Dodaj do ulubionych

Jeden wódz, ćwiartka narodu

10.10.10, 17:48
Demokracja, demokracją ale muszę przyznać że obecnie ZOMO bardziej by się przydało niż za czasów komuny.Niektórzy jak od czasu do czasu nie dostaną w ryj to głupieją.
Obserwuj wątek
    • krawat.ok towarzysze walki i Jeden wódz... 10.10.10, 18:08
      Psierwy,za bolszewika

sowietolodzy analizowali kto stoi o otoczeniu Wodza Bolszewików.

Nasz Ukochany Antykomunistyczny Bolszewik Kaczyński na też
      swoje kółko graniaste.

Czy Antoni Macierewicz to taki komunistyczny Susłow ?
    • nauszy Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 19:18
      Już dawno postulowałem, żeby wydzielić taki kawałek z Częstochową i Krakowem/Zakopanem, przenieść tam kawałek Torunia, otoczyć to wszystko wysokim murem i pozwolić im urządzać sobie SWOJĄ Polskę po swojemu. Byłby spokój. Prowadziliby swoje wewnętrzne wojenki, wypowiadali posłuszeństwo, Unię, Traktat itp. Za jakieś 3-4 lata trzeba by było to komisyjnie otworzyć, posprzątać resztki, przewietrzyć…
      • jasko51 Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 21:03
        nauszy.
        Nie włączaj do tego PISowskiego getta Częstochowy. Jest ona dość antypisowska i antyklerykalna, poznała ich dobrze. Na podstawie wyników wyborów należy raczej odgrodzić Podkarpackie, Lubelskie, Łomżę i okolice, itp. I niech tam sami się kiszą, modląc się do Wielkiego Wodza, strażnika tradycji Wielkiego Prezydenta.
      • pluto37 Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 21:06
        nauszy napisał:

> Już dawno postulowałem, żeby wydzielić taki kawałek z Częstochową...
        ------------------------------------------------------------------------------------
        Ty sie wez i odwal od Czestochowy. Ten eksterytorialny kawalek o ktorym jarzysz jest wydzielony spod miejskiej jurysdykcji i podlega wylacznie przeorowi.
        Reszta to normalne miasto. Jak wszystkie pozostale w Kongresowce.
        Z ta roznica, ze niechcacy ponosi koszta przemarszow do przybytku.
        Zalobnik ktory przypadkiem nawiedzil przybytek ze zdumieniem stwierdzil, ze "Tu TEEEEZ jest Polska". Bo wczesniej jako swiatobliwy katolik wychowany w wierze nie raczylbyl nawiedzic siedziby Krolowej Polski.
      • nauszy Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 21:21
        Hau, hau – odszczekuję Częstochowę, kłaniam się Wam nisko, po polsku… Przepraszam! Proszę o potraktowanie tej „mojej” Częstochowy symbolicznie, nie dosłownie.
        • gregoson Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 22:56
          dziękuję za ,,odszczekanie" w imieniu częstochowiaków. :)
      • 3744meriva Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 11.10.10, 13:46
        Na co ten Kaczor jeszcze czeka ! Polska jest przecież teraz kondomium obcych mocarstw. Tylko jeszcze w kościele można się o wolną Polskę dopominać. Najwyższy czas zacząć organizować struktury Podziemnego Państwo i Armię Kaczora (AK) a potem zrobić powtórkę Powstania warszawskiego. W razie braku pamięci odpowiednie wzory są w Muzem Powstania Warszawskiego. Mohery na czele z Kaczorem na barykady !

• 1ewkas Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 19:19
      Kaczyńskiego uwiera ta Polska, Kaczyński nie chce w takiej Polsce żyć. Jednak to nie przeszkadza mu być posłem w TYM Sejmie tej Rzeczypospolitej i uchwalać prawa obowiązującego w TEJ Polsce.
      I pobierać diety płacone mu przez TĘ Polskę.
    • gogosobo Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 19:21
      To samo można powiedzieć o pańskim idolu Komorowskim. Co pan może wiedzieć o tym czego chcą ludzie pod pałacem skoro pan i bezstronna GW ograniczacie się jedynie do opluwania na ludzi myślących inaczej niż mądrzy , nowoczesni z PO.
      • h-mol Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 20:23
        gogosobo napisała:

> To samo można powiedzieć o pańskim idolu Komorowskim. Co pan może wiedzieć o ty
        > m czego chcą ludzie pod pałacem skoro pan i bezstronna GW ograniczacie się jedy
        > nie do opluwania na ludzi myślących inaczej niż mądrzy , nowoczesni z PO.
        Podaj przykła tego "opluwania"! Słusznie powiedział o zwolennikach PiS Jacek Kurski, ze "ciemny lud wszystko kupi. Kurski powtarzam, prawa ręka Kaczyńskiego!
      • korada-1928 Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 11.10.10, 17:45
        gogosobo, napisal(la):
        To samo można powiedzieć o pańskim idolu Komorowskim. Co pan może wiedzieć o ty
        > m czego chcą ludzie pod pałacem skoro pan i bezstronna GW ograniczacie się jedy
        > nie do opluwania na ludzi myślących inaczej niż mądrzy , nowoczesni z PO.

Kto tutaj na kogo pluje? ci pod palacem nie tylko pluja, obrazaja przez narod wybranego prezydenta, ale i pisza na swoich transparentach obrazliwe epitety a nawet rzucaja ekstrementami w palac prezydencki, dodatkowo zas podburzaja gawiedz przeciwko krajowi.
        zatem rozwaz po czyjej stronie stoja "ciezsze " armaty.

• zaifi3 wódz na miarę pojmowania żelaznego elektoratu. 10.10.10, 19:24

Cieszę się z wywlekania bohomazów,przywlekania ich
      w celach rozróby,mają znamiona opętania bałwochwalczego.
      Mają również swoje żródło,wychodzą po mszy,spod kościołów.
      Cieszą mnie również wiecowe wystąpienia wodza,są dennie
      płytkie,cyrk dla ubożuchnych,oglądany z dystansu-śmieszy,już nie przestrasza.
    • cmazui Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 19:26
      Nie jego doczekanie. A teraz do pseudorzadu tego kraju, otoz mieliscie moje poparcie, ale w sytuacji gdy sluzby porzadkowe zachowuja sie jak cioty, przekazuje, koniec mojego poparcia dla PO. Oby Palikotowi udalo sie z nowa formacja polityczna, czas na przewietrzenie zastalego smrodu.
    • q-ku wolna Polska to polska z prezydentem JK 10.10.10, 19:30
      każda inna to nie wolna będzie i szlus
      tylko co jak JK kiedyś zemrze?? Polska straci wolnośc na zawsze
      • minstrel515 Re: wolna Polska to polska z prezydentem JK 10.10.10, 21:22
        q-ku napisał:

> każda inna to nie wolna będzie i szlus
        > tylko co jak JK kiedyś zemrze?? Polska straci wolnośc na zawsze
        Jeśli Alik jest wysterylizowany, to niestety tak!
    • staszekwin Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 19:49
      Patrzac na uroczystosci w Smolensku i w Warszawie moge powiedziec jak wielka jest przepasc miedzy prawdziwymi Polakami i sympatykam,i PISu.Jak to trafnie okreslil sztab wyborczy L.Kaczynskiego CIEMNY LUD dalej kupuje to co proponuje drugi Kaczynski.Jest co prawda tego garstka ale jednak jest.Sa i ci prawdziwiu Polacy i mimo strasznego bulu i wspolczucia im tam w Katyniu rece same skladaja sie do...Pani Komorowska wdowa po mezu JEST PANI WSPNIALA I PRAWDZIWA POLKA .
    • wieza_babel1 Kuczyński, chyba wypiłeś o jedną ćwiartkę 10.10.10, 19:49
      za dużo.

• alakyr Re: Kuczyński, chyba wypiłeś o jedną ćwiartkę 10.10.10, 20:03
        A z czego wnosisz? Bo ja większości poglądów Kuczyńskiego nie akceptuję ale tym razem popieram w 100%.
        • cynglisciplujajademnienawisci [...] 10.10.10, 20:11
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • ajakzupa i splunął 10.10.10, 20:18
      I splunął im pan w twarz, i oni panu też splunęli.

Cóż innego potraficie, oprócz plucia i bluzgania. Tak samo, jak pan im pluje w twarz, tak oni panu. Plucie pluciu równe. Na nic innego i jedni, i drudzy nie potrafią się zdobyć. Niczym pan Kuczyński nie różni się od pana Kaczyńskiego. Ten sam smród.
      • minstrel515 Re: i splunął 10.10.10, 21:08
        ajakzupa napisał:

> I splunął im pan w twarz, i oni panu też splunęli.
        >
        > Cóż innego potraficie, oprócz plucia i bluzgania. Tak samo, jak pan im pluje w
        > twarz, tak oni panu. Plucie pluciu równe. Na nic innego i jedni, i drudzy nie p
        > otrafią się zdobyć. Niczym pan Kuczyński nie różni się od pana Kaczyńskiego. Te
        > n sam smród.
        Nie chcę, ale muszę zaprotestować; Kaczyński i smród? Smród jednakowoż ma różne natężenie, różne pochodzenie. Smród można znosić chwilowo i od smrodu można wręcz tracić przytomność. Do smrodu można też przywyknąć, to się zdarza w Polsce powszechnie, z powodu braku higieny. Smród w kategoriach politycznych oznacza jednak coś zupełnie innego: coś, czego normalna demokracja nie akceptuje, czyli kłamstwo, matactwo, korupcję i.t.p.
        Pisowcy tego ajakzupie nie wybaczą.
        • ajakzupa Re: i splunął 10.10.10, 21:32
          Pokornie proszę, nie przeinaczaj mojej wypowiedzi. Napisałem, że i Kaczyński, i Kuczyński to taki sam smród. Niczym się nie różnią.

Obaj doprowadzają politykę do degeneracji. Tylko opluwanie im dobrze wychodzi. Ta sama obrzydliwa postawa. Nie ma zatem znaczenia to, że jeden z PiS-u, a drugi -z PO. Bluzg, plucie, piana nie mają logo partyjnego, są uniwersalne. Demokracja akceptuje takie bluzgi, więc się nakręcają. Nie umieją rządzić, wyprowadzić Polski do cywilizacji. Pozostało im jedno: bluzgać. W tym się specjalizują.

Guzik mnie obchodzi, co mi kto wybaczy albo i nie wybaczy.

Chcę jeszcze dodać, że za plecami Kaczyńskiego czai się Giertych. Niech więc Kuczyński dąży do wykończenia Kaczyńskiego, będzie miał Giertycha, to sobie dopiero wtedy na siebie poplują. A, i jeszcze narodowy chrześcijanin z PO - czyli Niesiołowski. Ten to już jak ulał pasuje i do Giertycha, i do Kuczyńskiego.
          • minstrel515 Re: i splunął 10.10.10, 21:49
            ajakzupa napisał:

> Pokornie proszę, nie przeinaczaj mojej wypowiedzi. Napisałem, że i Kaczyński, i
            > Kuczyński to taki sam smród. Niczym się nie różnią.
            >
            > Obaj doprowadzają politykę do degeneracji. Tylko opluwanie im dobrze wychodzi.
            > Ta sama obrzydliwa postawa. Nie ma zatem znaczenia to, że jeden z PiS-u, a drug
            > i -z PO. Bluzg, plucie, piana nie mają logo partyjnego, są uniwersalne. Demokr
            > acja akceptuje takie bluzgi, więc się nakręcają. Nie umieją rządzić, wyprowadzi
            > ć Polski do cywilizacji. Pozostało im jedno: bluzgać. W tym się specjalizują.
            >
            > Guzik mnie obchodzi, co mi kto wybaczy albo i nie wybaczy.
            >
            > Chcę jeszcze dodać, że za plecami Kaczyńskiego czai się Giertych. Niech więc Ku
            > czyński dąży do wykończenia Kaczyńskiego, będzie miał Giertycha, to sobie dopie
            > ro wtedy na siebie poplują. A, i jeszcze narodowy chrześcijanin z PO - czyli Ni
            > esiołowski. Ten to już jak ulał pasuje i do Giertycha, i do Kuczyńskiego.
            A może jakieś konkrety co do tego plucia i bluzgania? Bo tak, to jest tylko mokro i ślisko, ale nikt nic nie wie.
            • ajakzupa Re: i splunął 10.10.10, 22:12
              Konkretu ci trzeba?

Każda wypowiedź Kuczyńskiego-Kaczyńskiego jest takim konkretem. W ich wypowiedziach taki dobór słów, żeby kaleczyć i nie pozwolić skaleczeniom się zagoić. Aby uniemożliwić kompromis, koalicję dla dźwigania Polski z dna cywilizacyjnego po komunie. Aby jeszcze bardziej pogrążać. Ich słowa, które nie pozwalają na porozumienie Polaków, ale jak największe skłócenie.

Ten epitet: "ćwiartka narodu" - ohydny, plugawy, deprecjonujący Polaków jak słowo "moher". Mający zabić wrażliwość, a wywołać wściekłość. Aby Polak na Polaka się rzucił jak kundel na kundla. Ta sama jakość epitetu "ćwiartka narodu" jak "ciemny lud" czy "tam stoją, gdzie stało ZOMO".
          • kot.kot1 Re: i splunął 10.10.10, 21:55
            Gdzie jest ten bluzg i plucie u kuczynskiego? Ja tego nie widzę, za to u ciebie prawie tylko ślina. Wydaje mi się, że ty jestes taki lewacki negatyw pisiora, ktoremu ten polski minifaszyzm nie przszkadza tylko przeszkadza PO, jak kiedys komunistom nie przeszkadzał hitler tylko socjaldemokraci. Dobryś uczeń.
            • ajakzupa Re: i splunął 10.10.10, 22:18
              Odpowiem, nauczyłem się u Kutza, Niesiołowskiego i Kuczyńskiego plucia. Ale ty nie czytaj ponownie swego wpisu, natomiast ja przeczytam kilka razy, aby i od ciebie uczyć się, jak pluć na innych. Dobry ze mnie uczeń. Również - jak zechcę - i wobec ciebie użyję porównań.

Przyznaję, to mi się u ciebie spodobało "lewacki negatyw pisiora". Niestereotypowe, niebanalne. Masz dar, ucz mnie. Ucz. Kiedyś wykorzystam twoją naukę, aby uderzyła w ciebie.
              • maxik-g Nie sądzę, byś dał radę. 10.10.10, 22:53
                • ajakzupa Re: Nie sądzę, byś dał radę. 10.10.10, 23:46
                  Hm, no, tak! Masz rację! Nie dam rady. Trudno bowiem z kimś ścigać się w chamstwie. Musiałbym być takim samym chamem albo i większym, ale spróbować można.
                  • kot.kot1 Pogadajmy "ekspercko", 11.10.10, 09:38
                    mówisz o kompromisie między Polakami. Mamy taka sytuacje, jak dziś. Jaki Twoim zdaniem powienien być praktycznie pierwszy krok w kierunku takiego kompromisu. Praktycznie, czyli wykonalnie a nie idealnie!
                    • ajakzupa Re: Pogadajmy "ekspercko", 11.10.10, 13:22
                      Pierwszy krok?

Olać ich (rządzących) i zacząć samemu się organizować od podstaw. To zaczynam robić, startuję w wyborach samorządowych i jeśli mi się powiedzie, chcę szukać tego, co mamy wspólne, a odtrącać różnice.

A oni niech się żrą, są potrzebni jak papier do zadka.
              • h-mol Re: i splunął 11.10.10, 00:49
                Piszesz, że nauczyłeś się plucia (cytuję) "u Kutza, Niesiołówskiego i Kuczyńskiego". To bardzo interesujące bo pierwszymi, którzy dawali lekcje plucia byli J. Kaczyński, Macierewicz, Kurski, Rydzyk. Dlaczego o nich nie wspominasz?
                • ajakzupa Re: i splunął 11.10.10, 13:29
                  Wybacz, że nie wyliczam wszystkich swoich Mistrzów plucia na innych. Ale są tu moje posty w archiwum, tam również wspominam Kurskiego. Rydzyk? Nie znam. Gdyby nie "GW", nie wiedziałbym, kto zacz.

Moim największym Mistrzem jest jednak Wałęsa. Wczoraj był program na stacji "Planete", wszystko sobie przypomniałem, jak Pokojowy Noblista wszczynał swoje wojenki, jak pomiatał ludźmi, jak zaszczepił jad, od którego nie ma ucieczki.

O tym, że Wałęsa jest genetycznym protoplastą wszystkich opluwaczy wywodzących się z "Solidarności", też tu pisałem. Nie mam zamiaru szukać, ale jest w archiwum "GW". Tobie też nie radzę szukać, uwierz na słowo, jeśli łaska.
    • vvidmo Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 20:21
      Jeden wódz, pół mózgu i ćwiartka narodu. Tak powinien brzmieć tytuł.
    • h-mol Chcę być szefem PiS! 10.10.10, 20:30
      Bez najmniejszego kłopotu mogę wygadywać jeszcze większe, na zimno wykombinowane bzdury jak to czyni J. Kaczyński i jego oszalała ekipa! Za darmo tego nie będę oczywiście robił, ale jako, że jestem człowiekiem nie mającym zbyt wielkiich wymagań apanaże pana prezesa mi w zupełności wystarczą!
      • minstrel515 Re: Chcę być szefem PiS! 10.10.10, 21:13
        Nie warto. Lepiej zająć się czymś pożytecznym. Na przykład hodowlą pszczół. PiS przeminie, pszczoły zostaną. Teraz i zawsze.
    • berlinczyk6 Jeden autor, ćwiartka rozumu 10.10.10, 20:51
      wiecej nie ma co pisac bo i tak nie zrozumie...
      • maxik-g To walnij "se" tę ćwiartkę. 10.10.10, 22:54
    • 4dagome1 [...] 10.10.10, 21:03
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • kutzowesz Jeden wódz, ćwiartka narodu 10.10.10, 23:09
      Z brudnymi ,odrażającymi,złymi parchami nam nie po drodze panie Kuczynski cz jakiś tam kalkstein lub inny zdrajca.
      • h-mol Re: Jeden wódz, ćwiartka narodu 11.10.10, 00:52
        Wam nie pod drodze towarzyszu ubeku?
    • zew_atlantyku A ty masz cwiartke mozgu ty weteranie 11.10.10, 00:59
      Solidarnosci. Zastanow sie, dlaczego to wszystko najpierw
      ---
      inspiracjademokracja.com/2010/10/01/berlin/
    • gburiaifuria Jeden wódz, ćwiartka narodu 11.10.10, 03:10
      Bledny napis pod filmem; Jaroslaw Kaczynski wcale nie oddaje czesci ofiarom katastrofy, tylko swojemu bratu i tym ofiarom, ktore nalezaly do PiS. Gdyby chodzilo o wszystkie ofiary, to nie bylby cicho na wrzaski, by pielgrzymka nie wracala ze Smolenska i radosc, ze samolot mial awarie.....
    • verity89 Polska w okowach mafijnego establishmentu PO ! 11.10.10, 03:29
      Oto nagle okazało się po 10.04.2010 r. , że suwerenne polskie państwo nie ma właściwie nic do powiedzenia w sprawie wyjaśniania okoliczności tragicznej śmierci swojego najwyższego urzędnika i wielu innych bardzo ważnych dla funkcjonowania państwa osób. Że szczątki polskiego samolotu – będącego w sensie imperium częścią terytorium Rzeczypospolitej Polskiej , a w sensie dominium własnością tejże RP – są wyłączone spod gestii władz polskich. Podobnie jak rzeczy znajdujące się na pokładzie samolotu, w tym dokumenty i nośniki elektroniczne mogące zawierać tajemnice państwowe. A takiemu stanowi rzeczy z winni sa WSI Bronek i herr Donek !
    • menuet1 wódz i ćwiartka 11.10.10, 08:19
      Jestem przekonany ,że tylko lekarska komisja powołana przez Zgromadzenie Narodowe jest w stanie coś zmienić w 'polskiej polityce'. Dotyczy to każdego szczebla władzy. Obowiązkowe badanie kandydatów do funkcji publicznych , jak obecnie lustracja!
      Alternatywą jest Stowarzyszenie Kawalerów Ostrogi wymyślone przez Gombrowicza w 'Transatlantyku'. Mimo możliwości [otwarte drzwi piwnicy] wbita w udo ostroga doprowadzi do zaprzepaszczenia wszystkich szans na rozwój /postęp/dobrobyt/zgodę.
    • pisdode Dlaczego Kuczyński mnie obraża? 11.10.10, 12:07
      Jestem tą cwiartką narodu i dlaczego Kuczyński mnie obraża? Po drugie -ćwiartka narodu to jakieś 10 mln ludzi a to dla Kuczyńskiego pryszcz? Po trzecie- poparcie dla PiS (idę o zakład) to naprawdę nie 25% a jakieś 33 do 36% a więc nie ćwiartka a jedna trzecia. Suma sumarum, Kuczyński to złośliwy mały człowieczek.
      • menuet1 Re: Dlaczego Kuczyński mnie obraża? 11.10.10, 14:00
        Zanim się obrazisz to przypomnij sobie jak to się w szkole liczyło. Te procenty osiołku dotyczą 55% Społeczeństwa więc nie podniecaj się jak Giertych na wiecu , co to wykrzykiwał ,że widzi już conamniej 20tys. ludzi a tam było ....1200.....!!!

Tak wogóle to widać ,że nie tylko 'matmę' opuszczałeś , logikę też nie mówiąc już o fizyce...!
        Jak większość tej ćwiartki , której podstawowa wiedza dotyczy tylko różańca i leżenia 'krzyżem'.
        Inne dziedziny życia się nie liczą. Komunizm wykształcił 'cwiartkę nieuków i nierobów ' ale za to dobrych krzykaczy ....!
        • pisdode Re: Dlaczego Kuczyński mnie obraża? 11.10.10, 17:46
          Re: @ menuet1
          Uczył Marcin Marcina.Nie czytasz ze zrozumieniem. Kuczyński mówił o narodzie a nie o elektoracie. To że do wyborów chodzi tylko 55% obywateli wcale nie znaczy, że pozostałe 45% nie ma jakichś preferencji wyborczych tylko im się nie chce albo nie mogą pójść na wybory. A tak w ogóle to czepiasz się mądralo mam cię za buca.
    • pyra-dk Jeden wódz, ćwiartka narodu 11.10.10, 12:09
      Dlaczego nikt nie podejmie się sprawdzić rodowód / drzewo genealogiczne braci K ? Ci tylko w Polsce urodzeni nigdy Polsce życzliwi nie byli / są !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka