mia-zga Ale gdzie w tym wodolejstwie jest jakiś plan? 19.03.11, 17:16 Staliśmy nad przepaścią i zrobiliśmy krok naprzód? Taki ma plan? PRmier od 300 mld długu... Niech zacznie zarabiać na życie jakąś pracą. Może potrafi pracować. Kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Przeczytałem całość i .... 19.03.11, 21:06 na pewno nie będę głosował na partię tego pana. Kto mu to pisał? Trzeba, należy, powinniśmy, no i sam wstęp - Możemy zrobić to czy tamto. To ma być program zamierzeń na następną kadencje? Przecież tam nie ma ani jednego konkretu! Taka mała stabilizacja jak za Gomułki. Odpowiedz Link Zgłoś
eleo771 Plan premiera dla Polski: Trzecia fala nowoczes... 19.03.11, 21:48 Gratuluje Premierowi Donaldowi Tuskowi ! Dzieki temu Rzadowi ,ktory stworzyl nasz Premier mozemy nareszcie spokojnie spac !!!!! Wszystko nabiera jasnego swiatla ! Wiem napewno ,ze Polacy,nasz Narod jest juz dawno dumny z tego co dokonal ten Rzad na czele z Premierem Donaldem Tuskiem. Tylko taki przyzwoity czlowiek jak nasz obecny Premier jest zdolny do tak wielkich zmian w naszym Kraju i tylko ON jest godny ZAUFANIA ,ze tego DOKONA !!!! To naprawde NASZ PREMIER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Plan premiera dla Polski: Trzecia fala nowoczes... 20.03.11, 08:30 Raczej tsunami Odpowiedz Link Zgłoś
ruch040404 Pozdrowienia dla Heidi T.: Trzecia fala nowoczes.. 20.03.11, 10:08 CZYM się różni 2500 w BOLANDII donTUSKdownald i w ZGORZELCU??? PO odpowiedź zapraszam na adres A ESTIME mgr inż. mechaNIC TADEUSZ PIECZONKA "60+2"-ZIELONY 11/13-cie years SANStravail/JOBless , non sans TRAVAIL WHISTLEblower ul. SZMARAGDOWA 31 59 900 ZGORZELEC / +48 75 649 30 44 / WWW.ROPOIWZK.COM + ruch040404@wp.pl ++++ Alvin Toffler – Wikipedia, wolna encyklopediaWnioskiem, jaki wyciąga Toffler z tezy o nakładających się na siebie falach ... Współautorem książek Alvina Tofflera jest jego żona Heidi Toffler. ... pl.wikipedia.org/wiki/Alvin_Toffler - Kopia - Podobne Odpowiedz Link Zgłoś
clumsy5 Re: Pozdrowienia dla Heidi T.: Trzecia fala nowoc 20.03.11, 11:34 Niestety, zadnych konkretow. To prawda, ze jestesmy zadupiem Europy z problemem by dotrwac do pierwszego. Co z tego, ze mamy ksztalcona mlodziez, jak nie ma dla niej pracy. Ktos ostatnio powiedzal, ze ten gosciu ma pecha. Wszystko sie sprzysiega przeciwko niemu. Niech sprobuje utrzymac rodzine za 2400 miesiecznie. Nam nie sa potrzebni pechowcy idealisci oderwani od rzeczywistosci. Kolajne rozczarowanie. W czyjej druzynie gra premier? Na rzecz kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
ruch040404 Plandziadka tadka dla polskitrzecia fala nowoczes 20.03.11, 11:55 SZANOWNI PISMACY, pardon, pisarze GAZETY WYBORCZEJ i Ty BOSKI alpejskiKONRADZIE NIKLEWICZ. MAM ofertę dla PAŃstwa FORUMOWICZÓW i autora publikacji "TRZECIA FALA NOWOCZESNOŚCI " donTUSKdownald. OCZYWIŚCIE w wymiarze "elementarna UCZCIWOŚĆ, elementarna PRZYZWOITOŚĆ i elementarna SOLIDARNOŚĆ"- z ostatniej wypowiedzi PREMIERA BOLANDII i ZGORZELCA, dla tygodnika POLITYKA, w ROZMOWIE z PARADOWSKĄ-BACZYŃSKIM. ad meritum::: W RAMACH alterPRACY z PREMIEREM POLSKI oczekuję promessy w kwocie co najwyżej 10 000zł i do stanowiącej decyzji OBECNYCH internautów - oceniających publikację 3FALA przypływu TANIEGO i PRZYJAZNEGO PAŃSTWA donTUSKa. "PLAN premiera dla POLSKI", a ja bym dodał, że i dla POLAKÓW, może wygenerować w EKIPIE donTUSKa i tę CHCICĘ, abyśmy mogli rozdać mi owe 10 000zł- gdyby mój PROJEKT NA TO ZASŁUŻUŁ; albo TYLKO 1 PLN- a resztę pan PREMIER zaoszczędziłBY na INNE PROJEKTY. I w ramach tzw. KRAJOWEGO FUNDUSZU nieDOKONAŃ, PARDON wykonań pani ELŻBIETY BIEŃKOWSKIEJ= MRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. post scriptum:: DLA SZANOWNEGO RED. konrada niklewicza INFORMACJA -tqm. PROJEKT został zgłoszony do URE i w PROCEDURZE "masz wybór"-donTUSKu. PAŃSTWO internauci , TEŻ MACIE WYBÓR- jak PREMIER nie skrewi i wyda OWA promessę co najwyżej 10 000zł;;; chyba, że nie będzie SKNERUS I WYDA PROMESĘ NA CO NAJMNIEJ 10 000ZŁ. bo PROJETKT też tego WART. A ESTIME mgr inż. mechaNIC TADEUSZ PIECZONKA "60+2"-ZIELONY 11/13-cie years SANStravail/JOBless , non sans TRAVAIL WHISTLEblower ul. SZMARAGDOWA 31 59 900 ZGORZELEC / +48 75 649 30 44 / WWW.ROPOIWZK.COM-ruch040404@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek gorzko, gorzko ... 20.03.11, 12:37 zapłaciłem dzisiaj w osiedlowym sklepie 6 zł za kilogram cukru ... ______________________ z prezydęckim pozdrowieniem: daż bur! - od trajkotka ______________________ Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr trajkotek.. po co przepłacasz, głupku ? 20.03.11, 13:32 Ja u siebie, w Gdyni, zatankowałem po 4,98 a cukier kupiłem po 4,58... Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: gorzko, gorzko ... 20.03.11, 13:45 trajkotek napisał: > zapłaciłem dzisiaj w osiedlowym sklepie 6 zł za kilogram cukru ... A ja za 1 litr benzyny w Szwecji zaplacilem 13 kr. Kto to przebije ? Odpowiedz Link Zgłoś
one.emeryt12 Plan premiera dla Polski: Trzecia fala nowoczes... 20.03.11, 16:10 A ja kupilem 0,7 Lugolu od baby w suterynie za 70 zl. Troche wypilem i mam sie od razy lepiej i nie boje sie nawet atoma. Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Plan premiera dla Polski: Trzecia fala nowoczes... 29.03.11, 08:22 Premierze budowaliśmy już IV RP a Pan uparcie wraca do III. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Plan premiera dla Polski: Trzecia fala nowoczes... 29.03.11, 08:26 Jeszcze nie zrealizował poprzednich obietnic a wyjeżdża z nowymi. niedobrze się robi od pomysłów i obiecanek tego cudaka z PO, czyt. oszusta politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś