danz68 16.07.10, 12:40 Tuskin-Targowica boi sie nawet zartow o prawdzie... www.wolnapolska.pl/index.php/nie-kada-brednia-jest-artem.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaac Re: Nie każda brednia jest żartem... 16.07.10, 14:07 I cenzurują RM i TVP Trwam? A także PR i TVP będace w rękach PiSu? A może Pietrzak po prostu kłamie w swoich kawałach i boi się procesu? Odpowiedz Link Zgłoś
danz68 Re: Nie każda brednia jest żartem... 19.07.10, 08:35 maaac napisał: > I cenzurują RM i TVP Trwam? A także PR i TVP będace w rękach PiSu? > > A może Pietrzak po prostu kłamie w swoich kawałach i boi się procesu? Tak ...wszyscy klamia....tylko nie poldebil Palikmiot,nie klamie tez bandyta parkietow politycznych Niesiolowski,Grzechu,Zdzicho i Rycho...O Tuskinie-Targowicy przejmujacego role emisariusza Sowietow na Polske od Kwasniewskiego nie mozna nic powiedziec,bo tenze osobnik nie robi nic, to nierob,poza tym,ze czasami daje sie klepac po plecach wielkim tego swiata jak chora, nacpana szkapa... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Nie każda brednia jest żartem... 19.07.10, 08:50 A teraz rozedrzyj szatę i rzuć się niczym Rejtan.... Tyle, że on był bohaterem, a ty najwyżej.... Pisałem wyłącznie o Pietrzaku i bzdurności dotyczącej tego jakoby nie miał gdzie występować. Reszta to już objawy chorobowe u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Nie każda brednia jest żartem... 19.07.10, 10:10 rozumek masz mały,potencjał głupoty olbrzymi. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Pan Janek 19.07.10, 22:48 pamiętliwy jest ;) Poroże przyprawione przez Uszatka swędzi i uwiera... :-D - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
freeman00 Re: Pan Janek 20.07.10, 22:27 o jaka ty wredna szmata jesteś, na wszystkich forach opluwasz ludzi, nie wiedziałem ze trafiłam na taką jędzę bo bym wcale tematu nie podejmował. Z zakompeksiałymi starymi pannami się nie dyskutuje na forach bo one mają czas i całą masę jadu w sobie. hahahha to się uśmiałem jak poczytałem twoje jadowite i bzdurne posty hahahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Pan Janek 21.07.10, 02:11 00, Zrób loda Panu Jankowi. www.youtube.com/watch?v=Ulm_gQ-Eils No i nie p00sraj sie ze śmiechu. :-D - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
freeman00 Re: Pan Janek 21.07.10, 08:52 a co WE wioskach praktykujecie takie robótki, loda to możesz w pysk dostać od swojego tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Pan Janek 22.07.10, 01:31 Nie każdy ma takiego tatusia jak ty. Mój Tatuś kupował mi lody. Twój pchał ci coś do pyska, co do dzisiaj miło wspominasz... Tylko po co chwalisz się tym na forum? Myślisz, że jesteś jedynym, który ma tatę xiendza? ;) www.youtube.com/watch?v=lI42mVK3kzE - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
freeman00 Re: Pan Janek 22.07.10, 16:27 Masz tatę księdza? no to moje przypuszczenia się sprawdziły. Masz koneksje i dlatego w radyju usługujesz. Skoro masz przykre doświadczenia z dzieciństwa i tatulek cie molestował to nie znaczy że wszyscy tak mieli. Są normalne rodziny gdzie takie rzeczy się nie dzieją. Przykro mi ze twoj tatus ci wpychał loda to tu to tam zamiast uczyć cię życia. To pewnie dlatego nie masz męża do dziś. Ale nic mnie to nie obchodzi bo za twoje krzywdy i spaczony umysł nie będę cierpiał. tak jak ci mówiłem dwa wiaderka na jad i pluj kochana pluj ! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Pan Janek 23.07.10, 00:15 No nie wysiliłeś się za bardzo, siostrojebco... forum.gazeta.pl/forum/w,16,98917660,98952237,Re_Zakochalem_sie_w_siostrze.html Już nic samodzielnie nie potrafisz wymyślić? Mogę ci podrzucić parę pomysłów, tępaku. :-D Przycisk! :-D - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
freeman00 tępa dzido 24.07.10, 16:42 ty możesz podrzucić chyba swoje grube dupsko na tatulu. nie klikam w nic wiec sie nie wysilaj tępa dzido. Rozumem dorównujesz pawianom więc podrzucaj swój jad wiesz gdzie - konto czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner przygłupie 29.07.10, 00:22 napisz jeszcze trzy posty jeden pod drugim. ;) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Co sie stalo Pietrzakowi? 23.07.10, 04:40 Zawsze go mialem (no, te 20-30 lat temu) za "jajnego" faceta, pierwszej wody satyryka. Ale kiedy mowi: "Wydaje mi się, że katastrofę pod Smoleńskiem będzie się wyjaśniało tyle samo lat, co zbrodnię katyńską, czyli mniej więcej siedemdziesiąt. Przecież tamta również nie została do końca wyjaśniona." - to temu facetowi kompletnie sie pomieszalo we lbie. W sprawie zbrodni katynskiej NIE MA juz nic do wyjasniania, poza jakimis malo znaczacymi w sumie detalami. W kwestii katastrofy smolenskiej jest nie inaczej - jezeli obecny rzad Tuska cokolwiek "ukrywa" to raczej z litosci dla pamieci o Lechu Kaczynskim. I tak to jest kiedy ktos stara sie w Polsce zachowac dyskrecji - przeciwnie, koniecznie nalezy czym predzej ujawnic CALY material ze sledztwa, wywlec na wierzch to cale barachlo, niech sie wszyscy do bolu przekonaja co bylo prawdziwa przyczyna katastrofy. Wtedy zamknie sie geby rozmaitym kretynom, pieniaczom dopatrujacym sie w nieszczesliwym wypadku (spowodowanym po prostu zla pogoda oraz ludzka GLUPOTA) jakiegos, pozal sie Boze, rosyjskiego spisku lub wrecz zamachu PO. PARANOJA. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Pietrzak to kabotyn i pieczeniarz ! 23.07.10, 06:34 Dali mu w końcu ten lokal za friko czy nie dali? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Pietrzak to kabotyn i pieczeniarz ! 23.07.10, 12:16 Jasiu nie chciał lokalu za frico. Jemu należy się lokal "za zasługi" ;) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzajacydziad Re: Pietrzak to kabotyn i pieczeniarz ! 24.07.10, 10:18 Coś się na starość, kadetowi z rakowieckiej i absolwentowi wumlu - pozajączkowało w siwej główce. "Bo paraliż postępowy Najzacniejsze trafia głowy" Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Co sie stalo Pietrzakowi? 23.07.10, 10:06 A co się stało ze Stanisławem Skalskim? Czytałem jego książkę "Czarne krzyże nad Polską". Jawił się w niej jak człowiek otwarty, tolerancyjny. Z Niemcami walczył, ale ich nie nienawidził. Zupełnie inaczej niż to chciała by ówczesna oficjalna propaganda PRL kiedy książka się ukazała. Na starość jednak coś się z nim stało - tak jak z Pietrzakiem czy Rosiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Co sie stalo Pietrzakowi? 23.07.10, 11:51 Generał Skalski uległ niestety "ukąszeniu toruńskiemu". Lecz jego życiorys (więzienie UB) usprawiedliwia to w pewnym stopniu. Natomiast kadet Pieprzak, to typowy okaz mendy PRLowskiej. Taki wesoły waserman. Za "komuny" i za "demokracji" na wozie. - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś