Dodaj do ulubionych

Wyklikaj Tuskowi sukces

14.03.11, 16:08
Tusk jest po prostu dobry. Tego zazdrośnicy z lewa i z prawa nie potrafią znieść.
Obserwuj wątek
    • pal666 Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 16:32
      To prawda, jest dobry na środku ataku, nie rozumiem tej frustracji graczy na skrzydłach, niech się najpierw nauczą haratać w gałę.
      • leniuch102 W 2010 oddał 7,5 km autostrad, w 2011 - 0 km. 14.03.11, 18:24
        Liczby nie kłamią.
        Typowy cykl budowy Tuskowej autostrady "podpisanie umowy-rozgrzebanie-zerwanie umowy".
        Chyba, że wcześniej odwoła przetarg.
        Pieniądze dosłownie utopione w błocie.
        • kurelski Re: W 2010 oddał 7,5 km autostrad, w 2011 - 0 km. 14.03.11, 19:18
          leniuch102 napisał:

> Liczby nie kłamią.
          > Typowy cykl budowy Tuskowej autostrady "podpisanie umowy-rozgrzebanie-zerwanie
          > umowy".
          > Chyba, że wcześniej odwoła przetarg.
          > Pieniądze dosłownie utopione w błocie.
          I nowy sukces PO. Zasluga Tuska -klamcy i oszusta.
          • martin_j sam ch...u siedź w opozycji... 14.03.11, 21:35
            ci pożal się boże politycy zazdroszczą sprawnemu politykowi talentów. Nikt by nic nie zrobił więcej od tego rządu a jakakolwiek zmiana to będzie zmiana na gorsze i znów chaos. Niech ktoś ku... porządzi 2 kadencje i wtedy się go rozliczy. KTo ma rządzić paranoik czy piękny Grzesiu nic nieumiejący?

• godbac51 Re: sam ch...u siedź w opozycji... 15.03.11, 18:11
              masz racje martin_j ...lepiej niech rzadzi zlodziej co zaporzycza sie za granica i pakuje kase we wlasne kieszenie...bo przeciez nikt go teraz nie rozliczy, a jak sie kadencja skonczy to tusku tusku sobie pojedzie do łusa i tam bedzie dawal wyklady mlodeu pokoleniu pełowskich zlodziejaszkow. No bo przeciez w Polsce to on nie bedzie mieszkal bo tak ja zrujnuje ze codziennie jak bedzie chodzil z psem to mu kazdy po drodze w gebe bedzie plul...Obudz sie chlopie idz napic sie herbaty z cukrem...aaaa sorry no tak przeciez cukru kupic sie nie da...no to idz sie przejechac ...aaa no tak benzyna ponad 5taka kosztuje wiec nie warto marnowac...eee durni polacy glosowali na tego lalusia co mowc potrafil a robic to juz nie
            • hamlet1111 Re: sam ch...u siedź w opozycji... 15.03.11, 18:17
              1) Cukier, benzyna, chleb po 6 pln
              2) Okradzenie społeczeństwa z pieniędzy z OFE
              3) Podwyżka VAT
              4) Cenzura internetu

Ot 4 największe sukcesy Tuska. Klikajcie.
              • hipr Re: sam ch...u siedź w opozycji... 15.03.11, 18:46
                cztery kolejne. klikajcie...

5. ograniczanie wolności obywateli - danie uprawnień do podsłuchów i stosowania przemocy - urzędy skarbowe, kanary...
                6. zatrudnienie nowych urzędników
                7. deficyt i zadłużanie następnych pokoleń
                8. przeciwdziałanie przemocy w rodzinie, dopalacze i inne bzdurne ustawy zamiast ograniczenia biurokracji i uproszczenia podatków.

bonus. oddanie walkowerem choćby szansy na wyjaśnienie tego, co się stało w Smoleńsku
            • jo5348 Re: sam ch...u siedź w opozycji... 15.03.11, 18:17
              martin_j napisał:

> ci pożal się boże politycy zazdroszczą sprawnemu politykowi talentów. Nikt by n
              > ic nie zrobił więcej od tego rządu a jakakolwiek zmiana to będzie zmiana na gor
              > sze i znów chaos. Niech ktoś ku... porządzi 2 kadencje i wtedy się go rozliczy.
              > KTo ma rządzić paranoik czy piękny Grzesiu nic nieumiejący?

Racja, podpisuję się pod tym.
              • donek.com Re: sam ch...u siedź w opozycji... 15.03.11, 20:04
                nic już tuska nie uratuje, nawet Wyborcza... Facet znajdzie się w kiblu, a naród pociągnie za spłuczkę, czego sobie i wam wszystkim dla dobra Polski życzę.
                Bydle zadłuzyło kraj ponad miarę i się Paradowską i Wrońskim zasłania.
          • dybko2 Re: W 2010 oddał 7,5 km autostrad, w 2011 - 0 km. 15.03.11, 18:37
            kurelski napisał:

> leniuch102 napisał:
            >
            > > Liczby nie kłamią.
            > > Typowy cykl budowy Tuskowej autostrady "podpisanie umowy-rozgrzebanie-zer
            > wanie
            > > umowy".
            > > Chyba, że wcześniej odwoła przetarg.
            > > Pieniądze dosłownie utopione w błocie.
            > I nowy sukces PO. Zasluga Tuska -klamcy i oszusta.
            Wolę z Donaldem w Chałupach niż z kaczorem w Egipcie ,wolę z Donaldem kaszankę niż z kaczorem szynkę, wolę z Donaldem to co mam, niż z kaczorem co mam mieć. Bo całe życie na kasę pracowałem ,całe życie kasę musiałem skrupulatnie liczyć. Kaczor nie ma o tym zielonego pojęcia .,obiecuje że rozda to czego nigdy nie było, nie ma i nie będzie .Dla mnie on jest finansowym kłamcą i ignorantem.

• hipr Re: W 2010 oddał 7,5 km autostrad, w 2011 - 0 km. 15.03.11, 18:49
              to fałszywy wybór - kaczor czy donek. sld czy psl.
              brakuje u nas prawicy gospodarczej i konserwatystów. korwin-mikke jest tak nieudolny, jakby sabotował od środka swoje formacje. ale to kwestia czasu, kiedy znajdzie się jego zastępca, który poprowadzi ludzi którzy mają dość socjalistów i gejów i kościelnych dewotów.
        • greg0.75 To też sukces - 15.03.11, 18:09
          parę zerwanych przez wykonawców kontraktów i drogę wybudować można za pieniądze z kar umownych...
    • drmuras Wyklikaj Tuska 14.03.11, 16:36
      Dobry to może być palcek a od szefa rządu wymagam więcej niz prowadzenie agencji PR.
      Wymagam skuteczności a tej brakuje w takich dziedzinach jak ; cena dostaw gazu do Polski,
      rzeczywisya walka z korupcja, budowa dróg i autostrad , ułatwienie dla prtzedsiębiorów itd ... I nienawidze pitolenia że albo Tusk Albo Kaczyński. Obydwaj w asyście Pawlaka i Napieralskiego powinni odejśc w ch .uj
      • bigark Re: Wyklikaj Tuska 14.03.11, 18:37
        Czy chodzi Tobie o "palcek" w Twojej, Tuska, czy Kaczyńskiego d....?
    • jurber1 Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 16:38
      Dla mnie najważniejsze jest, że odkąd pamiętam (od 1945) po raz pierwszy głową Państwa jest osoba której dobrze z oczu patrzy, mówi do mnie a nie wygłasza slogany albo inwektywy (J.K.), nie jest nastawiony na dorobienie się i myślę - że bardziej mnie zależy na nim, niż jemu na władzy. I faktycznie pracuje i rządzi ! Dzięki !
      • m.arco Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 15.03.11, 01:39
        Dobrze z oczu patrzy, wolne żarty, są pełne nienawiści. A co do stwierdzenia, że się nie chce dorabiać to pamiętaj, że wycieczka życia do Peru i Chile sfinansowana została z pieniędzy podatników. Jeśli nie jesteś właścicielem firmy a pracownikiem to spróbuj wykorzystać pieniądze z kasy przedsiębiorstwa na prywatne potrzeby czy spełnienie marzeń.
        • lingus Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 15.03.11, 18:10
          Zapomniałeś dodać, że są to wilcze oczy... A w sprawie Peru - w typowym dla pisowców stylu łżesz w żywe oczy. Koszty "wycieczki" poniosła strona zapraszająca, czyli rząd peruwiański. Ich sprawa, czym chcieli się pochwalić, my też pokazujemy gościom zagranicznym różne miejsca warte obejrzenia, żeby towarzyszący oficjelom dziennikarze o nich napisali...
          • godbac51 Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 15.03.11, 18:17
            chlopcze nie wal glupa...hmmm przepraszam zle powiedzialem, przeciez ty jestes z Peło wiec jestes glupi... wiec twierdzisz ze wycieczka polskim samolotem rzadowym, powiazane z tym oplaty administracyjne, Tuska i innych pokryla strona peruwianska...taaaa a w swietego mikolaja tez werzysz?!
          • pro-contra Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 15.03.11, 18:23
            lingus napisała:

(...) A w sprawie Peru - w typowym dla pis
            > owców stylu łżesz w żywe oczy. Koszty "wycieczki" poniosła strona zapraszająca,
            > czyli rząd peruwiański. Ich sprawa, czym chcieli się pochwalić, my też pokazuj
            > emy gościom zagranicznym
            (...).
            Podkreślenia moje; p-c

Czy należy rozumieć, że także Polska pokrywa całkowite koszty przebywania zagranicznych delegacji na terenie naszego kraju (przeloty, hotele, wyżywienie, stroje, komunikacja, bezpieczeństwo personelu)?
            O czym ty bredzisz?
            • lingus Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 15.03.11, 18:50
              Odpowiadam zbiorczo - oczywiście, że Peruwiańczycy nie płacili za paliwo do tutki, ale po kraju wozili gości na własny koszt. A co, uważacie, że rząd polski płacił za bilety do Machu Picchu i pokrył koszt przewodnika?
            • m.arco Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 17.03.11, 04:04
              pro-contra napisał:

> lingus napisała:
              >
              > (...) A w sprawie Peru - w typowym dla pis
              > > owców stylu łżesz w żywe oczy. Koszty "wycieczki" poniosła strona zapr
              > aszająca,

> > czyli rząd peruwiański. Ich sprawa, czym chcieli się pochwalić, my te
              > ż pokazuj
              > > emy gościom zagranicznym
              (...).
              > Podkreślenia moje; p-c
              >
              > Czy należy rozumieć, że także Polska pokrywa całkowite koszty przebywania zagra
              > nicznych delegacji na terenie naszego kraju (przeloty, hotele, wyżywienie, stro
              > je, komunikacja, bezpieczeństwo personelu)?
              > O czym ty bredzisz?
              O co ci chodzi, przecież oficjalnie podano, ze wycieczka do Peru i Chile kosztowała około 1.500.000 złotych. (jeden milion pięćset tysięcy złotych).
        • jo5348 Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 15.03.11, 18:28
          m.arco napisał:

> Dobrze z oczu patrzy, wolne żarty, są pełne nienawiści. A co do stwierdzenia, ż
          > e się nie chce dorabiać to pamiętaj, że wycieczka życia do Peru i Chile sfinans
          > owana została z pieniędzy podatników. Jeśli nie jesteś właścicielem firmy a pra
          > cownikiem to spróbuj wykorzystać pieniądze z kasy przedsiębiorstwa na prywatne
          > potrzeby czy spełnienie marzeń.

Pełne nienawiści to sa kacze oczka i zaciśnięte usteczka Jareczka tupiącego ze złości przed pałacem prezydenckim..
          Policz lepiej, ile kosztowała przedwyborcza wycieczka do Smoleńska. Kosztowała życie 95 osób (prezia nie liczę. leciał na własne życzenie, choć go nie zaprosili. Miało być przedwyborcze przedstawienie) Tej ceny nikt nie przebije
          • m.arco Re: Wycieczka życia czy defraudacja? 17.03.11, 04:00
            jo5348 napisała:
            > Pełne nienawiści to sa kacze oczka i zaciśnięte usteczka Jareczka tupiącego ze
            > złości przed pałacem prezydenckim..
            > Policz lepiej, ile kosztowała przedwyborcza wycieczka do Smoleńska. Kosztowała
            > życie 95 osób (prezia nie liczę. leciał na własne życzenie, choć go nie zaprosi
            > li. Miało być przedwyborcze przedstawienie) Tej ceny nikt nie przebije

10 kwietnia miały odbyć się główne uroczystości dlatego wszyscy najważniejsi lecieli z prezydentem. Spotkanie zaś Tuska i Putina powinno odbyć się w Moskwie, pan premier jaja sobie zrobił z Katynia i urządził wraz z Putinem kameralną dwuosobową imprezkę.
      • xnonorx Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 15.03.11, 17:56
        jurber1 napisał:

> Dla mnie najważniejsze jest, że odkąd pamiętam (od 1945) po raz pierwszy głową
        > Państwa jest osoba której dobrze z oczu patrzy, mówi do mnie a nie wygłasza slo
        > gany albo inwektywy (J.K.), nie jest nastawiony na dorobienie się i myślę - że
        > bardziej mnie zależy na nim, niż jemu na władzy. I faktycznie pracuje i rządzi
        > ! Dzięki !

• je2bny Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 15.03.11, 19:06
        jurber1 napisał:

> Dla mnie najważniejsze jest, że odkąd pamiętam (od 1945) po raz pierwszy głową
        > Państwa jest osoba której dobrze z oczu patrzy, mówi do mnie a nie wygłasza slo
        > gany albo inwektywy (J.K.), nie jest nastawiony na dorobienie się i myślę - że
        > bardziej mnie zależy na nim, niż jemu na władzy. I faktycznie pracuje i rządzi
        > ! Dzięki !
        ==============================
        Postaram się wyprowadzić Cię z błędu.

Donald Tusk:

Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się
        z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego
        tematu.
        Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia,
        geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje
        barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać.
        Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski.
        ............................

W czasie obrad II Kongresu Kaszubskiego w dniach 12 - 14 czerwca
        1992r w Gdańsku, w Domu Technika przy ul. Rajskiej 6, Donald Tusk,
        jako wiceprzewodniczący Zrzeszenia Kaszubsko - Pomorskiego,
        13 czerwca wygłosił programowe przemówienie p.t. "Pomorska idea
        regionalna jako zadanie polityczne".

Przedstawił w nim program pełnej autonomii Pomorza i Kaszub, które
        powinny zdaniem D.Tuska posiadać własny rząd, własny pieniądz
        i własne wojsko.
        =================================

Jak teraz w "świetle" powyższego wygląda Twój "idol" ???

Nie chcem, ale muszem lub jestem za a nawet przeciw, czyli Wałęsa bis, tylko
        Wałęsie, jako niewykształconemu nie ma się co dziwić, ale Tusk taki "szkolony" i
        w ten sposób się wyraża ???

Kościół katolicki artykułem pierwszej potrzeby w Polsce,
        aby oszustom żyło się dostatnio.
        • zalesand Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 15.03.11, 20:36
          je2bny napisał:
          > Jak teraz w "świetle" powyższego wygląda Twój "idol" ???

Bardzo pozytywnie.
    • spoko.12 Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 16:44
      ja pierdzielę, Kaczyński w GW?! no cóż, szkoda że GW się zgodzi aby te dwa cieniasy pisały odpowiedź na łamach tej gazety. Kaczor ma przecież Rzepę, NDz,GP, telewizję Trwam, radio bez twarzy; Napieralski ma Nie, TVP1,TVPinfo, Superstacje. Niech spieprzają dziady w pisdu! Łapy precz od GW!
      • koloratura1 Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 20:13
        spoko.12 napisał:

> ja pierdzielę, Kaczyński w GW?! no cóż, szkoda że GW się zgodzi ...

Oczywiście, że się zgodzi i zgodzić się powinna.
        Nie jestem tylko pewna co i kiedy będzie mogła opublikować...
    • adamp_314 Klikać w jedną stronę? 14.03.11, 16:44
      Tylko, że na "www.premier.gov.pl" można kliknąć tylko na "podoba mi się". Nie ma opcji "nie podoba mi się".
      • kurelski Re: Klikać w jedną stronę? 14.03.11, 19:13
        adamp_314 napisał:

> Tylko, że na "www.premier.gov.pl" można kliknąć tylko na "podoba mi się". Nie m
        > a opcji "nie podoba mi się".
        Typowy kant PO i Tuska -oszusta i klamcy -manipulacja -durnie to kupia -jesli nie- GW ich przekona.
        • koloratura1 Biedactwa kompletnie nie zrozumiały o co tam biega 14.03.11, 20:21
          kurelski napisał:

> adamp_314 napisał:
          >
          > > Tylko, że na "www.premier.gov.pl" można kliknąć tylko na "podoba mi się".
          > Nie ma opcji "nie podoba mi się".
          > Typowy kant PO i Tuska -oszusta i klamcy -manipulacja -durnie to kupia -jesli n
          > ie- GW ich przekona.

To jest badanie - ilu osobom dana inicjatywa się podoba.
          Jeśli ci się nie podoba - po prostu nie klikasz.
          • g00sman Re: Biedactwa kompletnie nie zrozumiały o co tam 14.03.11, 22:26
            Aha, czyli po prostu od 40 mln. odejmuję sobie te sto osób, którym się podoba i wychodzi mi ilu się nie podoba, tak? O to Ci chodziło? No bo tak wychodzi z tego rachunku. Badanie tego, ilu osobom podoba się zmiana bez podawania tego, ilu osobom się NIE podoba, to idiotyzm. Pomijam już fakt, że strona nie blokuje możliwości ponownego klikania, więc możesz sobie siedzieć przy komputerze i kliiiikać i kliiiiiikać w swoją ulubioną zmianę. I teraz to już kompletnie żadnego sensu nie ma, bo 100 głosów na "podoba się" może równie dobrze oznaczać, że podoba się to jednej osobie, która akurat się nudzi.

Zasłona dymna, jak prawie wszystko w tym kraju od '89. Podobnie jak "wybory" między socjalistami a socjalistami.
            • koloratura1 Re: Biedactwa kompletnie nie zrozumiały o co tam 15.03.11, 08:03
              g00sman napisał:

> Aha, czyli po prostu od 40 mln. odejmuję sobie te sto osób, którym się podoba i
              > wychodzi mi ilu się nie podoba, tak?

Nie.
              Żadne operacje arytmetyczne sensu tu nie mają.
              Choćby dlatego, że nie uwzględnią tych, którzy są obojętni (ani mi się podoba, ani nie podoba - jest mi to obojętne; albo - nie wiem, nie mam zdania, nie zastanawiałem się i zastanawiać nie mam zamiaru), jak również tych, którzy nie chcą wyrazić własnego zdania, albo o takim "badaniu" nie słyszeli i z tego powodu - nie wzięli w nim udziału, więc nie wiadomo do których ich dopisać.

Natomiast każdemu wolno zapytać ogół: Ilu z was mnie lubi? Nie stawiając dalszych pytań, typu: Ilu nie lubi? Ilu jestem obojętny?

A co z tego wynika? - Nie mam pojęcia. Zapewne nic zgoła...
              • g00sman Re: Biedactwa kompletnie nie zrozumiały o co tam 15.03.11, 17:43
                koloratura1 napisała:

> A co z tego wynika? - Nie mam pojęcia. Zapewne nic zgoła...

A no właśnie. I tu się zgadzamy. I to jest właśnie smutne. :)
    • spoko.12 Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 16:45
      Popieram!
    • spoko.12 Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 16:46
      Jest dobry, popieram!
    • wielki_znafca 22 lata mijają, niedługo osiągną 14.03.11, 17:04
      półmetek długości istnienia przy korycie tych samych ryjów co matka PZPR a to świadczy o totalnej głupocie wyborców, 22 lata wmawiają wam na przemian ci sami że będzie lepiej jak ich wybierzecie i przez 22 lata dajecie rozbić z siebie idiotów.
      Nie używacie mózgów.
      • erte2 Re: 22 lata mijają, niedługo osiągną 14.03.11, 18:29
        wielki_znafca
        Trzeba albo wyjątkowo złej woli, albo wyjątkowej głupoty żeby pisać takie bzdury. Dzisiejsze życie w Polsce nawet trudno porównywać z PRL-em - i to zarówno pod względem materialnym, jak i niewymiernym czyli tzw. imponderabiliów. I przyczyniły się do tego prawie wszystkie rządy - jedynie Jarosław Kaczyński wraz ze swoją ekipą próbowali - przynajmniej w sferze tychże imponderabiliów - cofnąć nas do czasów gomułkowskich, ale na szczęście nic im z tego nie wyszło.
        Nie czas i nie miejsce aby wymieniać wszystkie nasze osiągnięcia, bo ludzie myślący i tak je widzą, natomiast zaślepieni albo po prostu durnie i tak się nie dadzą przekonać - bo do takich żadne argumenty nie dotrą.
        • wielki_znafca a jakie to osiągniecia? 14.03.11, 19:09
          jedynie koscioów przybyło i pół Polski zostało rozszabrowane między kler i cwaniaków i to ma być sukces?
          jedni dostają po 250 tyś odszkodowań z mojej forsy bo jakiś debil organizator nie ubezpieczyła marionetkowej wycieczki?
          bo nakłada się większe podatki na naród jednocześnie dając sobie podwyżki bo koszty utrzymania wzrosły?
          nie rób z kogoś wariata skoro sam nim jesteś
          amen
        • nannek Re: 22 lata mijają, niedługo osiągną 15.03.11, 18:19
          erte2 napisał:
          > Trzeba albo wyjątkowo złej woli, albo wyjątkowej głupoty żeby pisać takie bzdur
          > y. Dzisiejsze życie w Polsce nawet trudno porównywać z PRL-em - i to zarówno po
          > d względem materialnym, jak i niewymiernym czyli tzw

Dokładnie -święte słowa-
          W obecnej PL z statystyczny Polak za swoją pensję nie jest wstanie się utrzymać.
          Posiadanie choć 1 dziecka i jego wykształcenie dla większości jest nierealne finansowo.

Kiedyś w większości rodzina posiadała 3 dzieci, i bez problemu je wykształciła dzieci co roku jeździły na wakacje i kolonie zimowe ,letnie.
          A o tych niematerialnych czyli np. kulturze nawet niema co wspominać bo to lata świetlne.

Obecnie mamy 25% inflacji ,ludzie biednieją w tempie zastraszającym.
          ~50%- dzieci jest niedożywionych
          ~14% bezrobotnych (BYŁO I 22% ALE 2MLN UCIEKŁO Z BIEDY I NĘDZY) następny mln się własnie szykuje.
          ~1/4 żyje w nędzy , reszta w biedzie.

To są FAKTY.

• jo5348 Re: 22 lata mijają, niedługo osiągną 15.03.11, 19:01
            Przeoczyłeś jeden "drobny" fakt - KRYZYS - POGORSZYŁO SIĘ WSZYSTKIM NA ŚWIECIE, i to znacznie.
            te twoje "fakty" to nie jest wina Tuska. miał pecha, którego nie miał Jareczek.
            mimo że Jaruś trafił dobry okres to wybudował mniej dróg niż Tusk. A gdzie jareczkowe 3 mln mieszkań i plaża w Egipcie? :): Co w ogóle zrobił Jaruś, poza szczuciem ludzi i wymyślaniem afer wspólnie z Zerem?
            • ff6 Re: 22 lata mijają, niedługo osiągną 15.03.11, 19:46
              a co ma do tego kryzys? myslisz ze francuzi albo brytyjczycy nagle zyja na nizszym poziomie?
              • zalesand Re: 22 lata mijają, niedługo osiągną 15.03.11, 20:44
                ff6 napisała:

> a co ma do tego kryzys? myslisz ze francuzi albo brytyjczycy nagle zyja na nizs
                > zym poziomie?

Oczywiście. Ja to wiem.
            • nannek Re: 22 lata mijają, niedługo osiągną 15.03.11, 20:01
              jo5348 napisała:

> Przeoczyłeś jeden "drobny" fakt - KRYZYS - POGORSZYŁO SIĘ WSZYSTKIM NA ŚWIECI
              > E, i to znacznie.
              > te twoje "fakty" to nie jest wina Tuska. miał pecha, którego nie miał Jareczek.
              >
              > mimo że Jaruś trafił dobry okres to wybudował mniej dróg niż Tusk. A gdzie jare
              > czkowe 3 mln mieszkań i plaża w Egipcie? :): Co w ogóle zrobił Jaruś, poza szc
              > zuciem ludzi i wymyślaniem afer wspólnie z Zerem?

Tobie Tusk i polityka na mozg się rzuciły jak widać.
              Człowieku ja tu pisze o 22latach Polski a ty o Jaraczku, za wszystko winny Jereczek he he.
              Mnie Jareczek jaki ten oszust TUSK nie interesi wcale.

Pomyśl trochę zanim coś napiszesz!!!! BO SIĘ KOMPROMITUJESZ JAK I SWEGO IDOLA tuska.
      • koloratura1 Re: 22 lata mijają, niedługo osiągną 14.03.11, 20:25
        wielki_znafca napisał:

> półmetek długości istnienia przy korycie tych samych ryjów co matka PZPR a to
        > świadczy o totalnej głupocie wyborców, 22 lata wmawiają wam na przemian ci sami
        > że będzie lepiej jak ich wybierzecie i przez 22 lata dajecie rozbić z siebie idiotów.
        > Nie używacie mózgów.

Dość, że Ty "używasz". Za wszystkich. ;)
        • wielki_znafca bynajmniej, nie chodze na wybory 14.03.11, 20:59
          bo to nie sa wolne wybory, obecnie głosuje sie na kretynów a nie na ludzi
          • koloratura1 Re: bynajmniej, nie chodze na wybory 15.03.11, 08:07
            wielki_znafca napisał:

> bo to nie sa wolne wybory, obecnie głosuje sie na kretynów a nie na ludzi

Tylko nie bardzo rozumiem: to niechodzenie na wybory jest przejawem używania czy nieużywania mózgu?
            • wielki_znafca Re: bynajmniej, nie chodze na wybory 15.03.11, 09:11
              objaw używania mózgu, idąc na wybory głosujesz na partię a nie na człowieka, dlatego twierdzenie że można wybrać mniejsze uważam za twierdzenie debilów którzy nie używają mózgu
              • koloratura1 Re: bynajmniej, nie chodze na wybory 15.03.11, 13:14
                wielki_znafca napisał:

> objaw używania mózgu, idąc na wybory głosujesz na partię a nie na człowieka, dl
                > atego twierdzenie że można wybrać mniejsze uważam za twierdzenie debilów którzy
                > nie używają mózgu

Aha...
    • henryk-sikora nawet z lodówki mi wyskakuje etyk i filozof...:) 14.03.11, 17:19
      Nawet z lodówki mi wyskakuje etyk i filozof prof Środa. Dajcie już spokój z tą kobietą, bo każdy wie co powie i jedno jest pewne, że to co powie jest banalne.
      • koloratura1 Nie otwieraj lodówki! 14.03.11, 20:29
        henryk-sikora napisał:

> Nawet z lodówki mi wyskakuje etyk i filozof prof Środa. Dajcie już spokój z tą
        > kobietą, bo każdy wie co powie i jedno jest pewne, że to co powie jest banalne.

A musisz ją czytać?

• ajakzupa a co 14.03.11, 17:34
      A co się trudzić z zakazywaniem stawiania pytań! Lepiej samemu sobie pisać, co tam w duszy hula, "Gazeta Ludu" i tak wydrukuje na pniu, Arabski.
    • ubiquitousghost88 Ja bym się do pieszczot ograniczył. Taki milutki.. 14.03.11, 17:48
    • rych33 Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 18:11
      Popieram Tuska bo chce rządzić,a nie dokopywać oponentom.Wszyscy mamy jakieś "minusy"! Poczynając od autorów komentarzy. Tylko ilu Polaków zrezygnowałoby z pewnej /na 99%/ prezydentury?
    • jurber1 Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 18:12
      "Kaczyński i Napieralski też chcą "być zamieszczeni" w GW..." Moim zdaniem GW powinna ich teksty zamieścić jako płatne ogłoszenia ! To nie jest prezydencka kampania wyborcza - czym innym zatem tekst szefa polskiego rządu a co innego tych którzy chcą Mu szkodzić !
      • erte2 Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 18:34
        jurber1 napisał:

"Kaczyński i Napieralski też chcą "być zamieszczeni" w GW..." Moim zdaniem GW powinna ich teksty zamieścić jako płatne ogłoszenia ! To nie jest prezydencka kampania wyborcza - czym innym zatem tekst szefa polskiego rządu a co innego tychktórzy chcą Mu szkodzić !

Nie zgadzam się z Tobą. Miejsce Kaczyńskiego i Napieralskiego w Gazecie to działy "Katastrofy", "Kataklizmy" lub "Ciekawostki ze świata przyrody" (np. cielę o dwóch głowach" czy też "Koń który mówi".

• jurber1 Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 19:10
          pęknę ze śmiechu - przed chwilą Błaszczak (z obrzydzeniem dotąd mówiący o GW) pokornie w TVN: "mam nadzieję, że Gazeta Wyborcza zamieści list prezesa Kaczyńskiego" . Radzę: "nim (w przyszłości) język puścisz w taniec, załóż na mordę ... kaganiec !"
    • wojtekd38 Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 18:34
      Wierze i glosuje na TUSKA. Niech kontynuuje to co zaczal.ON JEDYNY jest wiarygodbny. i uczciwy. To OJCIEC Rodziny i dziadek.Sam doszedl do sukcesu z kluczem na piersiach. BRAWO ze sa tacy ludzie!!!!!!!!
      • drmuras Wykrakaj Tuskowi klęskę 14.03.11, 20:06
        Daj namiary na swojego dealera jak będę łykał to co ty to może też uwierzę
        • koloratura1 Re: Wykrakaj Tuskowi klęskę 14.03.11, 20:34
          drmuras napisał:

> Daj namiary na swojego dealera jak będę łykał to co ty to może też uwierzę

Uważaj!
          Przedawkowanie może być groźne.
      • loberod Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 22:49
        Tak, Tusk zawsze zywy, Ojciec Narodu, nasz wielki nauczyciel. Na ołtarze go.
        On taki jedyny, oj, wojtekd38, czyżbyś się zakochał? Lubisz rudych.
    • bigark Ostatni sukces duetu Tusk + Rostowski: 14.03.11, 18:41
      Urząd Skarbowy nie potwierdza kopii PIT za 2010!!!
      Dlaczego? Po to, żeby petent nie pamiętał, czy on jest komuś winien, czy US jemu, a wtedy można mu wlepić karę i nie udowodni swojej racji!
      • koloratura1 Re: Ostatni sukces duetu Tusk + Rostowski: 14.03.11, 20:36
        bigark napisał:

> Urząd Skarbowy nie potwierdza kopii PIT za 2010!!!
        > Dlaczego? Po to, żeby petent nie pamiętał, czy on jest komuś winien, czy US jemu,
        > a wtedy można mu wlepić karę i nie udowodni swojej racji!

A co? Oryginał ginie bezpowrotnie?
    • bigark US Cię rąbnie dzieki temu, że... 14.03.11, 18:45
      Urzędy Skarbowe nie potwierdzą Ci kopii PIT 2010! Dlaczego? Bo nie będziesz miała dowodu na to, że jesteś w porządku z US. Po latach dostaniesz zawiadomienie o karze, z odsetkami, a Ty nie będziesz miał kopii!
      • koloratura1 Re: US Cię rąbnie dzieki temu, że... 14.03.11, 20:46
        bigark napisał:

> Urzędy Skarbowe nie potwierdzą Ci kopii PIT 2010! Dlaczego? Bo nie będziesz mia
        > ła dowodu na to, że jesteś w porządku z US. Po latach dostaniesz zawiadomienie
        > o karze, z odsetkami, a Ty nie będziesz miał kopii!

To se zrób kopię (skseruj PIT przed złożeniem), a "po latach", w razie problemu, zażądaj przedstawienia oryginału, z którego prawda będzie wynikać.
    • bigark Nauczyciele, Rodzina na swoim itp 14.03.11, 18:57
      Rząd przeforsował znaczne ulgi dla swoich krewniaków:
      Dla nauczycieli w rodzinie ustalono podwyżki 30%+++. A tych próżniaków, pracujących na pół etatu - 20 godzin tygodniowo, jest już o 100 000 za wiele! A ich emerytury, wyższe od e. lekarzy, inżynierów, pracowników fizycznych i in. - kto za nie będzie płacił?

Sejm, dla swoich rodzin uchwalił dodatki: gołodupcom, bez własnego wkładu do 30%, dajemy kredyt do 120% wartości, a państwo pokryje ich zaległości, np. do 30%

Rodzinkom dajemy po 250 000 na łeb...za wypadek spowodowany przez "szefa"!?

Co jeszcze?

Itd. itp
      • koloratura1 Re: Nauczyciele, Rodzina na swoim itp 14.03.11, 20:48
        bigark napisał:

> Rząd przeforsował znaczne ulgi dla swoich krewniaków:
        > Dla nauczycieli w rodzinie ustalono podwyżki ...

Pewien jesteś, że - akurat - nauczyciele to krewniacy rządu?
    • kurelski Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 19:04
      Tusku rob cos - nie chce mi sie - my prosimy - odwalcie sie - GW -dyskusja z Tuskiem- pozoranctwo -kamuflaz - malych klamstw Tuska -oszusta. Glupi to kupia.Tusk wie- nie ma z kim przegrac. Nikt nie uwielbia oszustw bardziej niz naiwna Ojczyzna.
    • kurelski Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 19:16
      gen_wieniawa napisał:

> Tusk jest po prostu dobry. Tego zazdrośnicy z lewa i z prawa nie potrafią znieś
      > ć.
      Ty nie mozesz zniesc ze jest klamca i oszustem i to juz Twoj problem.
    • qanything do gen_wieniawa 14.03.11, 19:50
      A w czym Tusk jest po prostu dobry podaj kilka przykładów?
      • pro-contra Re: do gen_wieniawa 15.03.11, 18:35
        qanything napisał:

> A w czym Tusk jest po prostu dobry podaj kilka przykładów?

A urlopowanie przez 3 lata, to co, pikuś?
        Tu naprawdę trzeba sprytu i sztabu nieprzeciętnych zdolniaków, żeby taki okres i koszty zręcznie acz cichutko wykorzystać.
    • color-trend Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 22:43
      Paranoikowi Tuskowi juz dziękujemy. Taki był energiczny, młody, taki reformowalny przed wyborami. Po wyborach jakieś małe kroczki, których nikt nie dostrzega. a swiat gna na przód. Nie panie Tusk. Lecz się pan z kompleksów i żegnaj.
    • realista1.online Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 22:45
      www.youtube.com/watch?v=nzbfZzk2n-s
      www.youtube.com/watch?v=Z1EDC8fgTi8
    • nufatek Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 23:35
      Gdzie kliknac Tuskowi na to na co zapracowal?
      • m.arco Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 15.03.11, 01:30
        Nawet za komuny czegoś takiego nie widziałem, nawet wówczas można było się nie zgodzić na propagandowe wówczas głosowanie bez skreśleń, bo można było skreślić. Tusk dorównał do Kim Ir Sena, komuniści Polscy na to nie wpadli, byli większymi od Tuska demokratami!
        • lingus Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 15.03.11, 18:41
          Aha, i Net Force by PiS od razu by zorganizowała klikanie 7/7, 24/24 na negatyw... Dużo by się z tej sondy dowiedział? A tak, sprawa jasna - nic ci nie podchodzi, nie klikaj wcale. Brak zainteresowania też jest jakąś odpowiedzią. Tymczasem pierwszy pozytyw już jest - nawet zaprzysięgli krytykanci przejrzeli listę sukcesów rządu, i okazało się, że nazbierało się tego całkiem sporo...
      • hipr Re: Wyklikaj Tuskowi sukces 15.03.11, 18:58
        > Gdzie kliknac Tuskowi na to na co zapracowal?

nie klikaj w to...
        a jak już musisz to nie zapomnij rąk umyć
    • yogibooboo Wyklikaj Tuskowi sukces 14.03.11, 23:40
      Wielki powrót Kaczyńskiego. PIS i SLD stworzą wspólnie nowy rząd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka