Dodaj do ulubionych

Faszyści są wśród nas

06.11.10, 14:58
Ten cały Pankowski to jakiś skrajny komuch. Świnia wyzwał Polaków od faszystów. Jeszcze brakowało zdania, że Polacy są odpowiedzialni za wybuch II wojny i wszystkie zbrodnie z jej czasów.
Obserwuj wątek
    • art.usa Faszyści są wśród nas 06.11.10, 15:02
      Faszyści byli są i będą.
      Dla wielu są faszyści Polscy patrioci, jak tyfus karą bożą.

W imię wolności i jedności narodów Europejskich, powinien być faszyzm zakazany.
      • patriota-polski Nie można być biernym 06.11.10, 16:17
        "Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem.
        Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą.
        Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem socjaldemokratą.
        Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem.
        Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było." Martin Niemöller

Zaprotestujmy!
        pl-pl.facebook.com/pages/11listopadaorg/100447126686649?ref=ts
        • art.usa Re: Nie można być biernym, czuwać naszym obowiązkiem 06.11.10, 17:13
          patriota-polski napisał:

> "Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem.
          > Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą.
          > Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem socjaldemokrat
          > ą.
          > Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem.
          > Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było." Martin
          > Niemöller
          >
          > Zaprotestujmy!
          > pl-pl.facebook.com/pages/11listopadaorg/100447126686649?ref=ts

Nic dodać, nic ująć.
        • otis_tarda Re: Nie można być biernym 06.11.10, 18:00
          Dlatego protestuję przeciw obrażaniu ludzi przez nazywanie ich "faszystami" i delegalizację ich organizacji.
          • strikemaster Re: Nie można być biernym 06.11.10, 19:24
            Jeżeli ci ludzie są faszystami, to nazywanie ich zgodnie z rzeczywistością nie jest obrazą.
            • landaverde Re: Nie można być biernym 06.11.10, 19:37
              A jeżeli nie są?
              • strikemaster Re: Nie można być biernym 06.11.10, 19:42
                A nie są? To dlaczego szerzą nienawiść na tle etnicznym, dążą do wprowadzenia dyktatury, zastraszają pokojowe demonstracje, wyśpiewują w black metalowych pisenkach o rasie panów, która ma przejąć władzę nad światem?
                • landaverde Re: Nie można być biernym 06.11.10, 20:00
                  strikemaster napisał:

> A nie są? To dlaczego szerzą nienawiść na tle etnicznym...

A szerzą? Może jakaś gównażeria i wykrzykuje jakieś prowokacyjne hasła.

Swoją drogą ciekaw jestem ilu wśród nich jest prowokatorów? Takim organizacjom donosicielskim jak to 'Nigdy Wiecej' raczej zależy na istnieniu "faszystów", no bo inaczej same nie miałyby żadnego powodu istnienia. To jest w ich żywotnym interesie, za coś przecież pieniądze biorą. Nie chodzi im wiec o to by "faszyzm" zwalczać, broń Boże, tylko pokazywać.
                  Pankowski
                  • landaverde cd 06.11.10, 20:09
                    A ten Pankowski zapomniał o innej faszystowskiej przedwojennej organizacji - żydowskim Betarze. To była najliczniejsza faszystowska organizacja w Polsce. Dzisiaj rządzą Izraelem. Jeśli więc ten Pankowski, "Nigdy Więcej" i im podobne indywidua i organizacje donosicielskie naprawdę chca zwalczać faszyzm, to niech jadą do Izraela i protestują przeciwko polityce tamtejszego rządu.
                    • strikemaster Re: cd 06.11.10, 20:15
                      Czyżbyś postulował wygnanie politycznych przeciwników? Nie, oczywiście nie ma to z faszyzmem nic wspólnego. :D No i ten ciekawy i trafny argument: My jesteśmy faszystami? Ale oni też.
                      • landaverde Re: cd 06.11.10, 20:30
                        strikemaster napisał:

> Czyżbyś postulował wygnanie politycznych przeciwników?

Obserwacja trafna jeżeli odnosi się np. do syjonistów.

> No i ten ciekawy i trafny argument: My jesteśmy faszystami? Ale oni też.

Ano standardowa praktyka żydowskich szowinistów - chcą się wybielić oczerniając innych.
                    • sher-rif Re: cd 09.11.10, 15:11
                      To Betarze czy Bejtarze? bo widzę niekonsekwencję.Ponadto brak źródła tego typu informacji.
                      • landaverde Re: cd 09.11.10, 17:24
                        sher-rif napisał:

> To Betarze czy Bejtarze?

I tak - i tak.

> Ponadto brak źródła tego typu informacji.

Google jest dostępne dla wszystkich. Wpisz 'betar' i czytaj.
                  • sher-rif Re: Nie można być biernym 09.11.10, 15:09
                    Kiepskie proroctwa z tym nie będzie 20 rocznicy euro.Czego to już miało nie być-ropy,gazu,surowców mineralnych.A jest w cholerę,choćby brazylijskie złoża ropy na Atlantyku choćby polskie złoża gazu,choćby nowoodkryte złoża metali w Afganistanie.A jest jeszcze dno Pacyfiku i jego zasoby.
                    • landaverde Re: Nie można być biernym 09.11.10, 17:06
                      A co jakieś złoża mają do waluty euro?
              • pis_busters Re: Nagroda Nobla za stworzenie nowego rodzaju log 07.11.10, 11:41
                Nagroda Nobla za stworzenie nowego rodzaju logiki-pislogiki. Historia i opowieści ludzi pamiętających czasy przedwojenne mówią dokładnie coś odwrotnego. Ghetto ławkowe, pochody korporacji studenckich i Falangi połaczone z niszczeniem sklepów żydowskich i biciem Żydów, naparzanki uliczne z przeciwnikami faszyzmu, zamach na legalnie wybranego prezydenta itp. itd. O endeckich szmalcownikach nawet nie wspomnę. O idei panslawizmu nawet po zwycięstwie bolszewików w Rosji też nie. Wiele, wiele krwi popłynęło z powodu działań polskich faszystów. Ich działanie podzieliło naród i osłabiło państwo w przededniu wojny. U ciebie zaś wychodzi, że największymi faszystami w Polsce byli... Żydzi, którzy w dodatku współpracowali z Niemcami. Paranoja czy schizofremia?
                • nihil-istka Heil Tusk 07.11.10, 11:52
                  Niech zyje dyktatura PO. Niech zyje system monopartyjny PO.
                  Opozycja do Berezy Kartuskiej.
                • landaverde Re: pis_busters 07.11.10, 14:09
                  A to niby do mnie?

Po pierwsze co ja mam wspólnego z PiSem? Ty też uległaś powszechnemu w GW i na forum zboczeniu, że wszystko co ci nie pasuje zaraz ci się z PiSem kojarzy?

Chyba nie zaprzeczysz istnieniu organizacji żydowskich faszystów Betar, z której wywodzą się takie póżniejsze izraelskie partie polityczne jak Herut i Likud? Zresztą nadal istnieje jako młodzieżowa organizacja syjonistyczna, czyli nacjonalistyczna. Jeśli masz coś przeciw nacjonalizmowi to nie możesz przecież nie odnieść się do ich działalności? To byłaby wszak schizofrenia (czy paranoja?).

Co do reszty - zweryfikuj fakty i kontekst historyczny - skąd się ten przedwojenny antysemityzm brał (przecież nie z powietrza, a np z roszczeń terytorialnych wobec Polski) i jaki był jego polski charakter. Ghetto ławkowe owszem podzieliło polskie społeczeństwo w ogóle, jak i samych Polaków. Ciekaw jestem z kolei na ile antypolonizm podzielił społeczność żydowską? O ile mi wiadomo współpraca Żydów z oboma okupantami była dosyć powszechna. Z drugiej strony ukrywający się podczas okupacji Żydzi często znajdywali najbezpieczniejsze schronienie właśnie w domach owych przedwojennych antysemitów. Ten przedwojenny polski 'antysemityzm' nie miał więc tak barbarzyńskiego, morderczego charakteru jakie temu słowu nadały lata niemieckiej okupacji, w szczególności Aktion Reinhard. A jaki charakter miała działalność Żydów wstępujących do NKVD i partii komunistycznych po inwazji sowieckiej, czy w aparacie stalinowskiego terroru MBW/UB we wczesnych latach powojennych? I bardzo cię proszę - wspomnij o tych endeckich szmalcownikach i panslawiźmie i koniecznie rozwiń temat. Bo o szmalcownikach wiem tylko tyle, że stanowili margines społeczeństwa i byli przez AK sądzeni i zwalczani, zaś o panslawiźmie nie wiem nic, poza tym, że był to ruch skierowany przeciw katolikom, więc w Polsce praktycznie nieobecny. Poczytaj zaś np. o żydowskich szmalcownikach, Judenratach i policji żydowskiej w gettach oraz o uchwale Knesetu z 1950r.
              • sher-rif Re: Nie można być biernym 09.11.10, 15:04
                Sienkiewicz niestety nie miał "przyjemności" zapoznać się z teorią i praktyką ONR-u czy Falangi.Za jego czasów nie było też faszyzmu.Nacjonalizm jest jedną z jego składowych.
                • landaverde Re: Nie można być biernym 09.11.10, 17:18
                  Nie miał też 'przyjemności' zobaczyć bitwy o Anglię, Monte Cassino, Arnhem, itd.

A co do ONRu to proponuję porównanie go z Betarem i polityką Izraela.
        • klopsiki7 Re: Nie można być biernym 07.11.10, 08:37
          Dzięki za ten cytat.
          Nie można być obojętnym.
    • ajakzupa Tusk profaszystą? 06.11.10, 15:08
      Jeśli faszyści są w Polsce i jeśli nawet mają się dobrze, to czemu Tusk rządzący Polską łamie Konstytucję i się nimi nie zajmie. Powinni siedzieć w pace. Potrafił nielegalnie zamknąć setki sklepów, a z faszystami się nie upora...

A co komunistami? Czy też mają się dobrze?
      • mandaryna.1 Re: Tusk profaszystą? 06.11.10, 17:14
        Przeciez te organizacje pręznie działają od 1990 roku,pod wodzą m.in.Barbary Giertych /MW/.Dziuple maja w Zakopane.Od tego czasu były różne rządy,w tym i lewicy,dużo mówiono,nic nie zrobiono.A wydaje się,że to komus na rękę? Potem może byc za późno.ONR w II RP był natychmiast zdelegalizowany,a teraz?Wstyd!!!Hańba!!! Czy mozni tego świata nie mogą zrozumiec,że to bieda i brak perspektyw mnoży te organizacje,faszyzm i rewizjonizm? Czy ich strach nie oblatuje? Dziwne.Co,przygotowali sobie gniazdko "na wypadek" na innej planecie? Wszystko mozliwe.
        • ajakzupa Re: Tusk profaszystą? 06.11.10, 18:21
          Ano, wszystko możliwe. Jednak odpowiedzialność spada na Tuska, bo to on teraz rządzi. Jeśli w Polsce są faszyści, czemu ich toleruje? Czemu "GW" - tak wpływowa - nie apeluje do Tuska? Też jej na rękę to, że są tu faszyści?
          • landaverde Re: Tusk profaszystą? 06.11.10, 19:42
            ajakzupa napisał:

> Czemu "GW" - tak wpływowa - nie apeluje do Tuska? Też jej na rękę to, że są tu faszyści?

Bo środowisko GW potrzebuje "faszyzmu" jak kania dżdżu.
            • strikemaster Re: Tusk profaszystą? 06.11.10, 20:16
              Do czego potrzebuje?
              • landaverde Re: Tusk profaszystą? 06.11.10, 20:42
                Np. do tego by każdy głos krytyczny wobec tego środowiska okrzyknąć faszyzmem albo antysemityzmem. Taka forma mentalnego szantażu. Z tego względu z Wildsteinem mają kłopot - nazwanie jego antysemitą byłoby groteską.
                • strikemaster Re: Tusk profaszystą? 06.11.10, 22:11
                  > Z tego względu z Wildsteine
                  > m mają kłopot - nazwanie jego antysemitą byłoby groteską.

Dlaczego? Hitler też, podobno był pochodzenia żydowskiego, a nikt nie ma co do jego antysemityzmu wątpliwości.
                  • landaverde Re: Tusk profaszystą? 06.11.10, 22:56
                    Porównujesz Wildsteina z Hitlerem? Ano właśnie aż tak absurdalnych porównań dawni "Puławianie" starają się jednak unikać. Rozwala im to całą pozę walki z rzekomym antysemityzmem.
                    • sher-rif Re: Tusk profaszystą? 09.11.10, 15:23
                      Bajki,wypicie z kimś bruderszafta nie uwalnia tej osoby od win i to jakichkolwiek.Zambrowski widać tworzy polityczną mitologię.
                      • landaverde Re: Tusk profaszystą? 09.11.10, 17:04
                        sher-rif napisał:

> Bajki,wypicie z kimś bruderszafta nie uwalnia tej osoby od win...

Rozumiem, że byłeś chory akurat wtedy gdy w podstawówce na jęz. polskim było o środkach stylistycznych.
            • sher-rif Re: Tusk profaszystą? 09.11.10, 15:17
              Środowisko Gazety nie potrzebuje faszyzmu,ma o czym pisać.Zdaje się ,że faszyzm potrzebuje tego forum,bo jest popularne.Taki jest załgany.
      • strikemaster Polska to nie dyktatura 06.11.10, 19:23
        za poglądy się u nas nie idzie siedzieć. A na faszytów znacznie lepiej działa edukacja niż wiezienie, Hitlera zamkneli i dzięki temu przejął wladzę.
        • ajakzupa Re: Polska to nie dyktatura 06.11.10, 23:37
          No, dobra, ale - o ile pamiętam, a nie chce mi się przypominać, bo i po co - Konstytucja traktuje faszyzm (i komunizm) jako ideologię zbrodniczą (czy coś w tym stylu). Jeśli zbrodnicza, to nie powinna być przez Tuska tolerowana.

Albo więc nie ma w Polsce faszyzmu (i "GW" po prostu robi sobie propagandową szopkę), albo w Polsce faszyzm jest i Tusk powinien się nim zająć. Jeśli się nie zajmuje, choć jest, to kim Tusk, jak nie profaszystą...
          • landaverde Ani jest, ani go nie ma. 07.11.10, 00:18
            ajakzupa napisał:

> Albo więc nie ma w Polsce faszyzmu (i "GW" po prostu robi sobie propagandową
            > szopkę), albo w Polsce faszyzm jest i Tusk powinien się nim zająć.

Nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by gonić go. Chodzi więc o to aby był, mimo że go nie ma, aby można go było "zwalczać" i robic inne propagandowe siupy.
            • strikemaster Re: Ani jest, ani go nie ma. 08.11.10, 09:04
              > Nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by gonić go. Chodzi więc o to a
              > by był, mimo że go nie ma, aby można go było "zwalczać" i robic inne pro
              > pagandowe siupy.

Dziwaczna teoria. Nie jestem "ze środowiska GW", a kilku nazistów polskich znam osobiście, czyli jednak są wśród nas i snują swoje plany przejęcia władzy przez rasę panów.
              • landaverde Re: Ani jest, ani go nie ma. 08.11.10, 09:47
                strikemaster napisał:

> Dziwaczna teoria.

Żadna teoria. Obserwacja.

> a kilku nazistów polskich znam osobiście,

Nazistów, powiadasz, znasz osobiście? To na co czekasz - wymieniaj z imienia i nazwiska. Skoro jest ich tylko kilku to zaraz zlikwidujemy w Polsce cały nazizm. Tak na wszelki wypadek zapytam - oni wiedzą, że są nazistami, czy może są nimi "bez własnej wiedzy i zgody"? No trzeba się upewnić, sprawdzić czy są 'w orbicie', jak to określił dr. Pankowski, bo np. zajrzeli na 'stronę o tej tematyce w Internecie'. Jak zajrzeli - to wymieniaj, a potem grzej do prokuratury.
                • art.usa Re: Ani jest, ani go nie ma.Won stąd zboczeńcu! 08.11.10, 10:48
                  landaverde napisał:

Nie potrzebuje szukać faszysty ty nim jesteś!
                  Chory zboczeńcu.

Wynoś się z tej gazety śmierdzielu.

> Nazistów, powiadasz, znasz osobiście? To na co czekasz - wymieniaj z imienia i
                  > nazwiska. Skoro jest ich tylko kilku to zaraz zlikwidujemy w Polsce cały nazizm
                  > . Tak na wszelki wypadek zapytam - oni wiedzą, że są nazistami, czy może są nim
                  > i "bez własnej wiedzy i zgody"? No trzeba się upewnić, sprawdzić czy są
                  > 'w orbicie', jak to określił dr. Pankowski, bo np. zajrzeli na 'stron
                  > ę o tej tematyce w Internecie'
                  . Jak zajrzeli - to wymieniaj, a potem grzej
                  > do prokuratury.
                  >
              • sher-rif Re: Ani jest, ani go nie ma. 09.11.10, 15:20
                Są goście co mają nawet nazistowskie tatuaże,sam takie widziałem a rzekomo nie ma faszystów.Tak ich "nie ma" jak "nie było" Hitlera.
      • pis_busters Re: Faszyści do pierdla, PIS zdelegalizowany! 07.11.10, 11:28
        Faszyści do pierdla, PIS zdelegalizowany! Wyjątkowo się zgadzam z zupą!!!
        • ajakzupa Re: Faszyści do pierdla, PIS zdelegalizowany! 07.11.10, 18:21
          O, widzę, że jeszcze ci nie przeszła sr...czka, o której pisałeś, że ją masz. E, eee, ręką się podcierasz? Cóż z tego, że lewą? Eee, palce oblizujesz? Cóż, twoja sr...czka, twoje podcieranie, twoje palce, co mi do tego. Ty wolny człowiek, więc się podcieraj, choćby i ręką.
    • hate-war Faszyści są wśród nas 06.11.10, 15:19
      Ogólnie spoko,tylko dlaczego reklama "faszyzm nie przejdzie" pokazuje antifę z Niemiec??
    • kadykianus Ten nazista wygląda seksownie :) 06.11.10, 15:24
      Blondyn na pierwszym planie to jakiś koszmarny naziol :)
      Wygląda naprawdę groźnie. Umówił bym sie z nim gdybym wiedział, że ma coś w głowie. Jest całkiem seksowny w tym mundurze ;)
      Tylko czemu głosi takie okropne rzeczy...
      • flawerwell Pewnie część z nich to ukryci geje 06.11.10, 16:36
        Homofobia przecież powstaje często z nieakceptacji samego siebie.
        • kadykianus Re: Pewnie część z nich to ukryci geje 06.11.10, 18:00
          Jest w tym coś. To są takie młode, "meskie" chłopaki, lubiący siłę i dominację. Kominiarki, zastraszanie itd. To ich kręci. I niemożliwe jest, aby nie było w ich młodych ciałkach seksualnego napięcia. Mogą to wypierać. I teraz, co robi taki wypierający swoje homoerotyczne pragnienia komandos w glanach? Teoria przewiduje, że będzie bardzo manifestował niechęć do gejów. Uderz w stół... itd.
          I oni właśnie tak robią! Zasadniczo, hasłem przewodnim tych manifestacji zawsze jest jakieś wymierzone w gejków :) Podczas Parad Równości zawsze można liczyć na chłopców z ONR albo jeszcze jakichś innych zgrupowań bojowych :)

Można powiedzieć, że jesteśmy powietrzem dla ich płuc! :)
      • monr Re: Ten nazista wygląda seksownie :) 06.11.10, 16:59
        Chłopaku, ja Ci powiem że ten pan ma coś w głowie. Jest doktorantem na poważanej polskiej uczelni...
        Ale nie twierdzę że to naziol.
        • kadykianus Re: Ten nazista wygląda seksownie :) 06.11.10, 17:52
          Wiem, kiedyś znalazlem jakis filmik na YT jak wygłaszał te swoje teorie (z kartki).
          Ja wierzę, że on wierzy w to, co mówi, ale jego pomysł na świat jest zły, bo zakłada, że wszyscy sie zgodzą, a jak sie nie zgodzą to sie ich weźmie pod but. Ale branie pod but musi być totalne, by było skuteczne. A, że XX wiek pokazał, czym sie kończy branie ludzi pod but, to jego pomysły na świat już teraz sa skończone. Tylko czemu on tego nie widzi?

Tylko liberalizm - czyli wyniesienie człowieka pod wszystko - umożliwia budowanie nowoczesnego, dobrego społeczeństwa. On sie z tym nie zgadza. I o tym bym z nim pogadał, po seksie ;)
    • royal_pl Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 15:29
      Ciekawe, ze wyborcza wrzuca do jednego wora faszystow i nazistow, czyli narodowych-SOCJALISTOW...
      • tornson Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 18:08
        royal_pl napisała:

> Ciekawe, ze wyborcza wrzuca do jednego wora faszystow i nazistow, czyli narodow
        > ych-SOCJALISTOW...
        Jaaaaaaaaasne, a Koreańska Republika Ludowo DEMOKRATYCZNA to wzorcowa demokracja...
      • strikemaster Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 19:27
        Biorąc pod uwagę, że różnica pomiędzy faszyzmem, a nazizmem jest głównie geograficzna, to wrzucanie do jednego worka moze okazać się uprawnione.
    • terleo Faszyści są wśród nas 06.11.10, 15:46
      11.11. o 11.11 w Niemchech zaczyna się Fasching... Niech TAM jadą nasi fasz-iści,... napiją się piwa i wrócą "spełnieni ideowo".
    • minipolak Faszyści są wśród nas 06.11.10, 16:04
      Trzeba byc niezlym debilem zeby w Polsce utozsamiac sie z faszyzmem.
      Takich trzeba tepic bo pozniej wstapia do PiSu i beda udawac powaznych ludzi.
    • patriota-polski Nie dajmy sobie mydlić oczu 06.11.10, 16:10
      Nacjonaliści i neofaszyści to nie są żadni patrioci. To antydemokratyczny, nienawistny rak na społeczeństwie, będący skutkiem kompleksów i frustracji.
      • k43m Tak, tak, a lyzka na to - niemozliwe 06.11.10, 17:45
        "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" Stalinowska Dyrektywa, 1943 r.
      • sher-rif Re: Nie dajmy sobie mydlić oczu 09.11.10, 15:30
        Dla Ojczyzny i kumpli zdolny jestem do wszystkiego takie jest credo faszysty.Żaden to więc patriotyzm choć są odniesienia do Ojczyzny.
    • vice_papiez Muszą chyba najpierw na śmierć 06.11.10, 16:17
      skopać kilku rencistów , studentów albo bezdomnych,żeby Pan Premier spektakularnie i ze ściągniętą bólem twarzą - pod własciwym katem do światła i kamer - ogłosił "krucjatę dobra".
    • ksiadz-pedofil Wielka Polska Katolicka! 06.11.10, 16:19
      • klopsiki7 Re: Wielka Polska Katolicka! 07.11.10, 09:06
        Ja pinkolę, dzięki za link z SKA-P !!!
    • rockville Faszyści są wśród nas 06.11.10, 16:19
      Parada faszystow nie wyglada tak zle, jak parada pedalow.
      • patriota-polski Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 16:32
        Estetyka to kwestia gustu. Ale na pewno jest niebezpieczniejsza. Nie słyszałem, żeby ktoś został pobity przez gejów, a przez faszystów i owszem. I to też nie ci pierwsi chcieli zgładzić Żydów i przerobić Polaków na siłę roboczą.
      • vice_papiez Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 16:41
        rockville napisał:

> Parada faszystow nie wyglada tak zle, jak parada pedalow.
        ...dopóki faszyści nie zainteresują się Tobą i Twoim wyglądem, i różnie może z Tobą być,możesz też skończyć jako "pedał", bo to ich klasyk w końcu powiedział ,że to on decyduje, kto jest żydem , a więc i "pedałem", czy tam cyganem......
        A od "pedałow" tak ewentualność Ci z całą pewnością nie grozi...
    • flawerwell Hitlerjugend 06.11.10, 16:35
      Żałosne, jak te wyrostki chcą leczyć swoje samcze kompleksy. Dlaczego tak mało tam kobiet? Będąc facetem, chyba jednak muszę przyznać, że są mądrzejsze. Kompleks macho robi wodę z mózgu...
      • k43m A lyzka na to, niemozliwe 06.11.10, 17:48
        "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" Stalinowska Dyrektywa, 1943 r.
        • sher-rif Re: A lyzka na to, niemozliwe 09.11.10, 15:34
          Obstrukcjoniści założyli Auschwitz w Polsce?
          Zbyt dużo jest dowodów na zbrodnie by faszyzm był tylko gazetowym mitem.
    • kuma1 Faszyści są wśród nas 06.11.10, 16:38
      To sprawa dla Seremeta i policji.Od dawna widać ,że obiboków u nas nie brak.tylko pieniedzy im ciągle brak.
      • amrik To sa zwykle dupki ktorym nie staje 06.11.10, 16:55
        Maja komplex miniaturowego penisa i musza sobie to zrekompensowac inaczej. Taki tyci tyci :)
    • mk1944 Płacz i panika Michnika cieszy 06.11.10, 16:51
      Który to już artykuł o tym? 10? W każdym te same kłamstwa i bujna wyobraznia , że normalni ludzie będa stać razem z gejami, anarchistami, komunistami i feministkami i protestować przeciwko faszyzmowi, którego nie ma. Biedni ogłupione pachołki najbardziej kłamliwej i antypolskiej gazety.
      "Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" STALINOWSKA DYREKTYWA, 1943 r."
      • patriota-polski bagatelizowanie zagrożenie 06.11.10, 17:01
        Poczytajcie do czego na Węgrzech zaprowadziło zezwolenie na taki "patriotyzm":
        www.racjonalista.pl/kk.php/s,6254
        Najpierw też mówiono, że to patrioci, że tacy dzielni, a teraz atakują granatami i koktajlami Mołotowa tych, którzy się z nimi nie zgadzają. Faszyzm to jak nowotwór!
      • patriota-polski Re: Płacz i panika Michnika cieszy 06.11.10, 17:02
        I przyjmij do wiadomości, że normalni ludzie będą tam stać razem z gejami, żydami i feministkami. Bo normalni ludzie chcą demokracji, nie faszyzmu.
      • sher-rif Re: Płacz i panika Michnika cieszy 09.11.10, 15:35
        Ubermensch oświecony "narodowym" światłem się odezwał.
    • w1958 Brawo ONR! 06.11.10, 17:23
      Wyłączyle, TVN, wyjebałem, dekoder Polsatu, spaliłem "GW" włączyłe, myślenie i już wiem głosuję na ONR.
      • szwampuch58 Re: Brawo .. 06.11.10, 17:36
        ...na wylaczonym lbie nie trafisz szczeliny w urnie,debilu.
        • w1958 Re: Brawo .. 06.11.10, 20:13
          Nie denerwuj się mosiek tylko głosuj na ONR.
      • patriota-polski Patrioci też będą na blokadzie! 06.11.10, 17:54
        Przeciw faszystom są nie tylko anarchiści, geje i feministki, ale też zwykli ludzie i zwykli patrioci. bo patriotyzm nie polega na nacjonalizmie, seksizmie, antyseminityzmie, rasizmie i homofobii. Polega na płaceniu podatków, niewyłudzaniu świadczeń socjalnych, wolontariacie...

www.facebook.com/pages/Pozytywny-Patriotyzm/128024167240235
        • w1958 Re: Patrioci też będą na blokadzie! 06.11.10, 20:20
          Czy patriotzm polega również na tym aby ruskim i niemiaszkom włazić w dupę bez mydła?
          Czy polega także na tym aby minister spraw zagranicznych wywieszał w swoim dworku flagę eurokołchozu zamiast flagi RP? Czy polega na pluciu na Krzyż?
          Patriotyzm to ONR. Jestem dumny z tych chłopaków którzy wbrew lewackiej dziczy i zboczonej hołocie maszerują polskimi ulicami.
          Precz z socjalfaszystami czyli lewacką hołotą spod znaku Michnika , Bader - Mainhof czy Rose Brigate.
          • mr.man Re: Patrioci też będą na blokadzie! 06.11.10, 21:06
            Pewnie w kazdej gminie w kraju mozna zobaczyc co zrobil dla Polski Eurokolchoz. Mozesz mi przypomniec co dla Polski zrobil ONR?
            • w1958 Re: Patrioci też będą na blokadzie! 06.11.10, 21:23
              Dzięki takim ludziom jak ci z ONR mówisz po polsku , gdyby ie NSZ to dziś byś albo gawarił albo szprechał.
              Co do osiągnięć eurokołchozu tomam wyższe podatki ,debilne przepisy i transparenty na każdej ulicy jak za Stalina pt: To ronda powstało dzięki UE. Kiedyś było : to rondo dał nam Józef Stalin.
              Precz z socjalfaszystami z eurokołchozu bo to oni są zagrożeniem dla Polski.
              • mr.man Re: Patrioci też będą na blokadzie! 06.11.10, 22:06
                > Dzięki takim ludziom jak ci z ONR mówisz po polsku , gdyby ie NSZ to dziś byś
                > albo gawarił albo szprechał.

Namawiam kolege, aby mowil za siebie.
                W kwestii wysokosci podatkow, to proponuje dziekowac rodzimym politykom, bo podatki dochodowe leza w gestii ministerstw finansow poszczegolnych panstw czlonkowskich, zas harmonizacja akcyzy i vat w unii to wciaz melodia przyszlosci.

Co do debilnych przepisow, to poprosze o przyklady, zas co do napisow na podarowanych nam inwestycjach to powiem ci, ze darowanemu koniowi w zeby nie zagladam.
              • tornson Re: Patrioci też będą na blokadzie! 07.11.10, 16:11
                w1958 napisał:

> Dzięki takim ludziom jak ci z ONR mówisz po polsku , gdyby ie NSZ to dziś byś
                > albo gawarił albo szprechał.
                NSZ to faszystowskie śmiecie którzy w czasie IIWŚ kolaborowali z Gestapo, a potem z Werwolfem i UPA. Namordowali tysiące Polaków i Żydów, na szczęście w końcu zostali unicestwieni przez komunistów.
                • w1958 Re: Patrioci też będą na blokadzie! 07.11.10, 16:49
                  Skąd masz te dane? Z poradnika agitatora komsomołu czy innego hitlerjugend?
                  Jesteś zwyczajnym debilem i nieukiem ,idealnym produktem eurobolszewii.
              • sher-rif Re: Patrioci też będą na blokadzie! 09.11.10, 15:45
                Jeszcze głupi kootasie wmawiasz,że Polskę wyzwolił NSZ.O tak nawet Berlin szturmowali.
          • sher-rif Re: Patrioci też będą na blokadzie! 09.11.10, 15:43
            A ten krzyż to jakiś polski symbol narodowy,żebyś się owym pluciem przejmował?
      • ksiadz-pedofil Brawo dla ONR-u, cała władza w ręce kleru! 06.11.10, 17:57
        Co Kościół powie o faszystach krzyczących "Wielka Polska Katolicka?"
        A no nic, bo mu to na rękę.
        Katolickie eldorado:
        1. włochy Mussoliniego (Mussolini utworzył Watykan)
        2. Hiszpania Franco
        3. Chorwacja Ustaszów (katoliccy księża sami mordowali prawosławnych Serbów)
        • tornson Re: Brawo dla ONR-u, cała władza w ręce kleru! 06.11.10, 18:06
          ksiadz-pedofil napisał:

> Co Kościół powie o faszystach krzyczących "Wielka Polska Katolicka?"
          > A no nic, bo mu to na rękę.
          > Katolickie eldorado:
          > 1. włochy Mussoliniego (Mussolini utworzył Watykan)
          > 2. Hiszpania Franco
          > 3. Chorwacja Ustaszów (katoliccy księża sami mordowali prawosławnych Serbów)
          4. Słowacja rządzona przez niejakiego Tiso.
          5. Pinochet dobry katolik i bliski kumpel Papieża Polaka
          6. Bush, któremu to podobno sam Bóg kazał najechać na Irak
          • landaverde Re: Brawo dla ONR-u, cała władza w ręce kleru! 06.11.10, 20:23
            > ksiadz-pedofil napisał (a tornson powtórzył i przyklasnął):
            >
            > Co Kościół powie o faszystach krzyczących "Wielka Polska Katolicka?"

A po co ma reagować na jakieś prowokacje?
      • sher-rif Re: Brawo ONR! 09.11.10, 15:38
        "i już wiem głosuję na ONR" czyli zostałem debilem.
    • stoneborn Faszyści są wśród nas 06.11.10, 17:36
      Kto pierwszy wprowadzil urlopy macierzynskie i zlobki dla dzieci pracujacych matek? Benito Musollini. To byl faszyzm.
      Narodowy socjalizm (hitleryzm) wypaczyl oryginalne zalozenia faszyzmu, tak samo zreszta jak socjalizm (Leninizm-Stalinizm) wypaczyl marksizm. Nie przypadkowo te dwa demony dogadaly sie w sierpniu 1939.
      Nie mozna powiedziec, zeby w Polsce egzystowali pogrobowcy nazizmu, natomiast z cala pewnoscia ciagle egzystuja pogrobowcy stalinizmu. I dzialaja, tylko bez rozglosu.
      • tornson Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 18:00
        stoneborn napisał:

> Kto pierwszy wprowadzil urlopy macierzynskie i zlobki dla dzieci pracujacych ma
        > tek? Benito Musollini. To byl faszyzm.
        To nie były przedszkola faszystowski poyebie, ale hodowle kato-narodowych faszystowskich janczarów! Tworzono je wyłącznie po to by dzieciakom już małego robić faszystowską sieczkę z mózgu!
        niszcz faszyzm!!
        • stoneborn Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 22:40
          A komunisci indoktrynowali i schamiali, czego razem ze swoja wiedza i slownictwem jestes najlepszym dowodem.
          • stoneborn Re: Faszyści są wśród nas 06.11.10, 22:52
            P.s. Nie jestem faszysta, ale tez nie bylem komunista. Jestem konserwatysta i nie lubie mieszania pojec, co ma miejsce w Polsce po indoktrynacji komunistycznej.
            Konserwatysta to nie narodowiec, narodowiec to nie faszysta, faszysta to nie narodowy socjalista, natomiast ten ostatni jest bliski bolszewickiemu komuniscie.
            • tornson Re: Faszyści są wśród nas 07.11.10, 13:07
              stoneborn napisał:

> P.s. Nie jestem faszysta, ale tez nie bylem komunista. Jestem konserwatysta i n
              > ie lubie mieszania pojec, co ma miejsce w Polsce po indoktrynacji komunistyczne
              > j.
              > Konserwatysta to nie narodowiec, narodowiec to nie faszysta, faszysta to nie na
              > rodowy socjalista, natomiast ten ostatni jest bliski bolszewickiemu komuniscie.
              A ty jesteś bliski pantofelkowi, jeśli chodzi o budowę mózgu.
              • last_demigod Re: Faszyści są wśród nas 09.11.10, 17:51
                pantofelek nie ma mózgu durniu
          • tornson Re: Faszyści są wśród nas 07.11.10, 13:06
            stoneborn napisał:

> A komunisci indoktrynowali i schamiali, czego razem ze swoja wiedza i slownictw
            > em jestes najlepszym dowodem.
            Ile ty masz lat szczylu? Dzisiaj przekleństwa w szkołach i pyskowanie do nauczycieli to chleb powszedni, za PRLu nie do pomyślenia!
            • stoneborn Re: Faszyści są wśród nas 07.11.10, 14:42
              Nie ma sie czym szczycic, ze pyskowanie do nauczycieli to chleb powszedni, pewnie ci to imponuje. A pewnie przez tych "nauczycieli" zostales zaindoktrynowany, ze Franco i Pinochet to postacie kompletnie negatywne. Nie wszystko co robili jest godne nasladowania, ale uchronili swoje kraje od czerwonej zarazy. Polacy tacy jak ty ciagle nie moga pozbyc sie urazy do Franco, poniewaz bolszewickim brygadom nie udalo sie obronic komunizmu, z wielkim "polskim generalem" Swierczewskim na czele. To samo z Pinichetem, tylko sowieckie brygady zamien na kubanskich doradcow.
              Do dzisiaj istnieja kraje, jak Kuba, Angola, Kongo, w ktorych zabraklo Franco lub Pinocheta. Komu podobaja sie tamtejsze "demokracje"?
              To dobrze, ze slyszales od swojego nauczyciela o pantofelku, to dobrze.
              • tornson Re: Faszyści są wśród nas 07.11.10, 16:04
                stoneborn napisał:

> Nie ma sie czym szczycic, ze pyskowanie do nauczycieli to chleb powszedni, pewn
                > ie ci to imponuje.
                W którym to miejscu, funkcjonalny analfabeto, wyczytałeś że ja się tym szczycę? Pokazałem jedynie syf i beznadzieję kapitalistycznej szkoły odniesieniu do tej komunistycznej.

> A pewnie przez tych "nauczycieli" zostales zaindoktrynowany,
                > ze Franco i Pinochet to postacie kompletnie negatywne. Nie wszystko co robili
                > jest godne nasladowania, ale uchronili swoje kraje od czerwonej zarazy.
                To jest właśnie język faszystów. Szkoda że oba ścierwa zdechły śmiercią naturalną i nie dostały należnej kary, dobrze że pamięć o nich będzie po wsze czasy wyklęta.

> Polacy
                > tacy jak ty ciagle nie moga pozbyc sie urazy do Franco, poniewaz bolszewickim b
                > rygadom nie udalo sie obronic komunizmu, z wielkim "polskim generalem" Swiercze
                > wskim na czele.
                Dziś Świerczewski i Dąbrowszczacy to dla Hiszpanów bohaterowie, Franco i jego faszystowskie pachołki, takie jak ty, to zbrodniarze.

> To samo z Pinichetem, tylko sowieckie brygady zamien na kubansk ich doradcow.
                Gdyby Allende ściągnął do siebie kubańskich doradców to zawczasu pozbyłby się zdegenerowanego faszystowskiego elementu z armii, tak jak zrobiono to na Kubie po rewolucji. Niestety nie słuchał rad Fidela i skończył tragicznie, on i jego kraj.

> Do dzisiaj istnieja kraje, jak Kuba, Angola, Kongo, w ktorych zabraklo Franco l
                > ub Pinocheta. Komu podobaja sie tamtejsze "demokracje"?
                Angolę zniszczyli pachołki Jankesów i Burów, Kuba broniła ich niepodległości. A Kongo, historyczny analfabeto, miało swojego Pinocheta, który z tego bogatego surowcowo kraju zrobił najbiedniejsze państwo na Ziemi!
                en.wikipedia.org/wiki/Mobutu_Sese_Seko
            • stoneborn Re: Faszyści są wśród nas 08.11.10, 01:07
              Zachowanie uczniow w szkole to nie wina kapitalizmu, tylko liberalno-progresywnych ustawodawcow, ktorzy biora wzor od swoich pierwowzorow z zachodu.
              Swierczewski moze byc dzisiaj uwazany za bohatera w lewicowej Hiszpanii, tak jak Dzierzynski w Rosji czy Dabrowski i Wroblewski we Francji. To nie zmieni faktu, ze byli nosicielamy komuny, co w tamtych krajach moze odbic rykoszetem przeciw Polakom, kiedy moda sie zmieni.
              Kubanczycy nie dokonali desantu by bronic Angoli, zostali tam wyslani z "bratnia pomoca" potajemnie, niestety przeliczyli sie z podobienstwem hiszpanskiego i portugalskiego.
              Demokratyczna Republika Konga stala sie Korea Polnocna Afryki bez wsparcia propagandowego i militarnego miedzynarodowki sowieckiej.
              Z tego, jak bronisz "wiecznie zywych" idealow komunizmu zdaje sie wyczuwac, ze to nie tylko indoktrynacja, ze to twoja dobrowolna orientacja, graniczaca z wiara w wyzszosc tego systemu, ktory liberalowie sprytnie przemycili na zachod nie nazywajac go po imieniu.
              "Liberalowie wszystkich krajow laczcie sie."
      • sher-rif Re: Faszyści są wśród nas 09.11.10, 15:41
        No Benito był w młodości socjalistą i coś mu z dawnych poglądów zostało,nie wyparł się ich do końca.Ale lewicę zdradził na rzecz faszyzmu.
    • k43m Widze GW wierne stalinowskim dyrektywa 06.11.10, 17:44
      • patriota-polski popularna strategia 06.11.10, 19:04
        Prawica też byle lewicujących ludzi nazywa stalinowcami...

HIPOKRYZJA.
        • landaverde Re: popularna strategia 06.11.10, 20:53
          patriota-polski napisał:

> Prawica też byle lewicujących ludzi nazywa stalinowcami...

Poważnie? Jakoś nikt nie nazywa stalinowcami Gwiazdów, albo Bolesława Szenicera.
          • art.usa Re: Landaverde to stara faszystowsko-rasistowska świnia. 07.11.10, 13:19
            landaverde napisał:

Szwabek landi, powiedz dlaczego na świnie mówi się świnia?

Bo słowo Ladaverde ma co prawda te same znaczenie,
            ale było później tu w internecie.

> patriota-polski napisał:
            >
            > > Prawica też byle lewicujących ludzi nazywa stalinowcami...
            >
            > Poważnie? Jakoś nikt nie nazywa stalinowcami Gwiazdów, albo Bolesława Szenicera
            > .
            >
    • k43m Nieprawda w arcie 06.11.10, 17:49
    • k43m kłamstwo fałsz obłuda 06.11.10, 17:50
    • rockville Faszyści są wśród nas 06.11.10, 17:51
      Mimo wszystko , wole zabrac dzieci na parade faszystow niz na parade pedalow !
      • tornson Na szczęście ostatnio można pozbawić praw 06.11.10, 18:04
        rodzicielskich takich popie...nych degeneratów jak ty!!!

rockville napisał:

> Mimo wszystko , wole zabrac dzieci na parade faszystow niz na parade pedalow !
        • rozsadek.ltd Re: Na szczęście ostatnio można pozbawić praw 06.11.10, 20:48
          Ty już dawno zostałeś pozbawiony mózgu. Jedyną osobą, która tu faszyzuje to ty, ze swoim nastawaniem na dobro i integralność rodziny.
          • tornson Re: Na szczęście ostatnio można pozbawić praw 06.11.10, 21:54
            rozsadek.ltd napisał:

> Ty już dawno zostałeś pozbawiony mózgu. Jedyną osobą, która tu faszyzuje to ty,
            > ze swoim nastawaniem na dobro i integralność rodziny.
            Jaaaaaasne, walka z faszyzmem i faszyzacją dzieci to... faszyzm...

poza tym dobrze się czujesz?
    • ksiadz_gazeta on powstrzyma demonstrację 06.11.10, 18:11
      fun.noshit.pl/lubie/47718
    • cynglisciplujajademnienawisci zydokomuniści są wśród nas 06.11.10, 18:40
      niezalezna.pl/artykul/michtrix/40982/1

• nihil-istka Re: zydokomuniści są wśród nas 06.11.10, 18:47
        Kopacz? Michnik?Rostkowski? Mis uszatek?
    • nihil-istka Ja faszystow widze codziennie w TV 06.11.10, 18:43
      Myszka Miki, Kaczor Donald, Misio Uszatek etc. etc. to slawne naziole.
    • rockville Faszyści są wśród nas 06.11.10, 18:46
      Faszysci, antysemici nie wyrazajacy skruchy za Jedwabne, nacjonalisci, ktorzy twierdza, ze sa Polakami , a nie Europejczykami polskiego pochodzenia, wywrotowcy nie wierzacy w globalne ocieplanie, radykalowie twierdzacy, ze nasza ojczyzna jest Polska , a nie Unia Europejska powinni byc wtracani do wiezien razem z pijanymi rowerzystami. A tych rowerzystow to czas zamykac za jazde bez swiatel, nawet w ciagu dnia !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka