jozek46 Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 08:05 Olbrychski powiedział to na trzeżwo??? Jak się ma skłonności do hazardu to się deklaruje i gŁosuje na hazardzistow! Odpowiedz Link Zgłoś
zwf PiSsiaczek Durniaczek... 30.01.11, 08:05 W PiSsiakowie PiSsem leczą Więc PiSsiaczek, durna głowa, Błąka się po całej Polsce Aby dojść do PiSsiakowa. Kto do PiSsiakowa trafi, Komu PiSsem skropią głowę, Będzie zdrowy i bogaty, Życie przed nim stanie nowe. Nowicjuszy sam Szef kropi, PiSsiak to jest co się zowie. A stażem starsi PiSsiacy Nosy mają już brązowe. Myśli PiSsiak: „Coś mi świta! Ta zabawa nie jest zdrowa, Im psychiatra jest potrzebny, Spieprzam z tego PiSsiakowa”. Potem westchnął nasz PiSsiaczek: „Lecz bez PiSsu Odpowiedz Link Zgłoś
sakral źle,bardo źle........... 30.01.11, 08:17 takich życzeń Daniel Olbrychski nie dostanie www.youtube.com/watch?v=iAuTSlQ1ybw od aktywu terenowego pisu i radiomaryja. oni już tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.bolek.donosi Re: Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 08:23 Ryzy z krzywym zgryzem stan ze mna. Kolejny antypolak nawolujacy do wojny polsko-polskiej. Ofiara Prezydenta Polski to jeszcze wam malo? To dawaj ze mna ojcze spuna.. Narodzie wstan z kolan i wyslij w niebyt takie "autorytety" ktore przez dlugie lata lizaly dupska wszelkiej wladzy byle by miec korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 09:01 Sluzacymi i agentami Bolka byli Kaczynscy.Nie Olbrychski.To nie Olbrychski wyludzil z sejmowej kasy 300 Zlotych i nie Olbrychskiego zona wyludzala L4 od lekarzy i pieniadza za nie przepracowana nawet 1 dniowke.Taka to elita piss.Elita za 300ZL. Odpowiedz Link Zgłoś
blackpator Trzeba z nim się zgodzie, bo powszechnie wiadomo, 30.01.11, 08:34 Ze jest on wzorem do naśladowania w układaniu sobie relacji z ludźmi. Najlepiej mu wyszło z własna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 A ja o Kaczynskich i Bacy 30.01.11, 08:46 Pewien góral opowiadał jak to z bacą szli pod reglami, a baca na plecach niósł worek pełny szczurów... Stawał co kilometr i potrząsał workiem...Młody, za którymś razem zapytał bacę - po co to robi? Ano widzisz, jak potrząsam NIMI to te szczury gryzą się między sobą, a jakbym tego nie robił gryzły by mnie w dupę. Ta stara góralska anegdota oddaje to co z Polakami robił i nadal robić będzie Jarosław Kaczyński. My jesteśmy dla niego i dla jego szczekaczy PiS jak te szczury w worku. To minęło kiedy przegrali władzę ale widzę, że znowu nieustannie sięgają po worek... Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Re: A ja o Tusku, TW-ach i Bacy 30.01.11, 11:09 gazeta7 napisał: > .... jak potrząsam NIMI to te szczury gryzą się między sobą, a jakbym tego nie robił gryzły by > mnie w dupę. > Ta stara góralska anegdota oddaje to co z Polakami robił i nadal robić będzie Donald Tusk i włażące mu w d..... TW. > My jesteśmy dla niego i dla jego szczekaczy TW jak te szcz ury w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 08:51 PANIE DANIELU ! REKORD ŚWIATA POSTÓW ! Sześć setek dowodzi że trafił Pan w sedno ! Gratulacje ! No i widać że "prawda w oczy kole", a o Pana "slawę mołojecką" sie nie martwię, bo już Bp. Krasicki głosił: "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi !". A moja bilirubina też nie jest najlepsza ... Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 08:53 sluchajcie Olbrychski, z "Popiolow" wyszliscie i do popiolow powrocicie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 08:53 Rudy kolor wlosow i wilcze oczy ---jednak lacza ludzi w sekte .. Odpowiedz Link Zgłoś
platfus.beauty Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 09:02 WRESZCIE KTOŚ UJAWNIŁ PRZYCZYNY CHOROBY JARKA KACZORA. OD URODZENIA WREDNY I DLATEGO BITY I LEKCEWAŻONY PRZEZ SZKOLNYCH KOLEGÓW. NIEUDANE ŻYCIE RODZINNE, STĄD PYCHA, CHAMSTWO, PSYCHICZNE PROBLEMY JARU!!! NAJWYŻSZY CZAS DO LEKARZA !!!!!!!!! NIE BIĆ POLITYKÓW PiS PO MORDZIE, BO JESZCZE BARDZIEJ ZBARANIEJĄ !! ELIMINOWAĆ Z POLITYKI RAZ NA ZAWSZE, TYCH PAJACÓW KACZORA Odpowiedz Link Zgłoś
pelo_nas_kocha Szkoda 30.01.11, 09:16 Szkoda, że te rzygi wywaliły się z niegdyś całkiem dobrego aktora. Wiem, że ostatnio osiągnięć jakby nie za wiele i że wiele za wiele wódy przewaliła wątroba Olbrychskiego. Ale mimo wszystko. Błyskać w towarzystwie puszczając śmierdzące bąki, to przystoi małoletnim dupkom, forumowym trollom lub może kreaturom bez godności jak Kuc, Wajda czy Niesiołowski. Po Olbrychskim spodziewałem (może niesłusznie) się więcej. Chce sie do polityki na stare lata? Można z klasą, godnością, statecznością. Albo można jako pieniacz, cham, buc i kretyn. Olbrychski wybrał tą drugą drogę. Szkoda raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
qazokm Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 09:34 Pana wielkiego aktora też chyba bili i to w ciemię, bo gada od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok77 Za dużo po łbie dostali i zostali kretynami. 30.01.11, 09:34 Młodzież w zskole ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kioto2000 Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 09:41 Nam lecieć nie kazano, wszedłem do kokpita I spojrzałem na pole...trzeba brata spytać. Jak przekonać pilota w mglistej atmosferze By odwagą pokonał nieprzyjaciół wieżę, Z której moskal przez radio próbuje dyktować Prezydentowi Polski - gdzie ma wylądować. Przez mgłę dostrzeże prawdę człowiek wielkiej cnoty Co przejrzał dziadów, małpy oraz palikoty. I z czystym sercem powie, ze mgły tej przyczyna Tkwi w potajemnym spisku Tuska i Putina. Chcą mnie z drogi zawrócić i wysłać do Mińska. Już widzę jak się cieszy pewna morda świńska. Lecz ja się nie ulęknę broniąc racji stanu. Już raz mnie zaciągnęli do Azerbejdżanu. Wylądujemy tutaj, żeby zbaranieli Jak Tusk, kiedy wkroczyłem na salę w Brukseli. A w najgorszym przypadku - śmierć na posterunku. Przynajmniej cały naród nabierze szacunku. Tylko by nie mówili "Lechu-Kamikadze", Najlepiej jeśli jeszcze brata się poradzę. "Jarku, jest pewien problem i wygląda ślisko. Ruskie chcą nas skierować na inne lotnisko" "Ależ to oczywista przecież oczywistość. Ze kłamią by nam zepsuć całą uroczystość. Nie będzie nas kontroler wodził po manowcach. Bo przecież to samolot na bazie bombowca. Nawet gdy walnie w ziemie to się nie rozwali. Powiedz wieży, ze stoi gdzie zomowcy stali Będziemy postępować tak jak było w planie. Wiesz przecież co masz robić - Wykonać Zadanie. A Błasik niech tam dobrze przypilnuje. Zadzwoń ponownie do mnie jak już wylądujesz. By Ci dodać otuchy - odmówię paciora, I masz błogosławieństwo Ojca Dyrektora." Czego nie powiedziano w tej rozmowie braci. Że, by władzę odzyskać, trzeba czasem stracić. "Gdybyś jednak wpakował rękę do nocnika. Cały naród Cię uczci jako męczennika Odpowiedz Link Zgłoś
salgold Olbrychski autorytet?ha...ha.......ha......ha 30.01.11, 09:43 komunistyczny aktor, talent forowany przez SWOICH czyli żydokomunę - to jest prawda o olbrychskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Co tak wściekło pisowatych w wypowiedzi Olbrychski 30.01.11, 09:48 Co tak wściekło pisowatych w wypowiedzi Olbrychskiego? Dotąd sądzili, że to oni pisowaci będą bić bezkarnie "nieprawdziwych" Polaków a kiedy już dorwą się do władzy, to pokażą, że ubecja przy pisbecji to był mały pikuś. Okazało się jednak, że naród może na siłę odpowiedzieć siłą i jeśli Kłamczyński zorganizuje pucz to krew może polać się z obu stron. Kłamczyński wkalkulował tę cudzą przelaną krew w swoje cyniczne poczynania. Pisowskie cyngle nie wykalkulowały, że sami mogą oberwać... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek cześć, tu pisorek - trajkotek 30.01.11, 12:20 z chęcią wyjaśnię - co tak wścieklo - MNIE, otórz NIC mnie nie wściekło ale ROZŚMIESZYŁO! WYJAŚNIAM ... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 09:48 Kończ Waść, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
wsiowy Re: Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 09:57 Wiadomym wszystkim jest fakt, że kurdupli sie nie poważa, tak jak Kaczyńskich. Te małe ludziki a zawsze wredne i wrzeszczące, ale jak się walnie takiego w czólko to od razy w bek. Jareczku to ty wysłałeś swojego małokumatego brata do tego Smoleńska. To ty jestes winien za jega smierć. A to dlatego, żeś jest mały i podły z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 10:07 kaczyńskich bito głównie po plastusiowych główkach i oto skutki -nieodwracalne zmiany w mózgu . U jarosławy w głowie już tylko gąbka taka zleżała , starszawa i śmierdząca. Odpowiedz Link Zgłoś
niemen2_2 Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 10:07 Ja chętnie obiłbym ryja dla tego rudzielca Olbrychskiego.Należy mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 10:22 niemen2_2 napisał: > Ja chętnie obiłbym ryja dla tego rudzielca Olbrychskiego.Należy mu się. Czytałaś artykuł, lub - chociaż jego tytuł? Rudzielec Olbrychski nie jest ani politykiem, ani nie należy do PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 10:09 Pan Olbrychski zwrócił uwagę na ważny fakt.Obciąża to członków i zwolenników PIS działających w polityce przeciwko Polsce i polskim władzom. Odpowiedz Link Zgłoś
2mimoza kto wykreował na aktora kogoś ze średnim wykszt. 30.01.11, 10:32 i za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: kto wykreował na aktora kogoś ze średnim wyks 30.01.11, 10:38 KGB i WSI oczywiście. Się pytasz! Kto za komuny recytował w telewizji "WSI spokojna, WSI wesoła...?" Odpowiedz Link Zgłoś
polipoler2 Olbrychski o biciu polityków PiS 30.01.11, 10:41 Kaczyńscy byli bici ,pan Daniel molestowany. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Olbrychski nazwał rzecz po imieniu i tyle... 30.01.11, 10:54 gó... jest gównem i nic tego nie zmieni.... Odpowiedz Link Zgłoś