lzeszjakburaesbeckasuka córa UBeka POwinna a nawet musi na PiS szczekać 11.12.10, 09:08 wy z komuchami w lewej flance, ciągnący z Polski grubą rentę, szerzący dziś moralną francę, niszczący wszystko to co święte, I ty, prorokini z WSI24TVN-u, co mózg związany masz na supeł, i w własnym szambie brak ci tlenu. Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Psychicznym nie wolno się otwarcie sprzeciwiać! 11.12.10, 17:02 lzeszjakburaesbeckasuka napisała: > Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. Tak, tak. Oczywiście. Jak najbardziej. Naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Adminie, może jednak warto dać ban na IP... 11.12.10, 18:00 ...całej armii trolli z Nowogrodzkiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lzeszjakburaesbeckasuka POmiot Maleszki i Urbana banuje od samego rana 11.12.10, 21:34 »próżnoś repliki się spodziewał nie dam ci prztyczka, ani klapsa. nie powiem nawet pies cię jebał, bo byłby to mezalians dla psa«. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: POmiot Maleszki i Urbana banuje od samego ran 12.12.10, 08:27 lzeszjakburaesbeckasuka napisała: > »próżnoś repliki się spodziewał (...) Uderz w stół... Odpowiedz Link Zgłoś
ossi-pol Prezes chow-chow... 11.12.10, 09:26 ... i krucyfiks w depeszach Wikileaks !? Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Prezydent warczy i szczeka 11.12.10, 09:37 Wpadka z wypowiedzią Gajowego na temat polowań była żenująca. Cała Ameryka się puka po głowie o co chodziło . W ogóle nie wiadomo po co pojechał do Obamy. Obrażać się na wizy? Dopóki wschód Polski będzie latał na zarobek to niestety tupanie nóżką Gajowego nie wiele pomoże. A moze ktos zna jakieś efekty podóży wielkiego łowczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
spoko.0 Stokrotka cierpi na amnezje 11.12.10, 10:00 i zapomniała że sama pomagała Tuskowi niszczyć byłego Prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
jorum Prezes kąsa 11.12.10, 10:23 A czy ktoś wie kim jest były mąż Marty Kaczyńskiej? Chyba sie cieszy, że z nia nie jest. A szkoda mi jej było gdy stała przy trumnach. Dzisiaj widzę, ze to było na pokaz. Pieniadze ja zmieniły. A może poprostu taka była- głupia zwyczajnie. Traci pani i niestety pani rodzice. Nie widzi pani tego? Wstyd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Prezes zyskał 11.12.10, 10:33 Kto zyskał naśmierci Lecha Kaczyńskiego? Jesli odpowiemy na to pytanie, dowiemy się dlaczego musiał zginąć. Otóż zyskał prezes: jest jedynym szefem PIS i mogł pozbyć się ludzi swojego brata, a poza tym o mały włos a sam zostałby lokatorem pałacu prezydenckiego. Zyskała Marta - zainkasowała 3 miliony z polisy ubezpieczeniowej. Porucznik Colombo zacząłby węszyć od tych dwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Cui prodest? 11.12.10, 17:16 acc4 napisała: > Kto zyskał na śmierci Lecha Kaczyńskiego? ... > Otóż zyskał prezes: ... o mały włos a sam zostałby lokatorem > pałacu prezydenckiego. A - dodatkowo - trzeba wziąć pod uwagę, że braciszek, z poparciem ok 20%, nie miał cienia szansy na reelekcję... Może - zastąpienie go bliźniakiem, wjeżdżającym na trumnie brata - było jakąś możliwością? > Zyskała Marta - zainkasowała 3 miliony z polisy ubezpieczeniowej. > Porucznik Colombo zacząłby węszyć od tych dwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio151 Prezes kąsa 11.12.10, 11:14 cory,zakompleksiony nieudacznik,nic nie zrobil niczym nie zasluzyl sie dla Polski,chce zakrzyczec rzeczywistosc .a swoja droga moze wrescie chory czlowiek powie kim jest Odpowiedz Link Zgłoś
posik T.W. Stokrotka wali PO linii i PO robociarsku 11.12.10, 15:08 Stokrotka zawsze była bardzo "obiektywna". Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Problemem prezesa to, że nie miał podwórka. 11.12.10, 16:34 Zabawy na podwórku uczą raz wygrywać, raz przegrywać. I świat się od tego nie wali. A dla takiej "elyty" jak Pan Prezes, co to na podwórku się nie bawiła, byłoby to cenne doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
eleo771 Prezes kąsa 12.12.10, 11:58 Odpowiem pani Marcie Kaczynskiej na pytanie czy musieli zginac jej Rodzice i 94 inne osoby w katastrofie smolenskiej w twn sposob : Nie, nie musieli gdyby nie ROZDETE EGO Pani Ojca .Pani kochanowska /zona bylego Rzecznika Praw Obywatelskich / zadala bezczelne pytanie Premierowi Tuskowi : Czy to prawda ,ze wydal Pan rozkaz zabicia mnie i ludzi,ktorzy interesuja sie tragedia smolenska? Skoro mozna tak bezczelnie pytac w naszym kraju to ja rowniez pytam Pani KLaczynskiej Wujka Jaroslawa : Czy to prawda,ze kazal Pan Bratu zmusic Pilota do ladowania w Smolensku i zabic 96 osob w tym Pani Rodzicow ???? Odpowiedz Link Zgłoś