Dodaj do ulubionych

Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity okołozie...

10.09.10, 09:11
A ja wspolczuje Polsce, ze ma takich blaznow, jak Sikorski nie mowiac o calym Tuskolandzie za politykow. Ten pierwszy byl tutaj u mnie, gdzie mieszkam. I dobrze , ze go tu nie ma. Za bardzo by smierdzialo
---
inspiracjademokracja.com/2010/09/10/ostateczne-rozwiazanie/
Obserwuj wątek
    • antropoid Sikorski: Kaczyński... 10.09.10, 09:13
      "Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity okołoziemskiej"
      -------------------------
      Raczej z domu bez klamek.
      • telefon70 Re: Sikorski: Kaczyński... 10.09.10, 10:42
        Tez tak uwazam; Kaczor to psychopata, ktory powinien sie leczyc. Czy tak trudno wyciagnac wnioski z historii i odsunac go od polityki? Ten czlowiek nie tylko osmiesza Polske, ale przyczynia sie do podzialu Polakow; to moze sie skonczyc jak w bylej Jugoslawii (nie wspominajac dawniejszej europejskiej historii), w ktorej sasiad zabija sasiada, bo to nie ta religia. W Polsce Kaczynski ciagnie za soba ludzi nieszczesliwych, nieudacznikow, ktorzy zyja w nienawisci i sa otepieni religia katolicka - tacy ludzie sa zdolni do wszystkiego.... Tak jak ci mulzumanscy (najczesciej) zamachowcy, ktorzy gina dla jakies idiotycznej sprawy zabierajac przy tym zycie innym.
    • 0721x Re: Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity okołoz 10.09.10, 09:49
      zlewie w atlantyku siedzisz przy zlewozmywaku a to znacznie otępia nawet inteligenta
      o takich głąbach jak ty nie wspominając
    • wuwujarka-2 Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity ? 10.09.10, 10:06
      A może ta poświata Księżyca ma wpływ na prezesa?
    • wasylzly Jaroslaw Kondiminium ??? 10.09.10, 10:15
      zaiste nowa frazeologia klowna ma cos wspolnego z ze zuzyta prezerwatywa ??
    • ajakzupa plucie i wiara 10.09.10, 10:24
      Aby się uwiarygodnić u tych, wśród których się jest, trzeba pluć na tych, od których się odeszło. Ten program polityczny wystarczy dyplomacie Sikorskiemu.

-----

Kombatanci "Solidarności" (i z PO, i z PiS-u) to zło dla Polski. Podobnie jak kombatanci komunistyczni, żyją przeszłością, niezdolni do rządzenia, zwaśnieni, umiejący tylko się rozliczać.

Jeszcze ze 20 lat będzie Polska karmić tego politycznego trupa.
    • sadowski.l Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity okołozie... 10.09.10, 10:26
      Mnie za to zastanawia skąd Radek znalazł natchnienie dla tej przenośni. Pod pewnymi względami to się wiele nie zmieniło przez 20 lat
    • przyjacielameryki Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity okołozie... 10.09.10, 15:38
      Niech Jaruś już zostanie w tej przestrzeni kosmicznej i nie wraca!
    • malkontent6 Re: Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity okołoz 10.09.10, 15:43
      zew_atlantyku napisał:

> Ten pierwszy byl tutaj u mnie, gdzie mieszkam.

Był u Ciebie w domu? Zaprosiłes go?
    • antropoid Re: Sikorski: Kaczyński urwał się z orbity okołoz 10.09.10, 16:52
      zew_atlantyku napisał:

> A ja wspolczuje Polsce, ze ma takich blaznow, jak Sikorski nie mowiac o calym T
      > uskolandzie za politykow. Ten pierwszy byl tutaj u mnie, gdzie mieszkam.
      --------------------

No nie żartuj. Odwiedził cię pod mostem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka