ksiadz-pedofil 11.08.10, 13:30 "O oddziałach ORMO tego samego nie można powiedzieć." No bo wtedy nie było fejsbuka. A mnie już nudzą ci zbrzydzeni, zgorszeni, oburzeni. Niech jada do Iranu, tam nic ich nie zbrzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikolajewicz Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 13:36 Świetny tekst. Potwierdza tylko to co od dawna wiadomo - "Rzeczpospolitej" nie trzyma standardów obiektywności, nie posługuje się językiem prawdy. Za to jest odpowiedzialny naczelny - Lisicki, mimo że to czł. rozsądny to mam wrażenie jakby ktoś lub coś go krępowało przed reakcją na durne teksty w swojej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:02 nikolajewicz napisał: > Świetny tekst. Potwierdza tylko to co od dawna wiadomo - "Rzeczpospolitej" nie > trzyma standardów obiektywności, nie posługuje się językiem prawdy. Za to jest > odpowiedzialny naczelny - Lisicki, mimo że to czł. rozsądny to mam wrażenie ------------------------------------------------------------------ W Rzeczpospolitej, jest miejsce dla Napieralskiego, było dla Szmajdzińskiego,jest dla Makx Kolonko. A czy możliwe jest by znalazło się miejsce w GW np. dla Wildsteina lub ZIemkiewicza? > jakby ktoś lub coś go krępowało przed reakcją na durne teksty w swojej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolajewicz Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:15 i dobrze że nie ma miejsca w GW dla ludzi, którzy mają zaślepione oczy i nie trzymają się faktów, kierują się toksycznymi emocjami i konfabulacja. Tak trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
agawa_7 Re: Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 00:36 A gdzie są "wojowniki" z GW i "eksperci" naczelnego kt. mieli swój własny projekt ustawy medialnej? Gdzie pan "napinacz" Żakowski i lansowany projekt? Coś milczycie na temat ustawy medialnej... Lizanie po Tyłku Tuska- a tu taka porażka.... może przy nowelizacji uda wam się wepchnąć jednego członka Agory do Rady? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 08:37 A może warto o tym czytać, tam gdzie się o tym pisze, a nie gdzie są omawiane inne tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:27 > W Rzeczpospolitej, jest miejsce dla Napieralskiego, było dla > Szmajdzińskiego,jest dla Makx Kolonko. A czy możliwe jest by > znalazło się miejsce w GW np. dla Wildsteina lub ZIemkiewicza? Wildstein jak Wildstein dla niego może by się i znalazło. Ziemkiewicz jednak jest chory na nieuleczalną antymichnikozę. Facet wykazuje jakieś fobie. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 19:01 Mam nadzieję, ze Wildstein oraz Ziemkiewicz nigdy nie będą pisać w GW, ponieważ poziom ich umiejętności dziennikarskich jest dokładnie żaden! Odpowiedz Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 22:56 henryk_49 napisał: > miejsce w GW np. dla Wildsteina lub ZIemkiewicza? Może jako nocni portierzy...? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: Romaszewski zbrzydzony 12.08.10, 13:27 nikolajewicz napisał: > Świetny tekst. Potwierdza tylko to co od dawna wiadomo - "Rzeczpospolitej" nie > trzyma standardów obiektywności, nie posługuje się językiem prawdy. Za to jest > odpowiedzialny naczelny - Lisicki, mimo że to czł. rozsądny to mam wrażenie > jakby ktoś lub coś go krępowało przed reakcją na durne teksty w swojej gazecie. ======================================================================= Czlowieku obudz sie ! Mnie brzydza tacy senatorowie i poslowie, ktorzy bronia "chuliganow" na ulicy. Polska ma 40 mln. obywateli. Jest dosc kosciolow. Przypomina sie przyslowie staropolskie! "Modli sie pod figura, a diabla ma za skora !.... a co maja mowic ludzie innych wyznan ? Kto sie z nimi liczy ? Pan Romaszewski komptromituje sie mowiac,ze jednym wolno a drugim nie wolno w demokratycznym spoleczenstwie urzadzac zgromadzen ! Odszolom ! Znamy z przeszlosci podobne teorie. Zle sie kojarza ! Ja sobie nie zycze na przykla modlitw na ulicy. Poza tym, jakie tam "zakazane" pelne zlosci twarze. To farsa a nie zadne wyznanie wiery i szacunku. Ten pajacyk sklada w miesiecznice kwiaty. Wstydu brak. Zachcialo sie Wawelu, teraz za daleko do grobu? Nierch przeniesie grob do Warszawy. Hanba dla warcholow i P. Romaszewskiego. Oburzajace utrudniac prace legalnych wladz. Nikt dotad nie ponbiosl z tego tytulu konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_kolesia Prezes zrzucił maskę, 11.08.10, 13:39 to i Senator poczuł się w obowiązku. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 13:44 Romaszewski powinien brać tabletki na uspokojenie, jak się na niego patrzy, to ma się wrażenie, jakby to był jeden kłębek nerwów, który zaraz wybuchnie. Mieć tyle lat już i nie mieć żadnego dystansu do siebie i świata, to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
sanmartino Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 14:01 Też mam takie wrażenie - starcza podnieta i przeświadczenie o nieomylności z jakimś sklerotyczną egzaltacją. Coraz bardziej przypomina uciekiniera ze szpitala na Sobieskiego. Przykro patrzeć, jak całkiem rozsądni ludzie dostają kompletnego fizia. Cóż, biologia ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dio62 Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:58 Romaszewski cierpi na szczególną odmianę nienawiści(wścieklizny),która daje objawy w postaci notorycznego wykrzywienia jego gęby Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 18:08 robokopo napisał: > Romaszewski powinien brać tabletki na uspokojenie, jak się na niego patrzy, to > ma się wrażenie, jakby to był jeden kłębek nerwów, który zaraz wybuchnie. Mieć > tyle lat już i nie mieć żadnego dystansu do siebie i świata, to wstyd. ______________________________________________________________ To przez idące czasem w parze ze starością zdziecinnienie, które - trzeba przyznać - u Zbysia zaczęło się dość wcześnie. Wygląda to żałośnie, ale właśnie w ten sposób brak dystansu okazują dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty18 Romaszewski 11.08.10, 13:57 Romaszewski - to człowiek NIKT,nie potrafi niczego więcej oprócz bycia senatorem.Aha,potrafi znakomicie obrażać swoich rozmówców zwłaszcza przed kamerami telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
ossi-pol Romaszewski zbrzydzony? 11.08.10, 14:05 Jemu także nie udała się operacja! Przeszczep twarzy odrzucony! Prawdziwe oblicze "muzealnika" ujrzało światełko w tunelu? Klakier... Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 14:31 Obłudny Romaszewski ! Kiedy jego PIS współrządził z Lepperem i rządził mediami bez udziału przedstawiciela PO - to nie budziło jego "zobrzydzenia" ? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 14:40 Co czytam ?. Pan Romaszewski zbrzydzony jest wolnością i demokracją. Nie walczył przypadkiem o nie ?. Marzy mu się zakaz demonstrowania poglądów, tych niezgodnych z jego własnymi. Marzy mu się anarchia, jeżeli tylko służy jego i jego grupy interesom. Polska się zmienia, świat się zmienia, a pan senator nie nadąża za przemianami mentalnie i już nie nadąży. Pora na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwl1 Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 14:47 Przykro jest patrzeć na to, co się z tym człowiekiem stało. Pamiętam go jeszcze z czasów PRL - wtedy rzeczywiście robił coś sensownego, teraz to jeszcze jeden PiS-owski funkcjonariusz. Ale coż. gen. Zajączek też był bohaterem wojen napoleońskich, a potem ...., aż szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Romaszewski przypomina mi Sobecką, piękność RM 11.08.10, 14:59 ten sam poziom intelektualny i moralny... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszewskiz Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:22 przez 20-cia lat p.romaszewski odcinał kupony od kapitału jaki zdobył w latach 70 i80-tych. w dniu dzisiejszym do odcięcia pozostała jedynie wątpliwa ozdoba jego przebrzmiałej męskiej osobowości a ta w pisie jest zupełnie zbędna.tam liczy się tylko tylna część ciała solidnie nasmarowana wazeliną dla wygody szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
kotecka1 Re: Romaszewski zbrzydzony 19.08.10, 13:18 Powinno mu się za całokształt zmniejszyć emeryturę na którą pewnie niedługo przejdzie, jako nabytą niesłusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:42 do senatora: panie senatorze niech pan uważa- chcą pana skompromitować! senator : nigdy na to nie zezwolę - skompromituję się sam ! Odpowiedz Link Zgłoś
glendanzig Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:46 Panie Witoldzie! "Pomija milczeniem kłopotliwy dla jego tezy fakt, że ustawa została przyjęta trzy lata po wygranych przez PO wyborach." Czyżby taki publicysta jak Pan nie wiedział, że ustawę musi podpisać prezydent, a za poprzedniej prezydentury nie było to możliwe więc i Platforma nie kwapiła się do zmiany KRRiTV? Bo jesli Pan to wie, to jedyne wytłumaczenia dla tego zdania jest takie, że Pan świadomie manipuluje czytelnikami? A jesli Pan nie wie....... no to wstyd po prostu! Poza tym czy zagarnięcie TVP przez PiS daje moralne prawo do takiego samego zachowania dla PO? Szczególnie dla wywodzącego się z jej szeregów prezydenta, dla którego "zgoda buduje"? Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 15:52 NA ROMASZEWSKIEGO AZ PRZYKRO PATRZEC -POMIJAJAC JUZ TRESCI -ZAWSZE ORTODOKSYJNIE RYDZYKOWE I JARKACZOWE -SMUNTNO JEST PATRZEC NA JEGO TWARZ - CIAGLE SKRZYWIONA I PRZEJETA WEWNETRZNYM BOLEM,JAKBY CIERPIAL NA PRZEWLEKLY NIE DO WYTRZYMANIA BOL .JAKZE RADOSNE SA TWARZE PLATFORMERSOW - I PREMIER I PREZYDENT MAJA CIAGLE USMIECH NA TWARZY .AZ ROBI SIE WESELEJ NA DUSZY! Odpowiedz Link Zgłoś
golem_t Biedaczek 11.08.10, 15:56 Pewnie myśli gdzie upchnąć córeczkę jak ją ostatecznie zwolnią z TVP. Po 10 kwietnia liczba możliwych stołeczków bardzo się skurczyła a ilość potrzebujących będzie wzrastała. Pracy będą szukać(szukają) pracownicy Kancelarii Prezydenta, BBN, NBP, za chwilę IPN i oczywiście TVP. A on jest tylko senator niezależny. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski A ja jestem zbrzydzony Romaszewskim 11.08.10, 16:23 A ja jestem zbrzydzony Romaszewskim, staruchem o wiecznie skwaszonej gębie, bez honoru i godności skamlącym o posadę i nowy samochód. To twój polityczny koniec Romaszewski! Odpowiedz Link Zgłoś
witteq Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 16:25 Przykro to powiedziec ale sposob w jaki walczyl o gabinet , stolek i sekretarke zalosnie lkajac przy tym ,wystawil mu swiadectwo moralnosci. Prosze wiec o niepouczanie innych panie Romaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 16:31 A ja Romaszewskim jestem zbrzydzona i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 17:24 Dlaczego ja nie lubie wszystkich bez wyjatku piss-dzielcow."Laduj dziadu-po trupach do celu". Odpowiedz Link Zgłoś
alan.ski Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 17:06 Przykro przyznać ale, jak dla mnie, Romaszewski jest najbardziej obrzydliwą postacią polityki. Ta jego walka o stanowisko vice- marszałka Senatu z argumentem iż brak samochodu służbowego (sic!)ograniczy mu możliwość działania. A teraz wypowiedzi urągające ludzkiej inteligencji. Źenada!! A tak się dobrze zapowiadał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moccobaron Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 17:10 Czy do oddziałów JK muszą należeć albo niedorozwoje jak Szczypińska, czy ta co je oczy leciały w ministerstwo zagraniczne, albo ludzie z amnezją a może demencją starczą jak Romaszewski, Ja osobiście jestem zbrzydzona samym widokiem Romaszewskiego, ma zawsze minę jakby chciał lub robi kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 monarchia ? 11.08.10, 17:15 czytam na blogu pani Romaszeskiej jeszcze szefowej wywrotowej telewizj na teren panstwa czlonka ONZ Bialorusi - jak walczyla o nominacje swojej mamusi na RPO, jak walczy o tatusia. Podkresla zalugi i wogole -to jest ok w ramach rekalmy politycznej, ale w ramach moralnosci dziennikarskej oceniam osobiscie taka dzialalnosc jako nadmierne wykorzystywanie dzialalnosci kombatnacjiej w bardzo odleglych czasach na dzisjejsza polityke. Nie odbierajac splendorow kombatantow z usa - uwazam, ze ze wzgeldu na podeszly wiek powinni sie ju wycofac z zycia politycznego. To co bylo dobre w czasie wojny, nie ma podstw w czasie pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: monarchia ? 11.08.10, 17:43 Korea Północna też jest członkiem ONZ. Czy fakt członkostwa tego państwa w ONZ jakoś wpływa a fakt, że jest to państwo rządzone przez bandytów? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek raczej obrzydliwy. Jeszcze bardziej, niz zwykle... 11.08.10, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 18:02 "Zbigniew Romaszewski... daje wyraz swemu ogólnemu zbrzydzeniu na to, co się dzieje w Polsce" A we mnie obrzydzenie budzi Romaszewski, który jak każdy PiSuar jest wyjątkowo bezczelny, cierpi na zanik pamięci i jak każdego PiSuara charakteryzuje go moralność Kalego. To wstyd i hańba, że ktoś taki jest wicemarszałkiem Senatu... Odpowiedz Link Zgłoś
alais Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 18:34 A ja czuje obrzydzenie gdy słyszę słowo PIS i wypowiedzi durnowatych polityków z tego ugrupowania. Oby ta ohyda znikła jak najszybciej z polskiej sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard-2 Romaszewski zbrzydzony 11.08.10, 18:48 Drodzy forumowicze, nie dziwcie się postawie p.Romaszewskiego.Nadchodzą wybory.Co prawda dopiero w przyszłym roku ,ale popracować trzeba już dziś.Najpierw było demonstracyjne rozstanie z PiSem,potem Cannosa i powrót senatora marnotrawnego.Co biedny p. Senator ma zrobić by znowu znaleźć się na liście.Lata lecą ludzie coraz mniej nim się interesują a przyzwyczajenia do wygodnego życia pozostają.Tym bardziej,że żonie się nie udało a i z córką nie wiadomo co będzie.Czas zadąć w trąbkę. Odpowiedz Link Zgłoś