Dodaj do ulubionych

Tusk goni młodych

25.02.11, 21:00
ooo...! Platforma ocknęła się z ręką w nocniku aż po pachy.
A co ma młodym do zaoferowania? Klerykalno - patriarchalny system? A jakie szanse młodzi wykształceni ludzie mają na pracę - choćby w państwowych urzędach i instytucjach? Oczywiście nie mający rodziny w tychże ani nie będący działaczami PO?
Na jakie zarobki mogą liczyć??? Nędzne 1200 netto? I posadę w kasie marketu?!!!
Toteż wypięli się na was!
I emigrują.
A ja - zagłosuję na partię Palikota. I dużo moich znajomych też. I nie twórzcie bredni, że przeciętny zwolennik Ruchu Poparcia to wąsaty robol po podstawówce. Bo to brednia.
Obserwuj wątek
    • ubiquitousghost88 ...no to się nalata: Londyn, Melbourne, Vancouver. 25.02.11, 21:23
      ..................Afganistan...
    • anty65 Re: Tusk goni młodych 25.02.11, 21:30
      ...i ja też zagłosuję na Palikota. I nie jestem wąsatym robolem po podstawówce.
      I teraz niestety może się okazać, że nie tylko nie jest fajnie obudzić się w pisolandzie, ale i w POlandii.
      Jakie to smutne, POLSKA to taki wspaniały kraj.
    • hen-live Re: Tusk goni młodych 25.02.11, 22:06
      A jestem wasatym robolem wprawdzie wyzej niz podstawowka a zaglosuje na PO.
      • anty65 Re: Tusk goni młodych 25.02.11, 22:10
        Może i dobrze, może nie.
    • nirelle Tusk goni młodych 25.02.11, 22:18
      Palikot nie ma żadnego programu gospodarczego i głosują na niego. Dobrze, nie żal mi ich.Niech dalej nie mają pracy lub zarabiają grosze, niech nie mają mieszkań.Na Palikota mogą głosowac tylko frustraci bez pomysłu na Polskę, nic z siebie nie dający, a najczęściej kibole. Rzucanie przekleństw, happeningi, negacja wszystkiego i wszystkich, to za mało żeby nazywać się obywatelem.
      Natomiast młodych, którzy uwierzyli w obietnice Tuska po prostu mi żal. Aparycja i gładkie słowa polityka to za mało, żeby mu wierzyć . A przy okazji ulegać propagandzie mediów.
      Zacznijcie myśleć samodzielnie.
    • wodzu65 Re: Tusk goni młodych 25.02.11, 22:42
      Młodzi to niech najpierw włączą myślenie
      • anty65 Re: Tusk goni młodych 26.02.11, 00:00
        O! Starszyzna plemienna przemawia. Cisza!
    • slonzokkk Smieszna "partia" 26.02.11, 10:54
      Tusku zamiast patrzec w te durne sondaze nie lepiej wyjsc do prawdziwego swiata i dowiedziec sie od ludzi co chodzi?! Oszukaliscie mlode pokolenie. I nie mow Tusku ze te 3,5 roku to bylo za malo czasu bo jestescie juz na scenie politycznej, pod roznymi nazwami, od 20 lat i gowno dokonaliscie.
      "Podkreślił, że w kryzysie rząd starał się dbać o ludzi średniego i starszego pokolenia, najczęściej zależnych tylko od państwowych pieniędzy." I wlasnie za to ode mnie kopa w du.. Nigdy wiecej PO!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka