11.02.11, 12:11
Pani Moniko ! Jest coś takiego jak "zmęczenie materiału". Chyba w takim momencie Józef Piłsudzki powiedział gorzkie: "dla Polaków można zrobić wszystko, z Polakami - nic !" Czym tłumaczyć że tak wielu Rodaków "patrzy a nie widzi" ? Dlaczego wciąż "Polak madry po szkodzie" ? Mnie się też momentami odechciewa (po 30 latach patriotycznej aktywności)... niby chodzi o przyszłośc dzieci, wnucząt, o tradycję rodzinną... A dlaczego "Im" się wciąż "nie odechciewa" ? Zawsze "gorszy pieniądz wypiera lepszy" a energia szaleńca jest niewyczerpana... a jeśli ją wspiera fanatyk i źli, wyrachowani ludzie... Niech teraz inni... !
Obserwuj wątek
    • 2_mirabelka40 Zajączek 11.02.11, 12:44
      Szanowna Pani!
      Na początek proponuję żeby Pani przyjrzała się sobie, popatrzyła na swoje wywiady w TVN24 i wyciągnęła wnioski. A co do Mellera, biedaczek też chciał zaistnieć.
    • malpa-z-paryza Zajączek , Nowy Rok Chinski! 11.02.11, 15:56
      jak dlugo mozna jechac na PiS i Kaczynskim, po prostu jestesmy zmeczeni, ci myslacy.

a mlodzi patrzac w kierunku Palikota.
    • anna12-3 Zajączek 11.02.11, 20:57
      Platformie wiele uchodziło na sucho,żaden skandal,żadne głupie wypowiedzi jej polityków -nie szkodziły.Natomiast to co dzisiaj powoduje jej spadek,to wynik pogarszających sie warunków życia Polaków,arogancja,buta i bezczelnośc członków Platformy.Stwierdzenie Tuska,że nie ma z kim przegrac,było aroganckie i głupie.Bezczelnościa był sposób prowadzenia Komisji Hazardowej,obrona i kwiaty dla Grabarczyka i obrona Klicha,wypowiedzi Niesiołowskiego i innych"orłów".Za to płaci Platforma i słusznie.Codzienne kłamstwa o "ofensywach legislacyjnych",a to o służbie zdrowia,a to o ułatwieniach dla przedsiębiorców itd.itp.,o zielonej wyspie,a ludziom się dzieje coraz gorzej.Tak długo, jak rządzenie nie dotykało Polaków,Platforma miała się dobrze,natomiast gdy w portfelach zaczęło brakowac,Polacy widzą wszystkie błędy i potknięcia rządzących.60% powiatów odnotowuje wzrost bezrobocia,a Polskę trzeba też widziec przez pryzmat prowincji,tam też wyborcy mają kartki.Pani redaktor nie omieszkała uderzyc w SLD,mówiąc o ewentualnej koalicji z PiS.Nie wystarczają zapewnienia o niemożliwości takiej koalicji,wypowiedzi ekspertów,wzrost znaczenia w SLD-Millera/smiertelnego wroga PiS-u/,wreszcie zdrowy rozsądek-ogromna przepaśc światopogladowa,której w przeciwieństwie do programu gospodarczego-nie można zasypac- nie przekonują autorki,a to już świadczy,albo o złej woli,albo o braku inteligencji.
      • adambielski Re: Zajączek 12.02.11, 09:02
        Wszystko co napisałaś to prawda. Jednak największą zasługę w wykańczaniu /tak, tak/ PO mają media i ich orły "niezależnego" dziennikarstwa. Przecież TVN, "Wyborcza", Radio Zet
        i inne to czysto propagandowe jaczejki tej partii. Prymitywna propaganda wielkości PO musiała wreszcie wzbudzić opór ludzi, bo wszak do licha myślą, co wywołało oburzenie pani Moniki Olejnik i nie tylko JEJ. Co do pani Olejnik... Prymitywne wyżywanie się na rozmówcach nie "po linii", ale dobrze wychowanych to JEJ specjalność. I tu pytanie... czym różni się pani Olejnik, od Beaty Kempy?
      • pis_busters Re: Tusk zaczyna lecz nie kończy. 12.02.11, 09:57
        Tusk zaczyna lecz nie kończy. Rzuca się na temat z pasją a z upływem czasu sprawa się rozjeżdża i cichnie... Można odnieść wrażenie, że swą pasją nie potrafi zarazić podwładnych i w efekcie słomiany ogień szybko gaśnie w ministerialnych pokojach. Rzuca się na zbyt wiele tematów jednocześnie i nie potrafi potem dopilnować ich realizacji. Jeden Boni to za mało żeby przygotować i wdrożyć kilkanaście ważnych reform. W efekcie w społeczeństwie narasta pczucie niedosytu i niespełnienia. Frustrujące i męczące. Może należało znaleźć conajmniej kilku Bonich, może należało skoncentrować się na mniejszej liczbie zadań... Może nie należy niepotrzebnie udawać macho tam, gdzie nie trzeba jak w przypadku kategorycznego odrzucenia raportu MAK w grudniu. Nie wolno też zostawiać niedorżniętych watah na zapleczu frontu. PIS zrobił skok na media w ciągu jednej nocy, Tusk "bawi się" z tematem już dwa lata. Efekt? Najbardziej dostępny i popularny TVPis siał i sieje nadal wrogą niewybredną propagandę bez żadnych zahamowań a IPN działa nadal w starym stylu grając na nosie wszystkim. A Jarosław zbiera moherowe hufce i wysuwa coraz bezczelniejsze i niedorzeczne oskarżenia. Tusk nie potrafi walnąć pięścią w stół bo "Jarosław ma traumę"... Jeszcze trochę i wszyscy będziemy mieć traumę... z powodu Jarosława !
    • msands Zajączek 12.02.11, 03:02
      "Co takiego się stało w głowach Polaków, że coraz bardziej męczy ich Platforma?"

No, oczywiście to wina Polaków... Stojący na czele rządu p. Tusk powinien rozwiązać naród, rozpisać wybory i wybrać sobie nowy.
    • antobojar Tusk nie pasuje do Platformy i wogóle do Polski.. 12.02.11, 05:35
      ..jest za dobry...
      Pragmatyk, menadżer.. nowoczesny i energiczny...
      A kim się może podeprzeć..? Przeciętniacy, lenie, chamy... i rezydent Opus Dei... haha..
      Sam bym dostał najpierw szału, a potem zniechęcił do pracy z takim zespołem...
      A do tego opozycja... przepraszam.. zwymiotuje... już dobrze...
      A jak zabłyśnie jakaś gwiazda, jak Mucha.. inteligentna, profesjonalna... to jej we własnej Po-wskiej gazetce podłożą świnie...
      No i pogoda do doo... do bani.. deficyt slonecznego światła...
      Jeszcze się Tusk podniesie.. i to niedługo... ale po raporcie Millera będzie taki bardak... (chyba że postąpi tak jak powinien.. bezlitośnie wobec bliźniaków którzy są odpowiedzialni za katastrofę i KwaKwaxKlanu)... że pociągnie jeszcze prezydencje Polski w Unii.. a potem odfrunie do Brukseli.. wcześniej niż zamierzał...

A w starciu z Tuskiem.. Schetyna, wyjdzie na kretyna...
      I dobrze... bo na to zasługuje...
      • trajkotek aż mię skusilo, przepraszam 12.02.11, 09:43
        pytasz:
        "A kim się może podeprzeć..? "
        a ja pół-analfabeta, ciemniak niedouczony odczytałem: "A kim się może POdetrzeć..? " - no, PO prostu, jakbym siebie nie znal - POmyślałbym, że jestem zwykłym chamem!
        • pis_busters Re: Bo jesteś... 12.02.11, 09:59
          Bo jesteś...
          • trajkotek Re: Bo jesteś... 12.02.11, 13:32
            Nie zrozumiałeś - nie jestem, ale miałem chwilę słabości - wyznałem to, przeprosiłem - wstydzę się ...
            Należy mi się złośliwy komentarz od Ciebie - oczywiście przyjmuję Go jako przejaw konstruktywnej krytyki, sam bym się nad kimś, kto by coś podobnego napisał, pochylił z kubełkiem pomyj.
    • thegreatmongo Zaczekajmy 12.02.11, 07:34
      Zaczekajmy!! W nastepnych wyborach bede glosowal na Palikota, ale jesli okaze sie, ze nie bedzie w statnie on zrobic sensownej kampanii to chyba jednak oddam glos na PO.

Mysle, ze wielu Polakow deklaruje w sondazach, ze nie bedzie glosowac, a tak naprawde odda glos na PO.

Popatrzcie realistycznie. Jaki mamy wybor?

PIS ? Szalency i ostatnio skrecaja jeszcze bardziej w strone elektoratu LPR i Samoobrony
      SLD ? Kazdy kto ma wiecej niz 18 lat i pamieta afere Leppera wie, ze ta partia to banda szumowin, a nie nowoczesna lewica. Dodatkowo, nie sa w stanie zaprezentowac nawet tak podstawowych dla lewicy hasel jak:
      -Darmowe zlobki i przedszkola
      -Liberalizacja ustawy aborcyjnej
      -Rozdzial kosciolla od panstwa

PSL to tez nie wyjscie ....

Wszyscy, ktorzy tu komentujecie, zamiast jechac po Tusku wskazcie alternatywe!
      • drmuras Re: Zaczekajmy 12.02.11, 11:13
        Skoro od 20 lat testujemy te same twarze w różnych konfiguracjach i nic z tego nie wynika to może KorwinnMikke. Terapia wstrząsowa i koniec socjalizmu. Bolało by ale po 3 latach gfospodarka zaczęłaby się rozwijac nie 2-4 % a moze 9-11% bez tych balastów socjalistycznych. Ale nie strach , strach nie pozwoli
    • krzysiekd47 Zajączek 12.02.11, 08:03
      Obłuda może pani popatrzy i posłucha swojej stacji tvn24 i siebie i innych ścierwojadów ze wszystkich mediów i dołoży do tego te NIEDOPIESZCZONE (ELYTY) co tak sie skarża mocno Smolar i Lis i jest efekt Zycze tej "bardzo mocno wyksztalconej Mlodziezy" i tej wspaniałej naszj (ELYCIE) koalicji PISOLEWU I pani osobiscie tez
    • spoko.12 Zajączek 12.02.11, 09:08
      Meller niech sobie zagłosuje na PiS, będzie miał darmowe wojaże wózkiem golfowym po pijaku na Cyprze, będzie chodził pijany w Sejmie pod rękę z Dornem i Elą-cośtam,cośtam; będzie "szył" afery z byłym szefem CBA-Kamińskim a za "goryla" będzie miał agenta Tomka. Pobłogosławi go ojciec Rydzyk, alleluja i do przodu!
      • jwasz1952 Re: Zajączek 12.02.11, 09:47
        spoko,po następnych wyborach będziemy mieli parlament i rząd na miarę Naczelnego Play Boya V RP i Moniki Smoleńskiej.TVn i TVN24 nie oglądam-nie interesuje mnie ten poziom telewizji.Nie dopuszczam myśli żeby premierem Polski był chory psychicznie człowiek.
        • gl67 Re: Zajączek 12.02.11, 09:57
          MY zagłosujemy na "chorego" i żadna MO tego nie zmieni. :)
          • pis_busters Re: Żydzi zagłosują na Żydów a chorzy na chorego.. 12.02.11, 10:01
            Żydzi zagłosują na Żydów a chorzy na chorego...
            • gl67 Re: Żydzi zagłosują na Żydów a chorzy na chorego. 12.02.11, 10:33
              jak sądzisz których jest więcej ? ;D ja jestem przekonany że nas.
              • pis_busters Re: Żydów czy chorych? 12.02.11, 10:37
                Żydów czy chorych?
          • jwasz1952 Re: Zajączek 12.02.11, 13:40
            gl67 napisał:

> MY zagłosujemy na "chorego" i żadna MO tego nie zmieni. :)
            -gratuluję wyboru.
            "Ląduj dziadu we mgle,po trupach do celu.
    • trajkotek wyjaśnijmy kilka spraw ... 12.02.11, 09:36
      O opuszczeniu Tuska przez Mellera z radością obwieścił portal Niezależna.pl.
      - dla ludzi myślących racjonalnie, oczywiste jest, że MISTRZ Meller się k... znowu przejęzyczył.

Co takiego się stało w głowach Polaków, że coraz bardziej męczy ich Platforma?
      - zgodnie z logiką, jaką stosuje się w analizie wypowiedzi INNYCH, wskazuje Pani na to KTO JEST POLAKIEM - to ten, którego coraz bardziej męczy ... Jest wielu POLAKÓW, których męczy tak samo, czy może oni nie są Polakami? (prosze się zastanowic, jak Pani i inni solidni i bystrzy dziennikarze reagują na słowo "Polak" w ustach wroga ...)

Panu Mellerowi chyba się pozajączkowało, bo chyba nie wie, co to jest inwigilacja.
      - to niewinne zdanie budzi mój największy niepokój, to może nie jest jeszcze groźba, ale ... jak jest zajączek, to może się znaleźć myśliwy (gdyby Pani nawiązywała do profesjii Mellera, użyłaby Pani króliczka ...)

• and0007 Trzeba myśleć 12.02.11, 10:08
      Jak zwykle, tak jak w TVN24 pani Monika wie najlepiej... kogo zmieszać z błotem, a z kim rozmawiać na kolanach. Jej obsesja na tle jedynie słusznej partii mnie nie dziwi, ale niepokoi, że tak atakuje osobę przecież nie związaną z PiS, która śmiała tak krytycznie wypowiedzieć się o PO. Wszak Meller to nie żaden oszołom, ale osoba, która widzi, że PO zmieniła się w kolesi i pełnego koryta.
      Monice Olejnik i wszystkim bezkrytycznym, powtarzam bezkrytycznym, zwolennikom PO polecam felieton w Interii
      fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/polska-jasna-jak-pomrocznosc,1595794
      • pis_busters Re: Ziemkiewicza sam sobie czytaj. Ja na całe szcz 12.02.11, 10:42
        Ziemkiewicza sam sobie czytaj. Ja na całe szczęście nie muszę...
    • and0007 Trzeba myśleć2 12.02.11, 10:56
      Myśleć pis_busters też nie musisz. Może się boisz innych racji, aby twoje nie okazały się miałkie? Ja uważam, że trzeba czytać i słuchać różnych autorów. Monika Olejnik drażni mnie swoją stronniczością i niegrzecznością w stosunku do swoich politycznych wrogów, ale i tak często oglądam jej program. Nie wyobrażam sobie, aby moje poglądy opierały się tylko na TVN24 i GW czy też tylko na Rzepie. Jednostronność słuchanych opinii i identyfikacja z nimi tworzy "lemmingi", a tych jest po obu stronach zatrzęsienie. Szerokości życzę- szerokości opinii i myślenia.
      • pis_busters Re: Trzeba myśleć. Ano właśnie ! 12.02.11, 11:04
        Ziemkiewicz razi mnie prymitywnością i jednostronnością swoich poglądów. Po przeczytaniu jego jednego artykułu z góry wiadomo, co będzie w następnych. Szkoda więc czasu i nerwów na czytanie. Monikę rzadko ogladam bo razi mnie zarówno jej styl prowadzenia rozmów jak i dobór rozmówców. Klempy mam dość w innych programach. Nie muszę oglądać jej u Olejnik...
        • and0007 Trzeba myśleć3 12.02.11, 11:10
          Ten polecam do przeczytania, bo choć też jest jednostronny, ale zbieżny z tym artykułem. Życzę miłego dnia.
      • trajkotek tylko nie T O 12.02.11, 11:06

myślenie boli ...
        POza tym, nie PO to redaktorzy przez wiele lat przygotowywali się do wykonywnia zawodu dziennikarza, doskonalili (lililili) warsztat pracy byśmy mieli kwestionować ICH kompetencje przez jakieś własno-myślectwo
        czytaj i słuchaj (TokFm) - aby zrozumieć ... ale nie myśl i nie każ robić to innym!
    • grek.grek raczej głupia gąska 12.02.11, 11:47
      "SLD splata się z PiSem" - Olejnik, motyla noga, dajcie już spokój, Olejnik... to są sztuczki kiepskiego kuglarza, który szuka królika w kapeluszu, a nie widzi, ze w kapeluszu zrobiła się dziura, a zwierzak kica wśród publiczności.

nie da się już wykiwać wyborców przyklejając SLD do PiSu i licząc na to, ze da się w ten sposób zachować dwubiegunowy podział sceny, w którym PO musi wygrać samym tylko ustawianiem się do zdjęcia na tle PiS. to se nevrati. zmień płyte, Olejnik, albo zajmuj się sesjami fotograficznymi łachach przypominających obrus albo ceratę i przestań komentować coś na czym się nie wyznajesz.

ignorowanie albo jechanie po SLD, które Olejnik uprawia bezmyślnie od paru lat, to metoda dla dzieci. SLD ma 20 % nie dlatego, że się 'splata z PiSem", tylko dlatego, ze ludzie widzą w nim alternatywę dla PO, a jednocześnie nie kojarzą go z PiS w zaden sposób, bo gdyby kojarzyli, to by głosowali na sam PiS albo nie odchodzili od PO zaciskając zęby. logika, Olejnik, logika, a nie balowanie z rękawicami gumowymi przyczepionymi do paska u rajtek.

• pis_busters Re: Napieralski to taki młodszy Pawlak. 12.02.11, 12:14
        Napieralski to taki młodszy Pawlak. Z mniejszymi zahamowaniami. Pawlak gra na zespół a Napieralski ma wszystko i wszystkich w nosie byleby sam wicepremierem został. Na lampki wina do pałacu chadzał już dawno i wracał bardzo pokręcony psychicznie, gdy mu pisdęt perpektywy roztaczał. A Jarek z samym diabłem koalicję zrobi byleby znów dorwać się do koryta. Knuć oczywiście zacznie jeszcze tego samego dnia, tyle że tym razem może bardziej skutecznie niż z Leperem. Bukmacherzy już mogą zacząć przyjmować zakłady, czy Jarek wykończy Napieralskiego w pół roku czy też rok mu zejdzie... A SLD ma swoje 20% tylko dlatego, że nie widać alternatywy na horyzoncie !
        • grek.grek Re: Napieralski to taki młodszy Pawlak. 12.02.11, 13:52
          Napieralski chodził na 'lampki [wina]", Donald na cztery pełnowymiarowe flachy, więc gdyby od wina zależało, kto się z kim spika, to donald z kaczorami byłby od dawna w niedwuznacznym związku.

w tvp, to napieralski wykończył jarka, a innego materiału poglądowego nie ma, więc nie doceniasz człowieka, hehe.

tyle że w tvp to był dil, dzięki któremu SLD mógł zyskać jakiś medialny przyczółek, bo nie miał żadnego, podczas gdy Pis miał rydza, rzepę, Gp, a PO całą resztę, w tym takich karnych propagandzistów jak Olejnikowa. odbyło się to cichaczem i na zapleczu.

koalicja polityczno-programowa wszem i wobec, w świetle reflektorów, to już kompletnie inna bajka. to taka bajka, ze SLD po 2 latach ma 5 %, a po trzech są wcześniejsze wybory, z których SLD wychodzi jako trup, ew. tuż przed kampanią następuje podział. koalicji z PiS nie da się wyborcom wytłumaczyć - ani swoim, ani labilatom, którzy nie po to odchodzą od PO, żeby popierać koalicję z Pisem. jesli istotnie Napieralski ma coś z Pawlaka, to nie wejdzie w taki układ za chiny ludowe, byłby skończony, straciłby całkowicie wiarygodność.

imo, po wyborach możliwy jest rząd 33 % PO z 5 % PSL przy taktycznym wsparciu prezydenta i, w co ważniejszych projektach, SLD, który jesczze poczeka 4 lata i wygra kolejne wybory, a w międzyczasie, za poparcie w róznych sprawach, dostanie od PO sporo ciekawych posad i roztoczy całkiem niezłe wpływy, które usatysfakconują aparat, a przynajmniej jego część. częśc może odejść, rozczarowana brakiem konfitur koalicyjnych, ale to tez wątpliwy scenariusz, bo SLD ma perspektywy rządzenia za 5 lat, więc ludzie raczej bedą s ię zbroić w cierpliwość niż reagować histerycznie.
    • 25cz Zajączek 12.02.11, 15:03
      W najbliższych wyborach, prawdopodobnie wygra PiS i założy koalicje z SLD i PSL.PiS jest partią prawdziwych polaków, prawdziwych patriotów, prawdziwych intelektualistów, prawdziwych chrześcijan i wyrafinowanych estetów.Jednym słowem, prawdziwych słowian z tęgimi głowami i jajami , co widać po prezesie i Beacie.SLD to prawdziwa kwintesencja lewicowości a PSL to wszystko razem, pomnożone przez 3.My Polacy, jako społeczeństwo, jesteśmy rozgarnięci ponad przeciętność i zawsze podczas wyborów, dajemy dowód odpowiedzialności za państwo.Natomiast PO, to partia zdegenerowanych liberałów, którzy zdewastowali PKP, zorganizowali zamach na Głowę Tysiąclecia, okradają OFE i mają podejrzane geny. Dlatego wybór jest oczywisty.
    • 1ewkas Zajączek 12.02.11, 15:47
      Pani Monika uważa, że ma już taką moc sprawczą, że jak napisze o pójściu SLD w objęcia PiS, to tak się stanie. Jeśli nie dziś, to na pewno w poniedziałek.
      Prymitywna zagrywka z tym SLD, pani Moniko. Godna pani PiS-owskich gości zapraszanych do "Kropki". Coraz więcej pani od nich przejmuje.
      • loberod Re: Zajączek 12.02.11, 17:40
        A co w tym dziwnego. Radio Maryja np. bardzo ciepło wypowiada się o PRL.
    • rozsadek.ltd Sekta wyznawców Tuska aktywna na forum 12.02.11, 16:51
      Jestem nieco zszokowany zaciekłością forumowych siepaczy Tuska pokroju antobojara, czy tam innego POpaprańca.
      Największego wałkonia w sejmie macie za męża stanu, szkoda was troszkę.
      • pis_busters Re: Dlaczego podpisujesz się oksymoronem? 12.02.11, 18:23
        Dlaczego podpisujesz się oksymoronem?
      • antropoid Re: Sekta wyznawców Tuska aktywna na forum 12.02.11, 22:42
        Największy wałkoń (i matoł) to siedzi po prawej stronie i udaje największego patriotę.
    • antropoid Zajączek 12.02.11, 17:26
      "A prezes Jarosław Kaczyński czeka. Być może na jesieni wkroczy do kancelarii nie po to, by podać rękę Tuskowi, ale by zasiąść na jego krześle."
      ------------
      Jak mu go znowu ktoś nie zajmie...
      Na własne oczy to on kancelarię szefa rządu zobaczy jak świnia gwiazdy. Co najwyżej w tv, lub w albumie ze zdjęciami...

• loberod Zajączek 12.02.11, 17:37
      Duzym problemem PO są członkowie tej partii. Porównywalni w swych wypowiedziach do najgorszych moherów. Ale PO rozczarowała w wielu ważniejszych dziedzinach.
      Brak reform, populizm, przywracanie na swoje listy kryminalistów, aferzystów, rozbuchanie administracji, korupcji. Super katolik o mentalnosci prowincjonalnego szkachetki, czyli Komorowski. Ot taka partia kolesiów się stała. A szkoda.
    • zew_atlantyku Fajnie, czyli polityka polska 12.02.11, 18:44
      zeszla do poziomu d ..y i ma sie na rozowo. Czyli zupelne ok. Zwyciezyla milosc.
      A ze za pieniadze? Podobno mozna za nie wszystko
      ---
      afrykaweuropie.net/2011/01/22/telewizor-w/
      • pis_busters Re: Fajnie, czyli polityka polska 12.02.11, 21:50
        zew_atlantyku napisał:
        > A ze za pieniadze? Podobno mozna za nie wszystko

Nawet pisać durne posty w internecie z akademika rydzykowej szkoły medialnej...
    • 25cz Zajączek 12.02.11, 19:19
      Przykro to pisać, ale jedyną alternatywą dla PO, jest partia ludzi o prostackich umysłach, brutali z plugawymi duszyczkami i chamskim sprycie.PiS jest partią polskiej brzydoty.Brzydkiego patriotyzmu, czyli wulgarnego nacjonalizmu.Brzydkiego dyskursu politycznego, czyli prostackich oskarżeń przeciwników politycznych o braku czystości rasowej i agenturalność.PiS to przede wszystkim partia politycznych chuliganów, niebezpiecznych paranoików.Uważam, że PiS kompromituje nas na arenie międzynarodowej.Być może, dla części naszego społeczeństwa, nie stanowi to problemu, ale należy się zastanowić nad stanem umysłu i emocji naszej wykształconej części społeczeństwa.
      • loberod Re: Zajączek 12.02.11, 20:12
        Przkro to stwierdzić, ale twoja krytyka PiSu przypomina swoją retoryką bolszewickich politrukow. Mozna jeszcze dodac coś o zaplutych karłach reakcji. Odwołujesz się do emocji, używasz obrażliwych słów. I to sa twoje emocje, twoja nienawiść . A jśli chodzi o brzydote, toż to zawsze byla sprawa smaku i gustu, a te sa jak wiesz roznorodne i o nich się nie dyskutuje.
        • pis_busters Re: Zajączek 12.02.11, 22:14
          Nie powiesz mi chyba, że Klempa i Wróbel to kobiety...
    • trajkotek rozładujmy to napięcie 12.02.11, 20:38
      zrobilo się nerwowo - rozładujmy zatem to napięcie ... starymi żart'cikami:
      muzycznym
      fotograficznym
    • ksantypasokrates Zajączek 13.02.11, 01:45
      Pani Moniko !!!!

Jezeli rechot Leppera jest nadal dla Pani tak przerazajacy i obrzydliwy , to niech SzPani , wie ,ze takim rechotem a jeszcze gorszym popisują się miliony polskich obywateli i to nie tylko Ci , co wywodzą sie blokad i wylewania gnojówki na sallony władzy.Oni nalezą do Pani Towarzystwa .

O ile Pani , tego nie widzi i nie słyszy , to widac ,ze Pani jest już tak wyalienowana z codziennego zywota polskiego społeczeństwa.

Przebywanie na sallonach władzy , stępiło Pani instykt dziennikarski , który w obecnym czasie nabrał cech typowych dla ciotek rewolucji, a moze i nawet cech , jakimi odznaczały sie najsłynniejsze plotkary USA , które trzęsły tamtejszym swiatkiem "Ynteligecji " i srodowisk kulturalnych .

Tam , to dopiero odchodziły CYRKI , rodem z starozytnego zdemoralizowane Rzymu, a i swiatek politykierów niczym sie od nich nie róznił

.Rechot Leppera to mały Pikuś wobec tego co tam wyprawiano i wygadywano !!!

A nasza prózniacza klasa elit władzy i nie tylko , niczym się nie rózni od wspomnianych . No ,ale to sie dzieje w swoim srodowisku i w myśl tezy z Moralnosci Pani Dulskiej , własne brudy, pierze sie w domu .

I wszystko jest okey !!!

A więc po co ta obłuda i oburzenie !!!!

Poseł Węgrzyn jest jednym z wielu , on niczym się nie rózni od innych , którzy tak ochoczo biorą udział w Pani programach.

Przeciez Pani wszystko wie , o ich "Ynteligecji" i nic się nie dzieje , dopóki układzik , jest odpowiednio tolerowany przez niby to bezstronne media !!!!

Widać , coś sie popsuło w tym układziku i stąd swięte oburzenie na niewatpliwy nietakt Posła z PO.

Inaczej byłaby cisza i udawanie Greka !!!

Ot cała moralnośc i etyka naszych zurnalistów i politykierów od siódmej boleśći.

• asraz Tajemnicza rozmowa bliźniaków. 13.02.11, 07:44

Kiedy poznmamy treść rozmowy Panów Kaczyńskich ?????
      Czy Jarosław kazał Panu Prezydentowi "lądować" bez względu na panującą mgłę.
      Dlaczego treść tej rozmowy objęta jest tajemnicą ????????
      • trajkotek tajemnicza rozmowa bliźniaków? mit ... 14.02.11, 13:40
        człowieku, gdyby TAM COŚ BYŁO - to jak myślisz, gdzie trafiłoby to tajne nagranie?
        Najprawdopodobniej tam, gdzie inne - wtedy opublikowano by treść, a skoro to się dotąd nie stało ...
    • czytyjesteszesbeczywsi Suka, a oto cała prawda o PełO 15.02.11, 19:53
      Absztyfikanci od Donalda
      i SLD-owskie równe chłopy,
      Co podliczacie swoje salda,
      wy honorowe mizeroty.
      Warszawskie bubki, żygolaki,
      z szajką wytwornych pind na kupę,
      cwaniaki, franty, zabijaki.
      Całujcie wy mnie wszyscy w dupę.

Wy hazardowi wyrywacze kasy
      Rychy i Zbychy z Mirem w odwodzie
      Wy BOlszewickie przekrętkutasy
      Bez przerwy na złodziejskim głodzie
      Którzy amnezją powaleni
      zbieracie się w bandycką kupę
      Nie wszyscy tutaj wymienieni,

I wy, oszuści i blagierzy,
      Wypierdy bez polskiego ducha
      Myślicie, że wam naród wierzy
      - usunie Was stąd zawierucha.
      Karne pętaki i szturmowcy,
      co grać gotowi nawet trupem
      I rekordziści, i sportowcy,

Wajdy i Kutze wskroś ponure,
      Hołdysy, bez mózgowej Kory.
      Podskakiwacze pod kulturę,
      którzy bezwiednie robią w pory.
      Uczone małpy, ścisłowiedy,
      Co oglądacie świat przez lupę
      Z sondaży wiecie: co, jak, kiedy,

I jeszcze Bolek dureń krewki,
      Co dużo chciałby, a nie może,
      oraz „profesor” Bartoszewski
      (Pan wie już za co, „profesorze” !)
      I ty za młodu nie dorżnięta
      Pitero, co masz taki tupet,
      że szczujesz na nas swe szczenięta;

I ty półhrabku z Ruskiej Budy
      co Putinowi liżesz zadek,
      sprzedajesz Polskę – tobie kudy
      patriotyzmu trzymać spadek.
      I europejscy marzyciele,
      zebrani w malowniczą trupę
      Z ryżym i miernym kpem na czele,

I ty fortuny sku...synu,
      gó...arzu uperfumowany,
      Co splendor oraz spleen Londynu
      Nosisz na gębie zakazanej,
      I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
      A sr... chodziłeś za chałupę,
      Ty, spod Lublina łże-pajacu,

Wy z komuchami w lewej flance,
      ciągnący z Polski grubą rentę,
      szerzący dziś moralną francę,
      niszczący wszystko to co święte,
      I ty, prorokini z WSI-TVNu,
      co mózg związany masz na supeł,
      i w własnym szambie brak ci tlenu.

I wy, o których zapomniałem,
      lub pominąłem was przez litość,
      albo dlatego, że się bałem,
      Albo, że taka was obfitość,
      I ty, agencie, co za blog ten
      ze strachu skarzesz mnie na ciupę,
      I żem się stał kozaków hersztem,
      Całujcie wy mnie wszyscy w dupę !

• askeladen Zajączek 17.02.11, 14:58
      jedni zajaczki, drudzy rozowe slonie - na jedno wychodzi.
      Przeciez i tak najwazniejsze jest, zeby wszystko zakonczyc najgorszym proroctwem dla PiSu.
      Ale wie pani jak to z Kasandra bylo? Apollo rzucil na nia przeklenstwo, zeby nikt nigdy jej nie uwierzyl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka