Dodaj do ulubionych

Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie

21.12.10, 12:16
"Jarosław Kaczyński oświadczył, że nie chce ścigania autora anonimu z pogróżkami, więc będzińska prokuratura umorzyła śledztwo w tej sprawie. Zgodnie z prawem takie przestępstwo ścigane jest tylko na wniosek poszkodowanego"
-------------------
Aż tak głupi nie jest, żeby samego siebie kazać ścigać.

Obserwuj wątek
    • gajane4 Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 12:25
      Śmieszne! Przecież trudno sie spodziewać żeby ktoś mógł myśleć o realnej napaści na takie NIC, takie psychopatyczne g...no jak JarKacz.
    • starogowienny Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 12:25
      Więcej tu: smolensk-2010.pl/
      • nerwus0 Starogówienny, ty z uporem amoniaka 21.12.10, 12:39
        powtarzasz sie. To zaczyna byc nudne. Wszędzie wpierniczasz twoją "prawdę".
        To jest głupie.
      • erte2 Re: Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie b 21.12.10, 15:19
        starogówienny
        [i]Kodeks Karny, Art. 129.
        Kto, będąc upoważniony do występowania w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej w stosunkach z rządem obcego państwa lub zagraniczną organizacją, działa na szkodę Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze
        pozbawienia wolności od roku do lat 10[/i]

Czy dotyczy to również czynóew zaszłych ? Jeśli tak to Fotyga ma się czego bać, a Lech Kaczyński się wywinął.
        • eggerger Re: Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie b 21.12.10, 19:06
          Starogówiennego załatwiam rolką w myszce.
          Nawet, jak wypływa pod innym nickiem.
    • kruzen Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 12:33
      Gdyby prezes potafi odbierać majle miałby więcej pogróżek :D
      A Alik gdyby miał konto...

• krawat.ok Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 12:33
      jeszcze wszystko przed nami !!!

"PiS będzie bronić internautów przed internautami "

Andrzej Jaworski PiS mówi:

"Zespół,który powołaliśmy i którego zostałem przewodniczącym,
      jest
      Zespołem ds. Promocji Wolności Przekazu i Poszanowania
      Zasad Dialogu Społecznego w Komunikacji"
      .

.... będą monitorować /"kamerować ?"/

teraz nic złego o wiecznych żałobnikach !

• wybitniemadry walic bez ostrzezenia nie grozic 21.12.10, 12:56
      kiedy ja spotkam jarkacza na ulicy to przyjme go z buta, wydaje sie to jedyna sluszna reakcja na spotkanie z psychopata
      • eggerger Re: walic bez ostrzezenia nie grozic 21.12.10, 19:16
        "Wybitnie" chyba nie jesteś.
        Temat się kłania. Bez obrażania gówien na ulicy.
        Ja je omijam. Z psem też nie próbuję
        roztrząsać zawiłości kosmosu.
        Choć nie zawsze utrzymuję klasę.
    • prusak2 Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 13:20
      No to może mnie nieudaczniku po.ścigasz? Kaczyński, ja cię zabiję.... śmiechem.
    • antobojar W akumulatorze wyładowała się komora pieniactwa? 21.12.10, 13:20
      Zostały jeszcze komory samodestrukcji, głupoty i intryganctwa... Zimo pomóż...!!
    • tykaczor Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 13:23
      To śmieszne ! Już w starożytności uważano, że obłąkani to ludzie ŚWIĘCI. Dzisiaj też w społeczeństwach tak się uważa. Wniosek - Jaruś może czuć się bezpieczny !!!
    • stanislas36 Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 13:37
      Czy naprawdę w całej Warszawie nie ma jednego dobrego lekarza od głowy? Bo ten, który leczy prezesa Kaczyńskiego jest do niczego i trzeba go zmienić! Dokąd jeszcze pacjent będzie nas zatruwał swoimi cmentarnymi fobiami? Każdego wrażliwego człowieka mierzi grzebanie w szczątkach, a mimo to zastanawia się, kto leży na Wawelu, albo, który z członków prezydenta zamieniono z generałem, też niewiadomo zresztą, z którym.
      Nie chcę zniżać się do poziomu marnych dowcipasów, ale jeśli po ośmiu miesiącach prezes wyznaje, że przed pogrzebem nie rozpoznał swojego brata w trumnie, to znaczy, że Rosjanie ukradli ciało naszego prezydenta! Po co? Żeby go zamienić z ciałem Lenina, ze względu na tę samą wielkość i lepszą świeżość? A co z wdowami po generałach? Być może opłakują Lecha zamiast tego, którego naprawdę kochały?
      A w ogóle to, co to za brat, który pozwala na urządzenie pogrzebu komuś obcemu i to z takim królewskim przepychem? Prochy, które bierze, nie usprawiedliwiają wszystkiego, a jeśli to jest jedyna przyczyna, tym bardziej trzeba zmienić lekarza pana prezesa. Żebym już nigdy nie wypisywał takich bredni wymuszonych urojeniami jego pacjenta.
      Więcej na: ulotnerefleksje.blogspot.com/
      • 1zorro-bis Ktos temu palantowi grozil? 21.12.10, 14:40
        chyba kolejny lekarz psychiatra,. ktory chcial go w kaftan bezpieczenstwa zawinac.....
      • koloratura1 Trochę mistyki, poproszę! 21.12.10, 16:26
        stanislas36 napisał:

> ale jeśli po ośmiu miesiącach
        > prezes wyznaje, że przed pogrzebem nie rozpoznał swojego brata w trumnie, to
        > znaczy, że Rosjanie ukradli ciało naszego prezydenta! Po co?

Coś TY???!!!
        Jego niebiescy anieli z duszą i ciałem zabrali do nieba, o!

> A w ogóle to, co to za brat, który pozwala na urządzenie pogrzebu komuś obcemu
        > i to z takim królewskim przepychem?

Skąd wiesz, a może on miał wizję i Duch Święty go tak właśnie natchnąć raczył...
        • eggerger Re: Trochę mistyki, poproszę! 21.12.10, 19:30
          Staram się nie komentować Twoich postów, bo chyba jesteś dla mnie
          zbyt bystry(a).
          "Skąd wiesz..."? jest jednak dobre.
    • 6.smiech Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 15:03
      Samo-osmieszenia klamczynskiego ciag dalszy.
    • organmaster wybitnie mądry, 21.12.10, 15:34
      to ja nie jestem; pytam więc publicznie,moderatora tego wątku, o przyczynę nieusunięcia łamiących regulamin postów gajane 4, i wybitniemadry; i jeszcze takie błahe pytanko - jak to jest z odpowiedzialnością gazety ("wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum") w sytuacji ignorowania apeli forumowiczów o czystość - zgodność z normą ogólną, regulaminem forum - wymiany forumowych myśli
    • erte2 Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 15:53
      Pod anonimem podpisał się kierownik ubjoni drobiu ?

Jarosław Kaczyński ma problem natury egzystencjalnej. Katastrofa smoleńska powoli przestaje być nośna, morderstwo w Łodzi skutecznie ośmieszył Waszczykowski, wyciąganie brata z sarkofagu też raczej nic nie da i nie ma nowych zwłok którymi można by się pożywić. Pozostał mu jedynie skuteczny zamach na samego siebie..... No ale co dalej ? Będzie straszył po nocach ?
    • stivi47 Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 16:23
      Temu wariatowi moze tylko zagrozic wkrutce dom dla wariatow ten Pisio -jobiec jest wariatem pierwszego stopnia w polsce ,jako wariat na Arenie Swiatowej przyniuslby pirewsze miejsce i Miszczostwo swiata jako Jobiec.
      • eggerger Re: Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie b 21.12.10, 18:45
        Stachu.
        Radziłem Ci kiedyś pisać rzadziej i ze słownikiem.
        Po uprzednim wyciszeniu się.
        Naprawdę, odnoszę wrażenie, że podesłał Cie pseudo-ojciec
        rydzyk. Rozumiesz ten komizm?
      • nerwus0 do stivi47 21.12.10, 21:32
        Ty naprawde robisz takie potworne byki w j.polskim albo tylko udajesz?
        5 błedów w jednym zdaniu? Czeskich nie liczę.
    • darek4455 Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 16:23
      Grunt to zaistnieć w mediach. Niech ten pajac pokaże ten anonim w TV. A biegli grafolodzy i psycholodzy policyjni stworzą portret nadawcy tego listu. Jarkacz ma kilku ochroniarzy i nadal sra w gacie ze strachu. Żałosne. Po PISie.
      • eggerger Re: Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie b 21.12.10, 18:59
        Nie sądzę, by prezes chciałby, by grafolodzy wzięli to pismo pod lupę.
        Mogłoby wypaść głupio.
        Ci wredni psycho... (powiedzmy- psycholodzy).
        • nerwus0 Re: Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie b 21.12.10, 21:38
          Grafolodzy z Pisu? Oczywista oczywistość. Przecież nikt inny nie może.
          Nie ta rzeka absurdu. Nie na miare Jar-Osła-wa.
          • 6.smiech Re: Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie b 22.12.10, 13:29
            nerwus0 napisał:

> Grafolodzy z Pisu? Oczywista oczywistość. Przecież nikt inny nie może.
            > Nie ta rzeka absurdu. Nie na miare Jar-Osła-wa.

BRAWO !
    • nerwus0 Kaczyńskiemu grożono śmiercią. Śledztwa nie będzie 21.12.10, 21:45
      Jaro, na ciebie nawet nie warto splunąć, a procę zrobić, by trafić w ten głupi łeb, szkoda roboty.
      Sam się wykończysz, jak tak dalej pójdzie.
    • strikemaster A czym Kaczyńskiemu nie grożono? 22.12.10, 13:37
      Chyba takiej rzeczy nie wynaleziono, to najbardziej prześladowany człowiek na świecie, nawet własny cień chciał go wczoraj w nocy zabić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka