Dodaj do ulubionych

Pokój z widokiem na Ground Zero

11.09.10, 12:06
Pomnik w kształcie wodospadu? A gdzie krzyż i jego obrońcy. Dziwny jest ten kraj.
Obserwuj wątek
    • meteo4 Pokój z widokiem na Ground Zero 11.09.10, 12:11
      a może ktoś mi powiedzieć co to za muzyka w tle ?? ...
    • makalaka ataku islamskich fanatyków na dwie wieże 11.09.10, 12:20
      chcialbym zeby rzad USA przedstawil chociaz jeden dowod na to ze to islamscy fanatycy to zrobili. niech pokaza tasmy z uderzenia w pentagon. niech BBC sie wytlumaczy z faktu ze dziennikarka mowila o zawaleniu WTC7 kiedy budynek jeszcze stal za nia. Czy wy dziennikarze nie macie wlasnych rozumow? czy wy nie widzicie kto czerpie korzysci na tym ataku? ze nawet polski rzad sie bawi w straszenie ludnosci przed duchem agenta CIA bin laden? ile ludzi zginelo w tych wojnach? ile kamer zainstalowano na calym swiecie? ile praw zaostrzono? ile miliardow wydano na policje? wszyskto pod pretekstem wojny z terorem. To wojna jest terorem, wiec jak moze byc wojna z terorem? to jest podwojna mowa (double speak). zadnego Problemu nie mozna pokonac tym samym mysleniem ktore problem ztworzylo. Milosc, nie strach.
      Wiec, rodacy, czas wlaczyc myslenie, otworzyc umysl, i zamiast dawac wiare jakiemus palantowi czytajacego teleprompter w pudelu(tv), dajcie wiare swoim uczuciom, nie myslom z glowy, lecz intuicja i uczuciami z serca.

To MY tu rzadzimy, bo jest nas najwiecej. Ja i ty, i wszczyscy.
      Politycy i wladza to iluzja ktora powoli nam zaklada petle na szyje.
      • nikavocalica Re: ataku islamskich fanatyków na dwie wieże 11.09.10, 12:39
        Żadne "MY". Żadne "ja i ty". Nie mieszaj mnie do swoich teorii spiskowych.

Ach, jeszcze terror się pisze przez dwa "r".
      • henryk-sikora odpowiedź "makalaka" 11.09.10, 12:46
        Czy jesteś już po leczeniu czy przed? Jeżeli juz po to mpowinni Cie zostawić człowieczku w zakładzie leczniczym zamknietym, bez klamek:))).
        • jerzytop Re: odpowiedź "makalaka" 11.09.10, 13:57
          henryk-sikora napisał:

> Czy jesteś już po leczeniu czy przed? Jeżeli juz po to mpowinni Cie zostawić cz
          > łowieczku w zakładzie leczniczym zamknietym, bez klamek:))).
          Mysle człowieku ze to tobie potrzebne jest leczenie o ile nie jest za pozno . Z dwoch samolotów nie było zadnych ciał ,zadnych pogrzebow,wszystkie wyparowały . 100 m od tych wiez zawala sie budynek z aktami spraw przeciwko wielmoża ameryki ... 100 metrów !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo niby cos itd Zakłamanie władz USA w tym wypadku przekroczyło wszystkie mozliwe bariery . Juz w latach 60 w podobny sposob chciano załatwic sprawe Kuby ekspercie od terroryzmu .Wypowiedz Krystiana Zimermana mowi wszystko o tym kraju ,jego władzy i checi panowania nad swiatem
      • chavez666 spiski 11.09.10, 12:57
        swego czasu węszyłem spisek... próbując wyrobić sobie zdanie na ten temat...
        Loose Chance to chyba klasyka... jeśli chodzi o filmy dokumentalno-spiskowe, ale miałem dużo wątpliwości... do czasu, aż parę lat temu obejrzałem film "Bob and Bri", w którym widać od groma błysków, świst i stłumione wybuchy... i od tego czasu już nic mnie nie przekona, że w budynku nie było materiałów wybuchowych... ktokolwiek to zrobił... ekipa Busha z FBI... czy Mossad z tym Żydem, który ubezpieczył cały kompleks... jedynym ich interesem było pozbycie się budynku z azbestu, którego remont kosztowałby krocie... i nastawienie Amerykańskiego społeczeństwa na "walkę z wszechobecnym terrorem", którego 2 twarze to nieuchwytny Osama i martwy Husajn, .... a to że przy okazji z Iraku popłynęła ropa... i Izrael w całym zamieszaniu nie musiał bać się o swoje dupsko na Bliskim Wschodzie... to inna sprawa

www.youtube.com/watch?v=y24_hSFRM3M
        tu jest najbardziej niepokojący mnie fragment... jednak orginał jest w lepszej jakości i znacznie dłuższy
      • placebo_99 Faktycznie, te wieże nadal stoją 11.09.10, 12:59
        a to całe zawalenie to fotomontaż tak jak lądowanie na Księżycu.
        Niektórzy zmiast mózgów mają taki sam kał co gajowy i ryżaty.
    • sacrificer Pokój z widokiem na Ground Zero 11.09.10, 12:21
      Ehhh....WTC....tragedia...już dziewiata rocznica, a pamietam jakby to bylo wczoraj...:(
    • coolheaded Islam - o czym Zachód wiedzieć powinien, a o czym 11.09.10, 12:22
      się nie mówi:

www.youtube.com/watch?v=rhUE2tg9igg - część 1 z 13

Szczególnie warto posłuchać co ma do powiedzenia Walid Shoebat, insider, były członek OWP na temat islamu.
    • jedrol73 Pokój z widokiem na Ground Zero 11.09.10, 12:27
      Czy ktos wogole wierzy w oficjalna wersje wydarzen? Ja nie.
    • pocalujta_wujta Dzieje sie sporo - codziennie widze idac do pracy 11.09.10, 12:49
      Wysiadam z PATH tuz przy budowanym Freedom Tower. Wystaje wysoko juz ponad poziom powierzchni, ale na razie nie pieter ktore beda zagospodarowane. Przypomne ze pierwszych ok. 20 pieter to bedzie niezniszczalny beton i zadnych biur. Dopierop p[otem bedzie konstrukcja do zagospodarowania pomieszczeniami.

Acha w pewnych miejscach zdjec robic nie wolno. Policja (a czasem gwardia narodowa) stoi i pilnuje.
    • giewont 10 rocznica udanego ataku NWO 11.09.10, 12:51
      Udało się w 300%. Olbrzymim sukcesem jest totalny brak nawet cienia aktywnej i zorganizowanej opozycji. Sukcesem jest ogłupienie 90% opinii społecznej. Taki pastor Jones gotów jest palić Koran. To tak jakby po prowokacji gliwickiej chcieć palić polską flagę. Jest tylko brzęczenie nielicznych blogerów, w dodatku podzielonych na tysiące sprzecznych ze sobą wersji. Kolejna korzyść: brzęczący a niezorganizowani będą pierwszymi ofiarami represji.
      • hooligan1414 to nie do końca tak jak mówisz 11.09.10, 13:03
        uwierz mi, rozmawiałem z setkami osób, stosunkowo duża część czuje, że "coś tu śmierdzi" - tylko widzisz - żyją w pewnym świecie, jako ukształtowaniu ludzie. Tu nie ma szarości - są tylko czerń i biel - ALBO zrobili to islamscy terroryści, ALBO jest to wewnętrzna robota USA. Jesli uzna się, że to drugie, to nagle wali się przecież cały świat - i jak tu żyć? płodzic i wychowywać nowe potomstwo? kupować, konsumować, żreć do usranej smierci? Dlatego wielu ludzi mimo równie wielu wątpliwości niejako z automatu uznaje tzw. oficjalną wersję. by nie narażać się na ataki i na śmieszność, by mieć święty spokój itp. Taka mała wewnętrzna emigracja - bo zycie jest tylko jedno. A że ktoś tam szyje im rękawy do kamizeli? że kiedyś te właśnie ukochane dzieci staną się czyimiś niewolnikami? (w jeszcze większym stopniu niż ich rodzice są obecnie) - who cares? I najgorsze jest to, ze ci, którzy to wszystko zrobili 9 lat temu doskonale zdawali sobie sprawę z takich mechanizmów w społeczeństwie - przy pomocy tv-pudełek prowadzą na szniurku setki milionów posłusznych konsumentów-debili, tak jak prowadza się wykastrowanego wołu za kółko w nosie
        • uburama Re: to nie do końca tak jak mówisz 11.09.10, 13:26
          Nie uważam się za lepszego. Też tylko brzęczę. Problemem jest minimalna świadomość ludzi która nie pozwala na zorganizowanie kontrakcji. Na dziś żadnej nadziei. Ludzie przez swoją ignorancję i zapatrzenie w byt codzienny pozwolili sobie na przejechanie po grzbietach dwoma wojnami światowymi, wymordowaniem setek milionów. Z ludźmi można zrobić absolutnie wszystko. Można sprawić aby kochali Wielkiego Wodza /Stalin, Kim/, mogą dać się masowo wymordować motykami /Kambodża/, mogą ustawić się karnie w kolejce po zabójczy zastrzyk /Jim Jones/, kulturalny i wykszałcony naród można przekonać do entuzjastycznego hajlowania itd itd. Następna jazda po grzbietach już wkrótce.

• giewont Re: to nie do końca tak jak mówisz 11.09.10, 13:29
          Nie uważam się za lepszego. Też tylko brzęczę. Problemem jest minimalna świadomość ludzi która nie pozwala na zorganizowanie kontrakcji. Na dziś żadnej nadziei. Ludzie przez swoją ignorancję i zapatrzenie w byt codzienny pozwolili sobie na przejechanie po grzbietach dwoma wojnami światowymi, wymordowaniem setek milionów. Z ludźmi można zrobić absolutnie wszystko. Można sprawić aby kochali Wielkiego Wodza /Stalin, Kim/, mogą dać się masowo wymordować motykami /Kambodża/, mogą ustawić się karnie w kolejce po zabójczy zastrzyk /Jim Jones/, kulturalny i wykszałcony naród można przekonać do entuzjastycznego hajlowania itd itd. Następna jazda po grzbietach już wkrótce.
          • hooligan1414 Re: to nie do końca tak jak mówisz 11.09.10, 13:49
            ale ja o tym doskonale wiem - dlatego przerażała mnie zawsze instytucja tzw. państwa - jakie by ono nie było; tzw. demo(dupo)kracja, monarchia, autoryzaryzm, totalitaryzm etc. Z jednej strony wodzowie, politykierzy, królowie i inna podobna hołota - nie oszukujmy się - spragnieni władzy tego szczebla i zasięgu nie mogą być do końca zupełnie normalni. Przy pomocy bandyckiego państwa, jego aparatu nacisku i represji realizujący swe często obłąkańcze wizje. Posiłkując sie odwołaniami do tzw. poczucia patriotyzmu, obowiązku itp. Z drugiej strony zaś tzw. normalni ludzie, w 80% po prostu głupi, bez wrodzonej zdolności samodzielnego myślenia. Ich to mi nawet czasami wcale nie żal. Ale pozostaje ta reszta, mniejszość, która wszystko co w zasadzie może zrobić to zawczasu wyjechać gdzieś, najlepiej na jakąś belzudna wyspę na Pacyfiku. Bo w dłuższym okresie innego wyjścia to chyba po prostu nie ma
    • placebo_99 Mułła będzie co godzinę nawoływał przez megafony 11.09.10, 12:57
      Amerykanie poczują się jak w Bagdadzie :DDD
    • itsgettingcolder Re: Pokój z widokiem na Ground Zero 11.09.10, 13:09
      Muslimy budują 13-PIĘTROWY !!! meczet, więc co to za p....dolenie, że nie będzie go nawet widać? Na dodatek chcą go bezczelnie otworzyć w 10. rocznicę ataku na WTC.
    • heraldek_2 W tej porabanej Ameryce.... 11.09.10, 13:18
      ....jednego szwiry Biblia i Koranem wymachuja...a inne w d.... to maja i przez 7 dni w tygodniu buduja.... pycha, glupota, ciemnota = America.....
      • orson_lol Re: W tej porabanej Ameryce.... 11.09.10, 13:24
        duma, bogactwo, przemysł i potęga = Polska?

jak będziesz obywatelem kraju przynajmniej w połowie tak potężnego to możesz sie śmiac z amerykanów a na chwile obecną to polaczki mogą sie śmiać do upadłego ale w oczach świata to my jesteśmy pośmiewiskiem niestety. Taka mentalność, ktoś jest lepszy więc trzeba wyśmiać jego najmniej istotne wady (bo przecież o dorównaniu mowy nie ma, nie w tym stuleciu przynajmniej)
    • igipigiel Re: Pokój z widokiem na Ground Zero 11.09.10, 13:41
      > Pomnik w kształcie wodospadu? A gdzie krzyż i jego obrońcy

ze tez zawsze, na temat lub nie, jakiś idiota musi napisać coś o krzyżu. Zaraz jakiś inny kretyn mu odpowie zamienając we wszystkich słowac ciąg liter "po" na "PO" i się zacznie. Rzygać się chce.
    • roland_x i dalej te kłamstwa!!! 11.09.10, 13:42
      atak islamskich fanatyków sterowany z afgańskiej jaskini, tak, to ten facet z brodą to zrobił a my jedziemy zdobywać pola naftowe w Iraku
    • heraldek_2 KK daje dyspense i slub 16-latce z "brzuchem"..... 11.09.10, 13:46
      ....aby sie bekart nie urodzil..... a potem lamenty, ze gowniarze sa niedojrzali.....
      • heraldek_2 Sorry, nie ten watek, artykul... 11.09.10, 13:50
        ..
    • maciejkozlowski Meczet przy WTC ? To jakby pomnik kata w Katyniu ! 11.09.10, 14:03
      No pomyślcie, że na Umslag platz na Muranowie stawia się pomnik niemieckiego gestapowca, albo w Katyniu ruskiego ENWD-zisty ? Niemożliwe, prawda ? A w USA takie pomysły są możliwe. Dlaczego ? Nie pojmuję, No wiem, że demokracja, że nie wszyscy muzułmanie są terrorystami itp.. W Niemczech nie wszyscy brali udział w nazistowskich działaniach, ale ogromna większośc !
      • b.ojciec Re: Meczet przy WTC ? To jakby pomnik kata w Katy 13.09.10, 11:38
        To złe porównanie. Tylko część muzułmanów to terroryści. Większość z nich daje się do tego przekonać z braku perspektyw. Swoją drogą uważam, że tajne służby USA coś wiedziały o tych zamachach. Chodziło o to, aby mieć pretekst NAS wziąć za pysk i żebyśmy się nie burzyli ze stracho, bo w głowach nam się poprzewracało po upadku komunizmu.
    • piotrgumper1 Pokój z widokiem na Ground Zero 11.09.10, 15:10
      Budynek Deutche Bank nie rosnie,ale sie kurczy. Na zdjeciu widac wyraznie proces rozbiorki.
      Rzetelnosci wiecej prosze, GAZETO.
    • mamuska-z-jajami cytat idealnie pasujacy do rocznicy 11 wrzesnia... 12.09.10, 05:49
      Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą. — Josef Goebbels
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka