Dodaj do ulubionych

Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg...

02.04.11, 17:04
Szok! Można komentować!
Obserwuj wątek
    • henryk-sikora Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 02.04.11, 17:04
      Bardzo mnie ciekawi czy pan Klayman wystąpiłby również do sądu gdyby na FB zamieszczona była strona wzywająca do unicestwienia Palestyńczyków? Jestem w stanie pójść o zakład, że pan Klayman kliknąłby na takiej stronie na "lubie to", bo pan Klayman wyznaje moralność Kalego:).
      • babaqba Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 17:26
        Drogi antysemito, co prawda znam doskonale waszą technikę polegającą na obrzuceniu wroga gównem, bo zawsze się coś przyczepi, ale proszę to robić trochę inteligentniej. Tylko Arabowie głośno i bez osłonek mówią o swych zamiarach wymordowania wszystkich Żydów. Od Żydów nigdy nic podobnego usłyszeć nie można było. Skąd u pana kościelna technika oskarżania wrogów o własne cechy?
        • ubiquitousghost88 A to nie jest brak inteligencji? Naród wybrany?... 02.04.11, 18:12
          ..."Autor pozwu żąda też, by sąd nakazał Facebookowi podjęcie działań, które uniemożliwią w przyszłości umieszczanie na tym portalu innych stron nawołujących do przemocy przeciw Żydom."

babaqba napisała:

> Drogi antysemito, co prawda znam doskonale waszą technikę polegającą na obrzuce
          > niu wroga gównem, bo zawsze się coś przyczepi, ale proszę to robić trochę intel
          > igentniej. Tylko Arabowie głośno i bez osłonek mówią o swych zamiarach wymordow
          > ania wszystkich Żydów. Od Żydów nigdy nic podobnego usłyszeć nie można było. Sk
          > ąd u pana kościelna technika oskarżania wrogów o własne cechy?
          • robert6_666666 Re: A to nie jest brak inteligencji? Naród wybran 02.04.11, 18:18
            no tak, tak zazadal.. no i co z tego? autor pozwu jest idiota... ty tez bo w ogole nie rozumiesz czym sie rozni pozew od orzeczenia sadu.. no to juz jest was dwoch... i ciesz sie ze w panstwach demokratycznych mimo to obaj mozecie zyc
            • ubiquitousghost88 Twoja inteligencja jest wprost porażająca... 02.04.11, 18:58
              robert6_666666 napisał:

> no tak, tak zazadal.. no i co z tego? autor pozwu jest idiota... ty tez bo w og
              > ole nie rozumiesz czym sie rozni pozew od orzeczenia sadu.. no to juz jest was
              > dwoch... i ciesz sie ze w panstwach demokratycznych mimo to obaj mozecie zyc
              • robert6_666666 Re: Twoja inteligencja jest wprost porażająca... 02.04.11, 19:27
                tak wiem, sam jestem nia porazony... a poza tym masz jeszcze cos do powiedzenia?
                • ubiquitousghost88 Imam: Goni se u picku mater, 66666 un cretino... 02.04.11, 19:35
                  ...congiuntivo!

robert6_666666 napisał:

> tak wiem, sam jestem nia porazony... a poza tym masz jeszcze cos do powiedzenia
                  > ?
                  • robert6_666666 Re: Imam: Goni se u picku mater, 66666 un cretino 02.04.11, 21:42
                    acha. no to ja na to powiem tak:
                    sdjkgnds;gjnsdjkdf;hkcv'[pfg;
                    i co?
          • sal11 Egipt, Libia, Syria - mogą się buntować, ale... 02.04.11, 21:14
            ...no właśnie, ale w tym przypadku już nie.

Nawoływać do przemocy nie należy, więc strona została zdjęta słusznie... ale pozew na miliardy dolarów?! Ciekawe....? Nie bardzo. Mam nadzieję, że skończy się na prawniczym zastraszaniu... chociaż nie... to raczej mało prawdopodbne.

Chciałbym zobaczyć porównanie agresywności wpisów ze zdjętej strony z wpisami właśnie z Egiptu, Libii, Syrii, Tunezji.
            • izaakjk Re: Egipt, Libia, Syria - mogą się buntować, ale. 02.04.11, 22:36
              Drogi Sall11 :) Przedtem jednak proponuję Ci przeczytanie krótkiego artykułu o tym, jak rozpoczęła się tzw. druga intifada! To bardzo pouczająca historia, pokazująca ogromną przepaść pomiędzy Twoją (i oczywiście moją) cywilizacją, a cywilizacją Arabów palestyńskich.

Artykuł umieszczony został pod adresem: www.izrael.org.il/historia/1330-lincz.html

Jestem przekonany, że po lekturze i obejrzeniu (niestety bardzo drastycznych) zdjęć z wydarzenia z 12 października 2000 roku, które zapoczątkowało drugą intifadę - także i Ty, Drogi Sal11 uznasz, iż każde prawnie dostępne działanie zmierzające do uniemożliwienia powtórki z tamtych wydarzeń i wymuszające (prawnie i ekonomicznie) mechanizm blokowania wszelkich nawoływań do takiej powtórki są jak najbardziej uzasadnione!

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :) Shalom, ijk
              • al-salam Re: Egipt, Libia, Syria - mogą się buntować, ale. 03.04.11, 11:29
                Z pewnością nawoływanie do jakiejkolwiek formy ataku przeciw ludzkiemu życiu nawet jednostki nie jest godne pochwały ... nie mniej jednak... wszystko o czym czytamy na stronach tej czy innej ma z pewnością jakieś racje... należy jednak zastanowić sie przez chwilkę nad terminami jakie są używane... które świadomie bardziej lub mniej wprowadzają nas czytających w błąd...trzeba się mocno zastanowić gdyż może się okazać , że i MY kiedyś na własnej okupowanej przez kogoś ziemi broniąc naszych domów będziemy postrzegani jako terroryści.
                Jestem trochę zszokowana, że kraj posiadający czwartą co do wielkości armią na śwecie aż tak bardzo obawia się kamieni rzucanych przez dzieci. Nie mówiąc już , że szokuje mnie cała ta absurdalna sprawa z FB to zresztę jest kropla w morzu całej propagandy pro izraelskiej. już za chwilę będziemy aresztowani za jakąkolwiek uwagę pod adresem ... Czy wprowadzimy również obowiązek popierania zaboru izraelskiego na ziemiach palestyńskich, syryjskich i libańskich ja nie popieram !!! i gotowa jestem ponieść pełną konsekwencję mojego braku poparcia. Szkoda mi tych ludzi po jednej i drugiej stronie muru. Marnują swoje życie jedyne jakie im dane w myśl chorych cudzych politycznych ambicji, wykonując czyjeś bzdurne zadania. Wszyscy mogliby żyć w pokoju tak jak tego pragną. Ale machina nie pozwala na to.
                Piszesz o bardzo pouczającej historii , wiesz takich już było wiele na przełomie dziejów i jak widać nie wiele zmieniły w świadomości dzisiejszego cywilizowanego człowieka. Nawet Ci najbardziej doświadczeni przez historię nie potrafią wziąć z niej nauki. Gotują piekło dla innych. Ja mam jedne wyznanie w swoim życiu - co siejesz to zbierasz . I to dedykuję wszystkim pod rozwagę. Na koniec życzę światu pokoju bez względu w jakim języku to wypowiesz szalom czy salam alejkum .
        • play100cen Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 18:14
          babaqba, - masz rację, Żydzi nic na ten temat nie MÓWIĄ :) Możesz wskazać mi jakieś państwo, gdzie w majestacie prawa przy ogólnym, jeśli nie poparciu, to chociaż milczeniu "międzynarodowej opinii" dokonuje się nalotów bombowych na własnych obywateli? Taki proceder ma od wielu dekad miejsce w państwie Izrael.

Podziwiam Żydów, czuję sympatię do żydowskiej kultury - to tak na marginesie, gdybyś miał mi zarzucić antysemityzm, choć wiem, że jest pewnien rodzaj ludzi i być może do niego należysz, który najchętniej wprowadziłby nakaz urzędowego obrzezania nie-antysemitów, a reszta stałaby się antysemitami również z urzędu (tylko, co wtedy zrobić z Arabami?).

Co do samej wiadomości. Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek kiwnął palcem, gdybym założył teraz na Facebooku fanklub ludzi, którzy żądają intifady przeciwko Libii, Iranowi, Sri Lance, Boliwii, Polsce albo Mongolii. Nikt by nawet nie pierdnął w tej sprawie. No i w sumie dobrze, bo na tym polega wolność słowa.

PS. Arabowie to też Semici, ale nie mają nawet prawa do stosowanie zarzuty antysemityzmu, jeśli ktoś ich zwalcza, napiętnuje itp.
          • robert6_666666 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 18:26
            na wlasnych obywateli? to Zydzi bombarduja Izrael - ciekawostka... chyba, ze chodzi ci o tych co nienawidzac Zydow jednoczesnie bardzo chca byc obywatelami :-) :-)
            A o to ze nikt nie kiwa palcem to mozesz miec pretensje do tych co nie kiwaja palcem a nie do tych co kiwaja palcem (chocby wylacznie we wlasnym interesie)
            • play100cen Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 18:33
              robert6_666666 napisał:

> na wlasnych obywateli? to Zydzi bombarduja Izrael - ciekawostka... chyba, ze ch
              > odzi ci o tych co nienawidzac Zydow jednoczesnie bardzo chca byc obywatelami :-
              > ) :-)
              > A o to ze nikt nie kiwa palcem to mozesz miec pretensje do tych co nie kiwaja p
              > alcem a nie do tych co kiwaja palcem (chocby wylacznie we wlasnym interesie)

Robert, może się mylę, to cofam moje słowa, ale Palestyńczycy są obywatelami Państwa Izrael. No apatrydami chyba nie są? Izreal to państwo multikulturowe :)
              • robert6_666666 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 19:29
                mylisz sie. Arabowie mieszkajacy w Izraelu sa. Palestynczycy w Gazie i Hamasowie nie sa. Kwestia ich obywatelstwa byla zreszta glowna przyczyna dla ktorej Arafat (glupio) odrzucil najlepsza propozycje jaka Izrael mu kiedykolwiek dawal ( i nigdy nie da rownie dobrej) utworzenia Panstwa Palestynskiego
                • ubiquitousghost88 Ale z ciebie dupa wołowa. Izrael da więcej niż ... 02.04.11, 19:39
                  ...twój mały móżdżek może sobie wyobrazić.
                  Jak tylko Arabi zakończą "Wiosnę Ludów"...

robert6_666666 napisał:

> mylisz sie. Arabowie mieszkajacy w Izraelu sa. Palestynczycy w Gazie i Hamasowi
                  > e nie sa. Kwestia ich obywatelstwa byla zreszta glowna przyczyna dla ktorej Ara
                  > fat (glupio) odrzucil najlepsza propozycje jaka Izrael mu kiedykolwiek dawal (
                  > i nigdy nie da rownie dobrej) utworzenia Panstwa Palestynskiego
                  • robert6_666666 Re: Ale z ciebie dupa wołowa. Izrael da więcej ni 02.04.11, 21:52
                    a pan postawisz na to piniadze? bo ja jak siebie podlicze ile by mozna stracic na ten interes to ajwaj nie postawie :-)
                • pisdode Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 21:04
                  Chrzanisz o tej wspaniałej propozycji Izraela. Od 50 lat Izrael dokonuje aneksji nowych terenów poprzez wojny albo poprzez budowe na terenach zdobytych nowych osiedli. Tak zwane rozmowy pokojowe to tylko listek figowy majacy pokazac dobra wole Izraela a tak naprawde to izrael zamierz taka polityke ciagnąć w nieskończoniość i budowac Wielki Izrael ,spychając Palestyńczyków do Gazy albo do Jordanii. Izrael nie ma zamiaru utworzenia naprawdę niezależnej Palestyny a jesli juz to może za jakieś 100 lat w postaci jakiegoś bantustanu.
                  • robert6_666666 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 21:46
                    kazda tak zwana aneksja terytorialna Izraela byla rezultatem wojny ktora zaczynaly Arabusy:-)
                    to czyja to wina Abdul ze jestescie cioty, i to glupie cioty :-) :-)
          • wrd6611 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 03.04.11, 01:25
            Palestynczycy nie sa obywatelami Izraela. A wcale mi ich nie szkoda. Trabia na caly swiat ze chca zniszczyc Izrael. Dziwie sie ze zydzi tak dlugo to znosza. Patrzac sie na kraje araskie nie mam pojecia jak mozna zyc w XXI wieku nie wychodzac ze sriedniowiecza.
        • mapokl Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 20:00
          babaqba napisała:

> Drogi antysemito, co prawda znam doskonale waszą technikę polegającą na obrzuce
          > niu wroga gównem, bo zawsze się coś przyczepi, ale proszę to robić trochę intel
          > igentniej. Tylko Arabowie głośno i bez osłonek mówią o swych zamiarach wymordow
          > ania wszystkich Żydów. Od Żydów nigdy nic podobnego usłyszeć nie można było. Sk
          > ąd u pana kościelna technika oskarżania wrogów o własne cechy?

Tak te parę niedawnych wypowiedzi niektórych znacznych obywateli Izraela którzy wyraźnie twierdzą, że wszystkie inne narody powinny służyć Żydom to pryszcz. Poczytaj i posłuchaj jak ci bardziej radykalni żydzi w Izraelu mówią o Palestyńczykach. Ba sama religia żydowska w swojej konserwatywnej odmianie jest rasistowska gdyż uznaje, że jeden naród jest wybrany przez Boga(tym samym lepszy) a inne są Bogu obojętne czy nawet wyklęte(tym samym gorsze). Są żydzi i są Żydzi. I czy tego chcemy czy nie to obecnie Żydzi masowo Palestyńczyków wysiedlają i zabijają , prześladują i odrzucają ze swojego społeczeństwa. To Żydzi podbili tereny Palestyńczyków na których mieszkali od tysiącleci w imię "Prawa Boskiego" jakoby bóg im to ziemię dał i ona im się należy. A Palestyńczycy nie walczą ze światem tylko w obronie własnej ojczyzny...
          • wrd6611 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 03.04.11, 01:31
            Ta ziemia nalezy do Izraela i nie wiem dlaczego tak ci strasznie z tego powodu smutno.
        • pisdode Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 20:55
          To prawda, że wielu Arabów głośno krzyczy o zniszczeniu Izraela(także Persowie) ale oni tylko to mówia, bo nie maja takiej mocy, zeby wprowadzic zamiar w czyn. Natomiast Izrael to robi. I to jest ta różnica. Od 1948 r, Izrael zabiera ziemie, wgania ludzi, wreszcie urzadza okresowo masakry cywilów czy to w Libanie czy to w Gazie a na zachodnim Brzegu od 50 lat buduje coraz to nowe osiedla. To polityka faktów dokonanych silniejszego. Rząd Izraela mówi o pokoju a robi swoje i to jest ta róznica. Gdyby prywatnie zapytać sie jakiegoś Izraelczyka , to pewnie by powiedział bez ogródek, ze Arabów trzeba wytłuc. W opiniach prywatnych zapewne Izraelczycy nie sa wcale lepsi niz Arabowie.
        • henryk-sikora odpowiedź dla "babaqba" 02.04.11, 21:18
          Drogi "babaqba", as w czym się przejawia mój antysemityzm? Do tej pory spotykałem się z zarzutem filosemityzmu, okreslano mnie jako sługusa żydokomuny:). Widzę, ze wystarczy mieć swoje zdanie, niezgodne z pewna oczekiwana poprawnością, aby narazić się na przelapianie łatek.
          Napisałeś, że od Żydów nic podobnego usłyszeć nie można, owszem, nie mówią, tylko robią. Rozumiem i wiele rozgrzeszam w polityce Izraela, gdyby nie byli konsekwetni to już dawno państwo Izrael przestałoby istnieć, ale to nie oznacza, że usprawiedliwiona ma byc każda zbrodnia dokonywana na Palestyńczykach. Ale ta opinia też zapewne świadczy o moim antysemityźmie:)).
        • waldek8-1 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 03.04.11, 07:04
          A żydzi to robią, bez nawoływania
        • pal666 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 03.04.11, 16:49
          Tak, Sabra i Szatila to było zbiorowe samobójstwo Palestyńczyków.
      • muledet.3 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 18:11
        @henryk-sikora
        Klayman dba o interesy Izraela,za interesami Palestynczykow moglby wstawic sie np....Kowalski i nie bylaby to moralnosc kalego.
      • robert6_666666 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 18:12
        nie wystapilby bo Klaiman jest oszolomem zydowskim akurat... podobnie jak Kaczynski nie wystapilby do sadu gdyby ktos obrazal Tuska. To niewaznie kto wystepuje do sadu i w jakiej sprawie - w cywilizowanym panstwie kazdy (nawet idiota) moze wystapic do sadu. Kaddafi (gdyby byl obywatelem USA) tez moglby wystapic do sadu ze na Facebooku wzywaja do obalenia go. No ale jest obywatelem kraju dzikiego wiec do sadu wystapic nie moze... moze za to walic z czolgow... czasem skuteczniejsze jest jedno czasem drugie... na szczescie nie dluzsza mete to pierwsze.
        A to czy panstwo jest normalne poznaje sie nie po tym kto i z czym wystepuje do sadu ale po tym co Sad zadecyduje...
        Tak przy okazji jako ciekawostka dla antysemitow - pozwany wlasciciel Facebooka tez jest Zydem :-) :-) - mozecie zaczac organizowac komitety obrony.
        A do Gazety mam pretensje (o czystem intelektualne ale juz niestety tak mam i coraz czesciej mi podpadacie...) ze zamieszcza takiego smiecia bez wyjasnienia o co chodzi

• wrd6611 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 03.04.11, 00:58
        Dla arabow jestes tylko odpadem. Pomysl o tym i modl sie aby islam nie zawital na twoim podworku. Kazde inne panstwo zrobiloby z Palestynczykami porzedek.
    • zorroonline Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 02.04.11, 17:17
      Czas wobec tego na stronę z wyrazami szacunku dla Izraela za polityke w regionie i poszanowanie praw człowieka. A tych,co pamiętają jak izraelskie czystki etniczne i zbrodnie na Palestyńczykach, się zablokuje. Jakie to proste.
      • babaqba Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 17:29
        Napisz mi proszę więcej o "czystkach etnicznych"? Napisz mi proszę coś o tych "zbrodniach na Palestyńczykach"? Gdzie, kto, co... Znaczy wiem, że takowe były, ale ich autorami zawsze bywali Arabowie... Może jednak masz jakieś konkrety czy tylko "dzieci na macę przerabiają"?
        • play100cen Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 18:21
          enjoy:

www.wiadomosci24.pl/artykul/katastrofa_humanitarna_w_strefie_gazy_wywiad_z_ambasadorem_150296.html
        • al-salam Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 03.04.11, 11:44
          babaqba napisała:

> Napisz mi proszę więcej o "czystkach etnicznych"? Napisz mi proszę coś o tych "
          > zbrodniach na Palestyńczykach"? Gdzie, kto, co... Znaczy wiem, że takowe były,
          > ale ich autorami zawsze bywali Arabowie... Może jednak masz jakieś konkrety czy
          > tylko "dzieci na macę przerabiają"?
          Oto dowód bezdennej głupoty do której lepiej się nie przyznawaj....życzę Ci wszystkiego dobrego
      • wrd6611 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 03.04.11, 01:02
        A ty szanujesz oszolomow, ktorzy chca cie zniszczyc i tylko szukaja do tego okazji? Lewacka telewizja pokazuje biednych Palestynczykow. Wpisz w Google "Pallywood".
    • trajkotek znowu ten antysemityzm i antyantysemityzm 02.04.11, 17:19
      Fejsbuk ... budzi moje wspomnienia.
      Ale ja tam "robiłem za antysemitę " chiba raczej - jak się domyślam ...
      A ku ku - na fejsbuku

Lekcja tolerancji - Łykajcie pigułki tolerancji, a świat stanie się piękniejszy.
    • 0.neostrada.pl Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 02.04.11, 17:27
      No właśnie szok - można komentować.
      Tonie jest "przemoc przeciwko Żydom" - to jest powstanie przeciwko okupantom.
    • timoszyk Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 17:39
      [i]Jakie wlasciwie jest oficjalne stanowisko Izraela wobec kwestii palestynskiej, bo jakos sie pogubilem w tej kwestii?
      Czy z jakichs wzgledow nalezy Palestynczykow uznac za niegodnych posiadania niepodleglego panstwa? Jesli tak, to co ich w tak szczegolny sposob wyroznia sposrod innych narodow, ktore niepodleglosc posiadaja?
      Jesli jednak nie roznia sie od pozostalych ludow tego swiata, to jakie warunki musza spelnic, by te niepodleglosc uzyskac? Pytam o oficjalne stnaowisko Izraela. Czy takowe w ohole istnieje?

Waclaw Timoszyk
      • muledet.3 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 18:20
        timoszyk napisał:

> [i]Jakie wlasciwie jest oficjalne stanowisko Izraela wobec kwestii palestynskie
        > j, bo jakos sie pogubilem w tej kwestii?
        > Czy z jakichs wzgledow nalezy Palestynczykow uznac za niegodnych posiadania nie
        > podleglego panstwa? Jesli tak, to co ich w tak szczegolny sposob wyroznia sposr
        > od innych narodow, ktore niepodleglosc posiadaja?

Jesli jednak nie roznia sie od pozostalych ludow tego swiata, to jakie warunki
        > musza spelnic, by te niepodleglosc uzyskac? Pytam o oficjalne stnaowisko Izrael
        > a. Czy takowe w ohole istnieje?
        >
        > Waclaw Timoszyk

Specyfika Palestynczykow, jest to ,ze nie chca swojego panstwa obok Izrael ,chca zeby Izrael nie istnial,jezeli proklamuja powstanie Panstwa Palestynskiego ,uznaja tym samym prawo Izraela do istnienia.
        • nabati uwaga na hasbarowych manipulantow 02.04.11, 18:41
          > Specyfika Palestynczykow, jest to ,ze nie chca swojego panstwa obok Izrael ,chc
          > a zeby Izrael nie istnial,jezeli proklamuja powstanie Panstwa Palestynskiego ,u
          > znaja tym samym prawo Izraela do istnienia.

Specyfiką manipulanta z hasbary jest to,ze bedzie wklejal gotowce przygotowane przez specjalistow od dobrego wizerunku izraela na forach. I tu niestety trafia kosa na kamien. Jak wyobrazasz sobie Zydzie niezalezne panstwo, ktore mialoby w w swoich granicach miasta nalezace do innego panstwa (osiedla zydowskie) oraz drogi tylko dla jednej rasy - rasy tzw. wybranych? Skoncz z ta tania propaganda. F... ..f!

RASIZM? NO PASARAM!
          • muledet.3 Re: uwaga na palestynskich manipulantow 02.04.11, 19:14
            A o jakich miastach izraelskich piszesz Arabie!.
          • ellamp Re: uwaga na hasbarowych manipulantow 03.04.11, 23:51
            nabati napisał:

> Specyfiką manipulanta z hasbary jest to,ze bedzie wklejal gotowce przygotowane
            > przez specjalistow od dobrego wizerunku izraela na forach. I tu niestety trafia
            > kosa na kamien. Jak wyobrazasz sobie Zydzie niezalezne panstwo, ktore mialoby
            > w w swoich granicach miasta nalezace do innego panstwa (osiedla zydowskie) oraz
            > drogi tylko dla jednej rasy - rasy tzw. wybranych? Skoncz z ta tania propagand
            > a. F... ..f!
            >
            > RASIZM? NO PASARAM!

Jestes zle poinformowany, albo po prostu jestes gnomem. Nigdy nie zapomne jak stary chrzescijanski Arab sprzedajacy korale na ulicy w Gazie wyszeptal na pozegnanie ze Hamas wszystkich ich wyrznie.
            Trzeba byc strasznie naiwnym i/albo glupim zeby wierzyc ze powstanie demokratyczne Panstwo Palestynskie pod rzadami Hamasu....powstanie drugi Taliban gdzie mordowac beda w imie Allaha. W 1993 roku bylo to jeszcze mozliwe, teraz nie. Teraz Izrael nie ma nawet z kim rozmawiac, bo Hamas to islamscy terrorysci i niemozliwe jest jakiekolwiek politycznie porozumieniei z ludzmi ktorzy wymachuja kalachami, wala czolem w dywan 5 razy dziennie i nawoluja do mordu.
        • timoszyk Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 19:44
          Pytalem o oficjalne stanowisko Izraela w tej sprawie, a nie o to, czego niektorzy Arabowie chca, a czego nie chca. Zreszta Arafat uznal prawo Izraela do istnienia. Jeszcze raz: Jakie jest oficjalne stanowisko Izraela w tej sprawie?

Waclaw Timoszyk

> timoszyk napisał:
          >
          > > [i]Jakie wlasciwie jest oficjalne stanowisko Izraela wobec kwestii palest
          > ynskie
          > > j, bo jakos sie pogubilem w tej kwestii?
          > > Czy z jakichs wzgledow nalezy Palestynczykow uznac za niegodnych posiadan
          > ia nie
          > > podleglego panstwa? Jesli tak, to co ich w tak szczegolny sposob wyroznia
          > sposr
          > > od innych narodow, ktore niepodleglosc posiadaja?
          >
          > Jesli jednak nie roznia sie od pozostalych ludow tego swiata, to jakie warunki
          >
          > > musza spelnic, by te niepodleglosc uzyskac? Pytam o oficjalne stnaowisko
          > Izrael
          > > a. Czy takowe w ohole istnieje?
          > >
          > > Waclaw Timoszyk
          >
          >
          >
          > Specyfika Palestynczykow, jest to ,ze nie chca swojego panstwa obok Izrael ,chc
          > a zeby Izrael nie istnial,jezeli proklamuja powstanie Panstwa Palestynskiego ,u
          > znaja tym samym prawo Izraela do istnienia.
    • nabati najzwyklejsza cenzura 02.04.11, 18:37
      Czy jest cos pozytywnego zwiazanego z nazwa "Izrael"?
    • zorroonline Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 02.04.11, 19:18
      Ktoś pytał o izraelskie zbrodnie przeciwko ludzkości i nie potrafi znaleźć sobie w internecie odpowiedzi. To na początek proponuję wrzucić w google hasło Sabra i Shatilah, a potem po nitce do kłębka, czyli do współczesności. Lub zacząć studiować powstanie państwa Izrael i metody opróżniania zamieszkalej przez innych ziemi, to ostatnie trwa do dzisiaj.
      • muledet.3 Re: Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelski 02.04.11, 19:39
        zorroonline napisał:

> Ktoś pytał o izraelskie zbrodnie przeciwko ludzkości i nie potrafi znaleźć sobi
        > e w internecie odpowiedzi. To na początek proponuję wrzucić w google hasło Sabr
        > a i Shatilah, a potem po nitce do kłębka, czyli do współczesności. Lub zacząć s
        > tudiować powstanie państwa Izrael i metody opróżniania zamieszkalej przez innyc
        > h ziemi, to ostatnie trwa do dzisiaj.

A co powiesz o oproznianiu z Niemcow Wroclawia,Gliwic,Zabrza Gdanska itp po 1945r?.

• ubiquitousghost88 Wasz największy kłopot to to, że Palestyńczyków... 02.04.11, 19:47
          ...nie możecie wyrżnąć jak ofiary Sabry i Shatili.

Syjonista w roli obrońcy hitlerowskiego łajna - bardzo zastanawiające i sporo wyjaśnia jak mógł przydarzyć się Holocaust made by Rotshild, Morgan etc....

muledet.3 napisał:

>
          > A co powiesz o oproznianiu z Niemcow Wroclawia,Gliwic,Zabrza Gdanska itp po 194
          > 5r?.
          >
          >
          >
          • muledet.3 Re: Wasz największy kłopot to to, że Palestyńczyk 02.04.11, 20:05
            Polak w roli obroncy Palestynskich bandytow.
            Wiesz dlaczego istnieje Izrael?....bo nie zdazyles wyrznac wszystkich Zydow w czasie IIw.s.
            • ubiquitousghost88 Nie ja, to Rotshild przymknął oko na Hitlera... 02.04.11, 21:14
              ...a ty ich wyrzynasz jeszcze dziś, puszczając zeza do jego wnuków...

muledet.3 napisał:

> Polak w roli obroncy Palestynskich bandytow.
              > Wiesz dlaczego istnieje Izrael?....bo nie zdazyles wyrznac wszystkich Zydow w c
              > zasie IIw.s.
    • ubiquitousghost88 Uwaga na dyżurnych syjonistów! 02.04.11, 19:40
    • wnec2005 Pejsbook.. 02.04.11, 20:43
      ale sie usmialem..zamiast facebook uslyszlem pejsbook pasuje to Zuckerberga jak ulal.
    • pisdode Cenzura polityczna 02.04.11, 20:44
      Jeżeli facebooka uzywa się do wezwania do powstania np. w Egipcie czy Tunezji to jest OK ale jezeli do powstania wzywa się Palestyńczyków w Gazie to jest antysemityzm. Izrael może urządzać w Gazie masakry i więzić Palestyńczyków bezkarnie. To swiat podług Jerozolimy i Waszyngtonu. Ale to sję kończy. Zbliża się czas , gdy protektor Izraela nie bedzie w stanie bronic podopiecznego. Co wtedy? Skłócony z całym światem arabskim Izrael znajdzie sie w sytuacji nie do pozazdroszczenia. Czy nie lepiej zyć w zgodzie z sasiadami?
    • zorroonline Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 02.04.11, 21:26
      Przywoływanie w tym kontekście zbrodni II wojny świtowej ma istotną wadę. Niemieccy naziści i szubrawcy wszelkiej maści, jacy dokonywawali wtedy masar, już nie żyją lub są na tyle starzy, że nie odgrywają roli. Niektórzy zostali nawet osądzeni. Tak czy inaczej to przeszłość. Natomiast autorzy i wykonawcy masakr na Palestyńczykach żyją i nie tylko nie zostali osądzeni, ale nikt nawet o tym nie myśli. Średnie pokolenie Izraelczyków - czyli to, które jest obecnie u władzy - ma krew na rękach. I to jest podstawowa różnica między współczesnymi Polakami a współczesnymi Izraelczykami. My - żyjacy dziś nie urządzamy holokaustu, co pozwala mieć nadzieję, że byśmy na to nie pozwolili, nawet gdyby nasi politycy wpadli na taki pomysł. Natomiast wspólcześni Izraelczycy stali sie oprawcami, a nieliczne wyjątki - zakładnikami oprawców, bo przecież muszą służyć w armii i wykonywać rozkazy. Tylko gdzie tu granica między tym, co muszą, a tym, czego chcą.
    • cyniczne_oko Powstanie przeciw arabskim rządom - OK ? 03.04.11, 00:33
      kiedy buntownicy skrzykiwali się przeciw swoim rządom to bylo OK. Kiedy ludnośćokupowana zbiera sie przeciw okupantom to już jest źle bo to zydki? Miejmy nadzieję, że sąd sie okaże niezawisły a żydom zrobią to co im sie od dawna należy. Nie powiemy co bo przecież antysemityzm to niezły powód do prześladowań ^_-
    • wrd6611 Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 03.04.11, 01:04
      Tak wygladaja Palestynczycy
      video.google.com/videoplay?docid=-2949587287644303331#
    • inkwizytorstarszy Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskie... 03.04.11, 09:15
      Nie rozumiem żydów.To bardzo nie moralne, gdy jakaś nacja uważa się za
      lepszą tylko dlatego że jest bogatsza od innych...
    • kazynski Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 03.04.11, 10:46
      ciekawy jestem kto ten miliard ma zgarnąć. Rozumiem, że pan Klayman i jego ugrupowanie w imieniu żydów. Zwykłe wymuszenie odszkodowania.
    • kraker.ltd istnienie Izraelskiego gniota bylo bardzo umowne 03.04.11, 14:31
      w planach najpierw to były okolice ugandy, nie zapominajmy też że zydki naszą Polską już sobie upatrzyły w srednowieczu, i z tąd taka chęć wydawania okupantom bolszewickim naszych rodaków,
      XX wieku ,tu jednak nie rozprawiamy na ten temat...
      ostatecznie padlo na ziemie położone Arabów, bedące tylko koloniami brytyjskimi, churchil popelnil bląd ale dostal kase, wiec przymknął oczy, mało tego, zaopatrzył zydów w broń zmagazynów angielskich, trochę historii, i Kto zaczął nie jest ważne, gdy nagłe miliony zydów wam lądują na waszych terenach budują domy to siedzicie z załozonymi rękoma?
      Wracając do czasów terażniejszych Wielka Palestyna od 7-lat nie przeprowadziła żadnego ataku na izrael, w przeciwności tego terrorystycznego i przeklętego narodu, w końcu po jednym ataku w Jerozolimie , nagle Zydki zszokowane!!! krzyk i płacz ale o zbrodniach codziennych na palestyńczykach jakoś nie mają uczucia wstrętu? Jerozolimę chcą całą dla siebie , i nie kryją sie z tym, ot Izrael pełną gębą... młodzież od najmodszych lat wychowana przez Mossad w nienawieści, do wszystkich a w szczególnosci do nas Polakow...
    • nufatek Facebook pozwany za wezwanie do antyizraelskieg... 03.04.11, 16:51
      Do czego jeszcze doprowadzi jedyny wybrany? Jak dlugo nienawisc bedzie mottem przewodnim.Moim skromnym zdaniem zydzi stali sie najbardziej zatwardzialymi oprawcami calego swiata.
    • pacynka0258 Na ile Wyliczyli 03.04.11, 23:33
      Ludobójstwo na narodzie Palestyńskim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka