kto się boi parady 04.07.10, 14:54 Niestety nie wiesz o czym mowisz. Odsetek homoseksualistow jest w miare staly, ok. 4-5 procent, i wszystko wskazuje na to ze ten odsetek jest mniej wiecej ten sam bez wzgledu na typ spoleczenstwa, tradycje, religie, etc. Mozna tez zalozyc, aczkolwiek nie da sie tego udowodnic, ze ten odsetek byl podobny rowniez w poprzednich epokach, czyli ze byl on mniej wiecej staly przez cala historie gatunku Homo Sapiens. Innymi slowy, za reprodukcje gatunku odpowiada pozostale 95-96 procent (z czego pewna czesc i tak dzieci nie ma), czyli nie ma zadnego, ale to zadnego, ryzyka wyginienia gatunku czlowieka z powody istnienia kilku procent osob ktore sie urodzily z homoseksualna orientacja. Ani homoseksualizmu ani heteroseksualizmu nie da sie promowac. Tak sie ludzie rodza, i zadne promocje, namawiania, naklaniania, etc. tego nie zmienia. Nie mozna droga jakiejs tam "promocji" zmienic heteroseksualiste na homoseksualiste czy na odwrot. Tak wiec to ze homoseksualisci demonstruja i pokazujac ze istnieja domagaja sie takich samych praw jak wszyscy inni, nikogo nie "przerobi" na homoseksualiste. Odsetek homoseksualistow pozostanie ten sam, czyli ok. 4-5 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkuzma Kto się boi parady 03.07.10, 18:18 a ja pojde na parade, nie jestem gejem, ale pojde Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 20:16 tomekkuzma napisał: > a ja pojde na parade, nie jestem gejem, ale pojde to idz, tylko wymyj tylek Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: Kto się boi parady 04.07.10, 00:07 A ty ręce po wyjściu spod prysznica.Bo się klawiatura lepi. Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Przywrócić penalizację sodomii! 03.07.10, 18:18 Zbliżają się wybory samorządowe i parlamentarne. Trzeba wymagać od kandydatów konkretnych kroków przeciwko coraz bardziej bezczelnym zboczeńcom. W miastach, których włodarze nie liczą się z mieszkańcami i zezwalają na sodomickie prowokacje należy organizować referenda w celu odwołania ludzi, którzy nie potrafią sprostać swoim obowiązkom. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto122 rychoku prędzej będzie penelizowany twoj belkot 03.07.10, 19:51 Homofobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: Przywrócić penalizację sodomii! 04.07.10, 00:10 Gdyby głupota podlegała penalizacji,dostałbyś dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Jak Nam sie nie podoba to idziemy czy nie ? 03.07.10, 18:20 Nic nie kumam z tej dyskusji . Poczekam na opinię dr n.t. pana Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Euroshame 03.07.10, 18:35 Dopiero co cały świat oburzał się na wyczyny sodomitów poprzebieranych w sutanny, a w Polsce pozwala się im na publiczne propagowanie ich zboczeń Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-bce Kto się boi parady 03.07.10, 18:52 Tu nie chodzi o banie się czy nie,ale nie rozumie dla czego ktoś kto się nie identyfikuje i nie jest gejem czy lesbijką ma wpadać w zachwyt i przyczyniać się do propagowania czegoś czym się brzydzi.Panie Bączek wywody na temat kto w jakim kraju otwierał parady i maszerował w pierwszym rzędzie zachowaj pan dla siebie.Tu jest Polska i Prezydent Warszawy dzięki Bogu jest żoną i matką i nie musi się przed panem tłumaczyć,ciesz się człeku że zachowała się bardzo dyplomatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adelix82 Re: Kto się boi parady 04.07.10, 06:13 Nie rozumiem jak można pisać "rozumie" oraz "dla czego" :P Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Kto się boi parady 03.07.10, 18:54 I bardzo dobrze,nie ma pięniędzy podatników na przyjemności dewiantów i wątpliwe"promocje",lepiej pomóc powodzianom chociażby... Odpowiedz Link Zgłoś
pafnucy Re: Kto się boi parady 03.07.10, 18:55 Promocją zboczeń są pochody religijne, państwo dotuje nawet zboczenia kwotą wielu miliardów PLN rocznie z budżetu Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 19:14 Wątpliwej jakośći porównanie. Byłam świadkiem parady w Hiszpanii. Mdlilo mnie od scenek, ktore tam sie rozgrywały. A już moda na spodnie z wielkimi dziurami na tyłkach i obejmujący się po nich mlodzieniaszkowie- to było wręcz ohydne. I na to mają patrzeć moje dzieci? I to w imię demokracji, tak? Właśnie takimi paradami, w których promuje się dewiacyjne zachowania (wtedy w Madrycie patrzyłam i nie wierzyłam, że te całujące sie baby i faceci z penisami niemalże na wierzchu maja nie tylko pozwolenie ale i przyzwolenie- głównie tańczącej wokół gawiedzi) geje wprowadzają większość agresji wobec siebie. Przecież są wsród nich ucziwi ludzie, fachowcy, dobrzy koledzy itd, po co robią te idiotyczne parady, ktore powodują, ze kojarzy się ich TYLKO z wyuzdaniem i zboczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Re: Kto się boi parady 03.07.10, 19:32 Ale Cię wzięło jednak . Przez kieszeń ... Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 19:14 Widać że uciekłeś z psychiatryka mędrcu koszerny.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 20:03 pafnucy napisał: > Promocją zboczeń są pochody religijne, państwo dotuje nawet zboczenia kwotą > wielu miliardów PLN rocznie z budżetu Państwa. zboczencem jestes ty,szukajacy penisem ludzkiego kalu Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Kto się boi parady 03.07.10, 23:57 to się nazywa projekcja, koprofilu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto122 Parady boją się księża pedofile z KK!!! 03.07.10, 19:19 Ta czarna mafia KK w Polsce główny rozsadnik ksenofobii i nienawisci szczuje przeciw mniejszościom!! Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Parady boją się księża pedofile z KK!!! 03.07.10, 19:41 Nikt mnie nie szczuje nienwistniku a na tęczową flagę to robię kupala... Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Parady boją się księża pedofile z KK!!! 03.07.10, 20:06 mefisto122 napisał: > Ta czarna mafia KK w Polsce główny rozsadnik ksenofobii i > nienawisci szczuje przeciw mniejszościom!! kryminalisci,pedofile,mordercy itd.te sa "mniejszoscia", czy to takich nalezysz? Odpowiedz Link Zgłoś
niekiedy6744 Pedałom mówimy NIE !!! 03.07.10, 19:19 Zboki mogą się zebrać przed domem Tuska on ich bardzo lubi . Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Re: Pedałom mówimy NIE !!! 03.07.10, 19:33 niekiedy6744 napisał: > Zboki mogą się zebrać przed domem Tuska on ich bardzo lubi . A Ci co lubią p.. koty tez wiadomo gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Pedałom mówimy NIE !!! 03.07.10, 19:44 Masz rację ci co to kotka przy pomocy młotka...jak głuptusek śmieszny ludziku.... Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto122 chachar1 całe szczęscie że was 03.07.10, 19:49 jest już mniejszosc homofobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
solidaruch3 Re: Pedałom mówimy NIE !!! 03.07.10, 20:01 W paradach dewiantów lubi brać udział Ryszard Kalisz. Może też kiedyś wystąpi na platformie z gołą dupą jak oni i będzie klepał się po zadku wrzeszcząc - precz z hetero !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kojot1970 Kto się boi parady 03.07.10, 20:14 jak zwykle kilku cwaniaków zarobi miliony a głupie geje myślą że ta cała parada coś im da Odpowiedz Link Zgłoś
pis_to_pic Zacofanie 03.07.10, 20:21 Co za kraj. Prosta sprawa nie podoba się nie idę, nie uczestniczę. U nas jak zwykle oburzenie i zgorszenie. Dla odwórcenia sytuacji weźmy takich wierzących, bajki sprzed 2 tysięcy lat, jakieś dziwne obrządki, klękanie przed figurkami, mówienie do wyobrażonych postaci - spotykamy się z nimi codziennie, i jakoś za bardzo nikomu nie przeszkadzają nikt ich nie tępi ot po prostu mają takie upodobanie - inne niż moje, nie szkodzi mamy wiele innych wspólnych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Zacofanie 03.07.10, 20:27 Najważniejsze jest to że to bydełko nie dostało na swoje ekscesy pieniędzy z moich podatków....i oto chodzi Odpowiedz Link Zgłoś