jurber1 28.10.10, 13:20 Do Jarosława Kaczyńskiego nic z tego co bp. Lepa powiedział nie dotarło ! Zaczął: Szanowna Pani Prezydent (???) - ja jej nie widziałem... a potem już po staremu: nienawiść, pretensje, podjudzanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasio.cekin Bp Lepa: Ta śmierć to memento dla polityków i m... 28.10.10, 13:33 Czy politycy wyciągną z tej smutnej ceremonii jakieś lekcje ? Oby tak było ! Taką mamy nadzieję. Do pana Redaktora: owa bitwa miała miejsce nad BZURĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
odnowiony_normalnie Re: Bp Lepa: Ta śmierć to memento dla polityków i 28.10.10, 18:00 jasio.cekin napisał: > Do pana Redaktora: owa bitwa miała miejsce nad BZURĄ ! Pan Redaktor cytował Biskupa Lepę. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Bp Lepa: Ta śmierć to memento dla polityków i m... 28.10.10, 14:05 "O umarłych mówi się dobrze, albo wcale" Dość nienawiści,z tym przedszkolem politycznym trzeba zrobić porzadek,tracimy młodzież,zasłona opadła,będziemy mieć takie pokolenia,jak będziemy je wychowywać. Składam serdeczne wyrazy współczucia rodzinie zmarłego,a guseł nam nie potrzeba, można było temu zapobiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.k Re: Bp Lepa: Ta śmierć to memento dla polityków i 29.10.10, 00:16 A stacja TVN 24 zamiast pogrzebu jakieś pierdoły wolała pokazywać !!! Tusk Vision Network boi się pokazywać księży, moherów i Kaczyńskiego. Brzydzę się tą stacją !!! Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Bp Lepa: Ta śmierć to memento dla polityków i m... 28.10.10, 14:05 To tez memento dla kosciola bo popieraja szalenca na ktorego rekach jest juz dosc krwi, nienawisci, podlosci, klamstw i tylko dlatego ze nie udlo mu sie dobrac do wladzy a teraz za wszelka cene chce niszczyc kraj. Jego opamietanie sie jest juz niemozliwe ale wy w kk powinniscie wyciagnac z tego nauczke a nie tylko myslec o mamonie i "odszkodowaniach" Czy malo wam jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
khnc55 Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 14:08 ""I być może to było źródło tego wybuchu, tej socjotechniki nienawiści, która zaczęła być stosowana jako socjotechnika władzy. Apelował: - By ta socjotechnika, ten sposób rządzenia został odrzucony z całym zdecydowaniem. Jednoznacznie bez żadnych uników"" początki tej 'socjotechniki' Panie Prezesie, to Pan. To Pan ją zaczął stosować, ale oczywiście Pan tego nie zrozumie. Ile jeszcze osób musi zginąć by Pan to w końcu zrozumiał?! Czym Pan konkretnie zajmuje się w polityce oprócz przepraszania?! za pieniądze podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
koga-6 Re: Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to 28.10.10, 16:21 Ja mam pojecie smierci BRATA ale to co pan kaczynski wyprawia to jest problem pelnia nienawisci do tego kraju i dalsze wypowiedzi TO DELEGALIZACJA TEGO UGRUPOWANIA POLITYCZNEGO PRZEZ TRYBUNAL.Polska stala sie niewiarygodna ja jako obywatel pozew do trybunalu tego panstwa i to oficjalny pozew z gazety .pl FORUM TZ. SOCIOTECHNIKA TO LATA 50 I ITD. Prawo czy tz. sprawiedliwosc to przynaleznosc ludzi wyksztalconych a w swej istocie bardzo prostych dbac tylko o swoje interesy a epizod w Lodzi to poklosie PIS dzialania wypowiedzi tych ludzi nikt nie jest idalny ale jest to nidopuszczalne by pomawiac kogo kolwiek.Mam nadzieje ze te panstwo wobec europy postanowi sprawe jasno to racja stanu tego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 14:12 Yareczku masz racje ze to rok tragedii bo ty jeszcze nie jestes w zamknietym leczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszynekwanda Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 14:17 Bitwa nad "Bzurą" redaktorze, bo jeśli chodzi o bzdury to piramidalne plótł prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_keyser_soze Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 14:21 Kaczyński na pogrzebie: "Ja, ja, ja i ja, oraz ja i niewątpliwie ja, ale ja i znów ja, za mnie, o mnie, dzięki mnie, ja i tylko ja". Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 [...] 28.10.10, 14:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Kaczy belkot... 28.10.10, 14:47 przy kazdej okazji. Nawet na pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nufatek Re: Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to 28.10.10, 14:55 Kto placi za takie wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
nahtahni Re: Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to 28.10.10, 17:10 nufatek napisał: > Kto placi za takie wpisy? Jak to kto ?Rasiści cham-semiccy z the Order Skull & Crossbones Wall-Street -Broadway 120 Odpowiedz Link Zgłoś
moojcik Janusz, opamietaj sie, to idzie na zywo 28.10.10, 14:56 Przekaz dnia do POwielania jest taki: to ohydny zamach wymierzony w cala klase polityczna, w tym marszalka Niesiolowskiego przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 14:48 Czy pis to partia kaczynskiego..?..jesli tak,to jak przegra,ile za nia zechce?..kupil bym ja razem z p.Krauzem,po to tylko zeby ja raz na zawsze pogrzebac..... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 14:52 Każdy rok przegrany w wyborach dla prezesa PiS jest tragiczny. Niech się więc już szykuje na kolejne tragiczne lata - wybory samorządowe, parlamentarne, prezydenckie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw tragedie tragedie 28.10.10, 14:53 Katastrofa w Smolensku Przerzniete wybory prezydenckie Krzyz z calym cyrkiem przeniesiony z Krakowskiego Przedmiescia Szaleniec w biurze PIS Stracona telewizja publiczna Migalski krytykuje partie na blogu Wybory samorzadowe tez pewnie przegrane prezes oczywiscie obwini o wszystko przeciwnikow politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadzio Śmiercionośny Kaczyński 28.10.10, 14:54 Na pogrzebie Kaczyński powiedział, że Marek Rosiak zginął, można rzec, za niego. Pół roku temu zamiast Kaczyńskiego został, można rzec, zamordowany Wasserman. Czy Kaczyńskiemu nie dość tych morderstw? Kiedy będzie bezpiecznie?!! Mimo odsunięcia go od władzy po, można rzec, niby-samobójstwie Barbary Blidy nadal jest śmiercionośny. Odpowiedz Link Zgłoś
jula1mt Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 14:58 Zarządzający stroną patrz opinia: anna2249. Takich pseudoopinii nie powinno być na forum. Trzeba mieć miarę w tym co chcą wyrazić opinidawcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Prezes wdzieczny, ze Rosiak zginal? 28.10.10, 15:03 "Zginął, bo nienawiść, która opanowała człowieka, który stał się mordercą, skierowana została przeciwko jednej z formacji politycznych, przeciwko jej prezesowi. Jestem mu więc winien szczególną wdzięczność." Prezes wdzieczny, ze Rosiak zginal? "Chciałbym tym razem przemawiać po raz ostatni." Ja tez bym chcial, zeby prezes sie zamknal raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof5426 Spieprzaj dziadzie, to hasło dnia. 28.10.10, 15:07 Gdzie były te mendy polityczne jak zginęli ludzie w busiku jadący za chlebem. Ludzie w autobusie pod Berlinem. Gdzie te pedofile polityczne były ? Odpowiedz Link Zgłoś
sener1986 Re: Spieprzaj dziadzie, to hasło dnia. 28.10.10, 18:13 Co ma piernik do wiatraka ?krzysztof5426 napisał: > Gdzie były te mendy polityczne jak zginęli ludzie w busiku jadący za chlebem. > Ludzie w autobusie pod Berlinem. > Gdzie te pedofile polityczne były ? Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 15:09 ......to sprawdzian dla PIS i J.Kaczynskiego czy ten pan wreszcie zaprzestanie zostawiac za soba trupy,dzis mowimy o pojednaniu ale czy...............Bog widzi tragedie daje znaki a pycha robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
sener1986 Re: Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to 28.10.10, 18:15 ....masz jakis kontakt z Bogiem ? Bo jak tak to wczesne stadium schizofrenii jest zaleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktrollzaraza Jarek nie p...ol. Ciebie tam nie było! 28.10.10, 15:13 Dziś piszę testament. Jak zginę przypadkiem zabity przez szaleńca to nie oddałem życia za Kaczyńskiego! Żaden pyszałkowaty gnom nie będzie się nadymał na moim pogrzebie. Poproszę o odczytanie słów - Jarek nie p...ol. Ciebie tam nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
mer-llink Kaczyński: rok tragedii..Dla nas wszystkich też... 28.10.10, 16:11 P.J. Kaczynski rzeczywiscie frekwentuje liczne pogrzeby. Z upodobaniem? Czyżby więc miał rację prof. Bartoszewski, gdy mówił zdaje się o nekrofilii, co tak wzburzyło cały PiS? Dla nas, mieskzanców naszego kraju, to także rok tragedii: niebywaych w formie i skutkach - tragicznych dla społeczeństwa - awantur urządzanych przez p. J. Kaczynskiego.. Awnturuje sie także na pogrzebach. Nie potrafi uszanować powagi śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 16:34 Zgadza się - rok 2010 to rok tragedii, ale z jednym, bardzo istotnym wyjątkiem: ten mały, wściekły Hitlerek na całe szczęście nie został prezydentem Polski. A w ogóle, od kiedy to w kościołach przemawiają politycy? Odpowiedz Link Zgłoś
nauszy Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 16:53 Prezes jakże wzniosłym językiem na pogrzebie pana Rosiaka mówił wyłacznie o sobie… Ja, mnie, o mnie, za mnie, ja, ja, mną. To straszne, on chyba naprawdę się nie kontroluje. Odpowiedz Link Zgłoś
nahtahni Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 17:07 Tyle rasizmu chamito-semickiego rozpasanego ateizmu wojującego co się tu wylewa to dawno nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ak21_1999 Re: Pogrzeb Marka Rosiaka. 28.10.10, 17:31 prawdziwie katolicka nienawisc Odpowiedz Link Zgłoś
bozena545 Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 17:09 Ta mala gnida nawet z pogrzebu zrobi wiec wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sener1986 Re: Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to 28.10.10, 18:17 ..zupelnie jak mistrz Adam na pogrzebie Geremka. Odpowiedz Link Zgłoś
grajag Pogrzeb Marka Rosiaka. Kaczyński: Rok 2010 to r... 28.10.10, 19:01 Tyle znaków Pan Bóg im daje a oni wciąż bez zmian, nic nie rozumieją..... Odpowiedz Link Zgłoś