Dodaj do ulubionych

Telekamery 2011 rozdane

08.02.11, 13:48
Nie rozumiem zasad wyboru,jeśli ktoś otrzymał np.45% to jest to 50 głosów czy 500 000 głosów ale ta zabawa jest tylko dla wybranych.Dobrze się bawicie.
Obserwuj wątek
    • wredny1 Telekamery 2011 rozdane 08.02.11, 16:12
      Musze sie nad soba zastanowic. Chylinska,Zielinska,Laskowik,Ojciec Mateusz,Barwy Szczescia.....
      jakos tego nie czuje a zamek blyskawiczny tak.
    • makaron1234 Telekamery 2011 rozdane 08.02.11, 16:49
      Teledebile i telekretyni rozdaly telekamery teleprostakom. Nic dodac nic ujac.
    • tumoi Telekamery 2011 rozdane 08.02.11, 17:35
      hop siup zamiana miejsc,

włączyłam TV gdy spiewała niejaka Ewa Farna - nie wiem kto zacz, ale ta osóbka nie ma za grosz dykcji - na słuch nie narzekam, ale rozumiałam tylko pojedyńcze wyrazy.
    • antropoid Telekamery 2011 rozdane 08.02.11, 20:19
      Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z Woronicza w akcji - nagrody porozdawane - samym swoim...
      Największe "hity":
      - kat. komentator sportowy - pocieszny sowizdrzał, który w TVP robi wszystko, oprócz komentowania zawodów sportowych...
      - kat. muzyka - zdolna i niegdyś bezkompromisowa wokalistka, która przeszła nagłą "przemianę" i stała się słodką idiotką, zbierającą hurtowo nagrody za upadek na artystyczne dno...
      • ypsilon1230 Re: Telekamery 2011 rozdane 08.02.11, 21:13
        Dokładnie! To jarmarczna impreza dla samych swoich. Gratuluję TVP i nagrodzonym dobrego samopoczucia. Politowanie budzą nagrody w kategoriach: serial codzienny, serial tygodniowy, serial weekendowy, niedługo będzie serial przedpołudniowy, serial popołudniowy itp. Itd. Żenada. To już w PRLu było o niebo lepiej - filmy i seriale były wspaniale zrealizowane, kostiumowe (noce i dnie, czarne chmury), grali w nich wybitni aktorzy, były też różne ciekawe programy dla dzieci i młodzież . Niestety ,to już nie wróci. Teraz serwują nam płyciznę jakąś dla ogłupienia ludzi i nagrody za to odbierają.
        • antropoid Re: Telekamery 2011 rozdane 08.02.11, 21:38
          Tylko, że w tych obecnych "serialach" jakby nie patrzeć też grają zawodowi aktorzy i to często renomowani. Nie wiedzieć jednak czemu sprawiają w nich wrażenie, jakby oduczyli się grać...
    • alikpalik Telekamery 2011 rozdane 09.02.11, 00:48
      No i wygrali - "faworyci" do wyłącznika w pilocie. U mnie już dawno mają czołowe miejsca. Kto? Katarzyna Zielińska i Maciej Kurzajewski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka