ods 23.10.10, 17:43 "Z ochrony zaproponowanej przez BOR skorzystali już m.in. Jarosław Kurski i Zbigniew Ziobro z PiS." I takiego babola strzeliła dziennikarka GW? Słodkie :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pioro111 Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 17:58 wspaniały gest tego światłego polityka! Jak dobrze że nie należy do PO! Zbuduje nam nową nowoczesną partię z Gumowym Penisem i Świńskim Łbem na sztandarze postępu!!!! jestem zachwycony!!! po tłustych brzuchach biskupów wstąpi do rzeźni w której osobiście wypatroszy Kaczora i zedrze z niego skórę jako trofeum!!! Piękne to wszystko bardzo! Chwała mu Chwała! he he Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 18:20 pioro111 napisał: > wspaniały gest tego światłego polityka! Jak dobrze że nie należy do PO! Zbuduje > nam nową nowoczesną partię z Gumowym Penisem i Świńskim Łbem na sztandarze pos > tępu!!!! jestem zachwycony!!! po tłustych brzuchach biskupów wstąpi do rzeźni w > której osobiście wypatroszy Kaczora i zedrze z niego skórę jako trofeum!!! Pię > kne to wszystko bardzo! Chwała mu Chwała! he he GW tworzy komitet poparcia Palikota -idioty - kto z kim przestaje takim sie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
klara2010 Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 04:45 spadaj zazdrosniku!! ciebie napewno nie byloby stac na taka postawe!!! 00000000000000000000000000000000000000000 Odpowiedz Link Zgłoś
sener1986 Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 06:51 ....mozesz byc wciagnieta na czlonka. ........Ruchu Zaparcia . Odpowiedz Link Zgłoś
klara2010 Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 14:03 typowa pisowska, czyli prawa, sprawiedliwa, kulturalna, inteligentna i pokojowa wypowiedz reprezentanta "szlachetnej", a moze nalezy powiedziec: NAJszlachetniejszej partii pis Ps. ciekawostka: po angielsku, pis, jak ktos przeczyta, to znaczy: sikac. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 02:46 klara2010 napisała: > spadaj zazdrosniku!! > ciebie napewno nie byloby stac na taka postawe!!! > 00000000000000000000000000000000000000000 klara2010... wiem, że jest pełnia... ale z tym gumowym penisem cię tak rajcuje...? głupiutka ty głupiutka.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 02:44 pioro111 napisał: > wspaniały gest tego światłego polityka! Jak dobrze że nie należy do PO! Zbuduje > nam nową nowoczesną partię z Gumowym Penisem i Świńskim Łbem na sztandarze pos > tępu!!!! jestem zachwycony!!! po tłustych brzuchach biskupów wstąpi do rzeźni w > której osobiście wypatroszy Kaczora i zedrze z niego skórę jako trofeum!!! Pię > kne to wszystko bardzo! Chwała mu Chwała! he he po co mu ochrona... swój swojego... kruk.. krukowi...złoczyńca... złoczyńcy... Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 18:17 Palikot nie jest juz(oficjalnie)tuba TUSKA wiec o co chodzi- czyzby GW zabraklo tematow zastepczych i czepia sie politycznych smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 18:20 A po co mu ochrona BOR-u? Ma swoich kumpli z WSI i KGB... najwyższą profesjonalną obsługę swojego bezpieczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Palikot ma własną ochronę. Zapewne. 23.10.10, 18:29 Musimy wyeliminować Kaczyńskiego ale w tym sensie, że z polityki. Ja mu życzę sto lat życia, niech żyje jak najdłużej i siedzi w domu z psem, kotem, czyta gazety. Jego odejście z polityki będzie błogosławieństwem dla polskiej polityki, to będzie dzień w którym będzie można napić się i wódki i wina i soku pomarańczowego - podkreślił Palikot. No wreszcie zrozumiał, że mówi do idiotów, którzy nie rozumieją języka Gombrowicza, Mrożka, którzy słowa o tym by zastrzelić Kaczyńskiego, wypatroszyć, skórę sprzedać mogą zrozumieć nie jako poezję, ale hasło do rozpoczęcia działań ... Nie powinno się, jak Pan Palikot zakładać, że ludzie są inteligentni - trzeba z nimi - jak z dziećmi - powoli, wielkimi literami ... ____________ VICTORIA Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 18:37 ods napisała: > "Z ochrony zaproponowanej przez BOR skorzystali już m.in. Jarosław Kurski i Zbigniew > Ziobro z PiS." I takiego babola strzeliła dziennikarka GW? Słodkie > :] Może błąd leży gdzie indziej :) Może Jarosław Kurski zapisał się do PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
hk-47 Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 18:45 Nie przesadzajmy z tą teorią o bliźniakach. To nie tak. Kaczyński to jest mały człowieczek o niczym nie pohamowanej żądzy władzy. To polska odmiana wodza III Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 02:54 hk-47 napisała: > Nie przesadzajmy z tą teorią o bliźniakach. To nie tak. Kaczyński to jest mały > człowieczek o niczym nie pohamowanej żądzy władzy. To polska odmiana wodza III > Rzeszy. Myślenie mięśniem gładkim u niedopchanych samic zawsze skutkuje odchyleniem biegunów... ... a może za mało ci płacą za te kocopoły kopiowane z portalu na portal...? Weź sobie gumowego penisa palikota i przepchnij myślenie do górnej półki Odpowiedz Link Zgłoś
bojtek3 Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 18:48 Ja nie odmówię ochrony przed rodziną europosła Cymańskiego ani przed nim samym. Wręcz domagam się takiej ochrony. Inwigilacja Inwigilacja dawno zapomniane słowo Powróciło do mnie na nowo Nie tylko słowem ale też czynem Czyżby czekano kiedy ja zginę? Kiedy zamotam się w toku spraw? Ile w mych słowach popełnię gaf? Czy dzieci też inwigilują? Gdzie się uczą? lub gdzie pracują? Jak mi dokopać jak znaleźć haki Zespól się zebrał nie byle jaki Już awansami się obdarzyli Żebym nie miała spokoju chwili Żebym się bała na każdym kroku Żebym wciąż miała gorzkie łzy w oku. Ja chciałam tylko proszę Państwa Żeby w mym domu nie było pijaństwa Więc do Komisji Gminnej zgłosiłam By mi pomogła by coś zrobiła. Ale niestety to był mój błąd Na alkoholu zarabia rząd Rządowe macki chwyciły sprawę I se zrobiły z rodziny zabawę Prawo i Sprawiedliwość u władzy była I w moich sprawach mataczyła. Kiedy w mą własność wchodzili jak w swoją Krzycząc że nikogo i niczego się nie boją „Gmina, policja i cała wieś może pocałować ich gdzieś” O co im chodzi? czego od nas chcą? Czy spodobał im się nasz własny dom? Czy miejsce w przytułku dla nas już znaleźli? Żeby sami do naszego domu wleźli? Euro-pośle który zajmujesz się Polskich Kobiet Sprawami Odsuń od nas tę klikę, pozwól nam żyć...... I spokojnie zajmować się codziennymi obowiązkami. Mariola Glegoła. Stegna 28. 08. 2010r Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 20:35 Piękny wiersz, cała esencja polityki. Posłowie nigdy nie wprowadzą ordynacji wyborczej opartej o OKRĘGI JEDNOMANDATOWE. Boją się tego wszyscy od lewa do prawa. Będą karmić służby specjalne, będą nas i naszych potomnych inwigilować w archiwach IPN. Z każdym rokiem archiwa te będą pęczniały o nowe rewelacje. Na każdego kto podskoczy coś się znajdzie. Jak demokracja to demokracja! Odpowiedz Link Zgłoś
hen-live Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 19:54 A ja zaglosuje na partie Palikota bo widze ze PO coraz bardziej ustepuje Kaczorowi. Zgadzam sie z tym co mowi o J.Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 02:57 hen-live napisał: > A ja zaglosuje na partie Palikota bo widze ze PO coraz bardziej ustepuje Kaczor > owi. Zgadzam sie z tym co mowi o J.Kaczynskim. głosuj... głosuj...zgadzaj się... zgadzaj... widzenia, już ci nic nie zwróci... palikot potrzebuje takich ślepych matołków... Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 20:13 Jeden z nielicznych facetów w polskiej polityce. Po prostu ma gość jaja. Ochrona BOR-u jest rzeczywiście teatrem, bo tak naprawdę nic nikomu nie grozi. Taka ochrona dużo bardziej przydała by się np. listonoszom czy restauratorom, bo im rzeczywiście grozi realne niebezpieczeństwo. A któż normalny chciałby sobie brudzić ręce o takiego Ziobrę czy Kurskiego ? Ich po prostu wystarczy mieć w dupie (o.k., pisolandio, ty może sobie mieć w dupie Palikota - mi to nie przeszkadza, a i on zapewne to olewa). Dochodzimy do paranoi - za chwilę okaże się że każdy obszczymur z legitymają partyjną zażąda ochrony, limuzyny pancernej i plutonu komandosów - a wszystko to za nasze pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 03:02 erte2 napisał: > Jeden z nielicznych facetów w polskiej polityce. Po prostu ma gość jaja. > Ochrona BOR-u jest rzeczywiście teatrem, bo tak naprawdę nic nikomu nie grozi. > Taka ochrona dużo bardziej przydała by się np. listonoszom czy restauratorom, b > o im rzeczywiście grozi realne niebezpieczeństwo. A któż normalny chciałby sobi > e brudzić ręce o takiego Ziobrę czy Kurskiego ? Ich po prostu wystarczy mieć w > dupie (o.k., pisolandio, ty może sobie mieć w dupie Palikota - mi to nie przesz > kadza, a i on zapewne to olewa). > Dochodzimy do paranoi - za chwilę okaże się że każdy obszczymur z legitymają pa > rtyjną zażąda ochrony, limuzyny pancernej i plutonu komandosów - a wszystko to > za nasze pieniądze! Ty nie masz żadnych pieniędzy biedaku...dla US... więc nie ujadaj kundlu, że "z twoich" pieniędzy...bo kontrolę dochodów ci zrobię naganiaczu za 20 groszy.. Jak taki imbecylo-but może zabierać głos... jesteś małym stukaczem klawiatury, bez przyszłości... Jak tam twoje dziewczynki... mają nowych klientów...? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 03:03 pherus napisał: > Palikot dobrze prawi! ... prawi... nie prawi...będzie siedział... to pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
robert9998 Pies sąsiadów mi grozi potrzebuję ochrony BOR-u 23.10.10, 20:26 Zaczęły się medialne wygłupy, ilu politykom więcej grożono i aby pisowcy nie byli bardziej pokrzywdzeni niż PO. PO na dzień dzisiejszy ma lepszą ochronę niż BOR, chronią ich media wszelakie a słowo mówione czy pisane gorzej wali lub chroni niż kule czy wóz pancerny czy kamizelka. Dzień później panu Marszałkowi Niesiołowskiemu jakaś oszalała baba z radia od ryja nawtykała a ten już ochronę BOR, trzeba sprawę podciągnąć pod Łódzką lepiej wpadnie medialnie i sami pisowcy nie będą się czuć ofiarami, nie daj Bóg społeczeństwo i zacznie współczuć. Społeczne wektory powrócą powoli do Lewicy, gdyż jedni uprawiają ciągle medialny cyrk=PR, drudzy wiecznie obrażeni na wszystkich, zapominając o tym jak przez nich odeszła zacna pani Blida. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Pies sąsiadów mi grozi potrzebuję ochrony BOR 26.10.10, 03:05 robert9998 napisał: > Zaczęły się medialne wygłupy, ilu politykom więcej grożono i aby pisowcy nie by > li bardziej pokrzywdzeni niż PO. > PO na dzień dzisiejszy ma lepszą ochronę niż BOR, chronią ich media wszelakie a > słowo mówione czy pisane gorzej wali lub chroni niż kule czy wóz pancerny czy > kamizelka. > Dzień później panu Marszałkowi Niesiołowskiemu jakaś oszalała baba z radia od r > yja nawtykała a ten już ochronę BOR, trzeba sprawę podciągnąć pod Łódzką lepiej > wpadnie medialnie i sami pisowcy nie będą się czuć ofiarami, nie daj Bóg społe > czeństwo i zacznie współczuć. > Społeczne wektory powrócą powoli do Lewicy, gdyż jedni uprawiają ciągle medialn > y cyrk=PR, drudzy wiecznie obrażeni na wszystkich, zapominając o tym jak przez > nich odeszła zacna pani Blida. "zacna" pani BLIDA... zastrzeliła ją agentka ABW przygłupie...za "zacność", aby innych zacnych złodziji nie wydała...zacny przygłupie Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Palikot odmówił ochrony BOR-u; co było błędem. 23.10.10, 20:56 Czyto Polska czy reszta świata, czasy są inne, szaleńcy i pomyleńcy włóczą się po kraju. Weźmy tylko w rachubę PISowców ilu inteligentnych tam jest? Palców jednej ręki jest za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 U nas, żeby być normalnym, trzeba być Palikotem... 23.10.10, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
barr.a.cuda to dowodze, że esbecka mafia Palikota 23.10.10, 21:43 stoi za łódzkim morderstwem. Czy ktos sie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: to dowodze, że esbecka mafia Palikota 26.10.10, 03:08 barr.a.cuda napisała: > stoi za łódzkim morderstwem. Czy ktos sie dziwi? Wreszcie jeden diament w kupie gówna... Pozdrawiam... Pewnie, że Palikot ze swymi konszachtami w służbach bolszewickich jest "oficerem operacyjnym" Bronka i Donka... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Palikot odmówił ochrony BOR-u 23.10.10, 22:15 Szmaty z pis jak ziobro czy kurski to kur*y podszyte bojem.Tchórze pisbolszewii.Palikot ma klasę.No i kasę.Te pis ścierwa ciułają dla siebie.Kto ich odstrzeli? I kiedy?Yaro to kur*a zawzieta.Nawet gdyby Komorowski chciał nie wiem jak go ugłaskać ten fiut jest tak uparty i zawzięty,że nie ma co z tym goownem zaczynać.Mój ukochany kot Alik i brat świeżo upieczony wawelczyk -najlepszy prezydent od czasów Mieszka I i Dobrawy ;D www.atochuj.pl/hipokryzja-narodowa-i-efekt-wymiotny/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 03:11 bogdan331 napisał: > Szmaty z pis jak ziobro czy kurski to kur*y podszyte bojem.Tchórze pisbolszewii > .Palikot ma klasę.No i kasę.Te pis ścierwa ciułają dla siebie.Kto ich odstrzeli > ? I kiedy?Yaro to kur*a zawzieta.Nawet gdyby Komorowski chciał nie wiem jak go > ugłaskać ten fiut jest tak uparty i zawzięty,że nie ma co z tym goownem zaczyna > ć.Mój ukochany kot Alik i brat świeżo upieczony wawelczyk -najlepszy prezydent > od czasów Mieszka I i Dobrawy ;D > www.atochuj.pl/hipokryzja-narodowa-i-efekt-wymiotny/ ... ej... nie zapluj się...twój palikot ma rzeczywiście klasę...podstawową...w spec -służbach bolszewickich...weź mu obciągnij tego gumowego fiuta...ty to lubisz cioto ... i on to lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 03:22 wielcy,a jakze mali,przegrani...... Odpowiedz Link Zgłoś
klara2010 Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 04:28 nie chce tym razem czytac, co inni napisali, bo pierwszy wpis byl tak pisowsko- parszywy, ze nie chcialo mi sie tracic nerwow. Panie Palikot,... zawsze wiedzialam, ze jest Pan stoi duzo wyzej ponad poziom (moralny i intelektualny) Kurskiego, Ziobry, Blaszczaka, Kepy, Brudzinskiego... , czy Mularczyka.....itd.. lista niestety za ... dluga....), dzisiaj udowonil to Pan innym!......... ktorzy nie obserwowali Pana , czy polityki , tak jak ja. Prosze nie liczyc na pis.......ow, ze zobacza szlachetnosc i klase! Ale moze inni?..... chociaz, musze przyznac, ze ta informacja (moim zdaniem) powinna byc w tvn! dlaczego nie jest?????? moze juz im sie nie oplaca. Pamietajmy ... to amerykanska stacja i my nie mamy bladego pojecia, kto... tak , naprawde za nia stoi. Tutaj, prawdopodobnie bede wydrukowana, tam w tvn?... zeby miec nadzieje... to trzeba byc ignorantem. Nie wolno napisac nic, co moze miec znaczenie... wtedy... czasem... moze... Pozrawiam serdecznie, Panie Posle Palikot!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 03:13 klara2010 napisała: > nie chce tym razem czytac, co inni napisali, bo pierwszy wpis byl tak pisowsko- > parszywy, ze nie chcialo mi sie tracic nerwow. > Panie Palikot,... zawsze wiedzialam, ze jest Pan stoi duzo wyzej ponad poziom ( > moralny i intelektualny) Kurskiego, Ziobry, Blaszczaka, Kepy, Brudzinskiego... > , czy Mularczyka.....itd.. lista niestety za ... dluga....), dzisiaj udowonil t > o Pan innym!......... ktorzy nie obserwowali Pana , czy polityki , tak jak ja. > Prosze nie liczyc na pis.......ow, ze zobacza szlachetnosc i klase! > Ale moze inni?..... chociaz, musze przyznac, ze ta informacja (moim zdaniem) po > winna byc w tvn! > dlaczego nie jest?????? moze juz im sie nie oplaca. Pamietajmy ... to ameryka > nska stacja i my nie mamy bladego pojecia, kto... tak , naprawde za nia stoi. > Tutaj, prawdopodobnie bede wydrukowana, tam w tvn?... zeby miec nadzieje... to > trzeba byc ignorantem. Nie wolno napisac nic, co moze miec znaczenie... wtedy. > .. czasem... moze... > Pozrawiam serdecznie, Panie Posle Palikot!!!!! myśląca inaczej... weź mu obciągnij za dopłatą... co prawda gumowy, ale penis to penis... Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Gorze! Słucham i nie grzmię... 24.10.10, 06:26 Palikotadupa zionie jadem i smrodem a ludzie patrzą, słuchają i nadziwić się nie mogą. Jak to jest możliwe , że w takich nowych zdaje sie nowoczesnych czasach taki dziwny typ i przygłup a zarazem świński obrzezany ryj może narobić tyle lokalnego hałasu i zakłócić ludziom spokój. Jemu ochrona jest przydatna prawdpodobnie tylko wtedy jakby sam siebie zaczął zżerać.hrr.hrr a tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Polonuś myślałem że krowa na cię depła przy dojeniu 24.10.10, 12:22 Nie Było cię w Internecie, dostałem strachu o ciebie volksdeuczu. Widzisz jeżeli baba jest złośliwa to każdy psycholog powie, szpetna z kompleksami w normalnym życiu, i wyżywa się tylko w internecie, czyli- rozdwojenie jaźni. Twą nienawiść do Niemców rozumiem, twoje dzieci ojca Pyry Poznańskiej, już nie umią po Polsku gdzie są tylko volksdeutczami, to boli. Ale kiego groma chcesz o podpalacza kotów tego nie rozumiem. Może przy następnych wyborach będziemy musieli na niego głosować?. Znasz to powiedzenie: Wróg jeleni sarnę ożeni.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 09:06 Prokuratura najpierw oglosila manifest Ryszarda Caby o zmordowanie wymienionych tam plolitykow, po czym dala tym ludziom ochrone. Ale bez pomocy prokuratuty ktoby wiedzial kogo nalezy teraz sprzatnac. No i co z ochrona Kutza, Wajdy i Bartoszewskigo? To niesmaczny cyrk i histeria ogolnonarodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 09:10 Mozg blizniaka jednojajowego jest tylko polowa mozgu normalnego czlowieka, jak twierdza neurologowie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 03:22 rozwado napisał: > Mozg blizniaka jednojajowego jest tylko polowa mozgu normalnego czlowieka, jak > twierdza neurologowie. ...a "mozg" debila to połowa "mozgu" drugiego... powiedzialem..!. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna620 Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 09:25 Odmówił ochrony? Widać ma czyste sumienie. Podziwiam Pana, Panie Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 03:21 krystyna620 napisała: > Odmówił ochrony? Widać ma czyste sumienie. Podziwiam Pana, Panie Palikot. ma czyste sumienie... jak ty bzykająca się po kątach z kim popadło za młodych szczęśliwych lat... I tak ci nie poda do ręki tego gumiaka... nie masz się co podlizywać... Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 10:11 Zgadzam sie z J. Palikotem i bede na niego glosowal. PO juz zaczyna coraz bardziej podlizywac sie i przypominac pisszambo. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Palikot odmówił ochrony BOR-u 24.10.10, 12:35 Jarek musi odejść! Janusz musi zostać! I koniec teatru! Inaczej D**ą do wiatru wystawim Jarka... I niech nie sarka! Ino szybko zmyka Do swego Alika. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot odmówił ochrony BOR-u 26.10.10, 03:19 terleo napisał: > Jarek musi odejść! Janusz musi zostać! > I koniec teatru! Inaczej > D**ą do wiatru wystawim Jarka... > I niech nie sarka! Ino szybko zmyka > Do swego Alika. jak mniemam... literatura piękna w absolwenturze...? te gwiazdki to jakieś nowe metafory...? jak wszyscy z GW... G...W... Odpowiedz Link Zgłoś
dr54 Palikot i Kaczynski odmówili ochrony BOR-u 24.10.10, 14:12 Obaj panowie maja wlasna ochrone . Kaczynski , ten biedny , ktory do niedawna nie mial wlasnego konta ma prywatnych goryli a Palikot rowniez .Palikot pajacykuje i gada bzdury bo stac go na prywatnych goryli. Wszystko to jest smiechu warte !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Palikot i Kaczynski odmówili ochrony BOR-u 25.10.10, 17:38 Kurskiego czy Ziobrę też byłoby stać na własną ochronę, ale po co - skoro można wyrwać kolejne pieniądze od podatników. Chociaż trzeba przyznać, że widok Kurskiego robiącego w spodnie ze strachu był wart tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejlowski Re: Palikot i Kaczynski odmówili ochrony BOR-u 26.10.10, 03:16 ar.co napisała: > Kurskiego czy Ziobrę też byłoby stać na własną ochronę, ale po co - skoro można > wyrwać kolejne pieniądze od podatników. Chociaż trzeba przyznać, że widok Kurs > kiego robiącego w spodnie ze strachu był wart tych pieniędzy. no i co nadajesz jak trąbka bronka donka palikonka... ochronę zaproponował minister SW...Oni sie nie prosili... I co kłamco powiesz teraz..? Odpowiedz Link Zgłoś