Dodaj do ulubionych

PJN lepiej przędzie

14.02.11, 07:18
Chciałbym tylko nieśmiało przypomnieć, że pani Kluzik, pan Migalski, i kilkoro innych, ledwie parę miesięcy temu chcieli nam wcisnąć na prezydencki fotel człowieka, którego kondycja psychiczna budzi moje wątpliwości. Czy wtedy też Polska była najważniejsza?
Obserwuj wątek
    • zwf PJN lepiej przędzie 14.02.11, 08:46
      W Warszawie na placu Maczka
      Mieszkała kaczka PiSsiaczka,
      Lecz zamiast 'gęba na kłódkę'
      Zaczęła chybotać łódkę.

Raz chciała na prezydenta
      (Sprawa to wcale nie dęta)
      Kartofla przepchnąć skisłego,
      Ale na szczęście nic z tego.

Więc dusząc się z braku tlenu
      Wstąpiła do PeJoteNu,
      I dalej (to cała ona)
      Wciąż bredzi jak nawiedzona.

Gryzą się kaczki okropnie:
      'Niech te PiSsiaczkę gęś kopnie!
      Po co nam w PeJoteNie
      Ktoś kto tak bredzi szalenie?'

Więc może znajdzie się kupiec,
      Na obiad zechce ją upiec,
      I może skończy PiSsiaczka
      Raz jeszcze w zgniłych ziemniaczkach?
    • jagrudz PJN lepiej przędzie 14.02.11, 09:21
      Polska najważniejsza ,to znaczy dla kogo bo nie dla mnie skoro jestem w d... bity jak za rzadnych czasów.
      • grundol1 Re: PJN lepiej przędzie 14.02.11, 09:33
        bity jak za rzadnych czasów.

Sądząc po pisowni to nie masz więcej niż 10 lat, więc nic dziwnego, że gorszych czasów nie pamiętasz.
    • he1ku Re: PJN lepiej przędzie 14.02.11, 10:32
      Tak ,tak polska jest najważniejsza,tylko nasuwa się jedno pytanie ' dla kogo".Dla PiS bis tylko możliwość ponownego kandydowania do Sejmu RP.Proszę spojrzeć na to zdjęcie,cała partia się zmieściła .KIedyś śmiechem było nazwanie kanapową partię,dzisiaj zdjęciowa nazwa.jest adekwatna.
    • wiktor-zaraza PJN lepiej przędzie 14.02.11, 11:21
      PJN daje szansę na normalną prawicę, PiS się dawno zdegenerował a PO dba raczej o własnych aparatczyków (Klich, Grabarczyk) niż o spełnianie obietnic wyborczych.

PJN w mojej opinii zasługuje na sukces.
      • grundol1 Re: PJN lepiej przędzie 14.02.11, 13:14
        dba raczej o własnych aparatczyków (Klich, Grabarczyk) niż o spełnianie obietnic wyborczych

Zaraz, zaraz, akurat Grabarczyk wywiązuje się z obietnic. Za jego urzędowania podpisano umowy na około 1500 km dróg ekspresowych i autostrad, modernizacji PKP akurat PO nie obiecywało.
    • antropoid PJN lepiej przędzie 14.02.11, 11:23
      Kto głupi niech w nich wierzy. Gromadka politycznych nieudaczników, którzy przez lata uporczywie starali się dać władzę w Polsce mściwemu psychopacie, po czym "odeszli" z jego partii i dalej odnoszą się do niego z groteskowo nabożną czcią (vide zachowanie Jakubiak). Do wyborów jeszcze trochę czasu zostało, być może jeszcze ktoś z PiS-u "odejdzie" i założy własną partię. Nie da się samodzielnie wygrać wyborów więc trzeba się sklonować. Forteli w parciu do koryta nigdy Kaczyńskiemu nie brakowało...

PJN - Prezes Jedyny Nasz!
    • 6.smiech PJN lepiej przędzie 14.02.11, 14:08
      Sama nazwa tej parti jest juz klamliwa tak jak i tej parti z ktorej oni sie wywodza.
      Ani tym, ani tamtym nie chodzi o zadna Polske i o zadna sprawiedliwosc, tylko o kase
      i wladze.
      • antropoid Re: PJN lepiej przędzie 14.02.11, 15:22
        6.smiech napisał:

> Ani tym, ani tamtym nie chodzi o zadna Polske i o zadna sprawiedliwosc, tylko o
        > kase i wladze.

Tak z grubsza, to każdemu o to chodzi. Tylko, że poza politykami z kręgu Kaczyńskich nikt nie przyprawia tego patriotyczno-patetycznym sosem w takich ilościach, że porzygać się można...
    • demmak PJN lepiej przędzie 14.02.11, 15:40
      Co moze przasc ,przeciez jest to odlam PIS-u maja identyczne poglady prawie .....na co oni licza .....dziwi mnie ze sa odlamy naszej spolecznosci ze na nich glosuja ,ale coz ludzie sa podzieleni ...zadnego konkretnego programu tylko :Smolensk,pomniki i lekcewazenia krzyza .....zenujace.....
    • eugenia.pigwa Re: PJN lepiej przędzie 15.02.11, 08:59
      abstracto napisał:

> Chciałbym tylko nieśmiało przypomnieć, że pani Kluzik, pan Migalski, i kilkoro
      > innych, ledwie parę miesięcy temu chcieli nam wcisnąć na prezydencki fotel czło
      > wieka, którego kondycja psychiczna budzi moje wątpliwości. Czy wtedy też Polska
      > była najważniejsza?
      Kraj potrzebuje normalnej i demokratycznej chadecji, a więc cieszmy się z każdego ruchu na scenie politycznej prowadzącego do wyeliminowania psychicznie skrzywionego uzurpatora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka