drmuras 29.10.10, 07:51 żenada i klapa Palikota - więcej było fotoreporterów i dziennikarzy niz protestujących. Ale to taki Lepper dla inteligentnych więc tak samo lansowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lmblmb Re: Protest pod kuriami 29.10.10, 08:08 drmuras napisał: > żenada i klapa Palikota - więcej było fotoreporterów i dziennikarzy niz protest > ujących. Ale to taki Lepper dla inteligentnych więc tak samo lansowany. Kiedy to Polakit zboże wysypał? Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Protest pod kuriami 29.10.10, 08:25 .... Wyrwij murom zęby krat! Zerwij kajdany, połam bat! A mury runą, runą, runą I pogrzebią stary świat! .... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Cieniutkie pierdzonko palikota! 29.10.10, 08:31 Myslałem,że jest bardziej inteligentny,a to oszołom.w ten sposób nie pokona pasibrzuchów w sukienkach i piuskach.Czy Palikot to metamorfoza w paligłupa?Chyba cos nierówno pod sufitem.W PO było ciepełko panie Januszu teraz bryndza;) Odpowiedz Link Zgłoś
mim05 Do bogdana331 29.10.10, 10:27 "...Myślałem, że jest bardziej inteligentny..." - No to śmiało, podpowiedz mu, jak ma działać. Bo już dawno wiadomo, że "krytyk i eunuch z jednej są parafii - obaj wiedzą jak - żaden nie potrafi". Btw. Czekam, kiedy ci przeciwnicy Palikota zjawią się w czasie "pożegnania kolejnej zmiany misjii w Afganistanie" (oczywiście wylatującej razem ze swoimi kapelanami) z transparentem: "Misja w Afganistanie, to JAWNE ludobójstwo". Ale tego się nie doczekam, bo przecież "Got mit uns" i do przodu ( jak to np. twierdzili od ponad stu lat wojacy naszego zachodniego sąsiada mordując przeciwników). Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Do bogdana331 29.10.10, 10:37 Miał w Komisji Przyjazne Państwo duże pole do popisu, mógł naprawdę dużo pożytecznego uczynić dla obywateli naszego kraju, ale to była żmudna praca, z politycznymi efetami obliczonymi na lata. Niestety Palikot, jak pokazuje jego biografia nie jest długodystansowcem, szybko się nudzi, porzuca zabawki, szuka nowości i nie ma zamiaru czekać, bo cierpliwości mu brak. Co do jego poglądów... 4 lata temu wydawał kościelny tygodnik... teraz walczy z kościołem, a za kolejne 4 lata będzie czekał na UFO, modlił się do driad, albo Mzimu, Juju; na pewno coś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
mim05 Errata 29.10.10, 10:39 Przepraszam. Oczywiście powinno być "Gott mit uns". Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Protest pod kuriami 29.10.10, 11:35 drmuras napisał: > żenada i klapa Palikota - więcej było fotoreporterów i dziennikarzy niz protest > ujących. Ale to taki Lepper dla inteligentnych więc tak samo lansowany. --------------------- Fakt, tamten dla inteligentnych nie był i pewnie dlatego świetnie skumał się z nim twój prezes. Odpowiedz Link Zgłoś