Dodaj do ulubionych

Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki

11.10.10, 07:27
Czytając te informacje i ustawiając je obok wywiadu pani Fotygi, robi się zimno, będąc nawet daleko od polskiego teatru działań politycznych.

Puk, puk, allo,allo, panie Michnik Adam, do jakiej dziury się pan tym razem schował?
Czy teraz to już może Nord Korea?
---
inspiracjademokracja.com/
Obserwuj wątek
    • morozov_pavlik W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą ludzi 11.10.10, 07:56
      • androidonline Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 08:44
        Jedyną "zbrodnią" Łukaszenki jest to, że broni Białoruś przed żydowską Unią i zbrodniczym NATO.
        Za to żydki wymyślają takie brednie i robią z niego zbrodniarza. A co ze zbrodniarzami z ekipy Busha, którzy zrobili WTC i napadli na Afganistan i Irak?
        Tych prawdziwych zbrodniarzy GW nie skrytykuje...
        poliszynel.wordpress.com/czym-jest-unia-europejska/
        poliszynel.wordpress.com/usa-swiatowy-terrorysta-nr-1/
        • amenominakanushi-pan-poczatku Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 10:47
          A wy obydwaj powyżej piszecie z Tworek czy jeszcze was nie zdiagnozowano?
        • miastomakow Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 10:53
          Zgadzam się. Trzymam kciuki za Prezydenta Łukaszenkę. Niestety przegra on tę wojną - siły zła są potężniejsze. A tak na marginesie. Łukaszenka dyktator, tak? A ile dzieci, kobiet w ciąży, starców i chorych zostało zabitych przez amerykanów w tzw. "przypadkowych ostrzałach" w Iraku czy Afganistanie? Czemu GW nie napisze o Bushu i murzynie że to dyktatorzy?
          • amenominakanushi-pan-poczatku Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 11:11
            miastomakow napisał: "A ile dzieci, kobiet w ciąży, starców i chorych zostało zabitych przez amerykanów w tzw. "przypadkowych ostrzałach" w Iraku czy Afganistanie?"

No właśnie. Ile? Masz jakąś wiedzę na ten temat, czy to post typu "tak sobie pier..lę palcami po stole". W tym wypadku po klawiaturze.
            • miastomakow Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 11:34
              www.szokblog.pl/FotoWideo.jsp?idblg=2573&idfot=6&idvid=0
              To pokaż mi tym razem ty ile osób zabił Łukaszenka> Na razie są tylko twierdzenia jakichś kolesi którzy uciekli z białorusi. Czy masz na ten temat jakąś wiedzę poza twierdzeniami GW czy tak sobie pi er..lę palcami po stole". W tym wypadku po klawiaturze.
              • amenominakanushi-pan-poczatku Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 11:58
                Pokaż mi mój post, w którym twierdzę, że Łukaszenka kogoś zabił.
                "147 ofiar amerykańskiego bombardowania w Afganistanie". Łoł, aż mi po nogach pociekło.
                Tu masz dłuższą listę. wbztv.com/local/September.11.9.2.580688.html
                I tak jak uważam, że wojna w Iraku jest wojną niesprawiedliwą, tak samo uważam, że talibom się należało jak kozie za obierki. Chyba, że Ty też uważasz, że to Izrael i USA wysadziły WTC i Pentagon. Wówczas nawet nie wysilaj się, by ze mną dyskutować. Ja z miejsca przyznaję czubom rację, chcę żyć.
                • miastomakow Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 12:01
                  z gracją z jaką nazywasz kogoś czubem wnioskuję że to z tobą jest coś nie tak.
                  • amenominakanushi-pan-poczatku Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 12:12
                    Ze mną wszystko OK. Ja nie twierdzę jak któryś czubek przede mną, że to Bush wysadził WTC.
                    Z takimi debilami nie dyskutuję.
                    Tobie żadnej opcji nie narzucam, wybór jest Twój.
                    • popisuarka Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 11.10.10, 13:28
                      Bush nie wysadzil WTC, zrobili to za niego agenci specsluzb pewnego wielkiego, polnocnoamerykanskiego mocarstwa!
                      • critto Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 13.10.10, 18:34
                        rozumiem, że masz na to jakieś twarde dowody i przedstawisz je co najmniej na forum, a najlepiej w odpowiedniej co do miejsca prokuraturze czy w instytucji międzynarodowej? Nie przedstawisz?? Aaaa zapomniałem, tam przecież też rządzi ta sama klika, sitwa, mafia, NWO, PKP i w ogóle MO i ZHP i dlatego Ci nie uwierzą :D
                        • popisuarka Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 13.10.10, 18:40
                          Zartujesz chyba? Gdzie masz dzis w Polsce niezawisly wymiar sprawiedliwosci?
                          • critto Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 13.10.10, 19:01
                            tak myślałem - masz dowody, ale nie możesz zeznawać, bo nigdzie sprawiedliwości, tylko wszędzie jedna mafia ;p LOL
                            • popisuarka Re: W Polsce za to są więzienia CIA gdzie męczą l 13.10.10, 19:06
                              Nie moja to wina, ze nie ma w Polsce dzis ani demokracji, ani tez sprawiedliwosci...
                              Ale mamy za to PiS!
    • jana51 Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki 11.10.10, 08:42
      Semantyka na pewno nie jest najmocniejszą ze stron gazecianych żurnalistów skoro piszą, że w wywiadzie telewizyjnym ktoś "zeznaje", zamiast oświadcza, mówi, czy wręcz donosi.
      Mocną natomiast stroną gazeciarzy jest chamska propaganda, bo tylko tym można tłumaczyć postawienie tezy o zbrodniczości rządów Łukaszenki w oparciu o wynurzenia, odstawionego z jakichś tam powodów od cycka, wojaka Specnazu ...
      • jaibrat Re: Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki 11.10.10, 09:47
        Ja i mój Brat uważamy za oczywistą oczywistość, że skoro Pani Prezydentowa z Rodzinami Ofiar katastrofy smoleńskiej jest w Witebsku na Białorusi to sprawa wymaga wyrównania poziomu.
        Nie może przecież być tak,że Białorusini naszych goszczą a my na to nie reagujemy!
        Brawo GW! Brawo!
      • oloros Re: Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki 11.10.10, 09:48
        a ci wszyscy ktorzy znikneli z dnia na dzien - to oczywiscie UFO ich porwalo - szczegolnie aktyuwne na Bailorusi
        w Rosji nawet specjalnie sie tym nie kryja - i jak chca kogos zabic to w bialy dzien pod wlasnym domem
        rezim bialoruski chociaz kombinuje jak to ukryc
        ale to juz tylko kwestia czasu - zegar juz tyka -
        • jwojnar Z tym UFO możesz mieć rację 11.10.10, 11:02
          To by tłumaczyło rozmiar czapki prezydenta. Nie da jej się co prawda nosić na wietrze, ale można się pod nią schować przed zbrodniarzami z kosmosu. Swoją drogą mundury kołchoźników są bardzo eleganckie, u nas nawet leśniczy o takim eleganckim wdzianku służbowym może sobie tylko pomarzyć.
    • 1kiero1 Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki 11.10.10, 10:51
      nie od dziś wiadomo że Łukaszenka j\nie jest wzorem do naśladowania dla dzieci

---
      dobre-pozyczki.blogspot.com
    • zonzonel Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki 11.10.10, 12:02
      Facet nie do ruszenia, widać po czapce: wytrzyma uderzenie meteorytem.
    • erte2 Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki 11.10.10, 12:14
      Szczęśliwie uniknęliśmy losu Białoruśi - a całkiem niedawno zagrożenie było realne. Przecież były szef CBA, Mariusz Kamiński - to dokładnie pułkownik Pawluczenko, tyle że na razie w wersji "soft". Nie kto inny jak on - na zlecenie Jarosława Kaczyńskiego - montował prowokacje i afery - tylko po to aby dokonać "miękkiego przewrotu" i załatwić stołek braciom Kaczyńskim. Na szczęście wyjątkowa indolencja i głupota zarówno Kamińskiego jak i Kaczyńskiego ("genialnego stratega" ...) uchroniły nas przed następnym okresem "błędów i wypaczeń" - mam nadzieję żę na zawsze.

A na koniec rada dla pana Kaczyńskiego: Chce pan być skuteczny i resalizować swoje plany? Zapisz się pan na korepetycje do Adama Michnika. On wie jak to się robi. Oto przykłady:
      1.Chciał obalić komunę? Obalił.
      2.W 1989. rzucił hasło "Wasz prezydent nasz premier". Wyszło na jego. (Wtedy zresztą, działając w myśl tego hasła jedyny raz skuteczny okazał się Jarosław Kaczyński).
      3. Przewrócił rząd Millera? Przewrócił.
      Trzeba jeszcze innych przykładów?
      • popisuarka Re: Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki? 11.10.10, 13:29
        Szkoda, ze nie jestesmy Bialorusia. Moze nie mielibysmy az tylu nedzarzy i tylu bezrobotnych...
        • jwojnar Poproś o azyl 11.10.10, 15:48
          To co w PL może wydawać się dysfunkcją, paręset kilometrów dalej na wschód może znaleźć uznanie władz i pozwolić na godne życie. A swoją drogą: z jakiego pisuaru czerpiesz natchnienie?
          • popisuarka Re: Poproś o azyl 11.10.10, 17:03
            Zalosny poziom dyskusji...
            A z Polski dawno temu wyjechalem. Na zachod, jakbys chcial wiedziec.
            • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Poproś o azyl 11.10.10, 19:56
              Trzeba było iść na całość i jechać na ten zachód aż za Pacyfik. W Korei Północnej byłoby ci jak w niebie. Tam 127% populacji wierzy w winę Busha.
              • popisuarka Re: Poproś o azyl 13.10.10, 18:42
                A ty popros o pobyt w azylu...
                en.wikipedia.org/wiki/Psychiatric_hospital
                • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Poproś o azyl 10.11.10, 13:04
                  Nie poproszę. Nie chcę mieć ciebie za sąsiadkę.
            • cehaem Re: Poproś o azyl 11.10.10, 22:39
              Ale ale, na Bialorusi jest habilitacja!
    • lks17 Re: Nowe dowody na zbrodnie Łukaszenki 11.10.10, 13:07
      Bałwan atlantyku - lepiej oddaje zjawisko autoironiczne podpisane jako zew.
    • psiorgan Są nowe dowody i wierzę w nie 11.10.10, 13:10
      ponieważ pisze o tym sam Poczobut, a on jest zupełnie bezstronny.
    • popisuarka Nowe dowody na zbrodnie Balcerowicza 11.10.10, 13:26
      Kolejne miliony Polakow opuszczaja wlasnie Polske, na skutek jego "reform", a on wciaz na wolnosci... :(
    • mc-matt I co mu zrobią? 11.10.10, 14:01
      Wielki Wódz Belarusinów się skrzywi w fotelu, jak zobaczy takie wieści. Tak mu mina zrzednie że aż będzie sobie musiał zamówić szampan Brut, solidną porcję kawioru i prywatny striptease, wykonany przez ulubioną białoruską modelkę... Łukaszenko twardo siedzi na swym tronie, robi co dusza zapragnie i nic nie jest w stanie tego zmienić....
      • dar61 e-a 11.10.10, 15:19
        {Mc-mattowi} się wyrwało:

...Wielki Wódz Belarusinów się...

Nie dalej jak z 15 lat temu jakiś wicekonsul białoruski wystąpił w Polsce o natychmiastowe zaniechanie w Polsce zapisu "Białoruś" na rzecz "Biełaruś".
        Choć historycznojęzykowo miał rację, to jednak za bardzo odkrył karty i się już drugi raz nie odkrył.

Jak tam z kamuflażem, {Mc-matcie}?
    • oldnick5 To nieprawda 12.10.10, 00:50
      Uważam, że to wszystko nieprawda.
      Uważam także, że gdybym w mediach ujawnił znane sobie dowody na czyjeś zbrodnie (tu, odpowiednio: na zbrodnie prezydenta Wałęsy, Kwaśniewskiego, Kaczyńskiego czy Komorowskiego), zostałbym natychmiast z urzędu przesłuchany na tę okoliczność przez prokuraturę mojego państwa.
      Stanisław Remuszko
      www.remuszko.pl
    • heraldek_2 Nowe dowody na zbrodnie braci Michnikow 12.10.10, 01:02
      .....Stefan Michnik skazywal na smierc a brat Adam wykonywal wyroki za stodola.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka