antenka_beretowa 08.07.10, 11:20 Dzięki. Taki głos w tymo anie kretynizmów, to jaby ktoś wybił dykciane okienko w śmierdzącej latrynie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antenka_beretowa Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:20 antenka_beretowa napisał: > Dzięki. Taki głos w tymo anie kretynizmów, to jaby ktoś wybił dykciane okienko > w śmierdzącej latrynie. -------------------------- oceanie Odpowiedz Link Zgłoś
antenka_beretowa Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 12:15 Wyrzucenie Palikota z PO w tej chwili podniesie i umocni jego niezależną pozycję, bo już go nikt nie zaknebluje. Tusk go nie wyrzuci bo więcej ryzykuje niezależnym-bezpartyjnym Palikotem ,niż Palikotem w PO. /Utraty mojego glosu dla PO nie liczę , bo to tylko jeden mało istotny głos...../ Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica-w-szambie Ten Filip jest chyba z PiSu:-)) 08.07.10, 14:56 Pamiętajmy że Palikot mówiąc o wypadku smoleńskim komentował skandaliczną mowę Jarkacza w noc wyborczą. Lechkacz nie poległ w Smoleńsku męczeńską śmiercią. Jeśli jest jakiś wątek spiskowy w tej sprawie, to powinno się wyjaśnić fakt, że Rydzyk wcześniej życzył śmierci prezydentowej Kaczyńskiej ("czarownicy") oraz otoczeniu Lechkacza ("szambu"). To trzeba wyjaśnić, bo społeczeństwo ma prawo wiedzieć jak dalece sięgają macki Rydzyka... Palikota zaś zostawcie w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Ten Filip jest chyba z PiSu:-)) 08.07.10, 15:18 Dla Palikota znajdzie sie dosc wygodne miejsce w pierdlu! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ten Filip jest chyba z PiSu:-)) 08.07.10, 16:21 jedrus.4 napisał: > Dla Palikota znajdzie sie dosc wygodne miejsce w pierdlu! Ty go tam wyślesz? A za co, jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Ten Filip jest chyba z PiSu:-)) 08.07.10, 16:35 Nie ja. Za co? Przeczytaj prosze troche starej prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Jarek z Macierewiczem powinni siedzieć w więzieniu 08.07.10, 21:28 Za zniszczenie polskiego wywiadu wojskowego. W USA za ujawnienie tożsamości agenta CIA grozi 30 lat więzienia. Macierewicz z Jarkaczem powinni tyle dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 16:18 antenka_beretowa napisał: > Wyrzucenie Palikota z PO w tej chwili podniesie i umocni jego niezależną pozycj > ę, bo już go nikt nie zaknebluje. Tusk go nie wyrzuci bo więcej ryzykuje nieza > leżnym-bezpartyjnym Palikotem ,niż Palikotem w PO. > /Utraty mojego glosu dla PO nie liczę , bo to tylko jeden mało istotny głos.... Jednak policz - Twój głos nie taki znowu "jeden mało istotny". I dolicz jeszcze trzy: mój, mojego męża i dorosłego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 11:22 Odpie...ie się od Palikota !!! Jest to jeden z mądrzejszych polityków w Polsce. Bardzo go cenię za jego happeningi i jego niekonwencjonalną formę wyrazu sprzeciwu lub zwrócenia uwagi na pewne niekorzystne zjawiska. Jest on z pewnością najbardziej niezależnym politykiem w PL, któremu wcale nie zależy na diecie poselskiej albo stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:25 Jest chamem, najgorszą odmiana chama, bo chamem wykształconym. To, że w necie pojawiają się teksty ubliżające BK i jegi zonie, to pokłosie działalności tego chama. Skoro jest taki niezależny, niech działa POZA swoją partią. Nie zależy na stanowiskach??? Nie bądź śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:39 marzeka1 napisała: > Jest chamem, najgorszą odmiana chama, bo chamem wykształconym. > To, że w necie pojawiają > się teksty ubliżające BK i jegi zonie, to pokłosie działalności tego chama. > Skoro jest taki niezależny, niech działa POZA swoją partią. Nie zależy na > stanowiskach??? Nie bądź śmieszny. argumentem ćwoków i buraków jest właśnie obrażanie kogoś, nazwanie chamem lub jeszcze gorzej. Zero jakiegokolwiek przemyślenia istoty sprawy tylko powtarzanie tego co "powiedzo" w kościele albo w radyjku z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:50 Zamknij latryne, albo idz do stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 16:29 jedrus.4 napisał: > Zamknij latryne, albo idz do stomatologa. Ty już tego wszystkiego próbowałeś, prawda? Ale nie pomogło... Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 16:36 Tobie tez by sie przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 10.07.10, 06:20 jedrus.4 napisał: > Tobie tez by sie przydalo. Sorry, nie próbowałam i próbować nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
anta2005 Janusz Palikot to liberał a nie POPISiak 08.07.10, 11:46 Palikot to autentyczny liberał, a PO to ponoć partia liberałów. Ale w rzeczywistości jego kumple z PO to ni pies nie wydra - POPISiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:49 Palikot nie jest czlowiekiem wyksztalconym - to, ze ktos chodzil do szkoly wcale nie znaczy, ze jest wyksztalcowny. Palikot jest wyksztalciuchem i typowym przedatwicielem POlactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
stary.pierdziel Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 14:59 W pańskiej 'logice' ja też jestem wyjształciuchem i przedstawicielem POlactwa. I, nie ukrywam, jestem z tego dumny! Palikota i Rylskiego POPIERAM i dziękuję za odwagę! Wyśmiewanie tych wszystkich Kurskich, Kemp, Kamińskich z Jarusiem Słoneczko na czele jest już za proste i trochę nudne. Dlatego dziękuję Palikotowi, że obnaża ten kosmiczny absurd pod nazwą PiS w sposób dowcipny (nota bene, gdzie są nasi satyrycy?). P. Rylski ma rację: bardzo wielu Polaków (o przepraszam: POlactwa) myśli podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 15:10 Gratuluje towarzystwa. P.S. Male sprostowanie: Sloneczko, to Tusk. Wszyscy znaja jego wspaniala wyprawe do Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
wozi-woda Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 18:00 A wszyscy powinni znać wyprawę Lechkacza do Mongolii, to była śmiechu warta ekspedycja. Odpowiedz Link Zgłoś
chemik49 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 12:20 Popieram w całej rozciągłości walkę Palikota z paranoją i zacofaniem w Polsce!Jeśli ktoś się czuje obrażony niech występuje na drogę sądową. Ktoś musi być wyrazicielem zdrowego rozsądku i normalności w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 13:13 Chemik49, czy to ta sama osoba, co Chemiczny Ali? Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 20:58 paulhandyman napisał: > Odpie...ie się od Palikota !!! Jest to jeden z mądrzejszych polityków > w Polsce. Bardzo go cenię za jego happeningi i jego niekonwencjonalną > formę wyrazu sprzeciwu lub zwrócenia uwagi na pewne niekorzystne > zjawiska. Jest on z pewnością najbardziej niezależnym politykiem w PL, > któremu wcale nie zależy na diecie poselskiej albo stanowiskach. +1 Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 11:25 Nic dodać, nic ująć. Popieram w pełni słowa pana Rylskiego. PS. Jednak można dodać: gdyby na wezwanie obłudnych świętoszków ukarać Palikota, to znaczyło by to powrót do metod towarzyszy sekretarzy KC. PSII. Palikot nie był oryginalny w swojej wypowiedzi. Dużo wcześniej PiSowscy zagończycy trąbili wszem i wobec, że to Tusk ma na rękach krew pod-smoleńską. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:55 Tusk, Palikot, Sikorski, Bartoszewski, Wajda, Kuc, Michnik, Gazeta Wyborcza, Polityka, TVN, TVN 24, Radio TOK FM, Paradowska, Niesiolowski, Nowak, Balcerowicz i inni oczerniajacy, pomawiajacy Lecha Kaczynskiego oraz judzacy przeciwko niemu przedstawiciele POlactwa, ponosza moralna odpowiedzialnosc za smierc polskiego prezydenta i wszystkich innych osob, ktore zginely pod Smolenskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj I ja! I ja też! 08.07.10, 14:22 Zalicz mnie, proszę, do tego towarzystwa! Nie łapię się na żadne z Twoich wymienionych kryteriów, ale chciałbym znaleźć się w towarzystwie mądrych ludzi. Więc zapisz mnie, proszę, na swoją listę. Prośbę argumentuję tym, że uważałem i uważam nadal, że ś.p. Lech Kaczyński był miernym prezydentem, a zginął wraz wieloma porządnymi ludźmi niepotrzebnie, z powodu swojej pychy, pchającej go do kolejnych wieców poparcia. Z góry dziękuję za uwzględnienie mojej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: I ja! I ja też! 08.07.10, 14:59 kamyk_wj napisał: > Zalicz mnie, proszę, do tego towarzystwa! Mnie też, natychmiast, ale ja nie proszę, tylko żądam! :). Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: I ja! I ja też! 08.07.10, 15:20 Bez proszenia, bez zadania i bez protestow - jestes tak zwyczajnie, w sposob n a t u r a l n y zaliczony. Zrobila to za mnie matka natura. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: I ja! I ja też! 08.07.10, 15:12 Kazdy czlowiek szuka sobie autorytetow. Wybor jest wolny. Dla jednych autorytetem bedzie filozof, a dla innych czlowiek, ktory go okrada. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Dziękuję! 08.07.10, 15:21 Widać, zostałem zaliczony. Bóg Ci zapłać, dobry człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Kto okrada filozofa? 08.07.10, 20:59 jedrus.4 napisał: > Kazdy czlowiek szuka sobie autorytetow. Wybor jest wolny. Dla > jednych autorytetem bedzie filozof, a dla innych czlowiek, ktory go > okrada. Kto okrada filozofa, i czy zgłosiłeś to prokuratorowi? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 17:29 jedrus.4 napisał: > Tusk, Palikot, Sikorski, Bartoszewski, Wajda, Kuc, Michnik, Gazeta > Wyborcza, Polityka, TVN, TVN 24, Radio TOK FM, Paradowska, > Niesiolowski, Nowak, Balcerowicz i inni oczerniajacy, pomawiajacy > Lecha Kaczynskiego oraz judzacy przeciwko niemu przedstawiciele > POlactwa, ponosza moralna odpowiedzialnosc za smierc polskiego > prezydenta i wszystkich innych osob, ktore zginely pod Smolenskiem. Bo Ty tak uważasz. A -na jakiej podstawie? Bo ja uważam, że odpowiedzialność - i to nie tylko moralną - ponosi sam Pan Pisprezydent i nawet mam podstawy, żeby tak uważać, a główna to ta, że nie potrafił - jako szef - zadbać o to, żeby w Jego kancelarii pracowali ludzie choćby jako-tako inteligentni, a nie jakieś tumanowate pisowskie spady pozbawione fuch po wyborach 2007r, nie potrafiący zorganizować uroczystości tak, żeby był jakiś zapas czasu, na wypadek niemożliwości lądowania w zaplanowanym miejscu i o zaplanowanej porze. Naprawdę, nie trzeba być geniuszem, żeby przewidzieć możliwość problemów pogodowych na tak kiepsko wyposażonym lotnisku, jakim było lotnisko smoleńskie. Dodatkowo - spóźniony wylot z Warszawy i pętanie się całych tłumów po kokpicie w trakcie lądowania, to już naprawdę małe piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Absolutna zgoda! Pan Eustachy Rylski ma swieta 08.07.10, 11:42 racje. Mnie tez szlag trafia na Donalda Tuska, ktory rzuca gromy na Palikota. Mozna Palikota krytykowac za dosadnosc slow, ale nie za to co merytorycznie zawieraja jego wypowiedzi-prowokacje. Tez jestem przekonany, ze na rekach Lecha Kaczynskeigo (i Jarosawa) jest krew pozstalych czlonkow tej wyprawy. Tez jestem przekonany, ze lot takim samolotem na takie lotnisko byl samobojstwem. Tez jestem przekonany, ze Jaroslaw Kaczynski probowal zdobyc prezydenture na truchle swojej najblizszej rodziny (co dla mnie jest po prsotu obrzydliwe) najpierw bezprawnie sadowiac te trumny, i to w sposob wrecz bezczelny, na Wawelu. Tez uwazam, ze prezydent Kaczynski byl bardzo zlym prezydentem i jak najszybciej o tej prezydenturze powinnismy zapomniec. Takich stwierdzen jeszcze wiele cisnie sie na usta...I tylko Palikot mowi publicznie te prawde. Dzieki panie Januszu! Odpowiedz Link Zgłoś
anta2005 Palikot przeciwstawia się zbiorowej paranoi 08.07.10, 11:51 i za to należą mu się podziękowania. W sytuacji, kiedy Departamentu Sprawiedliwości USA na wniosek polskiej prokuratury wojskowej ma rozstrzygać, czy mgła pod Smoleńskiem była sztucznie wygenerowana postawa Palikota jest nie do przecenienia. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: Palikot przeciwstawia się zbiorowej paranoi 08.07.10, 11:58 anta2005 napisała: > i za to należą mu się podziękowania. W sytuacji, kiedy Departamentu > Sprawiedliwości USA na wniosek polskiej prokuratury wojskowej ma rozstrzygać, > czy mgła pod Smoleńskiem była sztucznie wygenerowana postawa Palikota jest nie > do przecenienia. Tam także będą rozstrzygać bardzo ważną kwestię UFO, które rozpylało mgłę tuż przed lądowaniem dziada ! Są pewne wiarygodnie informacje pochodzące z Naszego Dziennika, mówiące, że owe UFO było wynajęte i opłacane przez Donalda Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Palikot przeciwstawia się zbiorowej paranoi 08.07.10, 12:08 Tak mowi twoj idol Putin? Odpowiedz Link Zgłoś
funiaextra Re: Palikot przeciwstawia się zbiorowej paranoi 08.07.10, 18:01 jedrus.4 napisał: > Tak mowi twoj idol Putin? Ty jestes jednak chory facet...... Odpowiedz Link Zgłoś
rwakulszowa Re: Palikot przeciwstawia się zbiorowej paranoi 12.07.10, 15:54 Zadam natychmiast powołania miedzynarodowej i parlamentarnej komisji która ustali jak to sie stało że podejrzany Jarosław Kaczyński NIE POLECIAŁ samolotem do Smoleńska, tylko podmienił niejakiego WASSERMANA. Jak wiedza wszyscy Jarosław Kaczyński WIEDZIAŁ ze TUSK z PUTINEM wysadza samolot, rozpyliwszy najpierw mgłe dla niepoznaki i upiwszy kontrolerów na wieży, po czym chciał zagarnać włądzę w Polsce, wypowiedziec wojne Rosji i doprowadzić do III wojny światowej !!!! Była to EWIDENTNA próba zamachu stanu ! Przez telefon zdrajca pożegnał sie z bratem, i kazał mu lądować ! Aresztować Jarkacza ! Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 Prawda bywy ostra i bolesna, ktoś musi ją głosić ! 08.07.10, 11:55 Palikot to robi w sposób dosadny, nie obwija w bawełne, ale nie kłamie jak J.Kaczynski, który ma już sporo wyroków na swoim koncie, za kłamstwa i pomówienia !! forum.gazeta.pl/forum/w,902,111270235,111274379,Lista_wyrokow_J_Kaczynskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Prawda bywy ostra i bolesna, ktoś musi ją gło 08.07.10, 13:16 Palikot za swoje oszustwa podatkowe, nielegalne wyprowadzanie pieniedzy za granice i za nielegalne sponsorowanie PO z pierdla nie wyjdzie przez dlugie lata. A jak juz wyjdzie, to jego anus bedzie tak duzy, jak Brama Krakowska w jego rodzinnym miescie! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Absolutna zgoda! Pan Eustachy Rylski ma swiet 08.07.10, 11:57 Krew jest prawdopodobnie na rekach Rosjan! Moralna odpowiedzialnosc lezy na barkach Tuska i jego POlactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wozi-woda Re: Absolutna zgoda! Pan Eustachy Rylski ma swiet 08.07.10, 18:07 Nie, krew jest raczej na rękach PISowskiego środowiska z kancelarii prezydenta. I powinniśmy o tym pamiętać. Jak i o wszystkich marionetkowych zachowaniach tragicznie zmarłego prezydenta. I nie pozwalać na przyjmowanie bez komentarza bredni Jego brata o jakimś rzekomym męczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 11:53 Dzięki panie Eustachy. Też tak uważam Palikot to sumienie znacznej części społeczeństwa,a że język ma dosadny..ma bo musi. Inaczej nie dotrze do tych wszystkich "świętoszkowatych hipokrytów" z Gowinem, Kępą i JK na czele.Jeżeli Platforma chce w białych rękawiczkach postępować z Rydzykiem, PIS-em i toruńskim radiem to niestety los jej czarno widzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:58 Los PO jest czarny takimi jej zwolennikami jak ty. To wy doprowadzicie do zguby tej formacji. Na pozytek Polski i Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
matysek-and-more Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 11:55 Pan Paliokot przedrzeżnia tylko naszą scenę polityczną , zadufaną, obłudną i durną , robi to świadomie, chwała mu za to . W całym tym cyrku tylko on nie udaje że gra co innego. Panie Januszu jest Pan potrzebny ! Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 11:55 Palikot to jeden z ostatnich Mohikanów ,którzy mają odwagę głośno mówic to co tchórzliwa większośc myśli po kryjomu. Co was tak gryzie u Palikota bando dulskich - to ,że uwidacznia swym działaniem prawdziwy obraz waszych obłudych ryjów ? - to,że będąc niezależnym również finansowo nie chce i nie musi lizac obcych tyłków tak jak wy ? - to ,że będąc przystojnym, bogatym i intaligentnym pierd.li równo co myśli o nim tłuszcza zakompleksionych buraków ? Jedyne co możecie zrobic Misie O Bardzo Małych Rozumkach to cmoknąc w pompkę Palikota ,Rylskiego i mnie również :) Jeśli platforma wypieprzy Janusza więcej mojego głosu nie dostanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 12:01 Na kogo bedziesz glosowal? Na kumpla z celi? Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Do PIS-komuchów...Wasza kloaka, wasz problem... 08.07.10, 12:04 europarnik.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Tez popieram Palikota 08.07.10, 12:02 Nie mozna karac ludzi za to ze mowia prawde, chocby o nieboszczyku. Nieboszczyk ma krew na rekach Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach jedrus.4..W miejscu gęby wyrósł ci cuchnacy odbyt 08.07.10, 12:06 " srasz,srasz i tylko gó... z tego masz".... img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/f8/f5/4bf28d6d530f5_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: jedrus.4..W miejscu gęby wyrósł ci cuchnacy o 08.07.10, 13:12 Zgadza sie, ja pracuje za friko. Slyszalem, ze wy dostajecie od Janusza "Swinskiego Ryja" Palikota po 10 zlotych za post. Albo "malpke". Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Re: jedrus.4..W miejscu gęby wyrósł ci cuchnacy o 08.07.10, 17:15 Daj spokój temu nieszczęśnikowi, radzę zastosować moją metodę: wpisuję gościa na listę nieprzyjaciół. Dzięki temu nie czytam wulgarnych postów, chyba, że ktoś zmienia nick. Wtedy tylko raz, bo znów trafia na czarną listę. Chyba, że czytanie wulgaryzmów daje Ci jakąś przyjemność... Ale nie sądzę. W dodatku wymiana poglądów z takimi ludźmi jest zwykle niemożliwa (a jeśli nawet, to dołożysz do interesu). Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 12:12 Jeśli komuś wydaje się, że szczytem poprawności politycznej jest zawijanie g...a w papierek, to najbliższe wybory parlamentarne wyprowadzą go z błędu. Brawa dla Palikota, że sprzeciwia się robieniu z miernoty męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Administrator Forum !!! zbanuj jedrus.4 !!! 08.07.10, 12:13 Administratorze, proszę zbanuj osobnika o pseudonimie jedrus.4, gdyż pisze nie na temat, obraża wiele osób publicznych jak i tych piszących na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.bejach Re: Administrator Forum !!! zbanuj jedrus.4 !!! 08.07.10, 12:25 paulhandyman napisał: > Administratorze, proszę zbanuj osobnika o pseudonimie jedrus.4, > gdyż pisze nie na temat, obraża wiele osób publicznych jak i tych > piszących na forum. Dzięki za głos rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Administrator Forum !!! zbanuj jedrus.4 !!! 08.07.10, 15:16 A kto was zbanuje? Odpowiedz Link Zgłoś
antenka_beretowa Re: Administrator Forum !!! zbanuj jedrus.4 !!! 08.07.10, 12:27 paulhandyman napisał: > Administratorze, proszę zbanuj osobnika o pseudonimie jedrus.4, > gdyż pisze nie na temat, obraża wiele osób publicznych jak i tych > piszących na forum. ____________________________________ paulhandyman, byle kto nie jest w stanie kogokolwiek obrazić.nie demonizuj zasrańców.niech sie plują :-D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 [...] 08.07.10, 13:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Administrator Forum !!! zbanuj jedrus.4 !!! 08.07.10, 16:54 Niech pisze jak najwięcej. Wyniki będzie widać w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
linxfeld Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 12:22 Wreszcie ! Hipokryzja polityków i dziennikarzy w sprawie katastrofy Bsmoleńskiej osiagnęła zenit. Juz dość tego zakłamania! Dość tego teatru ! Bardzo cenie Eustachego Rylskiego i tym bardziej ciesze się, że zabrał głos w obronie Janusza Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany Janusz, olej tych POpaprańców i założ swoją partię 08.07.10, 12:27 b/k Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Re: Janusz, olej tych POpaprańców i założ swoją p 08.07.10, 13:20 Hehehe...Zaloz! Bedzie wesolo! Wielka Partia Wielbicieli Gorzalki i Lateksowych Utensyliow! Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 12:30 oczywiście p.Rylski wie co myśli większość społeczeństwa,to się nazywa wiedza o wszystkim czyli o niczym,taka miernota Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 12:32 Zwięźle,mądrze,treściwie i prawdziwie.Poseł Palikot jest prawdziwą "perełką" wśród tych sklerykalizowanych posłow PO /jestem,niestety ich wyborcą z braku alternatywy/. Jak powiedział Giordano Bruno: "Muszą być ludzie,którzy maja odwagę mówić swobodnie".Gdyby nie ten nieznosny konformizm i tchórzostwo kolejnych rządzących inaczej bysmy dzis żyli w Polsce.Szkoda,że P.Palikot nadstawia głowę za wszystkich,no,a w kwestiach koscielnych jedyna posłanka PE prof.Joanna Senyszyn."GW" bardzo boi sie i "Faktów i Mitów" i "NIE",za to "ND" cytuje,a i owszem.Co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
askold Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 12:41 No, cóż... . Przecież wiadomo co zrobić. Upłynie jeszcze trochę czasu a sejm będzie mógł podjąć uchwałę (przy oczywistym sprzeciwie tych awanturników Pisiorów) o usunięciu z Wawelu zwłok pary prezydenckiej. Następnie (o, i na to są w historii przykłady) oskarżyć podejrzanego Lecha K. o zamordowanie prezydenta RP i pozostałych biorących udział w locie osób. Ponieważ wyrok zapadnie skazujący (o czym nie wątpię) a winny już nie żyje, w zastępstwie zostanie ukarany ( i na to też są przykłady) jego brat Jarosław K. Rodzina Kaczyńskich zostanie obciążona spłatą odszkodowań na rzecz poległych, a ponieważ kwota ubezpieczenia jaką Marta K. dostała po swych rodzicach z pewnością nie wystarczy, rodzina także znajdzie się w więzieniu. Ze względów humanitarnych oszczędzi się matkę zbrodniczych braci umieszczając ją w hospicjum i dzieci Marty K. umieszczając je w domu dziecka i zmieniając im nazwisko aby raz na zawsze zapomniały o swojej dysfunkcjonalnej rodzinie. W ten sposób słuszne ramię sprawiedliwości spadnie na tę przeklętą rodzinę aż do trzeciego pokolenia. Partia PIS jako organizacja zbrodnicza zostanie zdelegalizowania, a jej prominentni członkowie pozbawieni praw publicznych. Stężęnie nienawiści na tym forum jest porażające. Stężenie propagandowego jadu wśród przedstawiecieli grupy, która mieni się być elitą przekracza granicę paranoi. To jeszcze nie koniec. Jeszcze coś się stanie. KTÓRYŚ Z WAS PEWNEGO PIĘKNEGO DNIA PO PROSTU ZABIJE ZNIENAWIDZONEGO PRZEZ SIEBIE POLITYKA. Niech pamięta zatem zanim to zrobi, że nikt z dzisiejszych jego proroków nie przyjdzie mu z pomocą. Przeciwnie zostanie przez nich potępiony i skazany. W ten sposób umyją ręce. I na to też są przykłady. Nienawiść to prawda - cementuje wspólnotę ale nie jest i nigdy nie będzie czynnikiem konstruktywnym. Jaki będzie następny krok po wyeliminowaniu opozycji ? Eliminacja ludzi, którzy ją popierali ? Eliminacja tych, którzy ośmielają się mieć inne zdanie ? Od pierwszego do drugiego i trzeciego droga jest niedaleka. A co dalej ? Ta machina się nie zatrzymuje - ona musi być ciągle zasilana nowym paliwem. I pewnego dnia okaże się, że ktoś z WAS przestanie być z WAS. Stanie się obcy. A potem następny i następny, i następny. I wszystkie najbrudniejsze chwyty, które teraz akceptujecie (bo to Kaczor) zostaną użyte przeciw któremuś z WAS. I jeszcze jednemu, i jeszcze... . Ludzi dużo. Jest z czego wybierać. Nie piszę tego po to aby bronić Kaczora jako polityka - czort z nim ! Ale bronić będę jego człowieczeństwa bo wiem, że w ten sposób bronię samego siebie. Zastanówcie się nad tym. Inaczej sami włożycie głowy w jarzmo, z którego kiedyś ją, z takim trudem, wyjęliście. Tylko będzie to się inaczej nazywało. A może tak trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
the-only.psychoterapia Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 13:04 "Jeśli platforma wypieprzy Janusza więcej mojego głosu nie dostanie ! " Mojego też ! Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell "znany" pisarz!!! 08.07.10, 13:17 Co to za "znany" pisarz? To, że znają go czubki czyni z niego pisarza? Palikłot był zawsze głupkiem i pewnie taki umrze.Język Śmierdzikota, niedouczonego Bartosia czy zgryźliwego Niesioła to język najgorszych czasów PRL-u.W ten sposób głąby kapuściane nic nie zyskacie.Ja nigdy nie wyrzeknę się Polski, jak Tusek i jego banda liżąca ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 13:18 PODPISUJĘ SIĘ POD KAŻDYM SŁOWEM TEGO LISTU I dodam, że Palikot nie tylko mówi to, co każdy myślący sądzi o przyczynach katastrofy smolenskiej, ale robi wiele ważnych rzeczy: - w komisji "Przyjazne Panstwo" stara się ograniczyć przepisy, które czynią obywatela - petentem a urzędnika - łapownikiem (naraził się kilku kolegom...), - w kampanii Komorowskiego naraził się Jarkowi - gdy upowszechniał (za własne pieniądze) piosenkę "nie zagłosuję na Jarka"; wcześniej - Sikorskiemu, - na temat tragifarsy smoleńskiej i wawelskiej nie mówi nic nowego: forsowanie wyborczego wiecu w Katyniu (przez bliżniaków chcących w ten sposób "przebić" wrażenie po spotkaniu Tusk - Putin - nad grobami polskich ofiar Stalina) nazwało tak (w dwa dni po tragedii) - Le Figaro; a o fatalnych skutkach ustępliwości kard. Dziwisza, który wśród królów i obok marszalka Piłsudskiego - pozwolił pochowac najgorszego i najśmieszniejszego z prezydentów Polski - mówił Andrzej Wajda... Słowa Palikota są też jedyną możliwą reakcją na słowa Jarka - o męczeńskiej, bohaterskiej śmierci, o spisku, o krwi na rękach Putina i Tuska ... Dość tej obłudy faceta który jest głównym sprawcą tej tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
strange_fruit Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 13:31 Zdecydowanie popieram rozsądną opinię p. Rylskiego. Nie dajmy się PIS-owi szantażować. Czy Palikot nie ma prawa stawiać pytania o ewentualną winę Lecha Kaczyńskiego, tylko dlatego bo pochowano go na Wawelu? Odpowiedz Link Zgłoś
spoko.0 Rylski pomylił politykę i kabaret 08.07.10, 13:33 Owszem większość myśli tak jak powiedział Palikot. Ale takie myśli, to temat dla komedii albo kabaretu politycznego tak samo jak różne inne teorie spiskowe mojich starych ciotek-dewotek. Szkoda że Rylski nie postąpił jak autor i nie pomyślał że, zamiast pisać do Premiera w sprawie posła który myli gatunki dyskursów, powinien zaproponować jakiejś telewizji audycję rozrywkową która dałaby odpowiedni upust głupocie ludzkiej i kupę śmiechu dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
pjpb Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy mu... 08.07.10, 13:48 Cóż, powiedział to pod własnym nazwiskiem. Dobre i to. Powinien jedna zrozumieć, że premier coraz częściej ma wybór czy dalej ryzykować odpływ elektoratu umiarkowanego zniesmaczonego wypowiedziami błazna będącego członka zarządu parii licząc na utrzymanie nim rozśmieszonych. Obecnie widać, że Kaczyński w elektoracie przestał być synonimem obciachu (warto porównać przekroje elektroratu z ostatnich wyborów i porównać z poprzednimi, spojrzeć też na wysokość słupków). Tym bardziej ryzykowne jest dalsze tolerowanie jego wyskoków. Jest duże prawdopodobnieństwo, że człowiek głosujący na Kaczyńskiego będzie zniesmaczony tymi wypowiedziami - i że one zniechęcą go do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Eustachy Rylski popiera Palikota: Powinniśmy 08.07.10, 15:11 pjpb napisał: > Powinien jednak zrozumieć, że premier coraz częściej ma wybór czy dalej ryzykować odpływ > elektoratu umiarkowanego zniesmaczonego wypowiedziami błazna Masz rację. Premiera g.. obchodzi, czy Palikot ma rację i w jakim państwie będą żyły nasze dzieci. Liczy się tylko to, czy umiarkowani obskuranci będą głosowali na PO czy na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Bravo eustachy! 08.07.10, 14:03 Podpisuję się pod tym listem obiema rękami! Katastrofa była absurdalnym i idiotycznym wydarzeniem, które nigdy nie powinno mieć miejsca w sensownie funkcjonującym państwie! Kto, pytam się, bezmyślnie napchał do jednego samolotu tylu publicznych urzędników?! A teraz wszystko wybiela się i unika trudnych pytań bo ponoć 'NIE WYPADA'?? Ratunku, co zs wsteczny kretynizm! Odpowiedz Link Zgłoś