Dodaj do ulubionych

Operacja "blachara", czyli przypadki rapera Mie...

• morozov_pavlik Rabczewska nie ma drugiego nazwiska Doda. 02.02.11, 12:26
      Więc nie można jej obrazić Rabczewskiej mówiąc " Doda to blachara"
      W ewidencji ludności nie ma zapisu, że istnieje osoba nazywająca się Rabczewska Doda, a więc gość obraził nieistniejącą w urzędowych rejestrach osobę, czyli nikogo. Pseudonim nie identyfikuje osoby. Żaden urząd a w szczególności ewidencja ludności nie potwierdzi identyfikacji osoby o nazwisku Rabczewska z osobą podającą się jako Doda.
      • artur737 Re: Rabczewska nie ma drugiego nazwiska Doda. 02.02.11, 12:29
        W ogole cala ta ich piosenka jest chamska. Doda ma racje, ze ich ciaga po sadach.
      • valana Re: Rabczewska nie ma drugiego nazwiska Doda. 02.02.11, 13:06
        morozov_pavlik napisał:

> Więc nie można jej obrazić Rabczewskiej mówiąc " Doda to blachara"
        > W ewidencji ludności nie ma zapisu, że istnieje osoba nazywająca się Rabczewska
        > Doda, a więc gość obraził nieistniejącą w urzędowych rejestrach osobę, czyli n
        > ikogo. Pseudonim nie identyfikuje osoby. Żaden urząd a w szczególności ewidencj
        > a ludności nie potwierdzi identyfikacji osoby o nazwisku Rabczewska z osobą pod
        > ającą się jako Doda.

Mylisz się. Kodeks cywilny wprost stanowi o ochronie również pseudonimu. Dla upewnienia stosowny przepis:

Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

Potwierdzenie tego (że p. Rabczewska to Doda) przez jakikolwiek urząd nie jest konieczne.
    • poziom1908 "Dody bym nie chciał... 02.02.11, 12:30
      ...Po co mi pierdo..nięta, gł..ia jak z buta podeszwa?
      Przestań, moje życie prywatne to nie biznes i forsa
      Nie to co mieć wydziabane na piździe Radosław"
      • remo29 Re: "Dody bym nie chciał... 02.02.11, 12:37
        Skojarzenia mamy zsynchronizowane ;)
    • swan_ganz parę słów prawdy jeszcze nikomu zła nie 02.02.11, 12:32
      wyrządziło.... Szczerość nawet bolesna może tylko i wyłącznie pomóc 'obrażonemu" o ile będzie on chciał z niej skorzystać...

Skandalem jest natomiast postwa sądu który uznał, że ktoś kto wykazał się szczerością popełnił w ten sposób jakiekolwiek wykroczenie... Jako obywatel tego kraju nie chcę utrzymywac ludzi, którzy próbują swoimi wyrokami zamknąć usta krytykom i to bez względu na to czy rzecz dotyczy Dody czy Michnika.....
      • najlepszygeorge Re: parę słów prawdy jeszcze nikomu zła nie 02.02.11, 16:43
        swan_ganz napisał:

> wyrządziło.... Szczerość nawet bolesna może tylko i wyłącznie pomóc 'obrażonemu
        > " o ile będzie on chciał z niej skorzystać...
        >
        > Skandalem jest natomiast postwa sądu który uznał, że ktoś kto wykazał się szcze
        > rością popełnił w ten sposób jakiekolwiek wykroczenie... Jako obywatel tego kra
        > ju nie chcę utrzymywac ludzi, którzy próbują swoimi wyrokami zamknąć usta kryty
        > kom i to bez względu na to czy rzecz dotyczy Dody czy Michnika....."

A jak ktoś powie, że twoja matka i żona to qu..., to podziękujesz im za szczerą opinię?
        W końcu nie chcesz żyć w kraju gdzie ludzie nie mogą wyrazić swojej krytyki.
    • stworzenje chore 02.02.11, 12:33
      szczyt co się dzieje w kraju. Za taką za przeproszeniem bzdurę bo ktoś-raper zapewne prawdę w oczy jej rzekła,a prawda w oczy kole takie pieniądze za bzdeta??
      Gdy tymczasem zwyrodnialcy za znęcanie się nad psem - wleczenie go za autem i doprowadzenie do śmierci dostaną może 2 lata i 2,5tys. złotych?? Przecież ten zwierzak się męczył itd.I ogólnie sędziowie sprawy przypadków znęcania się nad żywymi, czującymi stworzeniami wyśmiewają, bo nie są warte uwagi i są małą szkodliwością społeczną??
      Paranoja!! Przestańcie jej muzyki słuchać, kupować jej płyty to od razu spadnie tam gdzie jej miejsce. To jest żadna artystka żadna!
    • hektorspyke Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 12:33
      Wysłuchałem rzeczonego utworu, i niestety muszę stwierdzić, że ta piosenka jest bardziej o mężczyznach i tym co się z nimi dzieje (zamiast szukać wartościowych kobiet, uganiają się za tandetą, którą ucieleśnieniem jest Doda) , więc bardziej w tym miejscu obrażony powinien czuć się Radosław Majdan, ale jak widać to jedyna osoba, która to potraktowała w sposób racjonalny tę sprawę i całkowicie olała.
    • wj_2000 Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 12:33
      Sędzia Sadu Apelacyjnego, gdyby miał honor, powinien popełnić sepuku.
      Wydać szczegółowe orzeczenie nie mając pojęcia o Internecie?
      I taki GŁĄB, taki DYZMA ma decydować o losach obywateli?

O tempora, o mores!
    • remo29 Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 12:36
      OSTR określił to lepiej:
      Przestań, moje życie prywatne to nie biznes i forsa
      Nie to co mieć wydziabane na piździe Radosław.

Czymże jest wobec tej szczerej prawdy niewinne "blachara"?
    • boreklive Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 12:41
      Zastanawia mnie dlaczego sędzia wybrał portal onet.pl czyżby miał skłonności do ITI
      • krwawybukanier Re: Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego 02.02.11, 12:52
        boreklive napisała:

> Zastanawia mnie dlaczego sędzia wybrał portal onet.pl czyżby miał skłonności do
        > ITI
        ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
    • minkat "blachara"=samochodowa galerianka=prostytutka 02.02.11, 12:44
      Blachary to panienki sypiajace z facetami wozacymi je w zamian swoim autem- rodzaj prostytutek.

Kazda kobieta, ktora nie traktuje seksu jako dobra wymiennego ma prawo czuc sie obrazona.
    • monkeysoundsystem mial racje :) 02.02.11, 12:58
      blachara czystej krwi
      • mmmsik Proszę bez nienawiści 02.02.11, 14:46
        wyborcza.pl/1,75248,9036207,PiS_bedzie_monitorowal_internet__Kto_podpadnie___do.html
    • bigkaraluch Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 13:05
      I TAK SIE ŁADNIE ZACHOWAŁ UŻYŁ SŁOWA BLACHARA ABY NIE POWIEDZIEĆ " QURWA"
    • idingdong Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 13:06
      Rabczewska to blachara i to widać
    • money.pl Przeciez napisal prawde ! 02.02.11, 13:06
      Ma smiech jak konskie rzenie i jest blachara.Poza tym taka z niej artystka jak z koziej d...
      traba.Ani glosu,ani pomyslu,prymitywne zwierzatko.
      A moz esad nie wie,kto to jest blachara??? No to niech sprawdzi historie samochodowych zakupow tej pani.
    • felicjaczerwinska to dopiero chlopcy tuseka by sie nie wyplacili za 02.02.11, 13:08
      obrazanie niezyjacego prezydenta i jego brata blizniaka, kandydata na prezydenta RP, gdyby trzeba bylo przepraszac za roznego rodzaju blachary czy inne sformuowania.
    • konikpolski333 Doda nszym dziedzictwem, jak ten łysy satanista 02.02.11, 13:11
      Nie można udarzać w nasze dziedzictwo kulturowe. Doda i ten łysy satanista powinni dostać dożywotnie renty z naszego budżetu - takich talentów nie mięliśmy od czasów Chopina
      • nirelle Re: Doda nszym dziedzictwem, jak ten łysy satanis 02.02.11, 13:55
        konikpolski333 napisał:

> Nie można udarzać w nasze dziedzictwo kulturowe. Doda i ten łysy satanista powi
        > nni dostać dożywotnie renty z naszego budżetu - takich talentów nie mięliśmy od
        > czasów Chopina
        Pretensje kieruj do zwolenników eurokołchozu i gospodarki wolnorynkowej i do subkultury, która jest w ten proces wmontowana.Nie do tych którzy to umiejetnie wykorzystują dla dorobienia się. Dobrze jeśli robią to w granicach prawa.Oburzaj się na tych od trawy na "Orlikach", afery hazardowej, budujących nielegalnie trasy i wyciągi narciarskie, nieudolnie sprawujących swoje funkcje - np. min. Grabarczyk.
        Doda płaci podatki uczciwie.Ma talent i głos jak na artystkę estradową dobry i nie słyszałam, żeby porównywała się do Chopina.
    • valana Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 13:15
      To bardzo ciekawa sprawa. Szczególnie ciekawym doznaniem byłoby przeczytanie pism procesowych, w których - ubrane w stosowne prawne formułki - pełnomocnik pozwanego dowodzi, że p. Rabczewska sposobem, w jaki kreuje swój sceniczny wizerunek (nieważne, czy taka jest naprawdę), dała asumpt pozwanemu do sformułowania stanowiących podstawę pozwu uwag.
      Fascynujące by to było doznanie, doprawdy fascynujące.
      A gdyby jeszcze dołączyć fotografie, jak to p. Rabczewska odziewa się podczas scenicznych występów oraz - dla porównania! - fotki co bardziej wyzywających ulicznic. Też by było to pysznym kontrastem.
      I gdyby jeszcze sprawę tej 'blachary' (jak dla mnie, blachara to po prostu synonim prostytutki, niekoniecznie zawodowej, kupczącej swymi wdziękami w zamian za jakieś świadczenia natury materialnej lub prestiżowej - typu przejazd wypasioną furką na oczach koleżanek z osiedla) potraktować szerzej - tzn. że ktoś, czyje obrazki w pozach niemal ginekologicznych widać z okładek czasopism, niewiele różni się od przeciętnej ulicznicy (albo, ściślej mówiąc, pannicy tańczącej przy rurze lub czymś w tym stylu). Co najwyżej skalą prowadzonej działalności, ale nie samą jej istotą.
      Zabawnie by to wszystko brzmiało, upstrzone fachowym, prawniczym żargonem, paragrafami, artykułami, ustępami, punktami, orzeczeniami takiego czy innego sądu.
    • mrs.g Re: Operacja "blachara", czyli przypadki rapera M 02.02.11, 13:17
      czasem jednak nalezy sie dwa razy zastanowic nad tym co sie mowi, chociaz koszty jakies kosmiczne tych przprosin
    • stach_79 Ale o co chodzi?? Karają go za mówienie prawdy? 02.02.11, 13:27
      państwo policyjne mamy??
    • amirez raperzyna cwaniaczek 02.02.11, 13:34
      Jakiś lokalny cwaniaczek mieniący się raperem uważa, że może publicznie drzeć pyszczek i obrażać kogo popadnie.
      Sąd oczywiście dał ciała nie znając realnych cen w mediach, ale gdyby gościu musiał przeznaczyć profity z 10-15 koncertów na opłacenie przeprosin to następnym razem by się mocno zastanowił co "wyśpiewuje".
      Dodatkowo powinien zapłacić za reklamę, jaką zrobiło skojarzenie jego z Dodą. W końcu kto o nim słyszał?
      =======================
      Polska to nadal jakiś dziki kraj jest.
      • jerry224 Re: raperzyna cwaniaczek 02.02.11, 15:55
        ani sąd najwyższy ani 2 instancji nie słyszeli jak się do publikum śmieje .....
        bo gdyby... nie byłoby wątpliwości.
      • ljkoziol2 Re: raperzyna cwaniaczek 03.02.11, 01:40
        A co lokalny to nie cwaniaczek.Czy cwaniaczki muszą pochodzić tylko z warszawki?
    • stoik1 Re: Operacja "blachara", czyli przypadki rapera M 02.02.11, 13:40
      wszystko rozumiem oprócz tych cen podanych w milionach... podejrzewam, że Mieszko by przeprosił i zapłacił, gdyby koszty tej imprezy mieściły się w przyswajalnych granicach. ale to jest jakis absurd.
    • nirelle Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 13:45
      Doda jest osobą publiczną, artystką estradową. Jej strój to kostium sceniczny, a nie sposób na podrywanie mężczyzn z dobrymi samochodami.Samochód ma własny, kupiony za swoje pieniądze.Ubiera się b. różnie, to fakt.Nie strój określa jednak charakter i osobowość człowieka.
      Powinie ją Pan raper przeprosić i włacić odpowiednio wysoką kwotę na cele społeczne.Przy okazji wśród niektórych osób wylansował swoją osobę i zespół.Nie w ten sposób powinien zdobywac popularność.
      • psyko123 Re: Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego 02.02.11, 14:00
        No jasne, to tak jak z Nergalem co spiewa o gwaltach i przemocy ale prywatnie jest pacyfista i kocha sarenki i motylki. Tylko wez pod uwage ze taka "kreacja" sceniczna prowokuje pewne zachowania i trendy wsrod mlodych odbiorcow. Super ze mozna skrzywiac gusty i epatowac moda dzifkarska a prywatnie uchodzic za kulturalna i madra osobke. Cos mi sie wydaje ze kazdy powinien sie liczyc z tym ze jak bedzie z siebie robil dziwqe na scenie to tak bedzie odbierany rowniez prywatnie.
      • stefanpajonk Re: Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego 02.02.11, 15:30
        @nirelle

Właśnie sama sobie zaprzeczasz dlaczego ? dlatego:
        1) ta kobieta jest osobą publiczną więc musi liczyć się z krytyką.
        2) Ubiór odzwierciedla charakter i mentalność, jak ktoś ubiera się jak prostak to prostakiem po zostanie.
        3) Jeśli zostanie ukarany - będzie to zwykły atak na wolność słowa.

• krwe Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 13:48
      nie słucham Dody, ale kolesie przegięli.obrazili personalnie żywą osobe, i może nie powinni płacić jakichś wielkich kwot pieniężnych, ale przeprosić powinni.Doda ma prawo być kim chce tak jak każdy ! a oni zaatakowali ją jak przekupki, mało inteligentnie.takie jest moje zdanie. pzdr
      • p-e.tra88 Re: Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego 02.02.11, 13:55
        krwe masz racje--nie widzialam tak jadowitych ludzi ---a ten raper to aniołek i ma prawo ubliżać komu chce---jeszcze czego---ja chce aby za to berknął
        • psyko123 Re: Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego 02.02.11, 14:06
          wolnosc artystyczna pozwala zwykle obrazac wszystko i przelamywac tabu. Tak jak Big Cyc czy Kazik obrazaja w tekstach niektorych "politykow". A ze utwor sam w sobie jest slaby to jest kwestia osobna. Zreszta akurat w HipHopie czy rapie Biff czyli wrzucanie innej postaci w zwykle w celu wybicia sie na jej imieniu jest znany od lat. W USA pierwsza byla niejaka Roxanne ktora pojechala topowych Raperow i w ten sposob dostala sie na czolowki list przebojow z ktorych rownie szybko spadla. I jakos nikt nie podal jej do sadu, tylko chlopaki napisali szybko Dissa ktory ja zszczyscil, choc pani silila sie na odpowiedz. Ale podejrzewam, ze Doda nie jest w stanie napisac "Boli mnie duba" wiec nie ma mowy zeby odpowiedziala temu tfurcy. Sady powinny oddalac takie sprawy bo sa one droga do zamykania ust artystom i ograniczania wolnosci przekazu. Poza tym facet powinien stwierdzic w sadzie dla swietego spokoju ze spiewal o Dodzie z jego miasta .
          • najlepszygeorge Re: Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego 02.02.11, 16:48
            Wolność artystyczna to nie przyzwolenie na swobodne obrażanie innych.

Mam rozumieć, że jakby ktoś wyemitował o tobie obraźliwą piosenkę, to by było wszystko w porządku?
    • werato2 Sąd Najwyższy: ''blachara'' Doda do ponownego r... 02.02.11, 13:49
      zaraz zaraz ona powiedziała o nich ,, takie cipy " A to już kryminałem pachnie żal.pl
    • ekumeniczny4 Kiedy Doda zaplaci za konfesjnonal ??????????????? 02.02.11, 13:55
      Satanistka Doda w kryminalny sposob lzy Katolikow.
      Oto DOWODY
      =============
      cytat o tym jak Doda idzie sobie robic jaja w Konfesjonale przed Wielkanoca

Ja nic nie mam planów. Ja jestem freakiem. Przecież ja się nie przejmuję takimi rzeczami. Dla mnie nie ma: święta, nie święta - mówi. Staram
      się spędzić jak najwięcej czasu z rodziną. Natomiast jak zwykle z koleżanką Anetką, żeby tradycji stało się zadość, pójdziemy w szpilkach do spowiedzi, z psem na smyczy i po prostu damy czadu w konfesjonale.

KODEKS KARNY art 196
      art. 196
      Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Domagam sie od wymiaru "sprawiedliwosci", w imieniu milionow Katolikow aby Doda przeprosila wszystkich Katolikow i Kosciol Katolicki w prasie Katolickiej i swieckiej, wyplacila kazdemu Katolikowi w Polsce ktory poczul sie obrazony 100 zl odszkodowania.

Ze wzgledu na wyjatkowa bezczelnosc spraczyni, a takze ze wzgledu na to ze swoj akt obrazy uczuc religijnych milionow Katolikow, sprawczyni dokonala w celu uzyskania korzysci majatkowych, domagam sie aby sprawczyni zostala skazana na kare 2 lat pozbawienia wolnosci. Gdyby sprawczyni w taki sam sposob naruszyla powage SYNAGOGI, zostalaby prawdopodobnie skazana na dozywocie i stracila caly majatek.

Kasowanie FAKTOW to przestepstwo naruszenia wolnosci slowa scigane prawem miedzynarodowym.
      • ekumeniczny4 Satanista Darski popelnil przestepstw ++++++++++++ 02.02.11, 14:04
        Niniejszym donosze do prokuratury ze kochanek Dody satanista Darski popelnil przestepstwo scigane artykulem 196 KK

Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
        podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Szatanista Darski ktory w przyplywie opetania szatanskiego zwie sie nergalem publicznie podarl Biblie. Oto dowod
        CYTAT
        ===============================================
        Adam Darski, lider formacji Behemoth, podczas koncertu grupy podarł Biblię, a jej strzępy rozrzucił w stronę publiczność

Darski ponadto nazwał Kościół katolicki "grupą zbrodniczą".
        ===============================================

Uprzejmie zawiadamiam organa "sprawiedliwosci" ze gdyby szatanista Darski zrobil to samo z Talmudem, dostalby dozywocie lub kare smierci.

Wnosze w imieniu lzonych i przesladowanych Katolikow aby szatanista Darski zostal ukarany wysoka kara grzywny, kara wiezienia i aby wyplacil kazdemu obrazonemu Chrzescijaninowi 100 zlo oraz wplacil na poczet Kosciola nawiazke 2000000 zlo.

• abrey_nomel Re: Satanista Darski popelnil przestepstw +++++++ 02.02.11, 14:13
          Widzę, że rozpiera cię miłość bliźniego... Żałosne...
          Cóż za malutka wiara i słaby duch, żal mi cię.
          • ontos2 Matołku. 02.02.11, 14:39
            Twój przedmówca jasno dał do zrozumienia czym jest prawniczy relatywizm , nawet w wydaniu SN. Tego nie zrozumiałeś. Za pokutę masz dalszą edukację. Amen.
            • ekumeniczny1 Milcz parówo!+++++++++++++++++++++++ 02.02.11, 18:01
              Milcz parówo!! +++++++++++++++++++

===========================
              Only Radio Maryja, its maj lajf !!!!
        • ekumeniczny4 Darki myslal ze wygra z Bogiem ;-))))))))))))))))) 02.02.11, 14:13
          Opetany szatanista Darski myslal ze wygra z Bogiem.
          Posluszne masonom sady nie ukaraly tego przestepcy za lzenie Katolikow i Kosciola wiec Bog przejal sprawe w swoje rece i nauczyl szataniste Darskiego moresu.

Obenie szatanista Darski lezy w szpitalu a jego stan jest krytyczny. Pamietaj Polaku z Bogiem nikt nie wygral. Bog jest nierychliwy ale sprawiedliwy.

Pozostala czesc kary darski, sedziowie ktorzy go chronia od odpowiedzialnosci karnej, NIEpolacy ktorzy publikuja jego szatanistyczne 'dziela", odpokutuja w piekle.

Darski, Doda, nie miejcie zadnych nawet najmniejszych watpliwosci - wasz szatanizm i wasza antykatolicka nienawisc nie przejdzie bezkarnie. W piekle zobaczycie prawdziwe oblicze szatana.
          • abrey_nomel Re: Darki myslal ze wygra z Bogiem ;-)))))))))))) 02.02.11, 14:27
            Boże co za stek bzdur... człowieku opamiętaj się!

Darski (dla ciebie PAN Darski) jest takim samym DZIECKIEM Boga jak i ty i tak samo jest obdarzany przez Boga Miłością.

A to co ty wypisujesz jest CHORE, pełne jadu i nienawiści - czy to jest postawa chrześcijanina?? Zachowujesz się raczej jak prawdziwy satanista, ponieważ swoim jadem i nienawiścią BLUŹNISZ przeciwko Bogu, który jest Miłością!

Myślę, że jeśli już Bóg miałby oceniać to bardziej ceniłby sobie tak inteligentnych i zdolnych ludzi jak Nergal, natomiast bardzo żałowałby takich zaburzonych prostaczków jak ty...
            • ekumeniczny4 Krotki traktat o "prostaczkach" ;-0 02.02.11, 14:35
              Stan przed lustrem a zobaczysz prostaka intelektualnego ;-0
              Ten prostak w twoim lustrze jest tak uposledzony umyslowo ze nawet jednego MERYTORYCZNEGO zadania nie potrafi sklecic na forum.

Rodacy, patrzac na powolne konanie darskiego, nie ulega zadnej watpliwosci ze Bog nie zostawia nas samych na pastwe szatanistycznych obelg. Antykatolickie sady uniewinnily szataniste Darskiego od odpowiedzialnosci karnej ale od kary Boga nie potrafily go uchronic.
              • ekumeniczny4 "dla ciebie pan darski" ;-)))))))))))))))))))) 02.02.11, 14:41
                ten twoj "pan" darski raczej chodzacego trupa przypomina niz pana

Bog jest nierychliwy ale sprawiedliwy!!!!!!!
              • abrey_nomel Re: Krotki traktat o "prostaczkach" ;-0 02.02.11, 14:41
                Tak wielką sprawia ci radość czyjeś nieszczęście i cierpienie?? Jesteś naprawdę CHORY... Jesteś bardzo prostą formą umysłową, bardzo zanieczyszczoną (można powiedzieć - opętaną) niskimi smrodliwymi energiami, np. nienawiścią. Twoja duchowość jeśli w ogóle jest to jest w powijakach, do tego jest ona głęboko upośledzona. Módl się, może Bóg się zlituje nad tobą.
                • ekumeniczny2 Re: sprawia ci radosc czyjes nieszczesci +++++++++ 02.02.11, 15:13
                  Radosc sprawia mi FAKT ze Bog nie zostawil nas (przesladowanych Chrzescijan) samych.
                  Radosc sprawia mi FAKT ze bezczelny szatanista, przekonany ze masoni uchronia go od kary, zostal surowo ukarany przez Boga.
                  Radosc sprawia mi FAKT ze Bog nie milczal, ze przekazal Chrzescijanom: NIE POZWOLE ABY WAS BEZKANIE LZYLI BEZCZELNI SZATANISCI.

Sztanista Darski lzyl Chrzescijan zeby dostac od NIEpolskich masonow wiecej pieniedzy. I coz zyskal?
                  Polaku !!!!!!!!!!!!!!!!! z Bogiem zartow nie ma. szatan i jego sluga darski sa nikim w obliczu Majestatu Boga.
                  • big_ament Re: sprawia ci radosc czyjes nieszczesci ++++++++ 02.02.11, 16:55
                    Buahahahah!!!! :D:D:D:D Niuniek ty jestes niezle stukniety! :D:D
      • abrey_nomel Re: Kiedy Doda zaplaci za konfesjnonal ?????????? 02.02.11, 14:09
        Jesteś chory człowieku...
    • wiesiek12345 ćwok mieszko Sybilski 02.02.11, 13:58
      A kim jest ten niby-raper ćwok sybilski? Zwykły parówczak i ćwok - a ten jego zespół haha kto ich słucha ,może ludzie z Pcimia lub podobnych dużych miast

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka