Dodaj do ulubionych

To fakt, nawet orzełka nie ma

22.03.11, 07:53
Zamiast wyobrażać sobie młodą matkę-pielęgniarkę na kontrakcie Pani Redaktor powinna porozmawiać z takimi matkami. Wyobrażnia nie zastąpi faktów. Szczególnie podoba mi się wizja pielęgniarek nie zgadzających się z dyrektorem szpitala.
Obserwuj wątek
    • ajakzupa dostają 22.03.11, 08:37
      Dostają, dostają ordery, dostają i od komunistów, i od kapitalistów, tacy to wszechstronnie lokajscy.
      • linka.5 żłobki 22.03.11, 08:41
        "Według "Dziennika Gazety Prawnej" firmy przygotowują się do zakładania przyzakładowych żłobków. Kuszą ich odpisy podatkowe."

Wszystko fajnie, ale co z tymi, którzy pracują w mniejszych firmach?
        • potykacz Re: żłobki 23.03.11, 00:05
          Gdyby nie polikwidowali to nie musieli by zakładać.Ale do tego trzeba trochę wyobraźni a nie "niewidzialnej ręki rynku"
    • august.k Krótko mówiąc: burdel na kółkach... 22.03.11, 12:58
      ...Oto zaleta dziennikarskiej zwięzłości > Porażający obrazek!
      Zabrakło tylko kwiatków z wlasnej łączki - o tych łachmytach z radia próbujący się załapać znów do SDP. A czy Reszczyński, który popisał się dziś w "ND" wyjątkowym schamieniem, jak usłyszałem w przeglądzie prasy Wacława Tkaczuka - bądź co bądź koleżka pani prezeski Mokrosińskiej - już odnowił swe członkostwo?
      PRL przynajmniej przypominał "Statek do Młocin" w "Rejsie", nie "burdel na kółkach"
    • rwakulszowa Dno upadku to pracowac w Fakcie ! 22.03.11, 21:18
      Nie wiem czy istnieje wieksze dno upadku w zawodzie dziennikarza, niz byc "publicystą" takiej szmaty jak Fakt. W dodatku artykuł publicystyczny w tym brukowcu sklada sie naogół z dwu zdan, a drugie jest jeszcze głupsze i bardziej zakłamane niz pierwsze !
      Ale tego prymitywa zapraszają do opiniowania w TV i to jest jeszcze gorsze !
    • rozsadek.ltd Jeszcze inni za srebrniki piszą do faktu 22.03.11, 22:44
      jak ałtorka w bulu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka