Dodaj do ulubionych

Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej...

• ch3heg Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 00:44
      Bardzo proszę adminów GW by umieszczali oznaczenie [+18] przy treściach
      dotyczących homosiów bo ja czasem jem przy komputerze i rzygać mi się chce jak
      czytam o wsadzaniu penisa w odbyt.
    • bardzo.pawel Re: Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i g 18.07.10, 00:44
      a ja mam pytanie do homofoba visdomur
      Co robi macho hetero jak wyrucha panienkę w dupę?
      tuli się do niej z ubrudzonym gówwnem kutasem czy biegnie do łazienki i obwy,a
      go z gówna?
    • boleclaw Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 01:11
      nie przeczytałem ani jednej linijki z tego artykułu mnie ciekawią tylko
      komentarze
    • chruszczow87 wcale się nie wstydzę, po prostu mnie to nie... 18.07.10, 01:11
      obchodzi, tak samo jak współżycie dody, muchy czy pajacykowa, mam swoje życie,
      nie muszę zaglądac innym do łóżka, choćby nie wiem jak bardzo chcieli
    • talsen Re: Naprawdę mam w dupie pedalskie zwyczaje/ rozt 18.07.10, 01:12
      Dzięki za to co napisałeś.Mam dokładnie takie samo zdanie na
      temat "pedalstwa polskiego" i nie tylko.Dodam wiecej.Niedługo zrobi
      się taka atmosfera ,że trzeba się będzie tłumaczyć z tego ,że nie
      jest się homoseksualistą. W naszym kraju wszystko jest możliwe.
      • dzon_dzon Re: Naprawdę mam w dupie pedalskie zwyczaje/ rozt 18.07.10, 07:44
        Hehe już tak jest. Byłem na ognisku z kolegą i oprócz niego nikogo tam nie
        znałem. Poszło piwko za piwkiem, luźna atmosfera, przytuliłem po przyjacielsku
        kumpla. Po chwili nowy kolega poprosił mnie na słówko, odeszliśmy od ogniska i
        spytał się czy jestem gejem :D Musiałem tłumaczyć się, że nie jestem :D
        myślałem, że to jakiś żart jest, ale on na serio tak myślał o czym dowiedziałem
        się następnego dnia.
    • jjr44 Re: Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i g 18.07.10, 01:21
      czytam sobie i coraz bardziej jestem rozbawiony. jestem heteroseksualny, znam pare osób o których wiem że są homo ale mnie to specjalnie nie interesuje, nic mnie nie obchodzi jak oni uprawiaja seks. koleżanki z pracy też nei pytam czy z mężem uprawia seks oralny / analny albo czy ją rajcuja sado - maso akcesoria. co wy ludzie tak o tej z przeproszeniem dupie maryni / mariana gadacie? fiksacja analna?
    • turtlezzz Wytłumaczcie mi, proszę 18.07.10, 01:22
      Tyle się nam wmawia, że homoseksualizm to wyłącznie geny, że homofobia jest wyrazem braku tolerancji dla decyzji natury, na którą homoseksualista nie ma wpływu. A tymczasem Pan Biedroń publicznie przyznaje, że wraz z kolegami stara się "przekabacić" jakiegoś transwestytę-heteroseksualistę. Tak, jakby ów hetero mógł jednak zmienić seksualne zapatrywania, pod wpływem gejowskiego uroku pana Biedronia i s-ki. No to jak to jest? Wypada się "przekabacać"? Jest to wykonalne? Jest moralne?
      • jerzy_nielepszy odpowiem Ci 18.07.10, 01:36
        sprawa wygląda tak:

każdy człowiek jest tak naprawdę biseksualny. jeden w większym stopniu, inny
        mniej (i zapewne jest to kwestia genów). ludzie bardziej preferujący własną
        płeć, są homoseksualni. ludzie preferujący bardziej płeć przeciwną, są
        heteroseksualni.

oczywiście jest kwestia wychowania, bardzo ważna. jest kwestia norm społecznych
        w społeczeństwie. jak ktoś jest 100% heteroseksualny (jak na przykład ja) to z
        homoseksualistami nie ma problemu - są, nie przeszkadzają. ale jak ktoś ma
        jakieś problemy (na przykład jest kryptogejem, który brzydzi się sobą, albo
        zwiąże się bardzo z jakimś systemem wartości "niezbyt przychylną" gejom, np
        kibolami, Młodzieżą Wszechpolską, Radiem Maryja itd - o, wtedy zaczyna się problem).

oczywiście pod wpływem różnych zdarzeń można się przesunąć na tej skali
        homo-bi-hetero w jedną lub drugą stronę. to mogę być różne zdarzenia, zarówno
        pozytywne, jak i (niestety częstsze) negatywne. nikt chyba nie zaneguje, że
        część zarówno gejów, jak i homofobów, zrodziło się z gejowskiego podrywu,
        gwałtu, albo jakiegoś innego traumatycznego przeżycia.

czy wypada się przekabacać? pewnie nie. choć Biedroń zapewne sobie po prostu
        żartował. jeśli nie, hm... moralne z pewnościa nie jest, chyba że druga strona
        powie "spróbuj".

mnie by żaden gej nie przekabacił, no ale nie każdy ma tak silny charakter, co
        zresztą widać po wypowiedziach na forum - zero pewności siebie, jakieś
        pyskóweczki, sarkazm, podśmiechujki...
        • turtlezzz Re: odpowiem Ci 18.07.10, 01:53
          Dziękuję za odpowiedź. Myślę, że jest bliska prawdy. Jeśli Pan Biedroń żartował - w porządku, chociaż osoby bardziej lękające się homoseksualizmu mogą odczytać to jako prowokację. Jeśli zaś mówił serio - wymaga to, w moim przekonaniu, krytyki. Również dlatego, że "przekabacanie" na homoseksualizm jest jednak zachętą do rezygnacji z rozmnażania się, czyli zapewnienia przetrwania swoim genom. A to podobno najważniejsza życiowa potrzeba każdego z nas - niemożność jej zaspokojenia musi prowadzić do frustracji (pewnie nie tak niszczącej jak frustracja wywołana niezdolnością do stawienia czoła lękowi przed własnymi popędami homoseksualnymi - ale jednak).

Wpierw piszesz, że każdy jest tak naprawdę biseksualny, potem że Ty jesteś w 100% hetero. Coś tu nie gra ;) Czyżbyś bał się przyznać, że należysz do wszystkich? I jak zdefiniujesz to 100%? Czy gdybyś miał wybrać: śmierć lub seks z facetem - wybrałbyś to pierwsze? Pytanie jest zasadne, bo tzw. "100% hetero" można rozumieć jako stwierdzenie, że podstawą Twojej tożsamości, priorytetem nr 1, jest heteroseksualizm. A przecież są rzeczy ważniejsze. Pozdrawiam.
        • westernpride Re: odpowiem Ci 18.07.10, 12:18
          Ci którzy mają jakąkolwiek wiedzę na ten temat po przeczytaniu twojego posta padną jeśli nie ze śmiechu to z przerażenia.
          Każdy człowiek biseksualny?
          Nie można tak przewracać się z boku na bok. Jeśli ktoś jest gejem wie to już od młodości i zakaz "promocji" homoseksualizmu w szkole jest śmieszny.
          Kwestia wychowania ma znikome znaczenie. Homoseksualiści pochodzą też z rodzin o silnych konserwatywnych tradycjach.
          Nie istnieje coś takiego jak "przekabacanie na orientacje" TO BYŁ ŻART. Wy wszyscy którzy się tego boicie jesteście niepewni swojej orientacji.
          "przekabacanie" nie istnieje więc nie ma kwestii moralnych. Co najwyżej niemoralne może być zdradzanie partnera/partnerki/żony/męża

inne rzeczy które wracają jak bumerang:
          -Twoim dzieciom nic się nie stanie jeśli wytłumaczysz im że ci panowie całują się ponieważ się kochają!
          - Tym którzy chcą na siłę przypominać innym do czego służy dupa - zastanawialiście się kiedyś dlaczego akurat faceci mają taką budowę anatomiczną że gruczoł krokowy umieszczony jest blisko odbytu? To on odpowiada za seksualne podniecenie.
          - jeśli używacie 'kontynuację gatunku' jako najważniejszy argument w dyskusji to ja wam powiem ze jest to potrzeba niskich odzwierzęcych instynktów.

Do ksiadz_gazeta przestań się podszywać pod kleryka bo obrażasz nie tylko kapłanów ale też wszystkich wierzących swoimi wypowiedziami. Ta prowokacja ma na celu dyskredytację kościoła!
    • pasquda Re: Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i g 18.07.10, 01:51
      VISDOMUR ... plizzz nie wypowiadaj się jeśli się kompletnie nie znasz ... w
      odbycie, drogie dziecko nie ma kału ... a słowo fallus piszemy przez 2L
    • degrizer Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 02:04
      nie jestem gejem ni lesbijka -ale jestem heterykiem lub heteryczka - i
      twierdze ze 80% polek i polakow katolikow smierdzi i nie myje sie pod
      napletkiem i swych warg sromowych nie mowiac o odbycie i jamie gebowej . Ale
      znam lesbijki i gejow ktorzy sa czysci . a coz mi powiesz wisdomur CZY TY
      PIE-RZAC SWA NIEPODMYTA BABE ANNALNIE /co robi 35% polskich MACZO MANOW /
      Tez ja tulisz czy lecisz sie obmyc !!!!!OTO JEST PYTANIE .!!!!
    • b011001 Re: Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i g 18.07.10, 04:40
      Fobie grzmią aż miło. LUDZIE, NAUCZCIE SIĘ TOLERANCJI!!! (sorki za caps lock).
      Kogoś obrzydza wsadzanie w d*.*, bo ponoć się gó*em umaże. Kogoś obrzydza
      jedzenie mięsa zarzynanych bezlitośnie zwierząt (choć steki uwielbiam). Kogoś
      oburza budowa drogi w środku Parku Narodowego, ktoś się burzy, że jeszcze tą
      drogą jechać nie może.
      Szanujmy innych ludzi i ich przekonania, choćbyśmy się z nimi nie zgadzali. W
      końcu po to w 89' wybraliśmy demokrację
    • jaguarex Re: no to po prostu napisz!! 18.07.10, 05:52
      A od czego ksiadz jest ekspertem? I czy ksiadz szuka okazji do
      wyjscia z szafy? Jesli tak, to zapraszamy - napisz jeszcze wiecej o
      swoich fantazjach, i osobach, do ktorych czuje ksiadz pociag.
    • kibiczdala Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 06:08
      Mozna sie domyslec, wyrzuty sumienia, sklonnosci samobojcze, brak zadowolenia,
      wewnetrzna nienawisc i zlosc, sklonnosci do czynienia i myslenia zle. tak mowi
      psychologia , medyczne badania oraz Biblia.
    • one_rak Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 06:43
      Po przeczytaniu postów domyślam się, że te krytyczne pochodzą od
      sympatyków wszechpolaków i katolików. Dlatego nie dziwię się, że
      tolerancja jest im obca. Brawa dla Pana Kalisza oraz wszystkich tych
      polityków, którzy swą obecnością poparli to co w cywilizowanym
      świecie jest normalne - ale nie w Katolandzie.
    • dzon_dzon Niech sobie żyją i dupczą... 18.07.10, 07:22
      ich zdrowie, ich życie, ich wybór. Ale niech nie lansują pedalstwa bo to nic
      dobrego. We własnym domu róbcie co chcecie ale na ulicy się nie przytulajcie
      bo po pierwsze nasuwają się obrzydliwe skojarzenia a po drugie nikt nie chce
      tłumaczyć dziecku dlaczego panowie się trzymają za rękę.
      • adelix82 Re: Niech sobie żyją i dupczą... 18.07.10, 09:00
        Mam nadzieję, że coraz więcej polskich gejów i lesbijek będzie publicznie
        okazywać swoje przywiązanie do partnera/partnerki. Lenistwo intelektualne innych
        ludzi nie powinno być przyczyną zaszczuwania kogokolwiek.
        • pal666 Re: Niech sobie żyją i dupczą... 18.07.10, 09:26
          niech spróbują, audaces fortuna iuvat.
          • adelix82 Re: Niech sobie żyją i dupczą... 18.07.10, 10:23
            Chętnie zobaczę Cię za kratami :P
            • pal666 Re: Niech sobie żyją i dupczą... 18.07.10, 17:11
              reasumujmy:
              jestem przeciwny publicznemu uzewnętrznianiu przez kogokolwiek jego skłonnosci
              czy też przypadłości. Powiem więcej, uważam, że homoseksualizm to zboczenie,
              które należy leczyc. Takie mam po prostu poglądy. I ty, żałosny dupku, piszesz,
              że chciałbyś mnie widzieć za kratami ? Pokazałeś tym samym swoje prawdziwe
              oblicze homoterrorysty. Gdzie twoja otwartość na inność, inne poglądy (macie
              takie hasełko, któe mówi, że każdy jest inny, gdzie twoja tolerancja (czy ty
              chociaż wiesz, co to znaczy?).
              Życzę ci powodzenia, bo powrotu do zdrowia, to już nie ma co ci zyczyć.
        • dzon_dzon Re: Niech sobie żyją i dupczą... 18.07.10, 12:26
          Jeszcze niedawno nie miałem nic do gejów i lesbijek, ale odkąd organizowane są
          jakieś parady a pedalstwo jest lansowane w mediach to zastanawiam się czy,
          niektórym ludziom nie zaszkodziły upały.

Tolerancja tolerancją ale po co lansować "wkładanie do pupy siusiaka" jako coś
          normalnego a nawet trendy? Każdy niech robi co chce w swoich 4 ścianach o ile
          nie szkodzi to innym. Natomiast pedalstwa proszę nie lansować bo doprowadzi to
          tylko do niechęci osób, których wcześniej te kwestie były obojętne.
    • adelix82 Odbyt :P 18.07.10, 07:51
      visdomur napisał:

> Ja mam pytanie do homofila Biedronia ,co robisz po stosunku analnym
      > czy tulisz się z ubrudzonym gównem falusem do partnera czy biegniesz
      > szybko do łazienki i obmywasz swojego falusa z gówna bo gó... cię
      > obrzydza?Jeśli na pierwsze odpowiesz tak to oznacza pewne zboczenie
      > jeśli na drugie odpowiesz"tak" to po co to robisz,jak Cię to
      > obrzydza?

Jako wytrawny znawca tej części ciała ludzkiego powinieneś wiedzieć, że odbyt
      przez większość czasu nie jest zabrudzony masą kałową. Dzieje się tak
      tylko i wyłącznie bezpośrednio przed wypróżnieniem oraz bezpośrednio po
      wypróżnieniu.
      • pal666 Re: Odbyt :P 18.07.10, 09:36
        i w co jeszcze sobie wsadzacie , adelixie ?
        skąd wiecie, że już mozna wsadzać w odbyt ?
        Myślę, że jako znawca tematu dasz mi konkretną odpowiedź.
    • bubulinda Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 08:09
      Droga Redakcjo!
      Zaprasznie do jakiejkolwiek dyskusji Pani Agnieszki Weseli najwyrazniej mija
      sie z celem. Mozliwe ze wydawalo sie Jej byc zabawna ale arogancje lub
      pseudoironieczne odpowiedzi tylko powiekszaja przepasc lub niechec do kultury
      gejowskiej. Chyba chciala byc zabawna i niezalezna a wszylo smutno i niegrzecznie
    • pal666 Grzebcie sobie w tyłkach ale nie w języku polskim 18.07.10, 08:12
      Nóż się w kieszeni otwiera, jak specjalista od męskiego tyłka usiłuje ustalać
      standardy językowe, twierdząc, że słowo "pederasta" ma negatywne zabarwienie.
      Zapraszam zatem do lektury słownika jezyka polskiego. Proponuję wydanie z 2002
      roku, w wersji elektronicznej, sygnowanego przez PWN i GW. Słownik ten był
      swego czasu dołączany do GW. W tym słowniku wyraz "pederasta" jest
      zdefiniowany jako neutralne określenie homseksualisty rodzaju męskiego.
      Nie życzę sobie, aby panowie pederaści nazywali mnie "heterykiem", bo ten
      koszmarek językowy ma wyraźnie negatywną konotację.
      • adelix82 Re: Grzebcie sobie w tyłkach ale nie w języku pol 18.07.10, 09:03
        Jesteś zionącym nienawiścią, agresywnym heterykiem. Przez takich jak ty
        ludzkość nie przesuwa się do przodu gdyż potyka się co jakiś czas o konflikty.
        • pal666 Re: Grzebcie sobie w tyłkach ale nie w języku pol 18.07.10, 09:30
          precz z homoterrorem !
        • qual0play Re: Grzebcie sobie w tyłkach ale nie w języku pol 18.07.10, 10:15
          Za to wy posuwacie w te i w 'fe fte', nienaturalnie, z tyłu. Heterycy w pełnym
          słowa tego znaczeniu idą na czele bardziej odpowiedzialnie ciągnąc ten świat bo
          bez dobrze wychowanych dzieci nie ma przyszłości
          • adelix82 Re: Grzebcie sobie w tyłkach ale nie w języku pol 18.07.10, 10:25
            Dzieci... Cóż, więc to wy ustawiacie się w roli zwierząt, które pykają się i
            rozmnażają :P Tylko to potraficie. A i wielu jeszcze później wyłudza za to
            państwową kasę. Nieroby i dziecioroby :P
    • w.i.l Nie udało się namówić naiwnych na "kolorową" 18.07.10, 08:14
      pederadę, frekwencja nie dopisała, to teraz GW łowi nowych
      homoadeptów na głupią ciekawość jak żyją degeneraci.

Nas "tajemnice" Biedronia nie interesują tylko brzydzą.

Idą ulicami: kobieta, która nie rodzi, mężczyzna, który nie płodzi.
      Oto w skrócie beznadziejny i smutny bezsens parady zboczeńców.
      • adelix82 "Nas" czyli kogo? 18.07.10, 09:04
        • w.i.l "Nas" czylli 99% normalnych, zdrowych ludzi. 18.07.10, 09:47
          Przed pederadą homoseksualiści pisali listy żądając dotacji bo jest
          ich w Warszawie rzekomo 100 000.
          Razem z zagranicznymi degeneratami i wspierającymi ich typu Kalisz,
          na pederadzie zjawiło się ze 6 tys. chorych.
          Mimo świetnej pogody.
          • adelix82 Re: "Nas" czylli 99% normalnych, zdrowych ludzi. 18.07.10, 10:27
            Pogoda przegięła w drugą stronę :P
            Co do liczebności: myślę, że to wina panującej homofobii i strachu przed
            ujawnianiem się. To tylko potwierdza, że działania homoseksualistów są słuszne.
            Może 99,99999% jest normalna. Ty na pewno normalny nie jesteś.
            • w.i.l Mniejszość wariatów zamknietych w szpitalach 18.07.10, 11:09
              uważa za nienormalnych tę większość, która jest na zewnątrz.
              Jak widać homosekualiści podzielają tę opinię.
            • pal666 Re: "Nas" czylli 99% normalnych, zdrowych ludzi. 18.07.10, 19:33
              stwórzmy lobby, które będzie za przymusowym leczeniem homoseksualizmu.
              • tomx-pxp Re: "Nas" czylli 99% normalnych, zdrowych ludzi. 18.07.10, 20:09

tworz, dobrodzieju

co stoi na przeszkodzie?

normalni
                zdrowi
                samo dobro
                po prostu
                sie wie
    • pal666 Intymne pytanie do p. Biedronia 18.07.10, 08:18
      Pan Biedroń zapewne uważa się za osobę publiczną. Prywatność osób publicznych
      podlega mniejszej ochronie, niż prywatność zwykłego Kowalskiego. Pan Biedroń
      kreuje się na zaangażowanego działacza środowisk pederastow i lesbijek.
      Chciałbym zatem sprawdzić poziom zaangażowania i ideowości p. Biedronia,
      zadając mu bardzo intymne pytanie, najintymniejsze ze wszystkich pytań, jakie
      można zadać komuś obcemu:
      Panie Biedroń, proszę o upublicznienie wysokości Pańskich dochodów za ostatnie
      trzy lata i podanie ich źrodeł.
      • w.i.l Zam jedno źródło. Są to dotacje MSW na szkolenia 18.07.10, 09:41
        policji do walki z "homofobią"...
        • qual0play Re: Zam jedno źródło. Są to dotacje MSW na szkole 18.07.10, 10:08
          JESTEM HOMOFOBEM! Nie boję się za to ściągnąć policji wcale!
          • w.i.l Nie podniecaj się. Z homopropagandą trzeba 18.07.10, 10:21
            walczyć rzeczowymi argumentami a nie wrzaskiem.
            • adelix82 Kto to mówi... 18.07.10, 10:28
              Koń by się uśmiał.
              • pal666 Re: Kto to mówi... 18.07.10, 12:28
                nie obrażaj konia,
                nie rób go w biedronia.
    • adelix82 Hetero to zwierzaki 18.07.10, 08:36
      Mnie się zdaje, że to świat heteroseksualnych mężczyzn odpowiada za tysiące
      konfliktów i wojen, za dziesiątki milionów ofiar, za przemoc i agresję w życiu
      codziennym. I kto jest tutaj zwierzęciem? TY!
      • ksiadz_gazeta Re: Hetero to zwierzaki 18.07.10, 09:56
        a za co odpowiada pedalski świat?
        • adelix82 Już Ci mowię 18.07.10, 10:22
          Badania potwierdzają coraz częściej, że poziom agresji jest u gejów na niższym
          poziomie za to szczególna budowa mózgów powoduje, że są to z reguły jednostki
          bardziej wszechstronne, żeby nie powiedzieć, częściej utalentowane w wielu
          dziedzinach. Hmm... Za co homiki są odpowiedzialne? Za sztukę, którą teraz
          podziwiają miliony ludzi? Za kulturę tworzoną także dla mas, za odkrycia naukowe
          (tutaj ukłon w stronę Turinga) itp. :P
          • ksiadz_gazeta Re: Już Ci mowię 18.07.10, 12:14
            poza tym odpowiadają za gwałty homoseksualne, działania na rzecz obniżenia wieku
            dopuszczającego stosunki seksualne z chłopcami, morderstwa, uwodzenie mężczyzn
            żyjących w związkach heteroseksualnych, a także obłudę i cynizm - gdy chodzi o
            pedałów - księży... to są fakty, magicznym słowem "badania" i medialnym obrazem
            grzecznego homoseksualisty możesz sobie podetrzeć kałowe oczko i nosek też
            • tomx-pxp podetrzeć kałowe oczko i nosek też 18.07.10, 12:22
              kakao, kakaowy itd etc

ojcze, zmien juz plyte

acha
              jest taka madrosc ludowa:
              kazdy kij ma d w a konce.

wszystko na tym bozym swiecie ma swoje plusy dodatnie ale ma tez ujemne

to oczym mowisz dotyczy srodowisk ludzkich
              homo
              i hetero
              tak bylo od zaeania dziejow, ojcze wprowaszajacy aka kakaowe oczko mruga
              • aqualung_my_friend Gazeta przegięła tym artykułem!!! 18.07.10, 18:02
                Gazeta przegięła tym artykułem! Cały artykuł to homosiowa agitacja - w
                podtekście - spróbuj chłopcze z chłopcem. Artykułu by nie było gdyby HGW
                zakazała parady. Niestety (dla pedałów) nie zakazała, więc z darmowej reklamy
                nici. Zatem GW wzięła na siebie zadanie propagowania pedalstwa. Wcześniej bracia
                Kaczyńscy propagowali homoseksualizm z wiadomych powodów. Prawdopodobnie z tych
                samych powodów Jarkacz ma (wg GW) "charyzmę", a Komorowski, nie.

Troszeczkę więcej tolerancji poproszę dla moich potrzeb. Bycie przegiętym
                zboczkiem, to (wg Biedronia) nic złego, a nawet coś wspaniałego. O przegiętych
                pedałkach czytać nie chcę, ani o darkroomach, ani nawet o sadzeniu kartofelków.

Ponadto nie życzę sobie być nazywany żadnym heterykiem. Jest to mowa nienawiści.
                Brzmi trochę podobnie do heretyka.

Niedługo się dowiemy że wszyscy wielcy ludzie byli pedałami. To oczywisty fałsz.
                Przedstawienie Lupy sugerujące że pedał jest nadczłowiekiem było paskudnie
                niesmaczne.
              • ksiadz_gazeta Re: podetrzeć kałowe oczko i nosek też 18.07.10, 20:11
                myślałem, że to forum na temat pedalstwa, a nie mądrości ludowej :)))
                • tomx-pxp dobry wieczor kakaowy(slownik) 18.07.10, 20:16
                  ksiadz_gazeta napisał:

> myślałem, że to forum na temat pedalstwa, a nie mądrości ludowej :)))

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

jedno zawiera drugie, ojcze
    • miro-24 niedziela i uczucia sado-maso? 18.07.10, 08:49
      "Wizerunek" bólu,cierpienia
      jaki procent

wszystkich "kierunków seksualnych" czuje
      podniecenie maso lub sado?

I dlaczego największy procent jest
      tylko w jednej korporacji zawodowej?
    • jan_sobczak1 Wkładanie sobie siusiaków w tyłki. 18.07.10, 08:53
      Naprawdę idea warta propagowania. Na szczęście pedalstwo nie może się rozmnażać.
      • adelix82 Re: Wkładanie sobie siusiaków w tyłki. 18.07.10, 09:06
        O ironio, "pedalstwo" nie może się rozmnażać ale nie wyginie :P
        • pal666 Re: Wkładanie sobie siusiaków w tyłki. 18.07.10, 09:39
          Zapewniam Cię, że wyginie.
          Precz z homoterorem !
          • adelix82 Re: Wkładanie sobie siusiaków w tyłki. 18.07.10, 10:29
            Jak chcesz to zrobić?
    • qual0play Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 10:05
      Tu padło niewłaściwe pytanie. Rzecz w tym czy w ogóle chciałbym pytać.
      Wstydzić się mają oni a nie my normalni!
    • aekielski Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 10:11
      Środowiska gejów i lesbijek nie znam i nie rozumię,ale jak już są to niech
      sobie będą. Nie mam nic przeciw adopcji przez nich dzieci,ale co na to te
      dzieci. Zapytają go masz tatę-tak,a mamę-też tata. Boję się natomiast
      tego,czego chciały wczorajsze kontrmanifestacje,a chciały zamordyzmu do
      którego ja osobiście nie tęsknię. Jednak gdyby miała wrócić IV RP, to wolę
      wróć komuno.
      • adelix82 Re: Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i g 18.07.10, 10:31
        Jeden z rozsądnych głosów na tym forum.
        Co do dzieci: dlatego trzeba dzieci edukować i uczyć je tolerancji.
      • tomx-pxp chciałbyś zapytać dziecko od lat 18.07.10, 10:33
        przebywajace w domu dziecka?

czy chce tam dalej siedziec?

zaprawde powiadam wam, wszystko, tylko nie dieskij dom.
    • pal666 Wszystko, o co chciałbyś zapytać lesbijkę i gej... 18.07.10, 10:34
      Lesbijki i pederaści,chciałbym Was zapytać, czy nie jesteście zawstydzeni i
      zażenowani Waszym nachalnym ekshibicjonizmem ?

Chciałbym też zapytać Was, dlaczego jesteście agresywni. Wasza organizacja,
      Kampania PRZECIW Homofobii, ma nazwę napisaną językiem konfrontacji. Gdyby
      zależało Wam na przekonaniu społeczeństwa do siebie, na uzyskaniu poparcia, to
      powinniscie byli w nazwie powiedzieć, ZA CZYM jesteście a nie PRZECIW czemu.
      Oznaczałoby to jednocześnie intencję konstruktywnego działania. PRZECIW
      oznacza destrukcję. Czy o to Wam chodzi ?
      • tomx-pxp Czy o to Wam chodzi ? 18.07.10, 11:04
        o co tobie chodzi ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka