Dodaj do ulubionych

Zobacz, co ci zrobi lekarz

15.02.11, 16:10
Byłem na takim badaniu!
Świetna zabawa! Był monitor dla pacjenta, żeby się nie nudził i mógł się pooglądać "od środka". Bomba!. Pani wycięła mi dwa malutkie polipki taką sprytną "łapką" - i wyciągneła je do badania - okazały się niegroźne.
NIC NIE BOLI - nie ma się czego bać - a podróż w głąb własnego ciała jest nadzwyczaj interesująca nie nudziłem się...
Obserwuj wątek
    • stereoclub Re: Zobacz, co ci zrobi lekarz 15.02.11, 16:48
      Tylko nie mow, ze tak Ci sie to spodobalo, ze bedziesz to robil codzienne z kolegami w domu?
      • tbarbasz Re: Zobacz, co ci zrobi lekarz 15.02.11, 17:11
        stereoclub napisał:

> Tylko nie mow, ze tak Ci sie to spodobalo, ze bedziesz to robil codzienne z kol
        > egami w domu?
        Znam także inne ciekawe zajęcia. Ale to było bardzo ciekawe doświadczenie, bo jak chciałem obejrzeć narzędzia przed zabiegiem laparoskopowego usunięcia pęcherzyka żółciowego, to uśpili mnie jakimś gazem nim się zdążyłem przyglądnąć. I zrobili mi całą tą operację przez... pępek. Ani śladu, żadnego "uszczerbku na urodzie"! A odbudowa zrujnowanego przez sport stanu kolanowego (mam film z operacji na pamiątkę)? Rewelka - i w dodatku wszystko znów działa!
        Współczesna medycyna do dla mnie cud techniki. Nie będę Ci więcej opowiadać, bo jak widzę jesteś z lekka obrzydliwy. Dodam tylko, że nie jestem lekarzem, sanitariuszem i nie mam nic wspólnego z "łapiduchami" - ale po prostu ich szczerze podziwiam z pozycji pacjenta!
        Jak dorwą się też do Ciebie - to mam jedną radę - przestań się nad sobą użalać jak łajza i myśl pozytywnie! Jesteś w rękach fachowców - pewnie, że czasem im cos nie wyjdzie (jak to fachowcom), ale użyj wyobraźni i pomyśl, czy starczyłoby Ci odwagi, aby robić to, co oni?
    • kzworskaop.pl Re: Zobacz, co ci zrobi lekarz 15.02.11, 17:02
      mialam robioną kolonoskopię, faktycznie przesadzałam z lękiem.miałam to badanie robione z malą narkozą.wyjątkowo miła atmosfera,fajna Pani Dr i Panowie anestezjolodzy. gorzej ze teraz mam miec gastroskopie, bez narkozy,jak ja to zniose połykanie tej rury z aparatem i aż do wunastnicy,.... napiszcie cos o tym bo sie strasznie boje,

• bozena3city Re: Zobacz, co ci zrobi lekarz 15.02.11, 18:01
        Też miałam koloskopię,byłam zadowolona,widziałam wszystko na monitorze.Dało mi to taki komfort,że byłam w 100% pewna o bardzo dobrym stanie mojego jelita.Trochę bolało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka